PlayStation 3 II.
Elküldve: 2007. 01. 21. 22:05
Hát ez érdekes, egy videó arról, hogy az újabb (az 1.1-es) GTHD használja a Force Feedbacket egy Driving Force Pro-val.
http://ul51.rapidshare.com/files/12488250/...back_na_ps3.WMV
Csalás vagy igaz?
http://ul51.rapidshare.com/files/12488250/...back_na_ps3.WMV
Csalás vagy igaz?
Elküldve: 2007. 01. 21. 22:26
Pont arról volt szó korábban, hogy a rumble és a FF licenc az Immersionnél van és a per miatt egyik sem lesz.
Elküldve: 2007. 01. 21. 22:57
Idézet: HaZeX - Dátum: 2007. jan. 21., vasárnap - 21:38
Ezt kellene hanyagolni imho ebben a topicban, mert ez vegytiszta sárdobálás.
elis olvastad a nyilatkozatait, vagycsak úgy csípőből?... nekem nem úgy fest, mint aki nagyon savazott volna.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2007. 01. 21. 22:59
Idézet: vers - Dátum: 2007. jan. 21., vasárnap - 21:19
a cell gpu a legenda az egy baromság
ezt, a váltsuk fel a GPU-t a cell-el filozófiát fél éve mintha teis terjesztetted volna. minden esetre az tény, hogy az nVidia elég késön került be a pixisbe...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
Elküldve: 2007. 01. 21. 23:15
Idézet: UNREG - Dátum: 2007. jan. 21., vasárnap - 22:26
Pont arról volt szó korábban, hogy a rumble és a FF licenc az Immersionnél van és a per miatt egyik sem lesz.
Hát nemtom mindenesetre nagy baklövés lenne a sonytól ha valóban emiatt teljesen kihagynák és 3rd party játékok sem támogathatnák PS-en, akkor az egész egy ipari hulladék, ma már legtöbb játéknak részét képezik ezek, nélküle használhatatlan, különsképpen autós játékoknál.
Elküldve: 2007. 01. 21. 23:15
Idézet: Samott - Dátum: 2007. jan. 21., vasárnap - 20:11
Honnet tudja, hogy az rsx az utolso pillanatban kerult bele? Iparagi pletyka regota, de tagadjak a hivok...
Egy dolgot tagadnak erősen azok akik képben vannak, azt hogy a Cell végezte volna a GPU feladatokat.
De írtam már (meg látom version is erre utalt) hogy az RSX-ben akadnak olyan apró szűk keresztmetszetek, amik tipikus PC-s játéknál még évekig nem jönnének elő, mert nem annyira kihegyezettek a shaderek - nextgen konzolban viszont a fejlesztők sokkal hamarabb találkoznak ezzel. Pl. vertex shadernél minden plusz adat egy órajelciklusos késleltetéssel jár. Ilyen plusz adatok a normálvektorok, tangensvektorok (normal mappinghez) vagy a textúra koordináták a pixel shaderekhez (ahol 3-4 rendes textúra van és további X textúra a shaderek összetett számításait kiváltó look-up table). Emiatt a névleges teljesítményt nem is közelíti el a kártya valós helyzetekben, a megoldás az hogy egy SPE aládolgozik és a lehető legtöbb vertexet kiszórja. De ugyanígy gáz az, hogy egyszerre nem megy az FP16 framebuffer és az antialiasing (ezt kerüli meg a nem-RGB színábrázolással a Heavenly Sword), vagy hogy átlátszó poligonok fillezéséhez (sok füst-vér-por effekt) kevés a sávszél - és valószínűleg van még jó pár hasonló probléma.
Mondom, a legtöbbre van kerülő megoldás, de miért kell ezzel szívnia a fejlesztőnek, miért nem lehetett kiegyensúlyozott architektúrát tervezni? Az egyetlen érdemi magyarázat az időhiány...
LY
Elküldve: 2007. 01. 21. 23:17
A B3D-n fogalmazta meg valaki nagyon jól a lényeget erről a kinek nagyobb a... témáról: ha mutatnak képeket egy játékból, vagy akár animot, akkor a világon senki nem fogja megmondani, hogy melyik konzolon is fut.
Mindkettőnek vannak erősségei és gyengéi abszolút értelemben is meg egymáshoz képest is, a szoftver kifinomultsága és a grafikai kidolgozottság meg stílus lesznek a döntő tényezők. Ezekhez meg idő és így pénz kell.
Mindkettőnek vannak erősségei és gyengéi abszolút értelemben is meg egymáshoz képest is, a szoftver kifinomultsága és a grafikai kidolgozottság meg stílus lesznek a döntő tényezők. Ezekhez meg idő és így pénz kell.
LY
Elküldve: 2007. 01. 22. 02:24
Ezt láttátok már? PS3: PlayStation 3 Rubik's Cube Commercial :Đ
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2007. 01. 22. 07:02
Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 21., vasárnap - 21:57
elis olvastad a nyilatkozatait, vagycsak úgy csípőből?... nekem nem úgy fest, mint aki nagyon savazott volna.
