HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#2161 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 31. 07:44

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 30., csütörtök - 12:12

Most fősulin ... Érdekes módon könnyen haverkodok csajokkal is, de ennél tovább menni nem merek még.

Ha bátortalan vagy akkor hagyd hogy csaj szedjen fel nem kell Sharon Stone külsővel rendelkeznie, jó lesz egy furulyás is a zenetáborból. Hihetetlennek tűnik, hogy nem próbálkozott még nálad senki, max akkor ha erőssen hajazol Quasimodo-ra, pláne egy fősulin. Persze erre nem várhatsz örökké, odamész egy neked bejövő egyénhez és elhívod egy italra vagy vhová, max ha nemet mond goto next.
Volt egy haverom aki a haverjával azt csinálta mentek az utcán és minden nekik tetsző nőt leszólítottak, meglepő de 10 nőből 1 mindig akadt aki igent mondott a randira.
De ne haragudj hogy ezt mondom nem személyeskedés, nekem úgy tünik ez a mostani helyzeted max a cikissége miatt zavar nem pedig azért mert szükséged van a változásra, lehet elvagy te így is.

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2009. 07. 31. 08:04 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2162 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 11:34

Idézet: td - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 7:44

Ha bátortalan vagy akkor hagyd hogy csaj szedjen fel nem kell Sharon Stone külsővel rendelkeznie, jó lesz egy furulyás is a zenetáborból. Hihetetlennek tűnik, hogy nem próbálkozott még nálad senki, max akkor ha erőssen hajazol Quasimodo-ra, pláne egy fősulin. Persze erre nem várhatsz örökké, odamész egy neked bejövő egyénhez és elhívod egy italra vagy vhová, max ha nemet mond goto next.
Volt egy haverom aki a haverjával azt csinálta mentek az utcán és minden nekik tetsző nőt leszólítottak, meglepő de 10 nőből 1 mindig akadt aki igent mondott a randira.
De ne haragudj hogy ezt mondom nem személyeskedés, nekem úgy tünik ez a mostani helyzeted max a cikissége miatt zavar nem pedig azért mert szükséged van a változásra, lehet elvagy te így is.

Dehogynem próbálkoztak. 17-18 évesen ketten is, legalábbis az egyikőjük nyíltabban.
Volt, aki Hotdogon is rámírt, hogy szívesen megismerne. Meg is ismertük egymást, végül összekaptunk, és eltávolodtunk egymástól. Buszon is mosolyogtak már rám, és nézegettek nem is egyszer. Számtalan olyat is hallottam, mikor valaki a hátam mögött leédesezett, helyesezett a barátnőjével, annyira egyértelmű volt. Quasimodo nem vagyok, még az a szerencse. :Đ
Fősulin nem tobzódok csajhaverokban, de van jó pár, és mindegyik foglalt.
Amúgy cikinek is tartom a helyzetemet, és erősödik bennem a vágy a változás felé.

Szerkesztette: Breakbeat 2009. 07. 31. 12:07 -kor

#2163 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 31. 13:25

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 12:34

...
Fősulin nem tobzódok csajhaverokban, de van jó pár, és mindegyik foglalt.
Amúgy cikinek is tartom a helyzetemet, és erősödik bennem a vágy a változás felé.

Ha vannak csaj haverjaid és van aki közelebb áll hozzád kérd meg hogy nem-e tud vmi neked való singli csajt az ismeretségi köréből. (vagy ha vmelyik tetszik próbálkozz nála az ne tartson vissza hogy van vkije, szinte minden csajnak van vkije, ha unja a paskondját úgyis téged választ)
Az a nagy büdös helyzet hogyha nem vagy rajta a szeren és nyüstölöd hogy történjen má vmi akkor lehet nem is fog.

Szerkesztette: td 2009. 07. 31. 13:26 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2164 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 13:44

Idézet: td - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 13:25

Az a nagy büdös helyzet hogyha nem vagy rajta a szeren és nyüstölöd hogy történjen má vmi akkor lehet nem is fog.

Ezen sokat morfondíroztam én is.
Szó szerint várom, hogy a galamb a számba repüljön, hisz sokmindenkinek így jön össze a dolog, de mi van, ha esetleg én lennék az a galamb, akinek repülnie kéne. Sokáig bántam azt az esetet, amikor az évfolyamtársamra nem mozdultam rá, pedig egyértelműen jelezte, hogy tetszek neki. Össze is jött az egyik osztálytársammal, akivel több éve együtt vannak. Azóta volt néhány elbaltázott, mesterkélt próbálkozásom, amiknél szinte csak arra mentem, hogy legyen már valakim, és ne unatkozzak egyedül.

#2165 Felhasználó inaktív   d3m4nuf4ctur3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 15:19

srácok azt hiszem el vagytok tévedve... itt a baszásról kéne témázni, nem ikszipszilonnak az önbizalmát tuningolni... :up:

szal kinek jön be a jólbevált misszionárius? :Đ

#2166 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 15:51

Idézet: d3m4nuf4ctur3 - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 15:19

srácok azt hiszem el vagytok tévedve... itt a baszásról kéne témázni, nem ikszipszilonnak az önbizalmát tuningolni... :up:

Nem csak a baszás számít intim témának. :rolleyes:

#2167 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 16:36

Idézet: d3m4nuf4ctur3 - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 16:19

Öröm látni a színvonalat, ezért megérte visszanézni jó pár hónap után :)

#2168 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 18:26

Idézet: Csybe - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 16:36

Öröm látni a színvonalat, ezért megérte visszanézni jó pár hónap után :)

Sajnos demanufacture kolléga mindig ezt a stílust képviseli.  :o
Break, te meg próbálkozz! Én is 18 évesen estem át az elsőn, pedig már jóval azelőtt megtehettem volna, nincs ebben semmi gáz. Fel a fejjel! ^^
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#2169 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 18:27

Intim Sarok! Kenyes kerdesek, es komoly valaszok helye.

#2170 Felhasználó inaktív   d3m4nuf4ctur3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 18:33

Idézet: ecneB - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 19:26

Sajnos demanufacture kolléga mindig ezt a stílust képviseli.  :o

már kezd unalmassá válni...? :think:

#2171 Felhasználó inaktív   d3m4nuf4ctur3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 18:35

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 19:27

Intim Sarok! Kenyes kerdesek, es komoly valaszok helye.

talán érdemes lenne egy párkapcsolati topikot nyitni, ha már van intim sarok, meg szakítás után mitévők legyünk... vagy van ilyen is...?!

#2172 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 18:43

Szerintem boven beleillik a "Kenyes kerdesek" temakorbe ugyanis nem egyszeru valakinek bevallani, hogy meg huszoniksz evesen se volt szex.

#2173 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 18:49

Nem tudom. Én anno nem éreztem ennyire cikinek, hogy 22 évesen még nem volt senkim. Akkor összejöttem egy csajjal. Nem akarta elhinni, hogy még nem volt bnőm se, mert nem úgy viselkedtem mint akik általában viselkednek az első nőjükkel. Kész.
Ha van lehetőséged hajrá. Nekem anno addig nem volt olyan lehetőségem amire megtehettem volna. Igazat megvalva nem is nagyon törtem magamat...:)
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#2174 Felhasználó inaktív   d3m4nuf4ctur3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 18:52

Idézet: Cellular - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 19:43

Szerintem boven beleillik a "Kenyes kerdesek" temakorbe ugyanis nem egyszeru valakinek bevallani, hogy meg huszoniksz evesen se volt szex.

