HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#321 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 04. 23:30

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. dec. 4., hétfő - 22:19

A Wii jövője még kérdéses, a csoda PS3-nak viszont még jelene sincs egyelőre...

nemtudom hol voltatok a ps2 startjakor 2 honapon keresztül nem kaptam gépet ausztriába csak néha néha egyet a pult alol, és ez az eu-s launch után volt...
nekem abszolut nem meghökkentö hogy hiány van most, majd beindul
maga a hardver nem lett olyan mint vártam de még igyis fényévekkel van a boxtol, a wiit meg már nem is veszem figyelembe az nem nextgen csak egy uj  irányito

amugy meg a sonys varázspálca  szbadalom nemsoká beérik aztán a wiisek csak csodálkoznak majd.. :D
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#322 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 04. 23:50

http://www.youtube.c...h?v=jQyVz-45cb8

doom 1,2 ps3-on

http://www.youtube.c...h?v=AmtmTUfQApM

Szerkesztette: vers 2006. 12. 04. 23:52 -kor

M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#323 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 00:10

SFIJ és te két totális véglet vagytok, az egyik szerint a Sonynak annyi, a másik szerint minden rendben... és még engem vádolnak mindenfélével aki kettőtök között félúton vagyok... ;)
LY

#324 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 05. 00:15

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. dec. 4., hétfő - 23:10

SFIJ és te két totális véglet vagytok, az egyik szerint a Sonynak annyi, a másik szerint minden rendben... és még engem vádolnak mindenfélével aki kettőtök között félúton vagyok... ;)

egy szoval nem mondtam hogy minden rendben, nagyon hiányoznak a  játékok  vagy legalábbis a demok , na nem nekem ,mert  kb tudom mit lehet kihozni a 400 gflopsbol , hanem az átlagusernek, de hamarosan azok is lesznek , és mindenki megnyugszik
SFIJnek meg elgurult a gyogyszere...
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#325 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 01:56

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 4., hétfő - 23:43

....
a memoriyproblémádat nem értem használtam  wint 256-al és nem sok különbség van a 1.5 gigához képest.....

Ugyanmar.
256MB es 1,5 GB kozott akkora a kulonbseg, hogy hihetetlen, hiszen szinte az egeszet lefoglalja az elsonel a win eroforras igenye aztan jon a swapfile, ami annyira lelassitja a mukodest, hogy hihetetlen.
Erezheto meg 512nel is lassusaga a winnek, 1GB-tol erzi az ember igazan megfelelonek a teljesitmenyt.
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#326 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 01:57

Idézet: Boba - Dátum: 2006. dec. 4., hétfő - 22:03

Data jobb mint a PS3...

:respect:
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#327 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 02:09

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 0:17

Novemberi adatok sincsenek még, és általában 1,5-3 millió közötti PS2 fogy az év ezen szakaszában. Számoljak neked átlagot a teljes élettartamára is, vagy ennyivel meggyőztelek?

Hiaba szeded elo, elore boritekolom, hogy az Usaban nem lesz a teljes evi forgalom 4 millio folott 2006-ban.

Sot nezd csak meg a Magicboxot. http://www.the-magicbox.com/gaming.htm
Japanban egy het (20.-26.-a kozott) November 6 - 12alatt 26k fogyott mindossze, mig Nintendo DS Litebol 201,378.

Japan
November 20 - 26 PS2 26,263db
November 13 - 19 PS2 15,068db
November 6 - 12 PS2 16,157db
October 30 - November 5 20,982db
Oct 23 - 29 21,832db

Szoval a szamok azt mutatjak, hogy az eladasok meredeken zuhannak.
My name is penis.

#328 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 02:19

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 4., hétfő - 22:43

a wii nem nextgen konzol , az csak ugy van majd alábbhagy a hype

jó kérdés, hogy mi a nexgen, de bármit is mondasz a triumvirátusból a wii a leg innovatívabb. Valami olyasmit hoz, ami eddíg még nem volt. Többen leírták, hogy a CPU krafttall sokáig már nem lehet villogni, merthát az intel 4Gigára húzott quadja, amit az IDF-en demóztak, egyszerűen lemossa a cellt :D Azért nem láttál ilyet eddig PS3-on mert nem megy. Kezdjük azzal, hogy modellszinten nem fér be a RAM-ba :)

Szerkesztette: SFIJ 2006. 12. 05. 02:24 -kor

#329 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 02:37

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 0:10

TVbukta, Számítógép monitor bukta, DVD író bukta, ENG stúdiótechnika bukta, portable music player (walkman) bukta, notebook akksi bukta. Ezt produkálta a sony az uccsó 4 évben. A PS3 nagyon szépen beleillik ebbe trendbe. És ha az aláírásomra vetsz egy pillantást, azmeg azt magyarázza, hogy miért mennek szarul a sony médiacsoport hanglemezeladásai az utóbbi időkben usákiában és részben európában. Igen a sonynak kb annyi. No megszűnni nem fog, de a 80as-90es évek nimbusza odavan. És az emberek egyre kevésbé lesznek hajlandóak megfizetni a "sony" brandért a felárat.

Szerkesztette: SFIJ 2006. 12. 05. 02:38 -kor

#330 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 05. 03:19

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 1:37

TVbukta, Számítógép monitor bukta, DVD író bukta, ENG stúdiótechnika bukta, portable music player (walkman) bukta, notebook akksi bukta. Ezt produkálta a sony az uccsó 4 évben. A PS3 nagyon szépen beleillik ebbe trendbe. És ha az aláírásomra vetsz egy pillantást, azmeg azt magyarázza, hogy miért mennek szarul a sony médiacsoport hanglemezeladásai az utóbbi időkben usákiában és részben európában. Igen a sonynak kb annyi. No megszűnni nem fog, de a 80as-90es évek nimbusza odavan. És az emberek egyre kevésbé lesznek hajlandóak megfizetni a "sony" brandért a felárat.

a hanglemez szerintem senkinek se megy má :D
a tv nem bukta a legjobb tvket a sony csinálja,  monitor? má nem menö  tv mgy helyette
psp se bukta , csak nem piacvezetö  majd a kettes ..
ps3 se bukta  csak nagyot akartak  és nagy nehezen sikerült csak összetákolni
hiába na eddig a konzolok nem képviseltek csucstechet, a ps3 az elsö, nagy falat volt
az akksi az gázos nade mindenki sony akksit használ és fog is mivel a legjobb...
buktak pártiz milliot rajt vagy nem kitudja mennyit kerestek rajta ...

a sony computer üzletága az összeladás 12%-a !  kiba sok mindent csinálnak  és párat ha bebuknak se érdekes igy megy ez
ja és a 8-ik generácios lcd termelés is hamarosan indul, 52 col fölötti tv rulez...

a négymagos p4 meg mikor lesz má mainstrem , én is vagdalkozhatnák cell clusterrel
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#331 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 05. 03:30

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 1:19

jó kérdés, hogy mi a nexgen, de bármit is mondasz a triumvirátusból a wii a leg innovatívabb. Valami olyasmit hoz, ami eddíg még nem volt. Többen leírták, hogy a CPU krafttall sokáig már nem lehet villogni, merthát az intel 4Gigára húzott quadja, amit az IDF-en demóztak, egyszerűen lemossa a cellt :D Azért nem láttál ilyet eddig PS3-on mert nem megy. Kezdjük azzal, hogy modellszinten nem fér be a RAM-ba :)

erre a béna alan wake-re kár vergödni, nemtudom hol ebben a proci én nem látom :D
a másik meg hogy a gpu memoriában van a grafika ami ma max 512 mega
el se hinnéd mi fér a ps3ba  ennél sokkal több :D
a lemosással meg vitatkoznék mer a cell mégiscsak egy célprocesszor, persze wordben lehet jobb a p4 :D
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#332 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 05. 03:38

nesze wiiiii meg ps3  , innovációóóó hát mingyá magamhoz nyulok :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#333 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 08:29

