HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#241 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 02. 19:29

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 12:46

Talán arra akart utalni Papesz, hogy a kompatibilitás miatt ezeket futtathatja a user PS3-on is... csak gratulálni tudok annak aki tízszeres áron vesz hozzájuk konzolt...

Nem, nem erre gondoltam. A Singstar és a Ratchet And Clank már be is lett jelentve PS3-ra, előbbi tartalmazza az ÖSSZES PS2-re megjelent dalt és letölthető tartalmat is ígérnek hozzá.

A harmadik játék Jack & Daxter: The Lost Frontier címen bukkant fel az idei E3-on, természetesen PS3 exkluzívként. Ezek a címek nagyon ütnek, ha nem volt még hozzájuk szerencséd Samott, akkor jószívvel ajánlom mindhármat. A Ratchet és a Jak szériának 4-4 része van PS2-re, a Singstarnak meg.... kapásból nem tudom, de sok.
Papesz

#242 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 19:38

De itt most meglévő, boltban megvehető stuffokról van szó, nem valamikor 2007-2008 körül érkezőkről.
LY

#243 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 20:02

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 19:38

De itt most meglévő, boltban megvehető stuffokról van szó, nem valamikor 2007-2008 körül érkezőkről.

Világos, de a PS3-ról is úgy beszélünk (ki ellene, ki mellette), mintha minden elektronikai szaküzletben ott lenne. A helyzet az, hogy közülünk eddig még senki nem tapintott/szagolt/tört szét PlayStation 3-at, véleménye mégis mindenkinek van.

A játékokkal gyakorlatilag ugyanez a helyzet. Semmi okom nincs kételkedni abban, hogy ami PS2-n húzócímnek számított, azt PS3-on majd elb*sszák. Persze ízlések és pofonok. Van, akinek ezek a játékok jönnek be, van akinek nem. Én az első csoportba tartozom.
Papesz

#244 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 20:23

Számomra kb annyira realitás a PS3 mint az Xbox360, utóbbit is csak ujságcikkekben láttam, meg képeken.  Így lényegtelen, hogy az előbbi még legalább 6 hónapig beszerezhetetlen lesz, utóbbi viszont ott figyel minden bolt polcain.

#245 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 20:35

Idézet: Papesz - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 20:02

Világos, de a PS3-ról is úgy beszélünk (ki ellene, ki mellette), mintha minden elektronikai szaküzletben ott lenne. A helyzet az, hogy közülünk eddig még senki nem tapintott/szagolt/tört szét PlayStation 3-at, véleménye mégis mindenkinek van.

A játékokkal gyakorlatilag ugyanez a helyzet. Semmi okom nincs kételkedni abban, hogy ami PS2-n húzócímnek számított, azt PS3-on majd elb*sszák. Persze ízlések és pofonok. Van, akinek ezek a játékok jönnek be, van akinek nem. Én az első csoportba tartozom.

:think:

Dögöljek meg, de számtalanszor megnéztem az MGS4 video-ingame közzétett moziját. A játékosok, izé szereplők lábát figyeltem, komolyan mondom, nehéz megmondani, miért nem tetszik, meg kell nézni. Fasza, de annyira számomra mégsem, pedig ez (is) húzónak készül, ugye...

Link a videóhoz

#246 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 20:36

...és azt is elmondtuk kb 50szer,hogy a játék nem most fog megjelenni, hanem jó pár hónap múlva. a videó is jó régi.
JóSebesség

#247 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 20:38

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 23:01

Most komolyan, Xbox360ra mennyi van? Nem sok. 2-3 max.

KÉZZELfogható. :Đ

#248 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 20:39

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 20:36

...és azt is elmondtuk kb 50szer,hogy a játék nem most fog megjelenni, hanem jó pár hónap múlva. a videó is jó régi.

Ingame, nem? Ha nem nekem, nem, de akkorsem.  :think: 

#249 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 02. 20:51

Idézet: mefi - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 20:39

Ingame, nem? Ha nem nekem, nem, de akkorsem.  :think:

Semmiféle ingame nem volt eddig, mindössze real-time render PS3-on, ezt állították a videókról.

#250 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 20:53

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 20:51

Semmiféle ingame nem volt eddig, mindössze real-time render PS3-on, ezt állították a videókról.

Na, akkor lesz SZERINTEM tényleg gázos. ( linkelt videó alapján ).

#251 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 21:10

Idézet: mefi - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 20:53

Na, akkor lesz SZERINTEM tényleg gázos. ( linkelt videó alapján ).

nyilvánvaló, hogy még egyetlen mgs-et sem játszottál végig. kevés olyan cím van a mai játékiparban, amelyik sorozat létére eddig mindig magasabbra tette a mércét, és garantálta a minőséget. az mgs az egyik.  a gran turismo egy másik. az mgs4 borítékolhat legalább egy 2-3 milliós eladást csak a storyja miatt. videón látható karakteranimáció az mgs3-ból van, és az mgs produkciók nem szorulnak technikai villongásra, ergo ebből semmit nem lehet következtetni a végső játékra.

Szerkesztette: special 2006. 12. 02. 21:16 -kor

#252 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 21:16

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 15:56

Mennyi pénzt kaptak, ezért az örömódáért?

Nem tudom, miért kellett volna pénzt kapniuk - a csóka leült és kipróbálta a linuxot ps3 -on. Leírta, hogy szerinte pengén megy, és ami a legfontosabb: szerinte is lesz az XBMC mintájára készülő PSMC, amelynél már nem kell installálással és X konfiggal szenvedni, hanem beizzítod és kapod a fullos mm centert.

#253 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 21:18

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 21:10

nyilvánvaló, hogy még egyetlen mgs-et sem játszottál végig. kevés olyan cím van a mai játékiparban, amelyik sorozat létére eddig mindig magasabbra tette a mércét, és garantálta a minőséget. az mgs az egyik.  a gran turismo egy másik.

Special, mondom, dögöljek meg, de nem igaz, hangsúlyozom számomra, hogy ilyen falábú mozgásnak kell lennie egy játékban. Lábmozgás. Egyetlen MGS játékot sem játszottam végig, sőt bevallom, első konzolom egy xbox360 és a GOW-ot is pics@ztam a francba golyóálló lámpái miatt. Tudom, hogy röhely, de a C64-s sprite editor jutott eszembe, mikor néztem a fickók mozgását, ahogy satulábakkal mozognak, semmi normális emberi nincsen benne, a katonaságnál nem tudtunk így lépdelni ( ahogy osonnak az ajtó felé, kész ).    :)

Bocs, magánvélemény, tényleg nem játszottam vele, pedig a videók alapján a hideg néha végigszaladt a hátamon, a "ninja" jelenet, mikor 1x gépet egyetlen karddal "élre hány", le a kalappal. :respect:

#254 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 21:22

Idézet: mefi - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 21:18

Special, mondom, dögöljek meg, de nem igaz, hangsúlyozom számomra, hogy ilyen falábú mozgásnak kell lennie egy játékban. Lábmozgás. Egyetlen MGS játékot sem játszottam végig, sőt bevallom, első konzolom egy xbox360 és a GOW-ot is pics@ztam a francba golyóálló lámpái miatt. Tudom, hogy röhely, de a C64-s sprite editor jutott eszembe, mikor néztem a fickók mozgását, ahogy satulábakkal mozognak, semmi normális emberi nincsen benne, a katonaságnál nem tudtunk így lépdelni ( ahogy osonnak az ajtó felé, kész ).    :)

Bocs, magánvélemény, tényleg nem játszottam vele, pedig a videók alapján a hideg néha végigszaladt a hátamon, a "ninja" jelenet, mikor 1x gépet egyetlen karddal "élre hány", le a kalappal. :respect:

könyörgöm, még nincs kész a játék..
JóSebesség

#255 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 21:26

Idézet: mefi - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 21:18

Nem kell megdögölni, de ez PS2-es animáció, abból is inkább az MGS2-t idézi számomra valamiért. Az első MGS4 videókat kétségtelenül a Sony számára rakták össze, hogy behugyozzon befosson a közönség, de ez a videó pl. már inkább csak egy újabb ízelítő a világból, a storyból, nem pedig technikai demonstráció, és nem érdemes belőle következtetni a játék színvonalára. Ahhoz a korábbiak valók.:) Remélhetőleg. Ha neked tök realisztikusság kell mondjuk, akkor nem az MGS4 lesz az ideálod. Nem ez a célja. Pl. MGS3-ban néhány gombnyomással lehetett ruhát cserélni álcázáshoz, semmi idő, átöltözés, stb. Ebben semmi ésszerűség nincs. Ettől még sokak szerint megjelenésekor az év játéka volt.

#256 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 21:28

Idézet: special - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 21:26

Nem kell megdögölni, de ez PS2-es animáció, abból is inkább az MGS2-t idézi számomra valamiért. Az első MGS4 videókat kétségtelenül a Sony számára rakták össze, hogy behugyozzon befosson a közönség, de ez a videó pl. már inkább csak egy újabb ízelítő a világból, a storyból, nem pedig technikai demonstráció, és nem érdemes belőle következtetni a játék színvonalára. Ahhoz a korábbiak valók.:) Remélhetőleg. Ha neked tök realisztikusság kell mondjuk, akkor nem az MGS4 lesz az ideálod. Nem ez a célja. Pl. MGS3-ban néhány gombnyomással lehetett ruhát cserélni álcázáshoz, semmi idő, átöltözés, stb. Ebben semmi ésszerűség nincs. Ettől még sokak szerint megjelenésekor az év játéka volt.

Lassan vágom, köszönöm.  :)

#257 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 00:03

Idézet: special - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 9:17

Európában pedig jó egy évtizedig uralta a hordozható high-end audio piacot.

:offtopic: a minidisc és a highend audio..  :nevet2: az uralásról meg annyit, hogy nemvolt időszak, amikor penetrációban a portable cd és mc játszók fölé kerekedett. műsoros MDk csak a debut első 2 évében voltak, aztán 1csapásra kihaltak. egy írható MD lemez egy átlagos popzenei CD árának kb a fele volt.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#258 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 00:10

Idézet: UNREG - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 10:02

Neked egyedül csak az sikeres, ami az első helyen van eladásban?

Ha egy termék nem szorítja ki a többit, attól még üzletileg lehet sikeres, sajátos értelemben a Betamax sem volt bukás, a Sony milliókat kasszírozott a profi Beta studiófelszereléseken, kiegészítőkön és a licencdíjakon, elvégre a világ összes stúdiója hosszú évekig azt használta, ez nem elhanygolható tétel.

kolleaga úr nem akarom megbántani de a betamax és a betacam-ban egyetlen közös dolog van a "beta", meg a kezdetben azonos kazettaformátum (mechanikai) a betamax a VHS-hez hasonlóan kompozit rendszer, a betacam ellenben komponens.

#259 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 00:19

Idézet: UNREG - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 13:48

Lol, ezmár hol highdef? ez egy sztenderd 640x360-as avi kijátszás.

#260 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 10:23

Az elejen irjak, hogy a masodik video egy 1080i-s TS...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

Téma megosztása:

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »