Idézet
Egy szó kimaradt: "szerintem". Mert _szerintem_ a Wii hardverben semmi sincs, ami "kurvajó", beleértve a távirányítót is.
Mivel még élőben sem láttam Wii-t, nemhogy játszottam volna vele, így nem mondhatom azt, hogy szerintem

Csak arra tudok alapozni, amit látok leírva fórumokban, messzi haverok által stb. Ez pedig erre enged következtetni. És persze csak az irányításrendszerre gondolok, maga a gép tényleg nem ez nagy was ist das, de nem is annak van kitalálva. Az meg természetes, hogy nem tetszik mindenkinek, de objektívan szemlélve bátran mondhatom, hogy - a fanboyoktól és a shaderekre izguló, néhai 576-ban "Szilikongyerek"-ként definiált pistikén kívül - a nagy többséget igenis hamarabb lenyűgöz egy olyan irányítási rendszer, amit eddig legfeljebb játékteremben láthattak, mint az, hogy támogat Depth of Fieldet, meg HDR+AA-t XY játék. És igen, a Wii-re is nagyon kevés olyan játék van, ami engem érdekelne, nem vagyok elfogult vele szemben, sőt, magamat ismerve nagyon hamar ráunnék a hadonászásra, hozzám a PS közelebb áll. De amíg egy vita csak arról szól, hogy mindenki bedobja a közösbe a saját véleményét, és mindenki a saját oldala felé ferdít (ezt ne vedd magadra, nem emlékszem, hogy miket írtál eddig), addig az ahhoz hasonlít, mintha makaóban (magyarkártya, nem ország

) mindenki sorban ledobálná az összes kártyáját, függetlenül attól, hogy makk alsót, vagy zöld ászt raktak le előtte.
Idézet
tény hogy jo lenne több ram, de végülis mire akarod használni?
512 mega van benne 256 mega chip meg 256 fast ram amiga like
és ott a virtuális memoria is
ne haragudj de most a pc-mben van 1.5 giga és 3d alatt folyamatos swappel mi a különbség??????????
Ha ezt az 512 megát rendesen látja is a linux, és tudja kezelni, akkor mea culpa, annyi már tényleg elég hétköznapi használatra. Viszont a 3D amit felhoztál példának, teljesen irreleváns, mivel ilyen területen szóba sem jön a PS3, pont a memóriaigény miatt. Hétköznapi használatba mondjuk egy zenelejátszó+böngésző 5-10 tabbal megnyitva (felhasználója válogatja), IM progi szintén jópár ablakkal megnyitva, meg mondjuk egy word/dreamweaver/photoshop/delphi (ki mivel foglalkozik) tartozik.
Kérdés: PS3-on előtelepített (pontosabban megváltoztathatatlan) linux csücsül, vagy szabadon lecserélhető akármilyen disztribre?