Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 20:16
Engem az érdekelne, hogy ki milyen szexuális felvilágosítást kapott annak idején az iskola falain belül? Vannak-e olyanok, akiknek otthon a szülők is elmagyarázták, hogy merre hány méter ebben a témában?
Talán olyan 8-9 körül lehettem, amikor szexről beszéltek nekem.
Fater balatonparton volt étteremvezető és a pincérek egyszer beszéltek nekem valamiről. A teljes szövegre nem emlékszem, csak erre: "ha a lány túl sokat szívja a pipát, akkor a pipa tüzet okád". Én meg csodálkoztam, hogy miről beszélnek ezek a hülyék. :Đ
Suliban volt felvilágosítás. Általános végén vagy gimi elején egy védőnő tartott kiselőadást. Egész korrekt volt, de addigra már sokan tudták a nagyon alap dolgokat.
Gondolom, mondanom sem kell, hogy sok hülye volt oszttárs, akik már akkor is menőnek hitték magukat, elkezdtek harsányan röhögni, amikor elővette az óvszert és felhúzta egy @ formájú hungarocellre. A nagy érettek...
Idézet: Exemplary
Ki hogy tervezi "felvilágosítani" (az olyan hülye szó szvsz

)
a gyerekét, vagy aki túl van már ezen, hogy tette?
Ugyan még elég messze vagyok ettől, de olyasmit tervezek, hogy 14 évesen leülök beszélgetni vele (velük) és mindenről elmondom a véleményem. Pia, drog, etc... Úgy gondolom, inkább a szülőtől hallja elsőként (vagy ha nem is, de ne legutoljára) és akkor elejét vehetem a nagyobb gondoknak.
Lehet lehülyéztek, de talán azt is mondom, hogy nem akarok a barátja lenni, mert abból van elég...én a szülője vagyok, nem kell mindig mindent elmondani, csak annyit amennyit úgy érez, hogy el kell mondania. Én mindig is furcsának tartottam azokat a megnyilvánulásokat, hogy 'anyám a legjobb barátnőm, a tesóm a legjobb barátom'.
No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...