sziasztok!
olvastam pár leírást, megtetszett a Toshiba is.
van itt egy leírás a Satellite A105 masináról.
egy kanadai gépről írtak, az amcsi oldalon nem találtam ilyen konfigot. a specifikációk alapján egész combos gép:
Idézet
The exact model number we were sent is the Canadian A100-SK900E, the quick specs on that are:
* Intel T2500 2.0GHz Core Duo processor
* Nvidia Go 7600 256MB Graphics card
* 15.4" widescreen TruBrite glossy display
* 120GB 5400RPM Hard Drive
* DVD Super Multi Burner optical drive
az ára jóval IBM alatti, ez is pozátív
Idézet
Our model retails for $1,599.00 Canadian (about $1,425.00 US)
elég vicces a Harman/Kardon hangszóró, ilyen méretben biztosan nem lehet megváltani a világot, de legalább az alap 2 centes megoldásoknál talán jobb egy fokkal. normálisan úgyis fejhallgatóval használnám.
H/K hangszórók link
a billentyűzet talán nem a legjobb, ennek még egy igazi próbával utána kell járnom
Idézet
The A100's keyboard is a bit spongy and the keys offer long travel. I personally prefer a stiff keyboard that does not flex when I hammer on it. I did not find that it slowed me down at all, but if you are picky about keyboards you might like to try the A100 out in a store beforehand. Most students are probably not too picky about their keyboards so this keyboard is probably not an issue for the target audience of the A100.
mivel nekem nem kellene hosszú akksi üzemidő, ezért a kapacitás számomra majdnem irreleváns. egyenlőre megjegyzem ezt a típust is, megpróbálok róla többet megtudni. itt a fórumon milyen a márka elismertsége? ilyen témát nem találtam, ezért kérdezem.
asztali használatra alkalmas lehet egy ilyen masina? CAD gyakorlás, némi IL2 Sturmovik, némi Enemy Engaged: Commanche vs Hokum és sok Photoshop LE képfeldolgozás.
köszi az infókat, üdv!
.
.
.