HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#461 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 06. 17:42

SEGA's 'Virtua Tennis 3' On Xbox 360 Hits The Spot With Xbox Live Play And Next-Gen 1080p Graphics
The most realistic tennis game just got better!

Idézet

LONDON & SAN FRANCISCO (February 6th, 2007) – SEGA® Europe Ltd. And SEGA® of America, Inc. today announced that Virtua Tennis 3 on the Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft will, for the first time in franchise history, allow players to compete with gamers around the world in Ranked and Player Modes for top scores on the Leaderboard on the Xbox Live. Virtua Tennis 3 will also support stunning 1080p graphics and a brand new VT:TV live spectator mode when the game launches.

For the first time, Xbox 360 gamers can experience high-definition 1080p graphics on their console with Virtua Tennis 3. With the highest digital video standard enabled on the Xbox 360, each of the 20 tennis pros featured in Virtua Tennis 3 appear even more realistic, while the court environments deliver a newfound richness in colour and texture. The increased levels of detail can be picked out in the spectators and backgrounds, and despite the increased number of pixels on screen, the smooth gameplay mechanics and movements of the players are just as fluid as ever.

The online gameplay for Virtua Tennis 3 consist of a number of features set to make the most of the Xbox Live network. Players can take part in Ranked or Friendly modes, and enter Exhibition games or Tournaments in both singles and doubles matches across the Live network. The all new VT:TV real-time spectator mode allows players to view their friends or other top-ranked players compete in tournaments, adding an all new strategy in sizing up the next opponent.

“Virtua Tennis 3 on Xbox 360 is definitely the next generation of tennis” commented Matt Woodley, Creative Director of SEGA. “We’re striving to create games which not only have great gameplay but also can make the very most of the Xbox 360’s amazing technology.”

“We’re thrilled to be able to say that Virtua Tennis 3 will be coming to Xbox 360, showcasing an online experience with Xbox Live that you won’t find on any other systems and spectacular 1080p graphics,” said George Peckham, general manager, global third party publishing for the Interactive Entertainment Business, Microsoft. “Fun and easy to pick up and play, Sega is hitting another ace with Virtua Tennis 3.”

Virtua Tennis 3 is slated for release in March 2007 on the Xbox 360, PLAYSTATION®3 computer entertainment system, and PSP® (PlayStation®Portable) system.

#462 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 07:34

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. febr. 6., kedd - 15:56

Na igen, de a mostanit meg már elég sokat csiszolták...

Hááát, erre nem vennék mérget, még mindig botrányosan magas a meghibásodási arány, és az sem segít a helyzeten, hogy az MS a refurbished példányokat cirkuláltatja, azaz hiába hozod el a boltból a legújabbat, ha hibás, a Cég küld neked egy 2004 -es évjáratút, pont ahogy az egyik felhasználónkkal történet a minap és még nem is panaszkodhat emiatt...

#463 Felhasználó inaktív   Moby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 08:38

Idézet: HaZeX - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 8:34

...és az sem segít a helyzeten, hogy az MS a refurbished példányokat cirkuláltatja, azaz hiába hozod el a boltból a legújabbat, ha hibás, a Cég küld neked egy 2004 -es évjáratút, pont ahogy az egyik felhasználónkkal történet a minap és még nem is panaszkodhat emiatt...

Igazából tökéletesen mindegy, az "újak" pont olyan szarok mint a refurbished példányok. A 65 nano talán megoldja a hűtési problémákat, de csak ettől nem fog változni a minőség, ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy leginkább az okozza a problémákat, amikor már "javított" hűtés mellett 7-8 hónap után simán eldobja magát a gpu, vagy egy hasonszőrű csudafinom forrasztás okán hanyattesik az egész, és azt elsőkézből tudom hogy ilyenből most is rengeteg van. Namost amikor az mondja nekem, aki ebből él, hogy NE vegyek iylen foskuckót, akkor baj van... Pedig tetszik ám, de pár verziót még megvárok, mielőtt vásárlásra adom a fejem.

#464 Felhasználó inaktív   bil 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 07. 13:16

Én hülye meg most vettem. Ostoba módon aszittem, hogy egy év alatt csak kiforrott már a tech. Szívás...
Közpénzrendszer:
http://rrr100.wikispaces.com/

#465 Felhasználó inaktív   max-pain 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 09:42

Pletyi:

http://forums.xbox.c...9/ShowPost.aspx

Idézet

Just got back from another product knowledge day and official word from Microsoft is that there is a Black 360, (black controller too) with HDMI and a 120gb hard drive coming out here soon, for $749.

Probably around April, but possibly late March to take on the PS3 launch.

649$ (termeszetesen ausztral) a normal verzio hivatalos ara arrafele...

#466 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 08:43

Én is most vettem egy boxot, még csak ismerkedem vele de a drive hangja az egyetlen problémám - általában az sem fog zavarni, max kicsit feljebb tekerem a hangerőt in game  :)

#467 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 02. 09. 09:58

LY, csak tudnám, hol vagy ilyenkor a kognitív disszonanciás szövegeddel. :p

#468 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 10:20

Ez egy majdnem másfél éves poén, special, az első Xbox360 óta minden tulaj kénytelen elszenvedni ;) ezért nem is vettem még, mentálhigiénia, tudod :)

Amúgy a fekete + hdmi + 120gb kombó nagyon wishful thinking gyanús nekem...

Szerkesztette: Laa-Yosh 2007. 02. 09. 10:24 -kor

LY

#469 Felhasználó inaktív   shadowman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 21:22

Azert remenykedjuk benne,hogy egypar MS service pack utan a dolog csak fog rendesen mukodni,akkor en is beruhazok egyre. :)

#470 Felhasználó inaktív   vatom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 19:56

Használ valaki az itteni tulajok közül valamilyen bill egér kombinációt játékokhoz? Tapasztalat? Milyen átalakítót érdemes venni a boxhoz, ami a legjobban bevált? XFPS-t használ valaki? Erről nem sok jót olvastam egy valós teszt után, van egyáltalán más megoldás?

Szerkesztette: vatom 2007. 02. 10. 20:15 -kor

#471 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 15:52

http://kotaku.com/gaming/top/japans-freaky...-cat-235692.php

:D
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#472 Felhasználó inaktív   craft 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 16:59

:offtopic:

Kérdés : Ki, milyen tv-vel használja a 360-at ? LCD, Plazma ?

Most tervezem valami nagyobb megjelenitő vásárlását - de ez az LCD kontra Plazma harc már
az agyamra megy.

Eddig ezeket nézegettem, de szivesen várok jó 5leteket is :

Philips 42pf5421 LCD
LG - RZ-42PC3RA Plazma
SAMSUNG - LE-37S71 LCD
SAMSUNG - LE-40S71 LCD

#473 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 17:19

Az LG plazma felbontása SZVSZ nem elég, az 1024 jóval kisebb az 1280-nál, elveszítenél valamennyi részletességet.
Mondjuk vannak rendes HD plazmák is, de egy kicsivel drágábbak asszem. Legalább 1280*720 legyen és akkor lehet örülni.

Az LCD tévékből bármelyik megfelel, sztem próbáld megtekinteni őket élőben. Akár még az se rossz ötlet hogy megveszed a boxot aztán viszed magaddal üzletbe, és megkéred hogy engedtessék meg rákötni (komponens kábelt azért vigyél ehhez). Mégiscsak egy több százezres beruházás, nehogy már a sima gagyi tévéadás alapján kelljen döntened.

Azt így hirtelen meg nem mondom hogy a plazma vagy az LCD néz ki jobban, de általában a HD plazmák 50 collnál kezdődnek és így mindenképpen drágábbak. Az tuti hogy a kontrasztjuk jobb szokott lenni, a kép élessége lehet kérdéses.
LY

#474 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 18:00

plazmának jobb a képe, ha jó képet adsz neki, viszont az LCD (mint látható), nagyobb felbontást tud.

#475 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 18:06

Idézet: special - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 19:00

viszont az LCD (mint látható), nagyobb felbontást tud.

Mármint per négyzetcenti, nem? Van 1920*1080-as felbontású plazma is, csak pénz kérdése...
LY

#476 Felhasználó inaktív   craft 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 18:06

Ok, ezeket én is tudom. A kérdés igazából arra irányult - lehet hogy nem derült ki - hogy aki
LCD-t használ xbox360-al nála jelentkezik e az "lcd késése" -azaz gyors jeleneteknél mosódik
a kép.

#477 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 18:18

Idézet: craft - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 18:06

Ok, ezeket én is tudom. A kérdés igazából arra irányult - lehet hogy nem derült ki - hogy aki
LCD-t használ xbox360-al nála jelentkezik e az "lcd késése" -azaz gyors jeleneteknél mosódik
a kép.

egy mai LCD-TV-n ennek szerintem nem szabad problémának lennie, főleg hogy 30-60 fps-re lövik be a játékokat. de tényleg nézd meg szabad szemmel. szerintem jelen esetben az LCD-k a felbontás miatt kiütéssel győznek. azonos felbontásnál jobb képet ad a plazma, ott viszont az ár kérdéses. LCD-ből gyártástechnológiai okok miatt jelenleg a 32" a sweet spot, alatta alig csökkennek, felette exponenciálisan növekednek az árak a mérettel. plazmából 50" alatt nem is látok WXGA felbontást.

Szerkesztette: special 2007. 02. 13. 18:28 -kor

#478 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 18:33

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 18:06

Mármint per négyzetcenti, nem? Van 1920*1080-as felbontású plazma is, csak pénz kérdése...

persze, dpi. 40" alatt már így is versenyképtelen a plazma lassan a piacon, hát még ha megpróbálnának drágábban HD paneleket gyártani. a plazma 50" felett versenyképes igazán jelenleg, meg még idén talán. aztán a sharp, a samsung-sony, meg az lg.philips beherkennek, nem beszélve a tajvani low-cost gyártokról, mint az AUO, vagy a CMO. Jövőre ez a kérdés már nem hangzik el szerintem, mert nem lesz a piacon 42-es plazma.:)

Szerkesztette: special 2007. 02. 13. 18:34 -kor

#479 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 18:44

Nemtom, én láttam egy LG 50"-es 1366*768 plazmát valamikor, aminek már relatíve korrekt ára volt, és gondolom csak esni fog - kábé egy 42-es LCD szintjéhez tart, márpedig annál tök egyértelműen jobb választás... nem írnám még le a plazmákat.
LY

#480 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 18:57

azért mondtam 50" (és) feletti méretet. de az élet azt mutatja, ahol a volumen, ott a labda is. az LCD-t technológiailag semmi nem tartja vissza, hogy az évtized végére az LCD-uralom "küszöbe" 40"-ről 50"-ra emelkedjen.

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.