Minden tiszteletem meg minden, de áruljátok már el nekem, mi abban az innovatív, hogy a kontroller most nem sticks+buttons hanem hadonászós remote? Mert a Wii Sports az kb egy óra szórakozás + 1 a következő házibulin, de amikor a Zeldát próbálod a wiimote -ta tolni, az pain in the ass és a játékosok nagy része (lásd a vonatkozó fórumokat) visszasírja a hagyományos kontrollert és/vagy becseréli a játékot a GC-s verzióra, ami 100% ugyanúgy néz ki egyébként, csak lehet tolni a régi irányítóval. Szóval jó gép a Wii, mert pöpec dezájnos és csendes és van benne wifi meg minden, és főleg aranyos, ahogy ki próbál lépni a nagy tech hype -ból, de majd akkor beszéljünk a sikeréről imho, ha kijött rá az új Resident Evil, esetleg az új Final Fantasy, esetleg az új Burnout.

Más. PS3 Linux. Nézegettem a videókat a youtube -on, nekem nem tűnt úgy, mintha olyan nagyon szenvedne 256Mb rammal, szépen pörgősen lehetett vele dolgozni. De őszintén, ki akar PS3 -on egy multi purpose OS alatt _dolgozni_? Majd kijön rá szépen a mythtv.org vagy valami más mmc felület, és akkor ott van (mondjuk egy év múlva) a világ legolcsóbb HD/BD/Internet képes multimedia centere, megpakolva az összes emulátorral ami csak elérhető. És még okosítani sem kell hozzá a hardvert.

A PS2 eladások témához meg... nem is értem Jakuza mit akar bizonygatni, 6 évvel és 120 millió eladott példánnyal a háta mögött a PS2 már nem megy olyan fényesen, na ja. Valószínűleg elkerülte a figyelmét, hogy a PS2 már az előző generáció, a kurrens már a 360/PS3/Wii.

#334 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 09:43

Szerintem az irja le a Wii-t aki meg nem probalta. :D
Engem 20 perc alatt meggyozott. Persze a sorsa a jatekokon mulik, de ez mindegyik konzolnal igy van. A fejlesztoknek nagyon tetszik az uj iranyitas, ugyhogy EN nem aggodok a felhozatal miatt.

Mikor lesz mar pentek? :D

Krinyo

PS: A Wii-rol meg a Sonysok is elismeroen nyilatkoznak: :D

Idézet

"The Wii-type functionality is more just a sub-element of what the PlayStation 3 offers," says Nic Foster, clearly referring to motion sensitivity. "Wii is a core gaming device. It's a more fun, intuitive sort of product to pick up, where the PS3 is a broader entertainment solution; so you can have your fun, enjoyable gaming ... but then you have a whole suite of other applications ... such as Blu-ray media playback, the ability to access your music, access your photos and the interoperability with the PlayStation Portable."

72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#335 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 10:05

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 8:29

A PS2 eladások témához meg... nem is értem Jakuza mit akar bizonygatni, 6 évvel és 120 millió eladott példánnyal a háta mögött a PS2 már nem megy olyan fényesen, na ja. Valószínűleg elkerülte a figyelmét, hogy a PS2 már az előző generáció, a kurrens már a 360/PS3/Wii.

Hazex te se ferditsel.
Az eredeti tema az volt, hogy meg lett emlitve, hogya bevetel a Sony hazatajan minden szegmensben csokken.
Amire Unreg erolkodve felelt, hogy dehogy a PS2 eladosk ugyanugy mennek mint eddig.
Pedig a szamok nem ezt mutatjak. Tehat most hiaba emlited meg a 120 millio eladott darabot, ennek kb annyi koze van a csokkeno eladasokhoz, hogy semennyi.
My name is penis.

