HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? III.

#561 Felhasználó inaktív   Jóqtya 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 17. 10:35

Ha már ilyen korán megírtam az előzőt (8 óra :o))) Olyankor még alszom), akkor egy kérdés:

Milyen beállítás kell a háló sebesség (fogadott / köldött) méréséhez? Mert felraktam az ObjectDockba, de semmit nem mutat.
Unom a pincért a sarki bárban, unom a tévét a hotelszobában, unom a nőt, aki nem harap, csak karmol, unom az embert, aki mindent összebarmol, unom a káoszt, unom a rendet, unom a zajt, unom a csendet, unom a hóhért, unom a dajkát, unom a szüzet és unom a szajhát, unom az elejét, unom a végét, unom a háborút, unom a békét, unom a négert, unom a sárgát, unom a zsidót és unom az árját, unom a doktort, unom a gyógyszert, unom a szexet és unom az óvszert...

#562 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 11:36

Idézet: Gsnake - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 8:11

Sajnos nem működik. :( "Weather information unaviable"
Szerk: érdekes, ha belépek a weather.com-ra a dockletből, akkor minden ok, egyből Bp jön be (igaz Fahrenheitben). No mindegy, úgyis a DesktopX objectjét használom. Köszi!

És ha csak a "Budapest" szót írod be, majd start, update, aztán újraindítod a dockot? :think:

Egyébként ez nekem ObjectDock esetén működött, DesktopX-nél nem tudom, mi a helyzet :) 

#563 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 11:48

Remelem nem baj, hogy nem windowsos screenshot... :)

Kép

Nagyban

#564 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 12:11

Idézet: H.Andras - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 12:48

Nagyon királyos, csak nekem túl világos :(
De nem véletlen, hogy az XP-met próbálom minél inkább OS X kinézetűre barkácsolni ;) Tetszik :)
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#565 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 12:20

van a masvilagban a kinek milyen a nem windowsos desktopja, szoval...
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#566 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 12:30

Idézet: bálesz - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 13:11

Nagyon királyos, csak nekem túl világos :(
De nem véletlen, hogy az XP-met próbálom minél inkább OS X kinézetűre barkácsolni ;) Tetszik :)

szerintem nem eri meg. igy handrasera jo ranezni de en mar kiprobaltam legalabb 10 osx themet xp-re es nem annyira szepek (vagy rosszul vannak megcsinalva, nemtom), ja igen, az ikonokat is lecsereltem es meg ugy sem volt az igazi
mondjuk az egercursor az kiraly, most is azt hasznalom de pl a fülek eleg csunyak meg pl a talcan a futo alkalmazasok resz is eleg csunya altalaban mivel az ha jol tudom nincs osxben szal nekik kell megcsinalni

azt akartam kihozni h mac-en jo de a pc-n par dolog hianyzik, h tenyleg jo legyen (erre handras a pelds aki csomot szarozott anno emlekeim szerint az xpvel mire sikerult megkozelitoleg ugy kineznie a cuccnak mint egy osx, de mindjart beirja tuti h az meg csak meg sem kozelitette a tenyleges erzest ami mac ele ulve elkap)

Szerkesztette: playback 2004. 05. 17. 12:36 -kor

- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#567 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 13:27

Idézet: playback - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 13:30

szerintem nem eri meg. igy handrasera jo ranezni de en mar kiprobaltam legalabb 10 osx themet xp-re es nem annyira szepek (vagy rosszul vannak megcsinalva, nemtom), ja igen, az ikonokat is lecsereltem es meg ugy sem volt az igazi
mondjuk az egercursor az kiraly, most is azt hasznalom de pl a fülek eleg csunyak meg pl a talcan a futo alkalmazasok resz is eleg csunya altalaban mivel az ha jol tudom nincs osxben szal nekik kell megcsinalni

azt akartam kihozni h mac-en jo de a pc-n par dolog hianyzik, h tenyleg jo legyen (erre handras a pelds aki csomot szarozott anno emlekeim szerint az xpvel mire sikerult megkozelitoleg ugy kineznie a cuccnak mint egy osx, de mindjart beirja tuti h az meg csak meg sem kozelitette a tenyleges erzest ami mac ele ulve elkap)

Szerintem kár kisérletezni.. igaz én még csak G4-et használtam de a felülete alapból isteni és ugye ahoz tartozik egy nagyon pofás hardware is! S szeritnem ez így együtt jó a Pc meg maradjon PC. Persze sok jó dolgot át lehet venni dockletek stb... de az egész külsőt ugysem lehet ilyen jól megvalósítani!

Üdv

#568 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 13:48

Idézet: Xero - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 14:27

Szerintem kár kisérletezni.. igaz én még csak G4-et használtam de a felülete alapból isteni és ugye ahoz tartozik egy nagyon pofás hardware is! S szeritnem ez így együtt jó a Pc meg maradjon PC. Persze sok jó dolgot át lehet venni dockletek stb... de az egész külsőt ugysem lehet ilyen jól megvalósítani!

Üdv

Persze hogy nem. Egy PC-s felület sosem fog úgy kinézni mint egy Mac-es. Ez természetes. A Longhorn lesz olyan, mint a mostani OS X. De mire a Longhorn kijön, a Mac ismét messze jár... De amit lehet, azt átalakítom az XP-men is :)
Konfig

#569 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 14:23

Idézet: playback - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 11:20

van a masvilagban a kinek milyen a nem windowsos desktopja, szoval...

Hat igen, csak az a topic nem porog, itt meg lattam egy csomo screenshotot ami OS X-hez hasonlit, gondoltam adok egy kis ihletet :)

Meg lehet csinalni az XP-t majdnem csont ilyenre, de egy csomo finomsag nem fog menni (animalt ablakok, animalt ikonok, 3D-ben lecsavarodo menuk, stb), rengeteg munka, es mire kesz, vagy szethullik a win, vagy nagyon belassul. Az ikonok egyebkent fenn vannak az I,Robot siteon win formatumban is, eleg utosen neznek ki, csak sajna keveset csinaltak beloluk.

http://www.irobotmovie.com/

#570 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 14:57

Idézet: H.Andras - Dátum: 2004. máj. 17, hétfő - 15:23

:offtopic:
Hú, de csilli-villi ez az oldal... :)
:offtopic:
Konfig

#571 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 18:12

Szerintem nem baj, egy csomó windowsos asztalról sem lehet elsőre eldönteni, hogy ehhez vagy ahhoz a táborhoz tartozik.

#572 Felhasználó inaktív   Azték Kakas 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 18. 20:22

Sziasztok!

Én is szeretném bemutatni az asztalom. A témát magam készítem egy fotóra alapozva. Sajnos az eredetit a készítője nem adta közkézre. Lassan a "remake" önálló életet kezd élni, egyre kevésbé hasonlít az alapra.  ;)

Eredetileg az |O| SAPH témát szerettem volna megvalósítani, ami sikerült is, de hamar kiderült, hogy néhány változtatással többet is ki lehet hozni az alapötletből.

Szeretném elérni, hogy végül a Molecule O2 teljes mértékben megállja a helyét önálló témaként.

Kinek hogy tetszik? Várom a véleményeket!

Desktops

#573 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 22:06

amelyik a kettes kepen van az eleg jo, a jobboldalin
az az eredeti? tudnal adni linket ra

#574 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 22:14

na eljott az ido
az en desktopom
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#575 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 22:28

Idézet: playback - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 22:14

na eljott az ido
az en desktopom
(kép)

enyje-ejnye, ugye a NetLimitert NEM a DC miatt használod?? :)
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#576 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 22:49

Idézet: csapdani - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 23:28

enyje-ejnye, ugye a NetLimitert NEM a DC miatt használod?? :)

hat nem, amikor dcn vagyok akkor nem igazan tartozkodom itthon es akkor is bcdc 8k
amugy nyilvan ez a legfontosabb dolog egy desktop lattan... (mint eddig mindig)

Szerkesztette: playback 2004. 05. 18. 22:50 -kor

#577 Felhasználó inaktív   Hocsi 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 05. 19. 07:33

Idézet: playback - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 23:14

na eljott az ido
az en desktopom

Helló! Tetszik a desktopod. Esetleg kölcsönkérhetném a thémád? majd visszaadom ígérem!  ;)
Amugy milyen ikonokat használsz?
Üdv: Hocsi

#578 Felhasználó inaktív   Jóqtya 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 12:40

Bocs

OFF

Hocsi! Miért Alizee a képed?
Különben jó nő

ON
Unom a pincért a sarki bárban, unom a tévét a hotelszobában, unom a nőt, aki nem harap, csak karmol, unom az embert, aki mindent összebarmol, unom a káoszt, unom a rendet, unom a zajt, unom a csendet, unom a hóhért, unom a dajkát, unom a szüzet és unom a szajhát, unom az elejét, unom a végét, unom a háborút, unom a békét, unom a négert, unom a sárgát, unom a zsidót és unom az árját, unom a doktort, unom a gyógyszert, unom a szexet és unom az óvszert...

#579 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 14:06

Idézet: Xero - Dátum: 2004. máj. 2, vasárnap - 20:05

Nah ez az utolsó hozzáröffenésem!
Kész a nagy mű végignéztem mind a 2500 ikont ez lett a vége kíváncsi vagyok kinek hogy tetszik!:)
LINK
Várom a reakciókat!
Üdv

nagyon kewl  :cool:  elmondanad miket hasznaltal?

Amugy valaki mondja meg plz hogy Y'z Dock-hoz honnan tudok letolteni "iconokat" ?
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#580 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 19. 14:30

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 15:06

nagyon kewl  :cool:  elmondanad miket hasznaltal?

Amugy valaki mondja meg plz hogy Y'z Dock-hoz honnan tudok letolteni "iconokat" ?

Ne Yzdockot használj hanem Object Dockot!
Egyébként ha az tetszik ahoz is jók az Object Dock cuccai!
ViszontObject sokkal többet tud pl auto indul ringyózzal ami nem hátrány:) és persze ez is full ingyé van!

Másik:
Style XP
Icon Packager
Object Dock
Jha és ikon seprsé asztalról!
Kb ennyi jha és másfél év a csiri-csáré windows sufni tuning "szakmában".
Bármi egyéb kérdéssel nyugodtan zargass :)

Üdv

Téma megosztása:

• (118 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.