HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#381 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:26

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 13:42

megnéztem  csomo wii shotot , a játékok a ps2 szinvonala alatt vannak joval még a zelda is az ico odaver neki rendesen
szerintem kiábrándito ez az egész , a hypolo tömeg késöbb döbben majd rá  hogy a nintendo jol átb@szta

Te mi a fraszrol beszelsz? Kezdjuk el megint a "nem minden a grafika" cimu monologot, tok feleslegesen? Nem basz at senki senkit, elmesz egy szaros kioszkohoz, kiprobalod, tetszik megveszed, ha nem, nem. Ilyen egyszeru. Szerintem mindenki tudja, hogy mire kepes a Wii.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#382 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:27

Idézet: Jakuza - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 13:24

Nem tudok adni US listat, mert azok nem veszik ennyire komolyan mint a Japanok.
Talan majd jovo ev elejen kiderul, de szerintem 4millional tobb darabra nem lehet szamitani iden, az meg eleg nagy visszaeses a tavalyihoz kepest.

nézz meg egy ps1 eladási statisztikát,  az is  visszaesett 5 év után, és  amikor beesett az ára 100$ alá akkor ujra megugrott,  és a ps2 még mindig többe kerül , csak jövöre esik be ez alá
a jövö karácsony a ps2-é lesz meg a ps3-é
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#383 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:33

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 13:26

Te mi a fraszrol beszelsz? Kezdjuk el megint a "nem minden a grafika" cimu monologot, tok feleslegesen? Nem basz at senki senkit, elmesz egy szaros kioszkohoz, kiprobalod, tetszik megveszed, ha nem, nem. Ilyen egyszeru. Szerintem mindenki tudja, hogy mire kepes a Wii.

Krinyo

szerintem a többség nem tudja hogy mire NEM képes a wii,  hardverileg gyöngébb mint egy ps2, csak ez valahogy nem jutott el a wii fanok tudatáig
de nembaj,  majd rájönnek egyszer
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#384 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:34

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 14:27

nézz meg egy ps1 eladási statisztikát,  az is  visszaesett 5 év után, és  amikor beesett az ára 100$ alá akkor ujra megugrott,  és a ps2 még mindig többe kerül , csak jövöre esik be ez alá
a jövö karácsony a ps2-é lesz meg a ps3-é

Mar az idei karacsony sem a PS2-e, a jovo karacsony meg meginkabb nem az lesz.
Korulbelul az idei evi tendencia fog folytatodni, sot valamelyest meginkabb erosodni fog, mert egyre tobb nextgen lesz a piacon, amiknek az ara is csokkenni fog szinten.
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#385 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:36

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 14:33

szerintem a többség nem tudja hogy mire NEM képes a wii,  hardverileg gyöngébb mint egy ps2, csak ez valahogy nem jutott el a wii fanok tudatáig

Bocs, de hardverileg erosebb a PS2-nel, processzor szempontjabol az elso Xboxnal is...
Egyszer majd te is rajossz, ha felnottel vegre es tovabb latsz a szemellenzonel.

Krinyo

#386 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:39

Idézet: Jakuza - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 13:08

2 ev elvesztegetett ido, ami dollarmilliardokba kerul. (Pontosabban egy ev es + a foszezon)

Ez az elvesztegetett idő a mániád. Milyen idő? Most jött ki és kész, okosabb lett volna mondjuk 2 hónappal korábban, hogy karácsonyra legyen elég gép, de így se ment veszendőbe egyetlen dollár sem- majd becsordogál a kasszába 2012 -ig a befektetés meg a profit.  Ez az idődolog mindig azoknak az ikszes fanoknak volt a vesszőparipájuk, akik azt hitték, hogy ha másfél évvel korábban jön ki az X akkor be tudja hozni az a +100 milliót, amivel több PS2 ment el :) Ha pedig már itt tartunk, az MS mit ért az egy év előnyével? Még ma is hibásan kerül ki a gyárból minden harmadik 360, húdekirály.

#387 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:40

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 13:36

Bocs, de hardverileg erosebb a PS2-nel, processzor szempontjabol az elso Xboxnal is...
Egyszer majd te is rajossz, ha felnottel vegre es tovabb latsz a szemellenzonel.