Ugyan SFIJ, természetes hogy elolvastam. És azt gondolom, hogy BG véleménye a konkurencia gépéről semmivel sem relevánsabb, mint a megőrült Kutaragié (sőt, K legalább már tervezett 4 és egynegyed konzolt, BG pedig nem hiszem hogy játszott volna bármelyikkel is 5 percnél többet) - mindkettőjüknek pénzügyi érdekeik fűződnek a saját kölykükhöz, ergo hivatalból fikázzák a másikat. Komolyan, a másikat sietséggel vádolni a történelem leginkább kapkodva összerakott konzolja után, az 1080 felbontás fontosságát lebecsülni úgy, hogy a saját gépük nem igazán képes rá, IPTV -ről beszélni úgy, hogy nem engednek a 20Gb -s merevlemezeikből... és főleg ezt az egyetlen fikázós részt becitálni ide, miközben az egész cikk másról szól. Szóval sárdobálás. Megtennéd hogy nem itt folytatod?
Elküldve: 2007. 01. 22. 10:07
Idézet: HaZeX - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 7:02
IPTV -ről beszélni úgy, hogy nem engednek a 20Gb -s merevlemezeikből...
Ha elolvastad volna a cikket, akkor ezen a reszen nem akadnal fenn... pont azt mondta, hogy a tartalomszolgaltatok preferaljak azt, hogy nem tarolsz semmit a sajat merevlemezeden, hanem csak streamelsz a szervereikrol.
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2007. 01. 22. 10:18
Idézet: Samott - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 9:07
Ha elolvastad volna a cikket, akkor ezen a reszen nem akadnal fenn... pont azt mondta, hogy a tartalomszolgaltatok preferaljak azt, hogy nem tarolsz semmit a sajat merevlemezeden, hanem csak streamelsz a szervereikrol.
Jól van, ügyes vagy
Szerkesztette: HaZeX 2007. 01. 22. 10:19 -kor
Elküldve: 2007. 01. 22. 10:20
Idézet: Samott - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 10:07
Samott
Samott
Ez így ebben a formában hülyeség, egyszerű erőforrásgazdaságossági okok miatt. Pl. nagyon nem szeretnék, ha egy 24 órára kikölcsönzött HD-videót kétszer töltene le a user. Egy HD-film pedig alsóhangon 5-10 gigabájt. De azt sem szeretnék, hogy a letöltött sorozatrészeket, melyekre korlátlan megtekinthetőség van, ha megveszed, minden egyes alkalommal letöltsd. Szóval ez így nem más, mint hazudozás.
Elküldve: 2007. 01. 22. 10:28
Idézet: special - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 10:20
Ez így ebben a formában hülyeség, egyszerű erőforrásgazdaságossági okok miatt. Pl. nagyon nem szeretnék, ha egy 24 órára kikölcsönzött HD-videót kétszer töltene le a user. Egy HD-film pedig alsóhangon 5-10 gigabájt. De azt sem szeretnék, hogy a letöltött sorozatrészeket, melyekre korlátlan megtekinthetőség van, ha megveszed, minden egyes alkalommal letöltsd. Szóval ez így nem más, mint hazudozás.
Sracok, IPTV-rol van szo. Akkor jon le a cucc, amikor nezed. Ha csatornat valtasz akkor mast tolt le es jatszik le a dobozod, ha online tekabol veszel ki filmet, akkor meg azt tolti, jatsza a dobozod.
Idézet
In an IPTV environment, there is no reason to put anything down on a hard disk because you created a broadband infrastructure that has enough capacity to stream individual video streams to everybody on the network.
Nem hiszem, hogy ezt olyan nehez lenne megerteni. Ezenkivul a tartalomszolgaltatok is kockazatot latnak a felhasznalonal tarolt tartalomban.
Samott
Szerkesztette: Samott 2007. 01. 22. 10:32 -kor
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2007. 01. 22. 10:32
Idézet: Samott - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 9:28
Sracok, IPTV-rol van szo. Akkor jon le a cucc, amikor nezed. Ha csatornat valtasz akkor mast tolt le es jatszik le a dobozod, ha online tekabol veszel ki filmet, akkor meg azt tolti, jatsza a dobozod.
Tudom tudom, összemosódott bennem a kölcsönözhető/megvásárolható video tartalommal. Az IPTV akár még jó is lehet, a 20Gb meg simán szemétség.
Elküldve: 2007. 01. 22. 10:46
Idézet: Samott - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 10:28
Nem hiszem, hogy ezt olyan nehez lenne megerteni. Ezenkivul a tartalomszolgaltatok is kockazatot latnak a felhasznalonal tarolt tartalomban.
Samott
Samott
az IPTV egyik legfőbb vonzereje, hogy képes on-demand műsorozásra, és általában szorosan hozzátartozik a szolgáltatáscsomaghoz. szigorúan a hagyományos tv-over-ip-nak sok értelmét nem látom önmagában, elég gazdaságtalan módja a műsorszórásnak, bár igaz, további versenyt gerjeszt a piacon. namost igen, ha szigorúan barebone IPTV-ről beszélünk, akkor nem kell háttértár, viszont a legtöbb IPTV szolgáltatáshoz nem árt. meg hát ugye tavaly november óta van on-demand szolgáltatás amcsiban boxra, szóval az a 20 gigabájt sehogy se nem tűnik elégnek nekem ilyen funkciókra. ami nem is nagy baj, csak védeni nem kellene feltétlen. miért nem lehet azt mondani, hogy igen, akinek kevés, annak árulunk egy 120 gigás addont 129 dollárért.
Elküldve: 2007. 01. 22. 10:53
Idézet: special - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 10:46
az IPTV egyik legfőbb vonzereje, hogy képes on-demand műsorozásra, és általában szorosan hozzátartozik a szolgáltatáscsomaghoz.... ...ha szigorúan barebone IPTV-ről beszélünk, akkor nem kell háttértár, viszont a legtöbb IPTV szolgáltatáshoz nem árt.
Ez igy ebben a formaban nem igaz. Minden tovabbi nelkul lehet on demand szolgaltatast nyujtani olyan eszkozzel amelyik nem kepes tarolni semmit... minden a kozponti szerveren tarolodik es mivel a uzernek dedikalt kapcsolata van a szolgaltato kozpontjahoz kedvere streamelhet onnet barmit... minden szervereken tarolodik. Ha fel akarsz venni egy musor akkor a szerveren rogzitik, es annyiszor streamelik neked, ahanyszor akarod. Lehet hogy nem art, de nem is szukseges a hattertar a dobozba.
Ez egyebkent nagyon
Samott
Szerkesztette: Samott 2007. 01. 22. 10:55 -kor
Elküldve: 2007. 01. 22. 11:33
Ha ez tenyleg igy van, hogy lekell tolteni meg tarolni kell, az full gaz. Nezzetek meg a Sky rendszert Angliaban. Hoznak egy DVD lejatszonal kisebb dobozt meg egy taviranyitot, es kesz. Aztan annyi csatorna van, hogy nemtok koztuk valogatni (1-9 kategoria van, mint sport, mese, film, sci-fi... es bohom sok csatorna. Sci-fibol is van 60 folott van).
1: vannak olyan csatornak, hogy "+1" ami a vele azonos nevu csatornat vetiti 1 oraval kesobb...
2: az esti filmek a film kategoriaban negyed orankent indulnak. Fel8tol pl fel11ig.
3: egy SMS megrendelni a filmet (gondolom van bankkartyas modja is, azt nem hasznalom), becsuccsenek a TV ele es nezhetem.
Mi olyan bonyesz ebben a nyamvadt IPTV-ben? Most kezd csak bejonni ide... Angliaban meg mar legalabb 3-4 eve full alap. (en azota tudom legalabbis... en pl marhara szeretem. Piszok mod kenyelmes az egesz, nomeg ezernyi csatornabol lehet valasztani)
Meg 1 valami, ami sztem tok fontos... feliratozzak a filmeket. (angol szoveg, angol iras) Nekem a kezdetekben fontos volt, amikor meg nemtudtam annyira angolul, hogy egyes durvabb szovegeket megertsek. Bar az vicces, hogy neztem Shakespeare Romeo es Juliajat, es a sub az "21ik szazadi angolul" volt mig a szoveg valodi Shakespeare altal irt szoveg volt. Leforditottak.
1: vannak olyan csatornak, hogy "+1" ami a vele azonos nevu csatornat vetiti 1 oraval kesobb...
2: az esti filmek a film kategoriaban negyed orankent indulnak. Fel8tol pl fel11ig.
3: egy SMS megrendelni a filmet (gondolom van bankkartyas modja is, azt nem hasznalom), becsuccsenek a TV ele es nezhetem.
Mi olyan bonyesz ebben a nyamvadt IPTV-ben? Most kezd csak bejonni ide... Angliaban meg mar legalabb 3-4 eve full alap. (en azota tudom legalabbis... en pl marhara szeretem. Piszok mod kenyelmes az egesz, nomeg ezernyi csatornabol lehet valasztani)
Meg 1 valami, ami sztem tok fontos... feliratozzak a filmeket. (angol szoveg, angol iras) Nekem a kezdetekben fontos volt, amikor meg nemtudtam annyira angolul, hogy egyes durvabb szovegeket megertsek. Bar az vicces, hogy neztem Shakespeare Romeo es Juliajat, es a sub az "21ik szazadi angolul" volt mig a szoveg valodi Shakespeare altal irt szoveg volt. Leforditottak.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2007. 01. 22. 12:05
itt most nem arról van szó, hogy kell, vagy mit lehet, és mit nem, hanem mi az ésszerű, kényelmes. valójában xboxra sem lenne szükség, hanem lenne egy központi számítógép, amire egy stremaing thin clienttel csatlakozol, és a játék távol fut, te csak a végeredményt látod. de ez tényleg offtopik jelenleg. egyáltalán nincs gond a box 20 gigás hdd-jével, csak mi a rákért nem lehet, akár heroináron, bővítést vásárolni hozzá?

Súgó
A téma zárva.