idézet:
Ezt írta Wyco:
Az se jo
Nézd meg hogy az a kép csak egyet ir ki (-13°C)[/quote]
Ez szerintem is a Max/Min. mert a scriptben:
Day 0 (mainap) getDayHighLow --> Az az 1 db szám
Day 1 (holnap) Ott is getDayHighLow --> De az már 2 db szám
Azt hogy miért csak 1 értéket ír azt nem tudom... (átlagol?)
Kinek milyen a Desktopja? III.
Elküldve: 2004. 01. 24. 23:47
Skype elérhetőségem: |Hívás|
Elküldve: 2004. 01. 24. 23:48

Elküldve: 2004. 01. 24. 23:56
idézet:
Ezt írta lacam:
Ehhez mitszóltok?
![]()
1280x1024 --> [url="http://"http://lacam.uw.hu/S1280x1024.jpg"]Itt (ha érdekel)[/url][/quote]
Nekem nagyon!
elkuldened ,vagy feltenned valahova a konfigot?
Elküldve: 2004. 01. 25. 00:01
Elküldve: 2004. 01. 25. 00:42
Elküldve: 2004. 01. 25. 01:02
Nem hagyja feltölteni vmiért a cuccot (nincs elég tárhely üzivel, pedig van.) Holnapra (azaz ma nappal) javítom a dolgot...
Elküldve: 2004. 01. 25. 09:32
[url="http://"http://lacam.uw.hu/Conf.zip"]Itt[/url] van.
Remélem nem hagytam ki belőle semmit.
Mellékeltem az eredeti (weather) scriptet is, mert lehet hogy ótvarul szerkesztettem bele (ki tudja).
Szóval ha vmi hiányzik belőle csak szólj. (megjegyzem: még nem dobálóztam ilyenekkel, ezért csak remélni merem, hogy minden beletartozó dolgot mellékeltem)
Az elérési utakat írd átt + a fontok a winfonts konyvtárba...
üdv.
Elküldve: 2004. 01. 25. 10:02

Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2004. 01. 25. 15:13
Van egy kis gondom a tvmusoros cuccal...
15.05 -kor csinaltam az alabbi ss-t:

Szoval a pl. a HBO aktualis musoranak propery -jet nezve, jo a result erteke az editorban, 5 perces frissites van beallitva, a desktop -on megsem frissult, mi lehet a gond?

Az RTL -est meg tudom az 5percenkenti frissitesre irni, de a HBO -nak tobb, mint hn oraja kellett volna frissulni...
[ 2004. január 25.: Vertigo szerkesztette a hozzászólást ]
ASUS iZ77, i7, Noctua C14, Corsair 16GB, GTX 660Ti, 26"+60" LCD, Intel320 SSD+Hitachi HDDs, Corsair 650W, X-Fi, Z-5500...
Elküldve: 2004. 01. 25. 15:28
idézet:
Ezt írta Vertigo:
Szevasztok!
Van egy kis gondom a tvmusoros cuccal...
15.05 -kor csinaltam az alabbi ss-t:
![]()
Szoval a pl. a HBO aktualis musoranak propery -jet nezve, jo a result erteke az editorban, 5 perces frissites van beallitva, a desktop -on megsem frissult, mi lehet a gond?
Az RTL -est meg tudom az 5percenkenti frissitesre irni, de a HBO -nak tobb, mint hn oraja kellett volna frissulni...
[ 2004. január 25.: Vertigo szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
CSáó.
Nemtudom...
Nincs HBO-m ezért nem is próbáltam. (az én linkemről szedted? Ha igen, látogass el a [url="http://"http://www.samurize.com-ra,"]www.samurize.com-ra,[/url] ott találod meg hunTv-t. Hátha az enyém ócska (bár én is onnan szedtem és nem módosítottam, de ki tudja))
Nemhogy csak megakadt? Nekem is volt már olyan, hogy a megjelenő adatok között [NOT Yet ....] üzik fogadtak, de az összes többi csatorna jó volt.
Ezt én egy ki/be kapcs-csal megoldottam. (Nálam néha a refresh nemtudom miért, nem elég)
Elküldve: 2004. 01. 25. 16:16
Eddig nekem sem frissült, de a ki-be kapcs megoldotta.
Nagyon király az időjárás modul, de mivel programozásban
nem vagyok penge, bele is tört a pengém...
Elküldve: 2004. 01. 25. 17:51
Nem frissul!
Maga a samurize 10000ms -re (10sec) -re van allitva.
Nalatok volt ilyen hiba? Minden frissul jol (adatoforgalom, emilek, egyeb adatok), csak a tv nem... Manualis frissitesre viszont megy jol...
Van valami kulon object meg hozza, amit be kell tenni a scene -be? Ami frissitene a cuccot?
[szerkeszt]
Na megneztem a file -okat, readme -be belenezve (persze utoljara nezem ezt, mint minden hulegyerek) talaltam olyat, hogy internet beallitasoknal a temp fileoknal mindig a legujabb oldal kereseset kell beallitani...
Remelem ez megoldja, most tesztelem...
Amennyiben ez volt a hiba (vsz ez lesz az) akkor sorry a felesleges szopocsekolasert!

[szerkeszt]
[ 2004. január 25.: Vertigo szerkesztette a hozzászólást ]
ASUS iZ77, i7, Noctua C14, Corsair 16GB, GTX 660Ti, 26"+60" LCD, Intel320 SSD+Hitachi HDDs, Corsair 650W, X-Fi, Z-5500...
Elküldve: 2004. 01. 25. 18:34

Ez volt a gubanc... Kozbe jol elbeszelgetek magammal

Na majd valamikor az idojarast is belovom...
Tenyleg tobb objektumot nem lehet valahogy block copyzni az editorban?
Elküldve: 2004. 01. 25. 18:59
idézet:
Ezt írta Vertigo:
QL, muxik!
Ez volt a gubanc... Kozbe jol elbeszelgetek magammal
Na majd valamikor az idojarast is belovom...
Tenyleg tobb objektumot nem lehet valahogy block copyzni az editorban?[/quote]
CSáo.
Block copy? (én ehhez sík vagyok, kifejtenéd?)
Úgyérted, több ojjjektumot eccerre másolgatni?
Kijelöl ctrl-c, ctrl-v(bár nemhiszem hogy erre gondoltál)
Elküldve: 2004. 01. 25. 19:38
Ez a "!=/%:?? Microsoft letiltotta ezt a lehetőséget?
Sem az a bizonyos DLL kilövés nem segít sem a STIYLEXP telepítése nem működik
Tud valaki segíteni?
Mivel valami ezért nemsemmi. Mert nincs törvény, amely eltorzítaná.
Elküldve: 2004. 01. 25. 22:35
idézet:
Ezt írta zoltanz:
Van egy olyan gondom most felraktam az SP1-t az XP-re nem tudok skineket telepíteni.
Ez a "!=/%:?? Microsoft letiltotta ezt a lehetőséget?
Sem az a bizonyos DLL kilövés nem segít sem a STIYLEXP telepítése nem működik
Tud valaki segíteni?[/quote]
elvileg ha feltettél SP1-et akkor az uxtheme.dll -t ujra felul kell ird de egy másikkal mert az origi XP és az SP1-es file nem ugyan az. tehát meg kell találd az ujabbikat, ami SP1hez van törve...
másik:
már ez is van
[ 2004. január 25.: Wyco szerkesztette a hozzászólást ]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2004. 01. 25. 22:38
A samurize.com -rol szedtem asszem a cuccot.
A block copy -nal, pont a crtl+c (cntrl+ins), crtl+v (shift+ins) -re gondoltam. De az en editoromba ez tobbb objektul kijelolesekor le van tiltva (v0.90b)...
Igy mindent csak elemenkent tudnek ide-oda tenni...
Nem tudom, ez nalam egyeni specko, vagy nalatok is ez van?
Csak mert se import, se hasonlo, es elemenkent picit necces lenne attennem az idojaras modult...

(bocs, ha valamit csunyan beneztem, de este mar nagyon tompa vagyok)
Elküldve: 2004. 01. 25. 22:59
idézet:
Ezt írta Vertigo:
lacam, a beidezett kepes hozzaszolasodat csak most lattam koszike, mint kesobb kiderult megoldottam a dolgot, internet beallitassal volt a gubanc...
A samurize.com -rol szedtem asszem a cuccot.
A block copy -nal, pont a crtl+c (cntrl+ins), crtl+v (shift+ins) -re gondoltam. De az en editoromba ez tobbb objektul kijelolesekor le van tiltva (v0.90b)...
Igy mindent csak elemenkent tudnek ide-oda tenni...
Nem tudom, ez nalam egyeni specko, vagy nalatok is ez van?
Csak mert se import, se hasonlo, es elemenkent picit necces lenne attennem az idojaras modult...
(bocs, ha valamit csunyan beneztem, de este mar nagyon tompa vagyok)[/quote]
Hello
Épp aznap volt samu frissítés, mikor elkezdtem foglalkozni vele, tehát nekem 1.16-os van. Ennél gond nélkül tudok kijelölni, másolni-beilleszteni akkoris, ha egy rakat objektumról van szó.
Ami a tologatást illeti, szintén tökéletesen használható kijelölt csolportokra is.
(megj.: én az egész időjárás blokkot vágólapra másoltam, behívtam egy üres ablakot és ott alakítgattam kényem-kedvem szerint. Ezzel csak azt szerettem volna mondani, ha nagyon nem megy, próbáldd ki a 1.16-ot [egy próbát megér, bár szerintem ebben is sok a hiba. Mondomezt úgy hogy nem használtam a korábbi verziókat, igy nem tudom hogy mekkora változások vannak egyes változatok között])
[ 2004. január 25.: lacam szerkesztette a hozzászólást ]