Van egy lány barátom... Gyakran szóba kerül ez a szüzes dolog, és őt ez eléggé nyomasztja, hogy körülötte mindenki volt már sráccal, ő meg nem... Folyton mondom neki hogy szerintem ez az ő dicsősége, hogy ebben az elkúrt világban nem dőlt be akárkinek, aki csak egybizonyos testrésére vágyik, és hogy tartson ki, mert meg fogja érni... Amúgy nagyon szép csaj, teljesen rendben van, csak néha gondolkodik (nőknél ritka :Đ ). Habár most elkezdett mindenféle igénytelen és gusztustalan szórakozó helyekre járni pasizás céjából, de ott úgyis csak gyíkokat szed majd össze...

Lényeg hogy kényesnek kényes a kérdés, de szerintem az hogy valaki akár 21évesen szüz az becsülendő dolog... Szerintem... De azért jó lenne ha tenne ellene az illető, mert iszonyatosan jó dolog egy lányt boldoggá tenni... Annyira jó valakit boldoggá tenni, hogy a lelki orgazmus odabassza a testit, és olyankor nem érdekel már semmi, csak hogy öleld, csókold, és öleld, és és... Tudjátok ti...

#2175 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 19:18

Idézet: d3m4nuf4ctur3 - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 19:52

Amúgy nagyon szép csaj, teljesen rendben van, csak néha gondolkodik (nőknél ritka :Đ ). Habár most elkezdett mindenféle igénytelen és gusztustalan szórakozó helyekre járni pasizás céjából, de ott úgyis csak gyíkokat szed majd össze...

Hány éves a csajszi? Bemutathatnál... :)

Amúgy pedig teljesen igazad van a lelki orgazmussal kapcsolatban. Kb. másfél éve nincs komoly kapcsolatom. Azóta volta egy-két kaland, de de igazán csak avval jó, akivel érzelmileg is együtt van az ember. Nekem most van egy "szeretném" csajszi. Volt sex is, de hiába vagyok én belezúgva, nem az igazi, mint amikor Ő is hasonlóan érez irántam. Lehet a 6 éves kapcsolatom nem kezdődött nagy lamúrral, de ahogy összecsiszolódtunk érzelmileg is a sex hibátlan volt. Ugyan nem laktunk együtt, heti 2-3 alkalommal találkoztunk és szinte minden alkalommal volt sex és nem volt mondható unalmasnak, vagy kevésbé izgatónak...

Szóval szerintem nem ciki, de Breakbit ettől függetlenül, ha van lehetőséged csajozni, akkor csajozz és ne a sexet keresd bennük. Egyszerűen a társaságot és vagy lesz komoly, vagy lesz egy kaland, vagy csak egy baráti sex.
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)

#2176 Felhasználó inaktív   d3m4nuf4ctur3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 19:25

Idézet: Lenny - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 20:18

Hány éves a csajszi? Bemutathatnál... :)

Amúgy pedig teljesen igazad van a lelki orgazmussal kapcsolatban. Kb. másfél éve nincs komoly kapcsolatom. Azóta volta egy-két kaland, de de igazán csak avval jó, akivel érzelmileg is együtt van az ember. Nekem most van egy "szeretném" csajszi. Volt sex is, de hiába vagyok én belezúgva, nem az igazi, mint amikor Ő is hasonlóan érez irántam. Lehet a 6 éves kapcsolatom nem kezdődött nagy lamúrral, de ahogy összecsiszolódtunk érzelmileg is a sex hibátlan volt. Ugyan nem laktunk együtt, heti 2-3 alkalommal találkoztunk és szinte minden alkalommal volt sex és nem volt mondható unalmasnak, vagy kevésbé izgatónak...

Szóval szerintem nem ciki, de Breakbit ettől függetlenül, ha van lehetőséged csajozni, akkor csajozz és ne a sexet keresd bennük. Egyszerűen a társaságot és vagy lesz komoly, vagy lesz egy kaland, vagy csak egy baráti sex.

19...

Úgy szoktam mondani hogy a kalandozás az csak baszás... Amikor valakivel pedig együtt vagy akkor van lehetséged a szeretkezéshez... Az amolyan beteljesülés, a szerelem beteljesülése, vagy mi.

Csajozzon de ne a szexre koncentráljon? Sajnos mocsok világunk eléggé a testi élvezetek hajszolására van rákoncentrálódva...
Baráti szex pedig kell a halálnak... faszság úgy ahogy van... tönkre teszi a barátságot szerintem...

#2177 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 19:50

Idézet: d3m4nuf4ctur3 - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 20:25

Csajozzon de ne a szexre koncentráljon? Sajnos mocsok világunk eléggé a testi élvezetek hajszolására van rákoncentrálódva...
Baráti szex pedig kell a halálnak... faszság úgy ahogy van... tönkre teszi a barátságot szerintem...

Lehet a baráti sexet is kezelni, igaz nagyon nehéz.

Az tény, hogy testi élvezetek. Nem akartam hinni a fülemnek, mikor egyik bulin a csajszi kvázi közölte, hogy akarok-e dugni vagy sem. kb. 10 perc beszélgetés után. Régebben "vágytam" ilyenre, hogy egy nő akarjon így kikezdeni velem. Aztán a szituban rádöbbentem, hogy erre tényleg nincs szükségem. Ha valakivel együtt akarok lenni sexuálisan, akkor ahhoz az emberhez vonzódnom kell érzelmileg is. Persze meg lehet dugni, de nem sokban különbözik, mintha kézzel rárántanék.

Sajnos, egyre kevesebb embernek van szüksége érzelmibb testi vágyra.. :(

#2178 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 21:27

Idézet: d3m4nuf4ctur3 - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 18:33

már kezd unalmassá válni...? :think:

off
A tobbi postodbol kitunik, hogy tudsz te, ha akarsz, igy visszavonom az allitasomat, es egy boccsal is tartozom! :respect:
/off
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#2179 Felhasználó inaktív   d3m4nuf4ctur3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 21:35

Idézet: ecneB - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 22:27

off
A tobbi postodbol kitunik, hogy tudsz te, ha akarsz, igy visszavonom az allitasomat, es egy boccsal is tartozom! :respect:
/off

Nem tartozol nekem semmivel. Lehet hogy tudok ja... De menekülök is... Eltompitom az agyam, szándékosan... Néha... De muszály, kell, de tudom hogy igy gyenge vagyok, de van amikor nem tudok erős lenni... Tudod... "az élet súlya nyom..." de talán sokakat, vagy mindenkit. igyál, szivj egy keveset, feküdj ki éjjel a puszta közepére és nézd az eget, a csillagokat, és rájössz, hogy milyen pici is vagy, ahogy a porblémáid is, ebben a hatalmas elbaszott világban.

#2180 Felhasználó inaktív   d3m4nuf4ctur3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 21:38

Idézet: Lenny - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 20:50

Lehet a baráti sexet is kezelni, igaz nagyon nehéz.

Az tény, hogy testi élvezetek. Nem akartam hinni a fülemnek, mikor egyik bulin a csajszi kvázi közölte, hogy akarok-e dugni vagy sem. kb. 10 perc beszélgetés után. Régebben "vágytam" ilyenre, hogy egy nő akarjon így kikezdeni velem. Aztán a szituban rádöbbentem, hogy erre tényleg nincs szükségem. Ha valakivel együtt akarok lenni sexuálisan, akkor ahhoz az emberhez vonzódnom kell érzelmileg is. Persze meg lehet dugni, de nem sokban különbözik, mintha kézzel rárántanék.

Sajnos, egyre kevesebb embernek van szüksége érzelmibb testi vágyra.. :(

Én erre csak idézni tudok... "egyre több lett itt a felmosó rongy, aki azt hiszi magáról hogy, függőny...! De jobban belegondolva talán nem is az ilyen embereket kéne hibáztatni, nem szabad elitélni őket, inkább azt kell elitélni ami ilyenné tette őket... kérdezem, a civilizáció tette olyanná az embereket amilyenek...,

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.