HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#2181 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 31. 21:43

Idézet: Lenny - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 20:50

Lehet a baráti sexet is kezelni, igaz nagyon nehéz.

Az tény, hogy testi élvezetek. Nem akartam hinni a fülemnek, mikor egyik bulin a csajszi kvázi közölte, hogy akarok-e dugni vagy sem. kb. 10 perc beszélgetés után. Régebben "vágytam" ilyenre, hogy egy nő akarjon így kikezdeni velem. Aztán a szituban rádöbbentem, hogy erre tényleg nincs szükségem. Ha valakivel együtt akarok lenni sexuálisan, akkor ahhoz az emberhez vonzódnom kell érzelmileg is. Persze meg lehet dugni, de nem sokban különbözik, mintha kézzel rárántanék.

Sajnos, egyre kevesebb embernek van szüksége érzelmibb testi vágyra.. :(

Hehe, hacsak nem vagy egy Adonisz, akkor érdemes belegondolni, hogy hányan hallhatták már a csajtól ezt a mondatot  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2182 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 21:47

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 22:43

Hehe, hacsak nem vagy egy Adonisz, akkor érdemes belegondolni, hogy hányan hallhatták már a csajtól ezt a mondatot  :Đ

Nem tartom magamat Adonisznak, bár sokak szerint nem vagyok rossz pasi. Avval is tisztában vagyok, hogy biztos más pasikkal is megtette.... ;)
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#2183 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 21:54

Idézet: d3m4nuf4ctur3 - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 22:35

Nem tartozol nekem semmivel. Lehet hogy tudok ja... De menekülök is... Eltompitom az agyam, szándékosan... Néha... De muszály, kell, de tudom hogy igy gyenge vagyok, de van amikor nem tudok erős lenni... Tudod... "az élet súlya nyom..." de talán sokakat, vagy mindenkit. igyál, szivj egy keveset, feküdj ki éjjel a puszta közepére és nézd az eget, a csillagokat, és rájössz, hogy milyen pici is vagy, ahogy a porblémáid is, ebben a hatalmas elbaszott világban.

Detto.

Az emberben él a normális lélek. Hogy nem akar szemét pasi lenni, mert alapjába véve nem olyan. De mikor azt látja, hogy így kell viselkedni, mert "ez jön be", akkor próbál hasonulni, kisebb-nagyobb sikerrel....

Nálam is ez van. Hiszek benne, hogy azok a normális értékrendek amiket képviselek, még másoknak is értékesek és nem halt ki az igény rájuk. De néha azt érzi az ember, hogy mégis csak másra van szükség. Ilyenkor tombol és "szemét" módjára próbál viselkedni...
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)

#2184 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 22:43

Idézet: Lenny - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 21:54

Nálam is ez van. Hiszek benne, hogy azok a normális értékrendek amiket képviselek, még másoknak is értékesek és nem halt ki az igény rájuk. De néha azt érzi az ember, hogy mégis csak másra van szükség. Ilyenkor tombol és "szemét" módjára próbál viselkedni...

Ez még egy nagyon zavaró tényező nálam.

Most adjam önmagamat, hiszen alapjába véve normális értékrendet képviselek, vagy póker arccal, érzelmek nélkül csináljam az egészet? :confused:

#2185 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 09:06

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 23:43

Most adjam önmagamat, hiszen alapjába véve normális értékrendet képviselek, vagy póker arccal, érzelmek nélkül csináljam az egészet? :confused:

Ha rám hallgatsz, akkor adod magad. Mert akinek így kellesz, avval fogod igazán jól érezni magadat.
Persze tudom, hogy nehéz, mert az ember igyekezetébe képes változtatni magán.....

#2186 Felhasználó inaktív   d3m4nuf4ctur3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 09:54

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 23:43

Na én ezért vagyok folyto bebaszva akár hol is vagyunk a barátokkal...

#2187 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 10:06

Idézet: d3m4nuf4ctur3 - Dátum: 2009. aug. 1., szombat - 10:54

Na én ezért vagyok folyto bebaszva akár hol is vagyunk a barátokkal...

Én mondjuk annyira nem. De az tény, hogy az alkohol hatására őszintébb és nyíltabb vagyok. Ezért nálam is játszik egy kis pia, onnantól már leszarom, ha valaki visszautasít.

#2188 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 08:38

Idézet: d3m4nuf4ctur3 - Dátum: 2009. júl. 31., péntek - 22:38

Én erre csak idézni tudok... "egyre több lett itt a felmosó rongy, aki azt hiszi magáról hogy, függőny...! De jobban belegondolva talán nem is az ilyen embereket kéne hibáztatni, nem szabad elitélni őket, inkább azt kell elitélni ami ilyenné tette őket... kérdezem, a civilizáció tette olyanná az embereket amilyenek...,

vagy az emberek olyanná a civilizációt amilyen?
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#2189 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 09:13

Idézet: Lenny - Dátum: 2009. aug. 1., szombat - 11:06

Én mondjuk annyira nem. De az tény, hogy az alkohol hatására őszintébb és nyíltabb vagyok. Ezért nálam is játszik egy kis pia, onnantól már leszarom, ha valaki visszautasít.

A móka akkor ér el a csúcsfokára, amikor az ember már azon tud mosolyogni, hogy hogy tolt el ezt-azt... :)

#2190 Felhasználó inaktív   XCsaCsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 10:42

Idézet: Carmaged - Dátum: 2009. aug. 4., kedd - 9:13

A móka akkor ér el a csúcsfokára, amikor az ember már azon tud mosolyogni, hogy hogy tolt el ezt-azt... :)

Előre kell nézni nem hátra és nem a múltban leragadni! Ez az önismereti kérdés pedig elég egyértelmű, bár elég relatív is. Ha azt teszed amit mások mondanak, vagy amilyennek mások szeretnének hogy lássanak az is TE vagy.
Bár én úgy gondolom, a civilizációs kérdésre visszatérve, hogy ha az embernek nem tetszik ami körülötte van, de pozitívan áll a dolgokhoz, legalábbis nem törődik bele, akkor akarva/akaratlanul úgy fogja alakítania környezetét, hogy olyan emberek lesznek körülötte, vagy olyanná formálja társaságát amiben jól érzi magát. Ezekből a kis elemekből lesz egy egész.

#2191 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 13. 16:14

Na jól van, Quasimodo már biztosan nem vagyok. :D

Tegnap összefutottam az egyik középsulis, csaj évfolyamtársammal, és azt mondta megdöbbenve, hogy nagyon jól nézek ki. Jó tudni, hogy a külsőmmel már nincs lényeges baj. :)

Szerkesztette: Breakbeat 2009. 08. 13. 16:17 -kor

#2192 Felhasználó inaktív   d3m4nuf4ctur3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 13. 18:19

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. aug. 13., csütörtök - 17:14

Tegnap összefutottam az egyik középsulis, csaj évfolyamtársammal, és azt mondta megdöbbenve, hogy nagyon jól nézek ki. Jó tudni, hogy a külsőmmel már nincs lényeges baj. :)

gratulálok :omg:  :omg:

#2193 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 13. 18:52

Idézet: Breakbeat - Dátum: 2009. aug. 13., csütörtök - 17:14

Hát, ez vagy udvariasság, vagy felkérés a .... (táncra). :D

#2194 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 13. 18:54

Vagy csak kölcsön akar kérni egy kis pézt  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2195 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 13. 18:58

Idézet: d3m4nuf4ctur3 - Dátum: 2009. aug. 13., csütörtök - 19:19

gratulálok :omg:  :omg:

és még mindig...
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2196 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 13. 19:17

:omg:  :D

Mondjuk udvariasság leginkább akkor lett volna, ha meg is kérdezem, hogy nézek ki. Igaz, rengeteget fogytam, és ez tűnt fel neki leginkább, de ő is hozta fel a témát, nem én közöltem. Amúgy nehogy félreértsétek, jó ideje boldog párkapcsolatban él egy másik ismerősömmel, és nem k*rválkodós féle. Jó haver, ennyi. :omg:  :)

Szerkesztette: Breakbeat 2009. 08. 13. 19:32 -kor

#2197 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 10:44

Engem iwiwen talált meg egy volt osztálytársam. Ált suliban együtt kezdtünk, de a negyediket után elment másik iskolába, mert elköltöztek. Na mindegy, megjelölt, és írt, hogy örült hogy megtalált blabla és "nézegettem a képeidet és egész jól kikupálódtál."
Hát köszi :D
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#2198 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 11:06

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. aug. 15., szombat - 9:44

Engem iwiwen talált meg egy volt osztálytársam. Ált suliban együtt kezdtünk, de a negyediket után elment másik iskolába, mert elköltöztek. Na mindegy, megjelölt, és írt, hogy örült hogy megtalált blabla és "nézegettem a képeidet és egész jól kikupálódtál."

:D Most mér'? Inkább örülnél neki! ;)
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2199 Felhasználó inaktív   Breakbeat 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 12:13

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2009. aug. 15., szombat - 10:44

Kellemes érzés, mikor ez az eredménye valaminek, és a te esetedben is a sportnak, fogyásnak. ;)
Mondjuk nő létedre neked többen mondhatják a jól nézel ki dumát. :D

Szerkesztette: Breakbeat 2009. 08. 15. 12:15 -kor

#2200 Felhasználó inaktív   d3m4nuf4ctur3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 15. 12:47

Idézet: qnadam - Dátum: 2009. aug. 13., csütörtök - 19:58

és még mindig...

csak én ezt nem vágom... leszarom hogy akárkicsoda mit gondol a külsőmről... fogadja el magát az ember olyannak amilyen, és ne agyaljon azon hogy vajon jol nézek ki... érezze jól magát a bőrében, ha ez megy akkor ugyis sugárzik belőle hogy nincsenek ilyen jellegü "problémái", mert egyszerüen csak kiegyensúlyozott... egy kiegyensúlyozott ember vonzóbb mint akin látszik hogy kétségei vannak... önbizalom, meg szarni le ezt az elbaszott világot...

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.