HWSW Informatikai Kerekasztal: Optiarc AD-7173A (Sony NEC Optiarc Inc.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Optiarc AD-7173A (Sony NEC Optiarc Inc.) 18x+R/-R, 8x+R/-R DL, 8x+RW, 12x-RAM Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 18. 15:21

Valami más program is piszkálja a meghajtót, ezért nem tud kizárólagosan hozzáférni az Imgburn.

#142 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 15:58

Eleg ottfelejteni egy Total Commandert a hatterben, aminek egyik paneljen a DVD tartalma van kilistazva, aztan maris nem tudjak irashoz kisajatitani a CD iro programok.

Szerkesztette: nyunyu 2007. 04. 18. 15:59 -kor

#143 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 18:40

Idézet: PPeter - Dátum: 2007. ápr. 18., szerda - 15:21

Valami más program is piszkálja a meghajtót, ezért nem tud kizárólagosan hozzáférni az Imgburn.

hm. fogalmam sincs melyik progi lehet az. köszi a gyors választ :) ettől gondolom nem romlik az írás minősége....  :Đ
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#144 Felhasználó inaktív   Thom641 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 19. 19:49

Hi!!

Van egy AD-7173A íróm. Ahhoz hogy a Label-Flash funkciót használni tudjam kell valami driver, vagy valami spéci íróprogi??
Nero 6.6.0.1 használok.

Köszi.

Thom

#145 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 23. 14:21

Idézet: Thom641 - Dátum: 2007. ápr. 19., csütörtök - 19:49

Hi!!

Van egy AD-7173A íróm. Ahhoz hogy a Label-Flash funkciót használni tudjam kell valami driver, vagy valami spéci íróprogi??
Nero 6.6.0.1 használok.

Köszi.

Thom

vagy frissítsd a nero-dat a 7-es sorozatra vagy használd a 6.6.1.15-öt asszem az a legujabb. meg megy egy privi...
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#146 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 21:46

Idézet: SamRivers - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 22:52

via sata vezérlővel van gond. Nem az íróval....kiderült.

Remek, épp most dögledezik a GSA-H20L-em, csak DVD-t hajlandó írni, a CD-ket kivétel nélkül elk**ja!  :mad:  Szerencsére még garis, de gondoltam, míg a szervíz rágódik rajta, beszerzek valami S-ATA-s irót átmenetileg.  Bár van még pár tucat LightScribe-os lemezem, de a LG-t asszem próbálom elkerülni a közeljövőben, S-ATA-s, LS-os Samsung nincs a nagykerekben per pill, szóval marad a NEC, kizárásos alapon, a LS meg felejtős. Sikerült megoldanod azt a VIA S-ATA vezérlő nyűgöt? Nekem egy VT8237R dagonyázik az alaplapomon. :confused:

Szerkesztette: Atomcsirke 2007. 05. 02. 21:51 -kor

"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"

#147 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 05. 06:24

Sziasztok van egy problémám,az optiarc 7173 om nem hajlandó vissza olvasni a verbatim dvd-r lemezeket ,még úgy sem ha ö vele iratom meg /a plextor px 760 írok általában/.A megirt lemez taralmát sehol nem látszik , a plextor persze vissza olvassa :confused:  :confused:  :confused:  :confused:  .

Szerkesztette: koliz 2007. 05. 05. 06:25 -kor

HD Ready komolyan

#148 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 06. 05:24

Idézet: koliz - Dátum: 2007. máj. 5., szombat - 7:24

Sziasztok van egy problémám,az optiarc 7173 om nem hajlandó vissza olvasni a verbatim dvd-r lemezeket ,még úgy sem ha ö vele iratom meg /a plextor px 760 írok általában/.A megirt lemez taralmát sehol nem látszik , a plextor persze vissza olvassa :confused:  :confused:  :confused:  :confused:  .

Lezáratlan lemez? Íróprogram neve, fájlrendszer?

Pár napja én is elővettem egy lezáratlan Verbát, ami féléve készült. Akkoriban különböző íróprogramokkal kísérleteztem, ez például az EasyMediaCreator-rel készült UDF/ISO lemez. Akkor még elvileg látható volt a tartalma, írás után nem csak teszteltem, de futólag rá is szoktam nézni.

Azóta már újratelepített oprendszer van, itt láthatatlan a lemez tartalma. (IsoBuster ettől függetlenül látja.) Elővettem egy Neroval készült, szintén lezáratlan lemezt, azzal nincs gond. Ráadásul az EMC-vel készült lemezt a Nero folytatni (ezzel együtt lezárni) sem tudja. Bár lehet, a beállításoknál kellene szórakozni, de két próbálkozásomra beintett, így annyiban hagytam, mivel ebből a lemezből másik példány is van.

Szerkesztette: Signal 2007. 05. 06. 05:37 -kor

#149 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 05:32

Idézet: Signal - Dátum: 2007. máj. 6., vasárnap - 6:24

Lezáratlan lemez? Íróprogram neve, fájlrendszer?

Pár napja én is elővettem egy lezáratlan Verbát, ami féléve készült. Akkoriban különböző íróprogramokkal kísérleteztem, ez például az EasyMediaCreator-rel készült UDF/ISO lemez. Akkor még elvileg látható volt a tartalma, írás után nem csak teszteltem, de futólag rá is szoktam nézni.

Azóta már újratelepített oprendszer van, itt láthatatlan a lemez tartalma. (IsoBuster ettől függetlenül látja.) Elővettem egy Neroval készült, szintén lezáratlan lemezt, azzal nincs gond. Ráadásul az EMC-vel készült lemezt a Nero folytatni (ezzel együtt lezárni) sem tudja. Bár lehet, a beállításoknál kellene szórakozni, de két próbálkozásomra beintett, így annyiban hagytam, mivel ebből a lemezből másik példány is van.

Dvd video formátum, iró progi ,imgburn,dvd decrypter.A lemezre kiírja disc empty de a power dvd akadozva lejátsza .

Szerkesztette: koliz 2007. 05. 07. 05:34 -kor

HD Ready komolyan

#150 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 08:40

Tegnap épp az ImgBurn programot piszkálgattam: Tools / Drive / Check for firmware updates, erre előadja:

http://forum.rpc1.org/dl_result.php?kaj=1&...DVD+RW+AD-7173A

http://www.de.nec.de...7173A_FW102.zip 

(1.01 van jelenleg az enyémen.)

#151 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 05. 07. 11:33

Idézet: koliz - Dátum: 2007. máj. 7., hétfő - 5:32

DVD video formátum, író program: Imgburn, DVD decrypter. A lemezre kiírja, de "disc empty" hibát jelez, a PowerDVD viszont akadozva lejátssza.

Nekem kb. 15 másodperc volt rendbetenni. Legközelebb Te is fordíthatnál ennyivel több időt rá és akkor nem fogom úgy érezni, hogy erre a kérdésre nincs gusztusom válaszolni. Persze Signal válaszolt már, talán meg is oldotta a gondodat.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#152 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 14:29

Beszereztem én is 3 db ilyen Optiarc vackot, típusuk: AD-5170A. Ekkora határ sz*t komolyan mondom nem láttam az első LG combo driveok óta.

Odáig el sem jutok, hogy írni próbáljak vele, mert fagyasztja a gépet, POST alatt detektálás után megáll és vár. Van, hogy eljut a következő képernyőig és ott pusztul meg, van, hogy el tudom kezdeni a Win telepítést (új gépekről van szó), de vagy az első újrainduláskor, vagy a telepítőfájlok felmásolása alatt szétfagy.

Először arra gondoltam, hogy a 80 eres kábel miatt lehet (bár eddig nekem ezzel sem volt soha gondom), most már egy ideje 40 eressel próbálkozom, de semmivel nem jobb.

Ugyanezekben a gépekben az öskövület, 1 éve leselejtezett, kávéfoltos NEC 3540A vígan megy, most is arról rakom a Wint...

:reklamacio:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#153 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 16:04

Milyen ATA/IDE vezérlő van ezekben a gépekben?

#154 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 16:18

Idézet: Signal - Dátum: 2007. máj. 7., hétfő - 9:40

Tegnap épp az ImgBurn programot piszkálgattam: Tools / Drive / Check for firmware updates, erre előadja:

http://forum.rpc1.org/dl_result.php?kaj=1&...DVD+RW+AD-7173A

http://www.de.nec.de...7173A_FW102.zip 

(1.01 van jelenleg az enyémen.)

Nekem pedig 1.03 moddolt.
HD Ready komolyan

#155 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 16:26

Idézet: didyman - Dátum: 2007. máj. 7., hétfő - 12:33

Nekem kb. 15 másodperc volt rendbetenni. Legközelebb Te is fordíthatnál ennyivel több időt rá és akkor nem fogom úgy érezni, hogy erre a kérdésre nincs gusztusom válaszolni. Persze Signal válaszolt már, talán meg is oldotta a gondodat.

Erre nekem sincs hidd el .
HD Ready komolyan

#156 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 07. 16:31

Idézet: PPeter - Dátum: 2007. máj. 7., hétfő - 17:04

Milyen ATA/IDE vezérlő van ezekben a gépekben?

Gigabyte GA-M61PM-S2, nForce 430 + GeForce 6100 fullintegrált alaplap.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#157 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 08. 05:25

Idézet: didyman - Dátum: 2007. máj. 7., hétfő - 12:33

Ennek örülök ,hogy a helyesírásod remek ,valami objektiv válasz ?

Szerkesztette: koliz 2007. 05. 08. 05:26 -kor

HD Ready komolyan

#158 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 05. 08. 06:00

Idézet: koliz - Dátum: 2007. máj. 7., hétfő - 16:26

Erre nekem sincs hidd el .

Idézet

Ennek örülök ,hogy a helyesírásod remek ,valami objektiv válasz ?

Akkor most mégis? :think:
Nem néhány helyesírási hibáról van itt szó, hanem arról, hogy a szöveged küllemre is szép megvalósításával megtiszteled azt, akihez szól, az érthetőségéről nem is beszélve.

Olvasás HW-esen megy? Felpörög a lemez, hallani klasszikus olvasási hangokat? A legbiztosabb eszköz-hibát kizáró megoldás, ha egy DVD-R lemzre készítesz indítólemezt a Nero-val és próbálsz rendszert indítani róla. Ha ez sikerül akkor a Windows lesz a ludas, helyesebben talán egy feltelepített lemezemulátor. Ha indítani sem lehet róla (és másik, pl. CD-ről indul rendesen), akkor az író hibás.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#159 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 08. 08:59

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. máj. 7., hétfő - 15:29

(...)

Ugyanezekben a gépekben az öskövület, 1 éve leselejtezett, kávéfoltos NEC 3540A vígan megy, most is arról rakom a Wint...

:reklamacio:

Vettem az Optiarcok helyett Pio 112-t, eddig úgy néz ki, azok is hibátlanul mennek a gépekben.

Tulajdonképpen mi szükség volt erre az új márkára? :omg:  :(

#160 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 08. 11:20

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. máj. 8., kedd - 9:59

...Tulajdonképpen mi szükség volt erre az új márkára? :omg:  :(

Közös gyereknek új név kellett, topik címében a válasz: Sony+NEC=Optiarc :)

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.