HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#1841 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 05. 09:33

Hát... ha a zasszony benyögné, hogy régi jóbarátjával alszik (mer' szegény oian magányosss), nem tudnám elsőre eldönteni, melyikőjüket csapjam szét. :)

#1842 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 09:37

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. máj. 3., szombat - 12:35

spec asszony kitekerné a nyakam, ha más csajjal tölteném el a hétvégémet, és nem Vele :D

én is így tennék :Đ
"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#1843 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 09:44

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. máj. 1., csütörtök - 19:07

arra nem tudok rájönni hogy mit jelent az aranyeső a tojáskákra :D

http://www.youtube.c...h?v=AlH674X8NzQ

Na?? Milyen volt? Sikerült bejutni hozzá a hosszú hétvége alatt?!  :Đ

Azért nem hittem volna, hogy idáig elmész... :D
"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#1844 Felhasználó inaktív   -=Tiger=- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 09:52

Idézet

Kerdes... van valakinek olyan ellentetes nemu jobaratja, akivel neha osszebujnak? Nemfeltetlen szex, csak a kozos pialas es szorakozas utan (teljesen jozanul) pl egyutt aludnak es egyutt toltik a hetveget meg ilyenek...

Ne haragudjatok, de sztem annak aki engedi, hogy a bnője elmenjen pl. egy fiú barátjával eltölteni a hétvégét, vagy mással aludjon annak elmentek otthonról. :)

Kedves 42! :)

Tiszteletben tartva a véleményedet, akkor mi volna ha ez a gyerekkori barát egy alkalommal, nem csak aludni szeretne és megtörténik az a nem várt dolog?! :) 

Szerkesztette: -=Tiger=- 2008. 05. 05. 09:53 -kor

"Tessék, itt a titkom. Nagyon egyszerű. Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

#1845 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 09:58

Ha eltudjak tolem venni a baratnom, akkor nagyon elszurtam valamit, es ugykell nekem. Nem azt mondom, hogy odakuldom egy jolkinezo kigyurt haverjahoz a hetvegere, hogy aludjanak egy agyikoban... de ha ez lenne minden alma, magamban haborognek de mosolyogva kivannek jo hetveget.

Forditva szerintem ez mar nem tortenne meg... a kedvesem iszonyat feltekeny fele. Nem mondom, hogy nincs alapja, de attol meg amiota egyutt vagyunk nem csaltam meg. Pedig szimplan "dejo, hogy Te is itt vagy, nini, itt egy agy, mi meg almosak vagyunk... nemakarok a foldon aludni, aludhatok melletted? Oke..." szituaciok tobbszor is elofordultak mar.

Idézet

megtörténik az a nem várt dolog?!

Ha pedig ez megtortenik, ott a kapcsolatban _lehet_, hogy amugyis gazok vannak.

Szerkesztette: Boba 2008. 05. 05. 09:59 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1846 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 09:58

Egyetértek...az rendben, hogy ezer éve barát meg minden. Menjenek el együtt ide-oda, üljenek be stb, de hogy együtt aludjanak, hát érdekes. lehet, hogy nincs több, de akkor is..

természetesen nem csak az én barátomtól nem tetszene, úgyanígy én se csinálnák ilyet :)

Szerkesztette: Lilu 2008. 05. 05. 09:59 -kor

"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#1847 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:05

Idézet: -=Tiger=- - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 10:52

Ne haragudjatok, de sztem annak aki engedi, hogy a bnője elmenjen pl. egy fiú barátjával eltölteni a hétvégét, vagy mással aludjon annak elmentek otthonról. :)

Kedves 42! :)

Tiszteletben tartva a véleményedet, akkor mi volna ha ez a gyerekkori barát egy alkalommal, nem csak aludni szeretne és megtörténik az a nem várt dolog?! :)

Ja, ez nagyon defektes egy téma.

Szerkesztette: Kory 2008. 05. 05. 10:05 -kor

#1848 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:07

Idézet: Boba - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 10:58

Ha eltudjak tolem venni a baratnom, akkor nagyon elszurtam valamit, es ugykell nekem. Nem azt mondom, hogy odakuldom egy jolkinezo kigyurt haverjahoz a hetvegere, hogy aludjanak egy agyikoban... de ha ez lenne minden alma, magamban haborognek de mosolyogva kivannek jo hetveget.
Forditva szerintem ez mar nem tortenne meg... a kedvesem iszonyat feltekeny fele. Nem mondom, hogy nincs alapja, de attol meg amiota egyutt vagyunk nem csaltam meg. Pedig szimplan "dejo, hogy Te is itt vagy, nini, itt egy agy, mi meg almosak vagyunk... nemakarok a foldon aludni, aludhatok melletted? Oke..." szituaciok tobbszor is elofordultak mar.

Ha pedig ez megtortenik, ott a kapcsolatban _lehet_, hogy amugyis gazok vannak.

:confused:

Úgylátszik akkor igazából nem szerettél még senkit. :think: Vagy egyéb esetben nem tudom hova tenni a hozzászólást.

Szerkesztette: Kory 2008. 05. 05. 10:13 -kor

#1849 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:15

Vagy csak nem akarom a parom bebortonozni. Ahogy onmagam sem. Nemhiszem, hogy ez attol fugg a kedvesem mennyire szeretem. Szerintem ez egyenfuggo. Van olyan ismerosom is, aki beszelni nemhagyja a kedveset mas pasikkal, bulizni sem engedi le... a legdurvabb pedig az, hogy a csaj baratja azt akarta a csajtol, hogy hagyja abba az egyetemet (levelezon) mer kitudja kikkel talalkozhat a hetvegen, eshogy akkor nemtud ottlenni mellette. Ez mar viszont szerintem beteges es kezelesre varo eset.

szerk. Jah es maradhatott volna az omg, nem volt serto. :)

Szerkesztette: Boba 2008. 05. 05. 10:16 -kor

#1850 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:15

Szerintem nagyon nem azon múlik, hogy van-e alkalma megcsalni, hanem azon, hogy akar-e.

Én pl a kapcsolat elején az egyik barátnőlánnyal elmentem egy hétre olaszországba nyaralni, mert úgy volt tervezve a dolog, már féléve.

Nekem egy régi kapcsolatomban gyakorlatilag a másik véglet volt, teljesen be voltam zárva (és évekig észre se vettem), nem mehettem el hiszi nélkül egy teára sem ellenkező neművel, ha az exet akartam elhívni, hogy beszélgessünk 3asban akkor meg természetesen nem jött el. Hosszú idő alatt szépen lassan elmaradoztam mindenhonnét és már nem is hívtak. Egymás mellett folyamatosan őröltük már az idegeinket, ahogy a kezdeti óriási love lecsillapodott nagyon szeretlekre. alig voltak egymás nélkül átélt egyedi élményeink amit örömmel meséltünk volna a másiknak, csak a munkahely... az meg nem túl izgalmas.

Én most úgy állok a témához, hogy semmiképp sem fogom megmondani, hogy mit csináljon és nem fogom korlátozni a másikat. Az hogy a legtöbbet együtt szeretnénk lenni az nagyon-nagyon jó, az hogy a barátainkkal is szeretnénk lenni az is egészséges. Kölcsönös bizalom és annak a szem előtt tartása, hogy a másik fél és te is jól érezzed magad a kapcsolat minden percében ha együtt vagytok ha nem, számomra ez a legfontosabb.

Igen, lehet hogy a ló túloldalára estem át...
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#1851 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:20

Puff neki, elozo postomban pont ilyenrol beszeltem, csak ott a pasi volt az, aki nem engedte el bulizni a baratnojet.

Amugy igen, en is tapasztaltam ezt, hogy kezdunk bezarkozni, es csak mi ketten... de ebbol kikell torni, mert hosszutavon csak a kapcsolat rovasara megy. Nem azt mondom, hogy a baratnom ele helyezem a haverokat (ilyen is van a kornyezetemben, es a csajszi nekem mondja mindig, hogy ez milyen rossz) hanem szimplan megkell talalni a balancet.

Pl ha van lehetosegem a hetveget egyutt-tolteni egy olyan baratommal, akivel amugy eloben havonta vagy meginkabb kethavonta talalkozok, akkor gondolkodas nelkul lelepek es elmegyunk turazni, autobavagjuk magunk es megindulunk valamerre vagy elmegyunk bulizni es inni. Viszont ha egy mellettem lako srac szol, hogy gyere Boba most aztan bulizzunk es epp a kedvesemmel vagyok akkor persze, hogy elhajtom a sracot es mondom, hogy majd legkozelebb.

#1852 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:23

Idézet: Boba - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 11:15

Vagy csak nem akarom a parom bebortonozni. Ahogy onmagam sem. Nemhiszem, hogy ez attol fugg a kedvesem mennyire szeretem. Szerintem ez egyenfuggo. Van olyan ismerosom is, aki beszelni nemhagyja a kedveset mas pasikkal, bulizni sem engedi le... a legdurvabb pedig az, hogy a csaj baratja azt akarta a csajtol, hogy hagyja abba az egyetemet (levelezon) mer kitudja kikkel talalkozhat a hetvegen, eshogy akkor nemtud ottlenni mellette. Ez mar viszont szerintem beteges es kezelesre varo eset.

szerk. Jah es maradhatott volna az omg, nem volt serto. :)

Nyilván amit írsz az is igen durva, és már a másik oldal, de attól nem lesz valaki bebörtönözve, ha nem alszik együtt egy másik fiúval, "mert ahhoz van kedve" és épp praktikus okokra hivatkozva teszi ezt. :think: 

--
Nekem igen, nem szoktam ilyen jeleket használni. :)

#1853 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:23

Idézet: Boba - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 11:15

... a legdurvabb pedig az, hogy a csaj baratja azt akarta a csajtol, hogy hagyja abba az egyetemet (levelezon) mer kitudja kikkel talalkozhat a hetvegen, eshogy akkor nemtud ottlenni mellette. Ez mar viszont szerintem beteges es kezelesre varo eset.

a mégdurvább az, h ugyanez a szitu, azt' mégis összeszűrte ott a levet valakivel  :D
Ciciman is on borda

#1854 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:24

Idézet: Kory - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 11:23

Nekem igen, nem szoktam ilyen jeleket használni. :)

Kory, Kory túlságosan bebörtönzöd önmagad  :cool:

Szerkesztette: fram 2008. 05. 05. 10:25 -kor

Ciciman is on borda

#1855 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:25

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 11:15

Szerintem nagyon nem azon múlik, hogy van-e alkalma megcsalni, hanem azon, hogy akar-e.

Én pl a kapcsolat elején az egyik barátnőlánnyal elmentem egy hétre olaszországba nyaralni, mert úgy volt tervezve a dolog, már féléve.

Alkalom szüli a tolvajt. :)

Amúgy több ilyen kapcsolatot is ismerek, egyiknek sem volt hosszú távú kifutása, pedig nagyon aszitték' hogy lesz.

Szerkesztette: Kory 2008. 05. 05. 10:26 -kor

#1856 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:26

Idézet: fram - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 11:24

Kory, Kory túlságosan bebörtönzöd önmagad  :cool:

Még sosem láttam, hogy egy mondatban 4 darab ö betűt írtál volna.  :think:  :Đ

#1857 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:29

Idézet: Kory - Dátum: 2008. máj. 5., hétfő - 11:26

Még sosem láttam, hogy egy mondatban 4 darab ö betűt írtál volna.  :think:  :Đ

igazából 5öt írtam : bebörtönözöd -> szerk -> bebörtönzöd  :Đ
Ciciman is on borda

#1858 Felhasználó inaktív   bebeb 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:34

Idézet: Boba - Dátum: 2008. máj. 3., szombat - 9:03

En egyaltalan nemtudok Balazshow meg Maunikashow-n rohogni. :( Szanalom az egesz... ahogy a magyar kereskedelmi TV jelentos resze. De ez ugye baromira nem intim.

Kerdes... van valakinek olyan ellentetes nemu jobaratja, akivel neha osszebujnak? Nemfeltetlen szex, csak a kozos pialas es szorakozas utan (teljesen jozanul) pl egyutt aludnak es egyutt toltik a hetveget meg ilyenek...  :think:

Üdv.

Nem csak a kereskedelmi TV -k. A M.Királyi TV(k) dettó! (m1; m2; Duna . . .)  :omg:
Mutassatok olyan minőségi műsort -nem sport közvetítést, vagy Nemzeti Tömegoszlatásosat -
ami csak hallgatva  kevesebbet ad mint képpel?! :confused:

.:.

Igen nekem van ellentétes nemű jó barátom. :cool:

Ritkán -nagggyon ritkán!! - közös piálás;  néha közös szórakozás után(teljesen józanul!!) együtt alszunk, együtt töltjük a 7végét.
Mondjuk a sex az nem kizárt. Sőt kizárt, hogy nem ;-)
:wub:
És kicsit bele is vagyok szerelmesedve nagyon fülig.......
:wub:

Ő meg viszont belém.    :D
Szép napot Polgártárs!

#1859 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 05. 10:36

bebeb, ez cheat! :reklamacio:

#1860 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 05. 10:37

Hüle... :D

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92