Krinyo

az xbox processzoránál könnyen erösebb :DDD
a wiiben egy 700 mhz-es g3-as ppc proci van 1-2 gigaflops körül a ps2 emotion enginje 6.4 gigaflops
lényegtelen  amugy, de maradjunk a realitásoknál
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#388 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:41

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 14:33

Vers, a jatekelmeny szempontjabol nem annyira fontos amirol irsz.
Ahhoz pedig a Wii egyaltalan nem gyenge, hogy a grafika mar turhetetlen legyen es elrontsa a jatekelmenyt.
My name is penis.

#389 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:44

Idézet: Jakuza - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 13:41

Vers, a jatekelmeny szempontjabol nem annyira fontos amirol irsz.
Ahhoz pedig a Wii egyaltalan nem gyenge, hogy a grafika mar turhetetlen legyen es elrontsa a jatekelmenyt.

bocsi de nekem a c64-es grafika se volt türhetetlen 20 éve, élveztem AKKOR
minden az  idö függvénye a wii gfx-a számomra türhetetlen és ha kijön egy  erösebb gama ps3-ra mindenki megvilágosodik
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#390 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:45

Idézet: Jakuza - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 15:24

Csak annyit talaltam, hogy ~650k konzolt adtak el az USA-ban Oktoberben ebbol ~488k handheld.
Tehat maradt kb 170k egyeb konzol es kizartnak tartom, hogy ebbol mind a 162k PS2 lenne.
Tehat semmivel nem jobb a helyzet,  ugy tunik az USAban sem.

http://ds.consolenewsblog.com/90-october-2...ardware-charts/

235 ezer PS2, 218 ezer X360... és az NDP alulmér, mondom, a tavalyi összesítettjüknél szerinted 1 millióval több PS2 fogyott el...
LY

#391 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:46

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 14:39

Ez az elvesztegetett idő a mániád. Milyen idő? Most jött ki és kész, okosabb lett volna mondjuk 2 hónappal korábban, hogy karácsonyra legyen elég gép, de így se ment veszendőbe egyetlen dollár sem- majd becsordogál a kasszába 2012 -ig a befektetés meg a profit.  Ez az idődolog mindig azoknak az ikszes fanoknak volt a vesszőparipájuk, akik azt hitték, hogy ha másfél évvel korábban jön ki az X akkor be tudja hozni az a +100 milliót, amivel több PS2 ment el :) Ha pedig már itt tartunk, az MS mit ért az egy év előnyével? Még ma is hibásan kerül ki a gyárból minden harmadik 360, húdekirály.

Rossz helyen kopogtatsz en se nem Xes nem vagyok, se nem Nintendo fan.
Vitatkozhatsz annyit amennyit akarsz, bizony bevetelkiesest jelent ez a keslekedes, raadasul rovidulhet a konzol kifutasi ideje is, ha a konkurensek majd nagyot domboritanak kesobb.
Arrol nem is beszelve, hogy  nem is tudjak az igenyeket kielegiteni most sem ezzl a szanalmas gyartasi mutatokkal, ami meg kitudja mennyi ideig tart el.
Aztan lesz kesobb egy PS3 aminek  kell versenyezni egy kovetkezo generacios konzollal.
Raadasul, ha egy hasonlo hibat elkovet a Sony akkor es ismet keslekedik, konnyen elofordulhat, hogy egy generacioval le lesz maradva a konkurensekhez kepest.
My name is penis.

#392 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:49

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 14:45

http://ds.consolenewsblog.com/90-october-2...ardware-charts/

235 ezer PS2, 218 ezer X360... és az NDP alulmér, mondom, a tavalyi összesítettjüknél szerinted 1 millióval több PS2 fogyott el...

Akkor erdekesek az adoatok, mert NDP szerint meg joval tobb fogyott 650K konzolnal.

De igazan erdekes adatok a Novemberi eladasok lennenek, meg a mostani elso het amikor mar az osszes uj konzol kint van a piacon, azok is biztosan befolyasoljak a szamokat.

Szerkesztette: Jakuza 2006. 12. 05. 14:51 -kor

My name is penis.

#393 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:51

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 13:44

bocsi de nekem a c64-es grafika se volt türhetetlen 20 éve, élveztem AKKOR

Ezzel most egyet kell hogy értsek, ne tegyünk úgy mintha a grafika nem lenne jelentős hatással a játékosra. Ott helyben húztam volna le a wc-n az összes 8 bites legendát a nyolcvanas évek közepén, ha a boltban figyelt volna a WoW, a HL2, a GoW, a FEAR vagy bármelyik társa.

