HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#1901 Felhasználó inaktív   bil 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 20. 20:33

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 20:28

A PS3-ba nem nyúlnak bele, meg felesleges is lenne, ebből a fejlesztésből az egyetemi kutatások, katonai/ipari projektek, szuperszámítógépesek és hasonlók profitálhatnak. Bizonyos esetekben mondjuk arra is szükség lesz, hogy 4-16GB memóriát is kezeljen az a szerencsétlen Cell a mostani mennyiség helyett... de asszem ez is megoldott probléma már.

Ok, bocs, nekem valamér a Cell=PS3, pedig hát tudjuk hogy sok mindenbe pakolják. Még1szer köszi a felhomályosítást!
Közpénzrendszer:
http://rrr100.wikispaces.com/

#1902 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 20. 20:36

Igazából még olyan sok mindenbe nem, sehol egy HDTV vagy más szórakoztató elektronikai eszköz; van pár blade szerver és annyi...
LY

#1903 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 21:18

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 19:11

Van még kérdésed? 

Szerkesztve. Mindegy.

Szerkesztette: HaZeX 2007. 01. 20. 21:28 -kor

#1904 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 21:22

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 20:19

aki megszokja hogy jön a segély, az előbb utóbb a füle botját sem fogja mozgatni, hogy változtasson a sorsán.

Ebben egyet értek, de nem is segélyekről beszéltem, meg nem akarom odaadni azt a pénzt senkinek. Nem az a baj, hogy valakinek ennyi pénze van, hanem az, hogy felelőtlenül bánik vele. Egyébként kötve hiszem, hogy a gyereknek attól kiegyensúlyozottabb élete lesz, hogy mindent megadnak neki és tolják neki a lóvét. Éppen ellenkezőleg. Megtanulja, hogy neki mindent lehet, és mindent megkaphat, ez a társadalomban nem éppen jó mentalitás. De ez már nagyon off.

Idézet

ne a másét irigyeld, hanem a saját sorsod jobbá fordulásán munkálkodj.

Erre csak annyit tudok mondani, hogy magyarországon csak az tud előre is lépni, aki eleve egy bizonyos szintről indul. Miközben mindenkori kormányunk, a középosztály és a kis/középvállalkozások ellehetetlenítésén munkálkodik, nincs lehetőség előrelépésre.

#1905 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 21:25

törölve :)

Szerkesztette: SFIJ 2007. 01. 20. 21:37 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1906 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 21:36

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 21:22

Ebben egyet értek, de nem is segélyekről beszéltem, meg nem akarom odaadni azt a pénzt senkinek. Nem az a baj, hogy valakinek ennyi pénze van, hanem az, hogy felelőtlenül bánik vele. Egyébként kötve hiszem, hogy a gyereknek attól kiegyensúlyozottabb élete lesz, hogy mindent megadnak neki és tolják neki a lóvét. Éppen ellenkezőleg. Megtanulja, hogy neki mindent lehet, és mindent megkaphat, ez a társadalomban nem éppen jó mentalitás. De ez már nagyon off.
Én nem gondolom, hogy felelőtlenül bánik a pénzzel. Hozzá kell szoknunk, hogy bizony van olyan, hogy egyeseknek annyi egy ilyen 50-100 ezres gadet, mint neked vagy nekem a parizer. Amellett hogy mindent megkaphat, megszokja, megtanulja, hogy a pénz nem determináns tányező, hanem egy eszköz. ettől a perctől kezdve kevésbé determinált etéren. ahogy bizony special is leírta, nagyon sok emberke hajtja a pénz, hogy plazmatvt, 200ezres jégkockacsináló hűtöt, stb egyéb presztízsjavakat beszerezzen, mert úgy érzi, ezek felmutatásával válik valakivé. akinek annyi pénze van, hogy nem bírja elkölteni, kénytelen normális, értelmesebb célokat találni magának. persze benne van a pakliban, hogy kaszinókban ,drogpartikon és egyéb nihil helyeken köt ki, ebben igazad van.

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 21:22

Erre csak annyit tudok mondani, hogy magyarországon csak az tud előre is lépni, aki eleve egy bizonyos szintről indul. Miközben mindenkori kormányunk, a középosztály és a kis/középvállalkozások ellehetetlenítésén munkálkodik, nincs lehetőség előrelépésre.
ne add fel ilyen könnyen. ne a körülményeidet hibáztasd, hanem lépj túl önmagadon :D Énis úgy gondoltam sokáig mint te, de túlléptem rajta. szarok bele. nem kesergek azon amin semmit sem változtathatok. ellenben a nemlényeges és nemfontos dolgok helyett elkezdtem lényeges és fontos dolgokkal foglalkozni :D

Szerkesztette: SFIJ 2007. 01. 20. 21:39 -kor

#1907 Felhasználó inaktív   mathias 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 21:39

Idézet: special - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 18:22

:offtopic: erre a proli sírásra semmi szükség, ugyanis:

1. egy psp sosem volt 100k, legfeljebb a die hard fanatikoknak importból. 70k-n nyitott, most már 50k alatt is beszerezhető, használtan pedig 30-35k.
2. a magyarországi átlagfizetések sokkal magasabbak manapság már, mint egy psp, de nettó 100-nél is több igaz, fizikai munkásoknál nincs ennyi, szellemieknél viszont olyan 150 körül járhat, budapesten, ahol ez történt, pedig még magasabb. az átlag sok lószart nem ér, igaz, a medián már beszédesebb lenne, csak olyat meg most nem keresek.
3. már elnézést, de a hajléktalanokat belekeverni kibaszott nagy demagógia. a szolidaritás és a szociális érzékenység rendkívül fontos értékek, de a követelőzés, bűntudatkeltés visszataszító. honnan tudod, hogy akinek a gyerek psp-vel játszik, nem adakozott már többet, mint amennyit több ember összesen egész életében? akit felháborít más jóléte, az nézzen egy kicsit mélyebbre magában. felelőtlenség? lehet. viszont azzal a világgal is baj van, ahol félni kell. a psp-s csávónak legalább megvan az esélye, hogy felnőtt korára kiegyensúlyozott fogyasztó lesz, nem pedig egy túlkompenzáló, konzumidióta hülyegyerek még 30-40 évesen is, mint nagyon sok honfitársunk, akik gyermekkorukat nélkülözésként élték meg.

Álljunk meg egy szóra, nekem ne írj ilyeneket, mert én csak arra reagáltam, hogy valaki 100eret írt átlagkerestre, ami szerintem nem annyi hanem kevesebb. Illetve lehet hogy ennyi nem tom hogy számolják, de abban szinte biztos vagyok hogy többen keresnek 100Ft alatt, mint felett.

#1908 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 21:47

Idézet: mathias - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 21:39

Álljunk meg egy szóra, nekem ne írj ilyeneket, mert én csak arra reagáltam, hogy valaki 100eret írt átlagkerestre, ami szerintem nem annyi hanem kevesebb. Illetve lehet hogy ennyi nem tom hogy számolják, de abban szinte biztos vagyok hogy többen keresnek 100Ft alatt, mint felett.

Idézet

A teljes munkaidőben foglal koztatottak egy főre jutó bruttó átlagkeresete (2006) január–februárban 176 400 forintot, a nettó átlagkereset 114 800 forintot tett ki.
(forrás - KSH)

ha a nettó átlagkerset 114800Ft, akkor nemnagyon kereshetnek többen 100 ezer forint allatt, mint felett mert a keresetek eloszlása a tapasztalatok szerint normális eloszlást (haranggörbe) követ.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 01. 20. 21:53 -kor

#1909 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 21:48

Idézet: mathias - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 20:39

Tevedsz. Az itthoni atlagkereset 151000 forint.

Edit: ebben persze nincsenek benne a feketen keresett penzek. Nalam most dolgozik egy komuves, szamla nelkul a ket hetes munkaert 250 000 forintot vitt haza, a festo 200 000 forintot.

Szerkesztette: H.Andras 2007. 01. 20. 21:51 -kor

#1910 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 20. 21:53

Idézet: mathias - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 21:39

mivel ez egy nyilvános fórum, és nem a piszoár mellett dumáltunk ketten, ezért kikövetkeztethető, hogy akkor ez esetben nem csak neked írtam. talán. a másik meg, hogy pesten, ahol ez megesett, teljesen biztos vagyok benne, hogy a teljes munkadiőben szellemi foglalkoztatottak túlnyomó többsége nettó 100 felett keres már kezdőként is.

Szerkesztette: special 2007. 01. 20. 21:54 -kor

#1911 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 22:30

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 21:36

persze benne van a pakliban, hogy kaszinókban ,drogpartikon és egyéb nihil helyeken köt ki, ebben igazad van.

Szerintem 90% hogy ott köt ki. De ez csak az én véleményem.

#1912 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 22:32

Idézet: special - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 21:53

teljesen biztos vagyok benne, hogy a teljes munkadiőben szellemi foglalkoztatottak túlnyomó többsége nettó 100 felett keres már kezdőként is.

Hát akkor én vagy nem pesten dolgozom, vagy te rosszul tudsz valamit. Najó ez nem igaz, mert nem keresek 100 alatt, csak papíron, de arról is a rendszer tehet.

Szerkesztette: Mumia 2007. 01. 20. 22:32 -kor

#1913 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 22:41

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 22:30

De ez csak az én véleményem.

Végre! :eek:  :Đ

:bunny:  :D

#1914 Felhasználó inaktív   mathias 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 20. 23:01

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 20:47

akkor nemnagyon kereshetnek többen 100 ezer forint allatt, mint felett mert a keresetek eloszlása a tapasztalatok szerint normális eloszlást (haranggörbe) követ.

Ezt azért így nem lehet kijelenteni szerintem, mert vannak akik mondjuk 500e-ret keresnek(azért nem kevesen), vagy felette, akkor ha 114e az átlagkereset, akkor a haranggörbe túloldalán -386e lenne(de ugye itt a minimálbér a legkevesebb). De lehet igazad van, nem vagyok közgazdász.:)

Én csak azt érzem, hogy mi, akik viszonylagos jólétben élünk, kicsit el szoktunk feletkezni hogy azért sokan élnek rosszul is. (Van nem egy ismerősöm/rokonom, aki szellemi munkával se keresi meg a 100at. Amikor velük beszélgetek azért rá szoktam jönni hogy nem mindenkinek fenékig tejfel az élet)

#1915 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 00:33

Idézet: Finix - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 22:41

Végre! :eek:  :Đ

:bunny:  :D

Basszus, egy fórumon mindneki a saját véleményét írja le,  :omg: Tényleg külön le kell írni minden hozzászólásban, hogy ez az én véleményem? Ha mások véleményét írkálnám be, akkor mi értelme lenne a fórumnak? Akkor lehetne csak úgy linkeket küldözgetni.

#1916 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 01:53

Némi ontopik, LY figyelj, mert már leírtad, hogy a bluréj a PS3-ban stratégiai hiba volt. És igen, az volt. A PS3 megássa a blúréj sírját: :nevet:

Idézet

This just in: Possible Blu-ray title/volume key exploit found on PS3
I have received numerous (more than 3) independent reports that an exploit has been found on the PS3 that will reveal the title/volume keys for Blu-ray disks using a PS3. The procedure involves some minor modding of the boot process and Linux.

I have not been told of the exact process but the information makes it seem that the process is not that difficult once you know what you are doing and the lengthy steps are duplicated.

(Forrás)
version megkövetlek, igazad volt. a PS3 egy fenemód népszerű home computer lesz :D

Szerkesztette: SFIJ 2007. 01. 21. 01:57 -kor

#1917 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 02:06

Ettől max a warez supplierek körében  :D

#1918 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 21. 03:30

http://www.onlinelib...lFlvPlayer.html
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#1919 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 21. 04:26

gt4 VS  pgr3

http://www.gametrail...her.php?id=3443
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#1920 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 21. 04:41

Idézet: vers - Dátum: 2007. jan. 21., vasárnap - 4:26

hát orbitális nyúlás a PG3. lényeges különbség nincs, hacsak aznem, hogy a pGR-nek "édeskésebb" színei vannak. GT4-ben kicsivel több a csicsadítél de a fizikája - sajnos - 1iknek sem áll meg.

Téma megosztása:

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »