HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#581 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 09. 01:13

Idézet: HavocS - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 0:00

Az szép, hogy a BR lejátszó 360 ezer, de tegyük fel, hogy engem rohadul nem érdekelnek a (méregdrága) blu-ray filmek. Ez akkor csak egy kihasználatlan extra lesz...

Másik, hogy még alig van film BR-re. Ezért ki ruházna be egy lejátszóba? Mire meg mainstream lesz a BR addigra a BR lejátszó fog a PS3 árának felébe kerülni.

Szerkesztette: Mumia 2006. 12. 09. 01:14 -kor

#582 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 05:45

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 1:13

Másik, hogy még alig van film BR-re. Ezért ki ruházna be egy lejátszóba? Mire meg mainstream lesz a BR addigra a BR lejátszó fog a PS3 árának felébe kerülni.

hát igen. a dvd is 1996-ban startolt, de magyarországon érezhetően csak 2000-től kezdett terjedni. ez volt az a pillanat, amikor már megérte a kiadóknak legalább magyarul felisratozni a lemezeket :) ha így számolsz, a br kb 2010-re terjed el magyarországon, bárez korántsem biztos, ugyanis kevés az embereknél levő olyan tv ami ezt ki is használná. szal kb a ps3 életciklusának a végefele számolhatunk érdemnen a br-jel.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#583 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 08:31

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 4:45

hát igen. a dvd is 1996-ban startolt, de magyarországon érezhetően csak 2000-től kezdett terjedni. ez volt az a pillanat, amikor már megérte a kiadóknak legalább magyarul felisratozni a lemezeket :) ha így számolsz, a br kb 2010-re terjed el magyarországon, bárez korántsem biztos, ugyanis kevés az embereknél levő olyan tv ami ezt ki is használná. szal kb a ps3 életciklusának a végefele számolhatunk érdemnen a br-jel.

Igaz. És akkor az egyik első DVD lejátszó a Pana 160-as 160000 Ft-ot kóstált. Ma meg 10 ezerért hozzádvágnak egyet bárhol. És ezek már Divx-et, mp3-at, stb... -t is lejátszanak.  Bár én "filmbuzi" vagyok, még én is kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban hogy az emberek hajlandóak lesznek-e gyakorlatilag a telejs gyüjteményüket lecserélni a HD felbontás miatt. A környezetemben a legtöbben még az agyontömörített kalóz és a "rendes" DVD közötti különbséget sem látják. Szal. a legtöbb embernek a DVD is túl jó minőség. És ha a fimnézést nem számoljuk a PS3-nál, akkor "csak" konzolnak meg tényleg elég borsos az ára. De abban  H. Andrással értek egyet , hogy szerintem a Wii is k*va drága. Lehet hogy szuper innováció, de a tudását tekintve szerintem pofátlanul túlárazták. A játékokról nem is beszélve. (A Zelda 15 rugó volt egy MM-ban.) Ez azért egy GC szintü grafikát felvonultató játékért szerintem enyhén szólva is túlzás irányítás ide vagy oda. Egy a lényeg, szerintem a Wii-nek a koncepciójával szerintem az a gond, hogy a megcélzott rétegnek szerintem drága lesz. Mert szerintem a mostani készleteket még nem ez a réteg vásárolta fel.

Szerkesztette: delphijos 2006. 12. 09. 08:36 -kor

PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#584 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 11:43

Idézet: HavocS - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 0:00

Az szép, hogy a BR lejátszó 360 ezer, de tegyük fel, hogy engem rohadul nem érdekelnek a (méregdrága) blu-ray filmek. Ez akkor csak egy kihasználatlan extra lesz...

Erre nem tudok mit mondani, már megint ott vagyunk, hogy minek van benne ez, minek van benne az.

Én csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy egy BR lejátszó árban duplája a PS3-nak.
Papesz

#585 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 12:26

Mire meg kaphato lesz Europaban a Ps3 addigra a box360 meg a fele lesz... Ehhez kepest is marha draga. (Ha kb 160ezer forint koruli indulo ara lesz a PS3-nak...)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#586 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 13:59

Ha ennyire nincs PS3 sem USA-ban, sem Japanban, en egyre biztosabbra veszem a csuszast, a 2007 karacsonyi europai debutalast. Nem vagyunk mi annyira fontosak a Sonynak.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#587 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 16:16

Na ezért nincs értelme a gagyi EA játékokat összehasonlítani a két gépen.

EA only using 20% of PS3 power
Electronic Arts VP talks PS3
08/12/2006.
Recently Glenn Entis, Vice President and Chief Visual Officer at Electronic Arts discussed his feelings about the PlayStation 3 console.

When asked, how do the PS3 and Xbox 360 match up? Glenn responded:

"The whole industry knows it's been a challenge; the PS3's a very complex piece of equipment. On one hand it's a challenge, on the other hand there's tremendous potential in that box. I think it's going to take developers a little while to figure out how to unlock that power.

We've got games coming out now where we feel we've hit maybe 20 per cent of the potential of PlayStation 3. We know the power's there, but like any new platform it's going to take us a little bit of time to unleash it.

Was it more complex than we were expecting? Yes, probably; there were some challenges that we didn't expect. We've got tremendous confidence long-term that it's going to be a phenomenal games machine."

So to find that EA has only tapped into 20% of the PS3's power, you look at games like Fight Night Round 3 with amazing graphics and realistic facial animations, it makes you wonder what the PS3 will have in store for us in the future. Like Glenn said,"...We know the power's there, but like any new platform it's going to take us a little bit of time to unleash it."

Szerkesztette: UNREG 2006. 12. 09. 16:32 -kor

#588 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 17:02

Ezt mar sokan mondtak, hogy szopacs lesz Ps3-ra progizni es jatekot kesziteni... Ps2 se volt konnyu menet ahogy en sejtem.
(Ami persze nem baj... PS2-re dolgozo jatekfejlesztok lehet, hogy tobbet is kerestek.)

#589 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 17:56

Idézet: Thas - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 21:25

Erről azok az idők jutnak eszembe amikor számtech órán Terep2-vel nyomtuk egymás ellen osztott képernyőn :)

Üdv.: Thas

Nekem meg az, hogy a terep2-ben több fizika volt.  :(

#590 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 18:06

Megnezve a videot, nekem elment a kedvem a jatektol. Felpercenkent resetelnem kellene a kocsit, mert keptelenseg a palyan tartani... Az, hogy szep-e azt ebbol nemlehet megitelni. Godnolom jol nez ki... bar ha jatszhatatlan...

Na ezt majd megmondja valaki, ha lesz PS3-a. Jovo ilyenkor akkor visszaterhetunk a dologra. ;)

#591 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 18:34

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 13:59

Ha ennyire nincs PS3 sem USA-ban, sem Japanban, en egyre biztosabbra veszem a csuszast, a 2007 karacsonyi europai debutalast. Nem vagyunk mi annyira fontosak a Sonynak.

Krinyo

azzal megintcsak tokonszurja magat a sony. 2007 karacsonyara kezd ugyani az usak es a japo piacon bejaratodni a termek, vagyis nemcsak a nerd-ek, hanem az atlag is venni kezdi. es ekkor bizony millios havi eladasokat kell produkalni. szal vagy megcsinaljak a rajtot 2007 nyaran, vagy 2008 tavasza lesz az :D

#592 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 18:37

Idézet: UNREG - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 16:16

08/12/2006.
Recently Glenn Entis, Vice President and Chief Visual Officer at Electronic Arts discussed his feelings about the PlayStation 3 console.

"The whole industry knows it's been a challenge; the PS3's a very complex piece of equipment. On one hand it's a challenge, on the other hand there's tremendous potential in that box. I think it's going to take developers a little while to figure out how to unlock that power.

We've got games coming out now where we feel we've hit maybe 20 per cent of the potential of PlayStation 3. We know the power's there, but like any new platform it's going to take us a little bit of time to unleash it.

Was it more complex than we were expecting? Yes, probably; there were some challenges that we didn't expect. We've got tremendous confidence long-term that it's going to be a phenomenal games machine."

So to find that EA has only tapped into 20% of the PS3's power, you look at games like Fight Night Round 3 with amazing graphics and realistic facial animations, it makes you wonder what the PS3 will have in store for us in the future. Like Glenn said,"...We know the power's there, but like any new platform it's going to take us a little bit of time to unleash it."

Nezd az EE-ben sem lehetett rendesen kihasznalni a masodik vektoregyseget.

#593 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 09. 19:42

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 17:37

Nezd az EE-ben sem lehetett rendesen kihasznalni a masodik vektoregyseget.

mer a sony elb@szta, :D szerencsére a cell  jobb
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#594 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 19:42

Idézet: UNREG - Dátum: 2006. Dec. 9., Saturday - 16:16

08/12/2006.

ki nem xarja le ,hogy hány százalékát használja ki, szted ez melyik embert izgatja? azé veszem meg mert jobb/szebb/kreatívabb ennél vagy annál. 

egyébként nemtom mit kell bezsongani ,hogy úhh áhh milyen űberfaxa, én mindenképp megvárom a 65(!)ösöket, addigra lesznek normális játékok talán jobb br filmek is, és remélhetőleg kinövi a gyerekbetegségeit...

ps: ez a hány százalékot használ ki ez  kb olyan mint amikor azzal jönnek hogy így királytigris úgy királytigris, meg így úgy me262, aztán b*xhatták a kihasználhatóságot erőfölényt mert nem volt mivel meghajtani...

Szerkesztette: Asker 2006. 12. 09. 19:43 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#595 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 09. 19:52

Idézet: Asker - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 19:42

ki nem xarja le ,hogy hány százalékát használja ki, szted ez melyik embert izgatja? azé veszem meg mert jobb/szebb/kreatívabb ennél vagy annál. 

egyébként nemtom mit kell bezsongani ,hogy úhh áhh milyen űberfaxa, én mindenképp megvárom a 65(!)ösöket, addigra lesznek normális játékok talán jobb br filmek is, és remélhetőleg kinövi a gyerekbetegségeit...

ps: ez a hány százalékot használ ki ez  kb olyan mint amikor azzal jönnek hogy így királytigris úgy királytigris, meg így úgy me262, aztán b*xhatták a kihasználhatóságot erőfölényt mert nem volt mivel meghajtani...

most egy poston belül mondtál önmagadnak ellent. a 65 nano kb. annyira látható tulajdonsága a PS3-nak, mint a kihasználtság, ti. kit érdekel szerinted a PS3 chipjeinek gyártástechnológiája? szerintem jóval kevesebb embert, mint ahányat a konzolban rejlő _potenciál_, mert erről van szó, ha már itt tartunk. egyébiránt mindkettőnek van értelme, csak szerintem döntsd el, hogy relevánsnak tartod-e a technikai részleteket vagy sem, mert ez így erősen szelektív, és ellentmondásos. a potenciál fontos azért, hogy várhatóan milyen színvonalú játékok fognak megjelenni rá a következő évek során, az újabb gyártástechnológia pedig alacsonyabb meghibádosi rátát valószínűsít a kisebb hőtermelés/fogyasztás miatt.

#596 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 20:15

Idézet: special - Dátum: 2006. Dec. 9., Saturday - 19:52

most egy poston belül mondtál önmagadnak ellent. a 65 nano kb. annyira látható tulajdonsága a PS3-nak, mint a kihasználtság, ti. kit érdekel szerinted a PS3 chipjeinek gyártástechnológiája? szerintem jóval kevesebb embert, mint ahányat a konzolban rejlő _potenciál_, mert erről van szó, ha már itt tartunk. egyébiránt mindkettőnek van értelme, csak szerintem döntsd el, hogy relevánsnak tartod-e a technikai részleteket vagy sem, mert ez így erősen szelektív, és ellentmondásos. a potenciál fontos azért, hogy várhatóan milyen színvonalú játékok fognak megjelenni rá a következő évek során, az újabb gyártástechnológia pedig alacsonyabb meghibádosi rátát valószínűsít a kisebb hőtermelés/fogyasztás miatt.

nem mondom hogy nincs igazad se de azt se hogy igazad van.

mindenesetre szvsz több embert érdekel hogy milyen techel nyomatják már csak azért is mert halkabb lesz.

ps: a potenciált ki kell használni hiába van ha nem használják ki, /a 65osnek már ott kézzelfoghatóbb előnye van hogy hűvüsebb/ ahoz nem kevés zsé kel. mikrofo$nak meg azért egy picit több van a buxában mint sanyinak  ;)
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#597 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 09. 20:21

a gt4 a ps2-t 50%-ban használta ki,és annál nincs jobb engine ps2-re
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#598 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 09. 20:31

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 20:21

a gt4 a ps2-t 50%-ban használta ki,és annál nincs jobb engine ps2-re

ezt mivel tudod alátámasztani?

#599 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 21:36

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 20:31

ezt mivel tudod alátámasztani?

version ilyet nem szok tenni, hanem bemondja csipobol a 20-100 ulti teritett durchmars-t :D

#600 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 09. 21:45

nem kell elhinni, különben sem számit semmit már
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch