HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#1081 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:06

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:04

Erre kérdeznék pár dolgot, de aszem az nem fér ide bele.... :)

Pedig Gandalf nem mond teljesen hülyeséget ám... :)

#1082 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:06

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:04

Erre kérdeznék pár dolgot, de aszem az nem fér ide bele.... :)

Ha megmaradsz az adott kereteken belül... nyugodtan. :)

#1083 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:07

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:06

Pedig Gandalf nem mond teljesen hülyeséget ám... :)

Egyébként ja, kiábrándító tud lenni az állandó samponszag... ha pár órácska eltelik a zuhany és a történések között, az simán tud jobb lenni.

#1084 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:09

Ok.
Akkor mondjuk úgy, hogy a sima igazi punci szagot szeretem.. :) Nem mondanám illatosnak, de szerintem érdekes és izgató.

De a "pisiset" már annyira nem. Engem zavar. Eléggé érzékeny vagyok a szagokra, és most nem csak szexuális területre értem. És ha mondjuk emiatt a partnerem sem csinálná nekem, teljesen megérteném. Pl. hagyni se hagynám. Engem zavarna... ennyi
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#1085 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:09

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:07

Egyébként ja, kiábrándító tud lenni az állandó samponszag... ha pár órácska eltelik a zuhany és a történések között, az simán tud jobb lenni.

Egyetértek, én a nő illatát akarom érezni, nem a deo-ét meg a többi pacsuliét. :)
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy élvezném, ha a partneremnek pumaszaga lenne... :Đ

#1086 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:10

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:07

Ez teljesen rendben van, :up:  ha pár óra eltelik. Akkor a bőr tapintása is más..
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)

#1087 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:10

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:09

Ok.
Akkor mondjuk úgy, hogy a sima igazi punci szagot szeretem.. :) Nem mondanám illatosnak, de szerintem érdekes és izgató.

De a "pisiset" már annyira nem. Engem zavar. Eléggé érzékeny vagyok a szagokra, és most nem csak szexuális területre értem. És ha mondjuk emiatt a partnerem sem csinálná nekem, teljesen megérteném. Pl. hagyni se hagynám. Engem zavarna... ennyi

Akkó' te nem a Gyuri vagy... :lol:

#1088 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:12

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:09

Egyetértek, én a nő illatát akarom érezni, nem a deo-ét meg a többi pacsuliét. :)
Ez természetesen nem azt jelenti, hogy élvezném, ha a partneremnek pumaszaga lenne... :Đ

Vagy mint a dezodor reklámba a hónalj alatt lévő kismalac szag...  :Đ

#1089 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:12

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:10

Akkó' te nem a Gyuri vagy... :lol:

He?  :)  :think:

#1090 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:16

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:09

De a "pisiset" már annyira nem. Engem zavar.

Elnézést, de feltételezem a bnőd -akárcsak a többi nő- használ WC-papírt... Már mitől lenne pisiszagú? :think: Este megfürdik, lefexik, esetleg hajnalban csurrant egyet, sztem ettől reggelre nem lesz olyan bukéja, hogy csak mosdás után lehessen kényeztetni szájjal, de aztán javíts ki, ha tévedek :)
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1091 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:17

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:12

He?  :)  :think:

Tudod, a Nefürgyéle Gyuri :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1092 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:19

Idézet: OnLány - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:17

Tudod, a Nefürgyéle Gyuri :D

jaaaaaa :D

Hát nem... :D

#1093 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:23

Idézet: OnLány - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:16

Elnézést, de feltételezem a bnőd -akárcsak a többi nő- használ WC-papírt... Már mitől lenne pisiszagú? :think: Este megfürdik, lefexik, esetleg hajnalban csurrant egyet, sztem ettől reggelre nem lesz olyan bukéja, hogy csak mosdás után lehessen kényeztetni szájjal, de aztán javíts ki, ha tévedek :)

Természetesen megtörli, de akkor sem annyira tökéletes mint egy lemosás.
És reggelre, pedig hát... :think:

Amúgy volt már olyan, hogy este zuhany lefekvés és reggel orál úgy, hogy nem volt WC-n. És ennek ellenére már volt egyfajta "kellemetlen" íze. Szerencse volt egy kis baracklé (ha az ember szomjasan ébred ne kelljen kimenni a konyhába:) ) amivel ízletesebbé tettem a dolgot.. :D

#1094 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:31

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:23

...baracklé...