#394 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:51

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 15:39

Most már te is csúsztatsz. Minden harmadik X360 hibás? Forrást!

Egyébként pedig hogy mit ért el az MS: pl. GTA4, Assassin's creed, Resident Evil exkluzivitását elbukta a Sony, és ha nem tudják gatyába rázni a gyártást akkor sokkal többet is fognak még...

Többit majd este kifejthetem, de Jakuzának nagyrészt igaza van - kivéve a tragikus PS2 eladásokat...
LY

#395 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:52

Idézet: Jakuza - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 13:46

Rossz helyen kopogtatsz en se nem Xes nem vagyok, se nem Nintendo fan.
Vitatkozhatsz annyit amennyit akarsz, bizony bevetelkiesest jelent ez a keslekedes, raadasul rovidulhet a konzol kifutasi ideje is, ha a konkurensek majd nagyot domboritanak kesobb.
Arrol nem is beszelve, hogy  nem is tudjak az igenyeket kielegiteni most sem ezzl a szanalmas gyartasi mutatokkal, ami meg kitudja mennyi ideig tart el.
Aztan lesz kesobb egy PS3 aminek  kell versenyezni egy kovetkezo generacios konzollal.
Raadasul, ha egy hasonlo hibat elkovet a Sony akkor es ismet keslekedik, konnyen elofordulhat, hogy egy generacioval le lesz maradva a konkurensekhez kepest.

tegnap  kifejtettem hogy nem lesz mostanában nextgen konzol ugy látszik nem  fogtad a lényeget :)
a ps3 ugy lesz 10 éves életciklusu mint a szél , és ezt a sonynál  nagyon is tudják, ezért inditanak 600$-rol
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#396 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:53

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 14:51

Ezzel most egyet kell hogy értsek, ne tegyünk úgy mintha a grafika nem lenne jelentős hatással a játékosra. Ott helyben húztam volna le a wc-n az összes 8 bites legendát a nyolcvanas évek közepén, ha a boltban figyelt volna a WoW, a HL2, a GoW, a FEAR vagy bármelyik társa.

Na azert ennyire ne legyetek elrugaszkodottak, hogy a C64es grafikaval hasonlitjatok ossze.
Ilyen erovel mondhatnam a Starcraftot is aminek a mostani jatokokhoz kepest ubergagyi grafikaja van, mikozben milliok jatszanak vele es szorakoznak meg mindig.
My name is penis.

#397 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:53

Egy elég pozitív PS3 review egy PC-s laptól.

#398 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:54

Hat nemtom, nalam eppen most jart Xbox 360, nem sajnaltam, amikor vissza kellett adni. Szep, csilivili, meg minden, az online-ja kiralysag, de nekem valami mas kell. Nem fogott meg, ugyanezt az elmenyt (online kivetelevel) megkaptam eddig a PS2-tol is.

A csilivi csillogas sokkal unalmasabb, mint a ketsegkivul egyszerubb kivitelezesu, de elvezetesebb jatek.

Krinyo

#399 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:55

Idézet: vers - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 14:52

tegnap  kifejtettem hogy nem lesz mostanában nextgen konzol ugy látszik nem  fogtad a lényeget :)
a ps3 ugy lesz 10 éves életciklusu mint a szél , és ezt a sonynál  nagyon is tudják, ezért inditanak 600$-rol

Legyen 10 ev mikozben a MS kijon 2010-12 kornyeken az uj konzoljaval. 5 evet kibir mellete a PS3 ?
Honnan veszed ? Biztos jos vagy.
En nem lennek ilyen biztos magamban.
My name is penis.

#400 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 14:56

Idézet: HaZeX - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 11:56

Bocs, SFIJ, de ez kurva gyenge volt :) A hadonászós kontroller, ami durván alátesz annak a játékélménynek, amit eddig megszoktunk és megszerettünk,

honnan tudod, hogy "megszerettuk"? Nemvolt eddig mas. a 80-as evekben nemvolt a PC melle eger, ergo senki sem hasznalta. Aztan a 90-esekben lett eger a PCn es tok hasonlo war indult meg, hogy kbd rulez, mouse suxx. majd megjelntek a "laikusok" es vegul az eger lett dominans...
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »