Xbox 360 II.
Elküldve: 2010. 01. 10. 13:36
Idézet: spidey - Dátum: 2010. jan. 9., szombat - 21:05
Miért, eredetiben nem jelenik meg? 
De..
twitter: http://twitter.com/galbalazs87
Elküldve: 2010. 01. 10. 15:51
Idézet: -STALKY- - Dátum: 2010. jan. 9., szombat - 20:48
Army of Two 2 mozgolódások vannak.

Néztem róla pár videot, betegesen jó lesz megint. Simán a legjobb co-op játék de ha nincs más akkor az A.I.-val is el lehet lenni
gameplay: http://www.youtube.c...h?v=VjNYwu_bUIk
customization: http://www.youtube.c...h?v=3JU10YFYkIo
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 01. 10. 17:30
Jaja, a demóját végigtoltuk haverral, jó kis co-op játszó!
twitter: http://twitter.com/galbalazs87
Elküldve: 2010. 01. 10. 21:40
Vettem Xbox360 kontrollt usb átalakítóval, hogy tudok szórakozni a PC-vel. Nem tudtam hogy ravasz gombok is szabályozhatóak, mint a joystickok.
Olyan furcsa, utoljára nest nintendóztam évekkel ezelőtt.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Elküldve: 2010. 01. 10. 23:51
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. jan. 10., vasárnap - 16:51
Néztem róla pár videot, betegesen jó lesz megint. Simán a legjobb co-op játék de ha nincs más akkor az A.I.-val is el lehet lenni 
Fegyverek testreszabhatósága.
Elküldve: 2010. 01. 11. 00:01
Kellemes volt az elso rész. Megvolt eredetiben, végigtoltam úgy háromszor A.I.-val. Még multiban is toltam (de nem a co-op módot). Torténetet el tudod olvasni a wikipédián ha rákeresel az Army Of Two-ra (ott a plot pályákra bontva). Emlékszem én elso végigjátszáskor nem fogtam fel teljesen mert úgy voltam vele hogy úgysem lesz normális sztori, felesleges figyelni a szereplokre, arcokra meg nevekre. Aztán jól pofára estem
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 01. 11. 09:37
Idézet: bolic system - Dátum: 2010. jan. 10., vasárnap - 21:40
Vettem Xbox360 kontrollt usb átalakítóval, hogy tudok szórakozni a PC-vel. Nem tudtam hogy ravasz gombok is szabályozhatóak, mint a joystickok.
Olyan furcsa, utoljára nest nintendóztam évekkel ezelőtt.
Na ja, jó cucc eléggé használható/hasznos az analóg ravasz.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2010. 01. 12. 12:09
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. jan. 11., hétfő - 1:01
Kellemes volt az elso rész. Megvolt eredetiben, végigtoltam úgy háromszor A.I.-val. Még multiban is toltam (de nem a co-op módot). Torténetet el tudod olvasni a wikipédián ha rákeresel az Army Of Two-ra (ott a plot pályákra bontva). Emlékszem én elso végigjátszáskor nem fogtam fel teljesen mert úgy voltam vele hogy úgysem lesz normális sztori, felesleges figyelni a szereplokre, arcokra meg nevekre. Aztán jól pofára estem 
Köszi, mindjárt rá is nézek.
Elküldve: 2010. 01. 12. 15:22
Idézet: -STALKY- - Dátum: 2010. jan. 12., kedd - 13:09
Köszi, mindjárt rá is nézek. 
Közben belekezdtem a 2. részbe, valami eszméletlenül jó. Első küldetést csináltam meg. Contractor(legnehezebb)nehézségi szinten kezdtem el és egyenlőre még nem lőttek ki, viszont a társamat már kellett heal-elnem. Jó ez a Shanghai környezet is. Átvezető videókra + 1 pont. Remélem végig ilyen jó lesz, mert nagyon szórakoztató.
Elküldve: 2010. 01. 15. 21:04
SZiasztok Srácok!
Szeretnék 1-1.5 héten belül xbox 360 tulajdonos lenni, de nem értek pár dolgot és ehhez kérném a segítségeteket mert nekem nincs tapasztalatom egyáltalán semmilyen xbox-al!
Mi a gyakorlati haszna annak ha nem 20 hanem 60 vagy 120gb-os merevlemezes géped van? mert árban 44 vagy 58 vagy 67 ezerért láttam a konzolgame-nél!
Mindegyiken van hdmi kimenet?
Mivel tudom majd a késöbbiekben rákötni ilyen "all in one" digitális házimozi erősítős felkonvertálós dvd lejátszótra hogy 5.1-ben jöjjenek a hangok ha játszok? vagy legalábbis ne a tv-ről hallgassam?
Mennyire szükséges a hűtés modding? Napi 2-3 órát biztosan menne, de az elején szabadnapomon kb 10et is játszanék szerintem!
Flash modding mit is jelent ennél a gépnél, mit jelent az hogy bizonyos dvd meghajtó márkákkal működnek? Ezt elég egszer elvégezni és onnan mennek az írott cuccok, vagy folyamatosan kell vele pepecselni? Mert ha sokat kell birizgálásra vinnem akkor inkább eredeti régebbi vagy használt játékokal jobban járok?
Grafika ps3-hoz képest milyen? jobb rosszabb? játékfüggő? Mert még ps3-mon gondolkodtam, mert az van egy barátomnak és játékcserélés így megoldott lenne...
Előre is hálásan köszönöm a segítségeteket !!
üdv.
Szeretnék 1-1.5 héten belül xbox 360 tulajdonos lenni, de nem értek pár dolgot és ehhez kérném a segítségeteket mert nekem nincs tapasztalatom egyáltalán semmilyen xbox-al!
Mi a gyakorlati haszna annak ha nem 20 hanem 60 vagy 120gb-os merevlemezes géped van? mert árban 44 vagy 58 vagy 67 ezerért láttam a konzolgame-nél!
Mivel tudom majd a késöbbiekben rákötni ilyen "all in one" digitális házimozi erősítős felkonvertálós dvd lejátszótra hogy 5.1-ben jöjjenek a hangok ha játszok? vagy legalábbis ne a tv-ről hallgassam?
Mennyire szükséges a hűtés modding? Napi 2-3 órát biztosan menne, de az elején szabadnapomon kb 10et is játszanék szerintem!
Flash modding mit is jelent ennél a gépnél, mit jelent az hogy bizonyos dvd meghajtó márkákkal működnek? Ezt elég egszer elvégezni és onnan mennek az írott cuccok, vagy folyamatosan kell vele pepecselni? Mert ha sokat kell birizgálásra vinnem akkor inkább eredeti régebbi vagy használt játékokal jobban járok?
Grafika ps3-hoz képest milyen? jobb rosszabb? játékfüggő? Mert még ps3-mon gondolkodtam, mert az van egy barátomnak és játékcserélés így megoldott lenne...
üdv.
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!
"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2010. 01. 15. 21:17
Idézet: Shane 54 - Dátum: 2010. jan. 15., péntek - 21:04
SZiasztok Srácok!
üdv.
üdv.
-winyó: értelemszerűen minél nagyobb, annál több adatot menthetsz rá
-hdmi ha jól tudom most már mindegyiken van, csak a kezdeti olcsó modelleken nem volt
-5.1-es hang: az elite-hez jár optikai kimenet (az olcsóbb verziókhoz ha jól tudom külön kell megvenni az erre szolgáló adaptert)
-hűtés modding a régebbi gépekhez kellett, a jasper alaplapos gépekhez már nem fontos
-a flash moddingnál az optikai meghajtó firmware-éből ütik ki a másolásvédelmet. Elég egyszer megcsinálni, és onnantól visz mindent (illetve így pontosabb: az eddig megjelent játékok közül visz mindent, mert állandóan fejlesztik a másolásvédelmet, és emiatt előfordulhat, hogy a jövőben megjelenő játékok már nem fognak menni egy most flashelt géppel)
-a grafika az általános vélemény alapján picit szebb, mint a ps3-nál. Persze a multiplatform címekre gondolok, mert a Gran Turismo 5-öt grafikában nem éri utol semmi
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)
Elküldve: 2010. 01. 15. 21:38
Huh.. Nagyon köszönöm a gyors és minden kérdésemre kitérő válaszodat!!!
Akkor azt hiszem meg is vagyok, 360 elite
utána nézek, hogy hol merre tudnék flash-elt új gépbe futni, ha megvan és játszok majd vele akkor biztos vissza- vissza nézek majd tapasztalatott cserélni
köszi mégegyszer GAI!
utána nézek, hogy hol merre tudnék flash-elt új gépbe futni, ha megvan és játszok majd vele akkor biztos vissza- vissza nézek majd tapasztalatott cserélni
köszi mégegyszer GAI!
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2010. 02. 01. 00:28
Idézet: Shane 54 - Dátum: 2010. jan. 15., péntek - 22:38
utána nézek, hogy hol merre tudnék flash-elt új gépbe futni
utána nézek, hogy hol merre tudnék flash-elt új gépbe futni
Gólemkonzol 64K bundle-ben:) Csak meg kell kérdezni őket, hogy el lehet-e tekinteni a hűtésmódosítástól, mert különben meghülyülsz a zajtól, ha csak be nem zárod egy ládába
Más: Xbox kontroller PC játékokat teljesen jól irányít? Minden akciójáték támogatja vagy so-so? Mert gondolkozom, hogy nem veszek új boxot mégse, inkább VGA-ba fektetek most meg veszek egy wireless adaptert, úgyis megvan a legtöbb cuccos, ami kell, PC-re is, még a GTA Episodes is kijön, ha már nem sikerült befejezni, mielőtt a gép meghalt:)
Szerkesztette: spidey 2010. 02. 01. 00:29 -kor
Elküldve: 2010. 02. 01. 19:32
Idézet: spidey - Dátum: 2010. febr. 1., hétfő - 1:28
Xbox kontroller PC játékokat teljesen jól irányít?
Senki?
Elküldve: 2010. 02. 01. 19:37
Persze, hogy jól irányít. Ráadásul a most kijövő játékoknál már ez az alap gamepad (főleg ugye a Games for Windows "emblémával" ellátottaknak).
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2010. 02. 01. 21:03
Dante's Inferno kijott jeee
Elküldve: 2010. 02. 02. 07:39
Nyomtam vele tegnap fel oracskat vagy talan egy kicsit tobbet. Egy az egyben God of War de ez nem tunik unalmasnak. Rendkivul beteges, 18-as karika alapbol. Mellekkel sem sporoltak. Aki szereti ezt a stilust az nem hiszem hogy talal jobbat
Kar hogy nem jon PC-re.
Elküldve: 2010. 02. 02. 17:02
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. febr. 2., kedd - 8:39
Nyomtam vele tegnap fel oracskat vagy talan egy kicsit tobbet. Egy az egyben God of War de ez nem tunik unalmasnak. Rendkivul beteges, 18-as karika alapbol. Mellekkel sem sporoltak. Aki szereti ezt a stilust az nem hiszem hogy talal jobbat
Kar hogy nem jon PC-re.
Jó a grafika vagy átlagos? Videokon elég bénácska...
Elküldve: 2010. 02. 02. 17:15
Jól néz ki de nincs fantasztikus módon kidolgozva.

Súgó
A téma zárva.