#336 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 10:19

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 9:43

Szerintem az irja le a Wii-t aki meg nem probalta. :D
Engem 20 perc alatt meggyozott. Persze a sorsa a jatekokon mulik, de ez mindegyik konzolnal igy van. A fejlesztoknek nagyon tetszik az uj iranyitas, ugyhogy EN nem aggodok a felhozatal miatt.

Mikor lesz mar pentek? :D

Krinyo

PS: A Wii-rol meg a Sonysok is elismeroen nyilatkoznak: :D

Mert ilyennek kell lennie egy konzolnak.
A Nintendo nem akart egy funkciokkal tulzsufolt mediakozpontot letrehozni, csak es kizarolag a regi elvet koveto jatekelmenyt akarja kihangsulyozni.
Nem akartak egy funkcionalitasaban sokadrangu keszulekkel eloallni, amikor a haztartasokban megtalalhato eszkozok alkalmasabbak az ilyen feladatok elvegzesere. (medialejatszok,szamitogepek stb)
Azzal is tisztaban vannak, hogy nem kell csilivilinek lennie egy jateknak, hogy lekosson valakit, eppen ezert nem erdekelte oket a hypermegaszuper gepteljesitmeny sem.
Ezzel a kiadasaik is csokkentek, es a beveteluk merteke is novekedni fog valoszinuleg. (Legalabbis a rajt ezt sugalja)
My name is penis.

#337 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 10:34

Ez nem annyira akarás kérdése volt a Nintendónál, inkább kényszer az előre menekülésre. A médiacenteres HD-s hardcore-os fronton nem nagyon tudnak versenyezni a két gigacéggel, megennék őket reggelire, ezért kell mindig másik pályán indulniuk...
LY

#338 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 05. 10:41

Szép rizsa, csak azt rontja el a szépségét, hogy kényszerből fakad. A Sony vagy a MSFT nem hozhatott volna ki egy Wii-t. Nem azért, mert nem lettek volna rá képesek, hanem azért, mert az a 150 milliós konzolos base nem erről szól. A Wii új piacot épít, mert a régiről kiszorult. Próbáljuk már meg távlatból szemlélni: a Nintendo nagykutyaként kereste meg a Sonyt a 80-as évek végén, hogy csináljon egy CD-alapú prefériát a SNES-hez. Ebből lett később a PlayStation, mert a két cég összekülönbözött. A PlayStation átgyalogotl a Nintendón, és SNES-et követő N64-et 3x faktorral szárnyalta túl, miközben az alulmúlta elődjét. A GC-t 5x faktorral taposta meg a PS2, ismét csökkenő volumen mellett. A NES-ből 60 millió fogyott, a SNES-ből, 50, az N64-ből 33, a GC-ből 22.

Nem tagadva a Wii ötletességét, újszerűsége kötelező előírás volt, és a piaci erőviszonyok diktálták.

#339 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 11:07

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 3:30

erre a béna alan wake-re kár vergödni, nemtudom hol ebben a proci én nem látom :D
persze hogy béna a wake mert PS3-ra mégcsak hasonló komplexitású fizikát se láttál. nemis fox. :D

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 3:30

a lemosással meg vitatkoznék mer a cell mégiscsak egy célprocesszor, persze wordben lehet jobb a p4 :D
miféle P4 te szerencsétlen?  :omg:

#340 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 11:09

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 8:29

Minden tiszteletem meg minden, de áruljátok már el nekem, mi abban az innovatív, hogy a kontroller most nem sticks+buttons hanem hadonászós remote?

áruld el nekem, hogy mi volt az innovatív abban, hogy a telefont magaddal viheted a zsebedben és sétálás közben is telefonálhatsz?  ;)

Téma megosztása:

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »