HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#1061 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 07. 17:08

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. márc. 7., péntek - 16:20

engem nem érdekel milyen ruha van a páromon, úgyis letépem :Đ  :Đ  :Đ  :evil2:  :evil2:

Nos, ha az Armanimat letépnéd rólam, az lenne az utolsó cselekedeted ezen a világon... :ninja: :D

#1062 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 07. 18:51

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 7., péntek - 17:08

Nos, ha az Armanimat letépnéd rólam, az lenne az utolsó cselekedeted ezen a világon... :ninja: :D

Ez esetben mekkora szerencse, hogy ti ketten nem vagytok egy pár :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1063 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 07. 19:07

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 7., péntek - 17:08

És ha utána meglepetésként megmutatná neked az új Armani öltönyödet? :D
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1064 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 07. 19:18

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 7., péntek - 19:07

És ha utána meglepetésként megmutatná neked az új Armani öltönyödet? :D

Sztem mivel addigra már meghalt, mire letépte Drum öltönyét, így ezt nehezen tudná kivitelezni :Đ
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1065 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 10:34

Idézet: OnLány - Dátum: 2008. márc. 7., péntek - 19:18

Sztem mivel addigra már meghalt, mire letépte Drum öltönyét, így ezt nehezen tudná kivitelezni :Đ

Akkor fordítva kellene. Már eleve ott kell lenni a szobába az öltönynek, hogy lássa lesz helyette másik és úgy letépni róla..  :Đ
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)

#1066 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 10:56

... egyre kevésbé erotikus ez a vonal. :D

#1067 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 11:03

Idézet: MisterY - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 10:56

... egyre kevésbé erotikus ez a vonal. :D

Hát dobjál fel egy témát... :)

Az utóbbi időkben csak én kérdeztem... senki más...

Gyerünk elő a "kényes" kérdésekkel.... :)

#1068 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 12:27

Na, mivel valóban kicsit elkanyarodtunk az erotikustól, és ebben az én kezem is benne van, ezért most én kérdeznék vmit az előzőek fényében.

Szóval ugye egyetértettünk abban, hogy szex előtt tisztálkodni kell. Többen előhozták a reggeli gyors szex esetét is. A kérdésem az lenne, hogy reggel, mikor felébredtek, és kedvetek van egy kis etye-petyéhez, akkor rohantok a fürdőszobába, majd vissza az ágyba? :think: Mert sztem ettől a reggeli spontán szeretkezések elvesztik a varázsukat :rolleyes:

#1069 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 12:31

Idézet: OnLány - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 12:27

Na, mivel valóban kicsit elkanyarodtunk az erotikustól, és ebben az én kezem is benne van, ezért most én kérdeznék vmit az előzőek fényében.

Szóval ugye egyetértettünk abban, hogy szex előtt tisztálkodni kell. Többen előhozták a reggeli gyors szex esetét is. A kérdésem az lenne, hogy reggel, mikor felébredtek, és kedvetek van egy kis etye-petyéhez, akkor rohantok a fürdőszobába, majd vissza az ágyba? :think: Mert sztem ettől a reggeli spontán szeretkezések elvesztik a varázsukat :rolleyes:

Feltételezvén, hogy este az ember mindenképp tisztálkodik, éjjel az alvástól nem leszek büdös és mocskos. Vagyis reggel mehet a móka. :)

#1070 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 12:34

Idézet: OnLány - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 12:27

Ezért mondtam én is, hogy az orálhoz kell rendesen tisztálkodás, tehát azt elég nehéz spontán tenni.

Reggel meg van amikor arra ébred az ember, hogy épp "zaklatják" :D

#1071 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 12:36

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 12:31

Feltételezvén, hogy este az ember mindenképp tisztálkodik, éjjel az alvástól nem leszek büdös és mocskos. Vagyis reggel mehet a móka. :)

Hát az nem. De pl. ha este volt sex és ugye az ember nem megy utána rögtön zuhanyozni, akkor másnap reggelre már nem mondható olyan tisztának, hogy orálhoz pl. megfelelő tisztaságú lenne.

Persze a sima spontán sexre teljesen alkalmas az ember... :)

#1072 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 12:36

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 12:31

Igen, én is így látom :)

#1073 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 12:38

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 12:34

Ezért mondtam én is, hogy az orálhoz kell rendesen tisztálkodás, tehát azt elég nehéz spontán tenni.

A reggeli szexbe miért ne tartozhatna bele az orálozás is? :think:

#1074 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 12:38

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 12:36

Hát az nem. De pl. ha este volt sex és ugye az ember nem megy utána rögtön zuhanyozni, akkor másnap reggelre már nem mondható olyan tisztának, hogy orálhoz pl. megfelelő tisztaságú lenne.

Persze a sima spontán sexre teljesen alkalmas az ember... :)

Öööö... Szex után azért illik mindig egy zuhanyt dobni (főleg ha vágtázás volt, és az ember megizzadt, mint a vesenyló), ha nem is azonnal utána, de valamikor utána... :D

#1075 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 12:39

Idézet: OnLány - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 12:38

Sőt, van amikor csak az tartozik bele... :)

#1076 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 12:56

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 12:38

Öööö... Szex után azért illik mindig egy zuhanyt dobni (főleg ha vágtázás volt, és az ember megizzadt, mint a vesenyló), ha nem is azonnal utána, de valamikor utána... :D

Hát nem is tudom. Ha megizzadt az ember akkor oké. De ha nem, akkor egy minimál mosakodás. De ha pl. az ember egy jó sex után annyira elfárad, (és itt a kellemes totál elfáradást értem) akkor már csak az alvás van hátra..:)

#1077 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 12:57

Idézet: OnLány - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 12:38

Hát mert pl. mikor a bnőm éjszaka, hajnalba elment kis WC-re utána nem biztos, hogy egyből mosakodik.

Persze lehet, de akkor mosakodás után, akkor meg már megint csak nincs spontanitása...

#1078 Felhasználó inaktív   Gandalf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:01

hmm. te aszappanillatu puncit szereted vagy a rendes illatút :)

mondjuk tudom ez igy kicsit kihivó beszólás, na de a lényeget leszürheted belöle, :)

aki ilyenkor a szagokat szagolgatja, nem spontán dolgozik élvezetböl,akkor ott bajok vannak, szerintem..

Szerkesztette: Gandalf 2008. 03. 08. 13:02 -kor

"Ha vágyaink lovak lennének, térdig járnánk a lószarban :)"

#1079 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:01

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 12:56

Hát nem is tudom. Ha megizzadt az ember akkor oké. De ha nem, akkor egy minimál mosakodás. De ha pl. az ember egy jó sex után annyira elfárad, (és itt a kellemes totál elfáradást értem) akkor már csak az alvás van hátra..:)

A kellemes totális fáradtságra még jobban esik egy kellemes hűsítő zuhany, utána még édesebb az alvás... :) Sőt, akár mehet közösen is, ki tudja, mi lesz belőle... :)

#1080 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:04

Idézet: Gandalf - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:01

hmm. te aszappanillatu puncit szereted vagy a rendes illatút :)

mondjuk tudom ez igy kicsit kihivó beszólás, na de a lényeget leszürheted belöle, :)

aki ilyenkor a szagokat szagolgatja, nem spontán dolgozik élvezetböl,akkor ott bajok vannak, szerintem..

Erre kérdeznék pár dolgot, de aszem az nem fér ide bele.... :)

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.