Pálinka korán reggel? :fear: :D

#1095 Felhasználó inaktív   Walkyria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:41

Na velem még nem fordult elő, hogy egyből ébredés után kedvet kapjak a dologhoz. Egyrészt mert utálatos vagyok reggelente, amíg az első kávét meg nem iszom, másrészt meg fogmosás előtt csókolózni... Hát hadd ne. :D Tudom-tudom, korlátolt és konzervatív vagyok... :Đ Orális örömöket meg tisztogatás nélkül... Nem akarom csóri férjemet telibecsandázni és gondolom ő sem engem :D
"A hím körbejár, de soha nem fog az állandóságra szagot, hiszen csak a saját farka után forog körbe és körbe."
By D.G.

"Ma meg mik vannak? DJ fisz-f@szom újra mixelte a kis maxi újra remixelt megamixét, ami az egyik nagy lemez 3. számának a remixelt új maxija..." By Lenny

#1096 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 13:55

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:23

Természetesen megtörli, de akkor sem annyira tökéletes mint egy lemosás.
És reggelre, pedig hát... :think:

Amúgy volt már olyan, hogy este zuhany lefekvés és reggel orál úgy, hogy nem volt WC-n. És ennek ellenére már volt egyfajta "kellemetlen" íze. Szerencse volt egy kis baracklé (ha az ember szomjasan ébred ne kelljen kimenni a konyhába:) ) amivel ízletesebbé tettem a dolgot.. :D

Leöntötted szegényt baracklével? :eek:  :D

Egyébként igaz, ami igaz, embere válogatja, hogy neki hol van a partnerén érzett kellemes sajátszagú/pumaszagú határ, no meg az is emberfüggő, hogy kinek mennyi idővel az utolsó tisztálkodás után válik pumaszagúvá :)

#1097 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 15:14

Idézet: Walkyria - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:41

Na velem még nem fordult elő, hogy egyből ébredés után kedvet kapjak a dologhoz. Egyrészt mert utálatos vagyok reggelente, amíg az első kávét meg nem iszom, másrészt meg fogmosás előtt csókolózni... Hát hadd ne. :D Tudom-tudom, korlátolt és konzervatív vagyok... :Đ Orális örömöket meg tisztogatás nélkül... Nem akarom csóri férjemet telibecsandázni és gondolom ő sem engem :D

Hát mondjuk a csókolózás ilyen esetben nálam is kilőve, mert egyből elmegy a kedvem tőle... :D

De mondjuk mikor arra ébredt, hogy én erősen bökdösöm a derekét, akkor gyakorta volt, hogy bugyi le (vagy még az se ha meztelenül aludt :D ) és akkor egy gyors numera... :)

Aznap vidámabb voltam az átlagnál.. :D

#1098 Felhasználó inaktív   Messor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 08. 19:38

És még merik mondani, hogy az embert a hibáival együtt szeretjük igazán... :)

Üdv:

M
"Fly away to a rainbow in the sky
gold is at the end for each of us to find
There the road begins where another one will end
Here the four winds know who will break and who will bend
All to be the master of the wind"

By: Manowar, Master Of The Wind...

#1099 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 22:58

Idézet: OnLány - Dátum: 2008. márc. 8., szombat - 13:16

:fear: ha a bukéjával nincs is gáz, akkor sem... egy pár perces mosdás nehogy ne férjen már be orál előtt. :think: pedig nem is vagyok tisztaságmániás :D
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#1100 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 09. 23:13

Idézet: blabla* - Dátum: 2008. márc. 9., vasárnap - 22:58

:fear: ha a bukéjával nincs is gáz, akkor sem... egy pár perces mosdás nehogy ne férjen már be orál előtt. :think: pedig nem is vagyok tisztaságmániás :D

Egy szóval sem állítottam, h ne férne bele a mosdás előtte, csak annyit mondtam, hogy 1. nehezen tom elképzelni, hogy pumaszagúvá válna ennyi idő alatt a bnője 2. a mosdástól elvesztheti a spontaneitás varázsát a reggeli action...

Szerkesztette: OnLány 2008. 03. 09. 23:14 -kor

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.