Idézet: Warton - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 0:00
Szerintem inkább azon kéne elgondolkodni, hogy...
Talan mer a tudosoknak penz kell a kutatashoz? A tehettsegeknek ugyan ugy... es miert eljen valaki itt szinte minimalbert, amikor kulfoldon szenne keresheti az agyat (es tegyuk hozza, esetleg megerdemelten.)
Bocs, nevet nem tudok mondani... nem olyan regen a Fridi musoraban volt valami orvos vagy valami hasonlo krapek. Probalt magyarorszagra visszajonni es ide athozni a kutatasait... annyit kert, hogy egy professzori rangot adjanak neki. Nemkapott... (Mert alitolag a kinezevese elotti napon "volt pofaja" elmondani a velemenyet az MTA-rol... ha valaki 1 valamit csinal az eleteben, onnantol folyamatosan kapja a zsetont... es mondta, hogy amerikaban bezony a fizetesert folyamatosan tenni kell valamit... igy nemkapott professzori titulust.)
Hat visszament amerikaba, ahol folytatta a dollar tizmilliokkal valo kutatast... pedig eredetileg azert jott volna haza, hogy 1: hozzon soksok penzt magyarorszagra, 2: itthon tanuljanak meg magyarul a fiai.
En is mar csak felig elek magyarorszagon... kedvesemre varok megy egy keveset a sulija vegeig es utana mar semennyire. Kint sem tartozom a jol megfizetettek koze (anglia) de osszetudtam kotorni egy autora, igaz, hogy berlek egy lakast de azt betudtam jol rendezni es nem vag foldhoz az, hogy ne otthon kelljen egyek. Itthon mi lenne... bosszankodnek, hogy nemtudom kifizetni havi 200bol a futest, rezsit, kajat... nemhogy auton gondolkodnek, vagy sajat lakason... gyereken meg plane! Szeretem en Magyarorszagot, nem tagadom le vagy ilyenek, es kint is az ismerosoknek igen sokat es pozitivat meselek magyarorszagrol (bar inkabb a tortenelmi Magyarorszagrol... a mostani az...

) de sajna Magyarorszag nekem sem adja meg a jo eletre a lehetoseget. En inkabb a jo eletet valasztom, mint Magyarorszagot.
Szerkesztette: Boba 2006. 12. 12. 11:01 -kor