HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#1641 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 02. 12:10

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 11:23

aztán kinőne még 1 kukid :D azért az ilyen dolgokkal óvatosan :Đ

-C0pp3rM!n3-

Miért, a nőknek nő még 3 melle, vagy mi? :think:

#1642 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 12:33

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 13:10

annak nem örülnék, új ruhákat kellene venni :Đ  :Đ  :Đ
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1643 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 13:00

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 13:09

Másik férjet kaptál? :eek: :D :D

:Đ Tablettát :reklamacio: Férjemet megtártottam, nem figyeltem mikor lejárt a garanciá.:nevet:

#1644 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 13:04

Idézet: bianca - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 13:00

:Đ Tablettát :reklamacio: Férjemet megtártottam, nem figyeltem mikor lejárt a garanciá.:nevet:

Úgy szokott lenni... Gariidő alatt működik rendesen, lejárat után meg elkezd izélni... :D :D :D

#1645 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 13:04

Idézet: bianca - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 14:00

Férjemet megtártottam, nem figyeltem mikor lejárt a garanciá.:nevet:

:lol:  :lol:  :lol:
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1646 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 13:36

Idézet: sydoka - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 11:32

háát, próbáltuk, de nem volt az igazi egyikőnknek se.
akkor már inkább a "kiszállós módszer" + tabi :)

A szomszéd nője mindig zöldebb-ből 1 idézet (az öreg mondta, hogy) : "... most jön a coitus uninterruptus, óóóóóóóó ..." <--- nopersze ez épp nem a kiszállós. :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1647 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 13:37

Idézet: sydoka - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 12:17

szerintem nagyobb gond, hogy a férfiak jó részének nincs elég önuralma idejében kiszállni.
...

Erről meg "A maszk" jut eszembe: "...eldurrrrranok..." :smoker:  :offtopic:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1648 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 13:41

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 13:10

nem, de az egy kiforrott(?) technológia, itt meg a férfiak tesztalanyok lesznek jó pár évig. Kettő azért nem ekvivalens.

-C0pp3rM!n3-

#1649 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 13:42

Idézet: Boba - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 12:33

Sejtettem en, hogy tok masrol beszelsz mint carmaged.

Viszont... ha nemjott meg 3 honapig, miert is vart(vartatok) 3 honapig? :omg:

mert volt már h 1 hónapot csúszott, nem is egyszer... a második hónapban azért már nyaggattam, hogy nagyon sürgősen nézesse meg magát... aztán a tötymörgésből összejött a 3 hónap.

-C0pp3rM!n3-

#1650 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 14:11

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 14:42

... aztán a tötymörgésből összejött a 3 hónap.
...

Ha meg úgy alakul, összejön 1 kis tötymörgő...  :)

#1651 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 14:15

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 13:42

mert volt már h 1 hónapot csúszott, nem is egyszer... a második hónapban azért már nyaggattam, hogy nagyon sürgősen nézesse meg magát... aztán a tötymörgésből összejött a 3 hónap.

-C0pp3rM!n3-

hát ha dokihoz nem is nagyon akart elmenni egy tesztet semeddig nem tartott volna megcsinálni otthon..  :think:
"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#1652 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 14:17

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 15:11

Ha meg úgy alakul, összejön 1 kis tötymörgő...  :)

sajna előtte is voltak problémák, pont ilyenek, 2-3 hetek, volt hogy egy hónap kimaradt, de tudtam h nem az együttlét mikéntjével volt a gond... ki is derült, nőgyógyászati problémák voltak... nem is kevés. bár mind1, utána nem kevéssel vége is lett ... az 5 és fél évnek ...

-C0pp3rM!n3-

#1653 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 14:27

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 14:42

-C0pp3rM!n3-

terhességi teszt? :think: drogériákban és patikákban kapható és nem kell rá 3 hónapot várni.
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#1654 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 14:36

Idézet: blabla* - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 15:27

terhességi teszt? :think: drogériákban és patikákban kapható és nem kell rá 3 hónapot várni.

asszem volt h nézett, de semmi...
itt a baj az volt h ezt rendszerességgel eljátszotta.

-C0pp3rM!n3-

#1655 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 06:22

Az azért elég érdekes. Én akkor stresszeltem, hogy nem jön meg, amikor még nem is voltam pasival. Mondjuk akkor nem a gyerek miatt, hanemhogy valami bajom van. Mondjuk sajnos volt is, azért is kaptam anno fogamzásgátlót.

Na meg akkor másik téma! Lányok! Akik szednek gyógyszert (vagy fiúk akiknek a barátnőjük) nektek változtatott valamennyit a menstruáción a gyógyszerszedés? Mert nekem az elmúlt hónapokban (október óta szedem ezt a fajtát) azóta fokozatosan csökken és egyre rövidebb is. Mondjuk pár hónap és megyek dokihoz akkor úgyis rákérdezek, de kiváncsi vagyok, hogy másnál is így van, vagy csak nálam?

#1656 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 07:57

Az akkor még barátnőmnek össze-vissza volt a ciklusa (nemegyszer 30 nap körül). Utána elkezdte szedni, akkor beállt szabályosra. Hasonló tünete neki is volt, mint neked, ekkor gyógyszert kellett cserélni (bár elvizonytalanodtam, mert lehet, hogy épp a fordítottja volt és nem akart elmúlni?  :confused: ).
Egyébként amennyi bajt leírtál már itt és, hogy gyakorlatilag egyikkel sem tud mit kezdeni a dokid, ezért szerintem először sürgősen orvost kellene cserélned, nem pedig gyógyszereket.

Szerkesztette: Sipi- 2008. 04. 03. 07:58 -kor

#1657 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 08:30

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 3., csütörtök - 7:22

Na meg akkor másik téma! Lányok! Akik szednek gyógyszert (vagy fiúk akiknek a barátnőjük) nektek változtatott valamennyit a menstruáción a gyógyszerszedés? Mert nekem az elmúlt hónapokban (október óta szedem ezt a fajtát) azóta fokozatosan csökken és egyre rövidebb is. Mondjuk pár hónap és megyek dokihoz akkor úgyis rákérdezek, de kiváncsi vagyok, hogy másnál is így van, vagy csak nálam?

Ez teljesen normális. :) Az egyik pozitív mellékhatása a tablettának. ;)

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#1658 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 08:37

Idézet: sydoka - Dátum: 2008. ápr. 2., szerda - 11:27

idővel elmúlik a parám remélem, ha látom, hogy használ a szer:) még csak kb fél éve szedi a barátnőm.
amúgy én is úgy hiszem, ha becsúszik a terhesség, az inkább rendszertelen szedés, antibiotikum, hasmenés-hányás lehet a háttérben.
nemrég volt szó férfi fogamzásgátlásról, én örömmel szedném azt is, csak lenne már :p
lehet, hogy kicsit túlparázom ezt a terhesség dolgot, de ez a rémálmom, hogy bekövetkezhet  :/ nagyon féltem a páromat (és persze magamat is), mert mi lenne ha.. gyereket vállalni biztos hogy nem tudnánk még.

rendszeres szedés esetén (mindennap ugyanabban az időpontban beveszi) is van egy minimális kockázata a dolognak, ezt a menstruáció sem zárja ki mivel ez csak amolyan 'látszatmenses'. nem árt 2-3 havonta elvégezni otthon egy gyors terhességi tesztet (pánikolni nem kell mellé ;))

ha nem jön össze a rendszeres szedés (elfelejti, hányás, hasmenés, antibiotikum stb.) akkor van néhány alapszabály amit ha betart akkor szintén nem kell aggódni... ha elfelejti és 12 órán belül beveszi, és ez nem rendszeres hanem mondjuk max hetente egyszer fordul elő, az nem gáz.
ha 12 órán túl veszi be akkor az számít hogy melyik héten történt ez, de általában 7 nap kieg védekezés elég. :) ezek le vannak írva a betegtájékoztatóban is.

szerk: ha antibiotikumot szed, akkor kérdezze meg a dokit (aki felírja) hogy mit javasol. mivel én is parázós vagyok a szedése alatt + 7-10 napig szoktunk óvatosabbak lenni. egyébként ez úgy működik hogy a tabbletta szedése alatt nincs peteérés (emiatt csak látszatmenses a menses). ha kimarad a tabletta (nem tud felszívódni rendesen stb.) akkor beindul a peteértés, ami 2-3 napig tart majd utána még 2-3 napig termékeny az ember lánya. így jön ki kis ráhagyással a 7 nap. :)

Szerkesztette: blabla* 2008. 04. 03. 08:41 -kor

#1659 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 08:51

Chewi, azzal a candidával szerintem is kérdezz meg más dokit is... egyik barátnőmnek volt vele sok baja, akkor tőle sokat hallottam erről (kb 3-4 orvosnál volt), de olyat hogy ezt fogamzásgátló tabletta okozná azt nem...  :eek: ha a candida a beleidet támadta meg akkor attól volt a fogyás (hasmenés? :think:), viszont nem illik bele a képbe hogy azóta híztál 20 kilót (ezt candidával nagyon nehezen tudom elképzelni...). ha máshol okoz gondot azzal nem jár együtt (tudtommal) súlyváltozás, viszont olyan tüneteket okoz hogy rohansz a nőgyógyászhoz... szal itt valami nem stimmel, szerintem. :) ha időközben elmúlt, csak nem olvastam, akkor persze semmis az egész. :D

#1660 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 09:05

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. ápr. 3., csütörtök - 8:57

Az akkor még barátnőmnek össze-vissza volt a ciklusa (nemegyszer 30 nap körül). Utána elkezdte szedni, akkor beállt szabályosra. Hasonló tünete neki is volt, mint neked, ekkor gyógyszert kellett cserélni (bár elvizonytalanodtam, mert lehet, hogy épp a fordítottja volt és nem akart elmúlni?  :confused: ).
Egyébként amennyi bajt leírtál már itt és, hogy gyakorlatilag egyikkel sem tud mit kezdeni a dokid, ezért szerintem először sürgősen orvost kellene cserélned, nem pedig gyógyszereket.

az is megtörtént, aki most van kb az 5. dokim, de ő a legértelmesebb eddig. Mondta, hogy sajnos érzékeny a szervezetem erre, de szerinte amég "csak" ilyen mértékűek a mellékhatások addig szedhetem, csak ha ennél komolyabbak lesznek, akkor kellene leállnom.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.