HWSW Informatikai Kerekasztal: myVIP - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

myVIP csak óvatosan!

#11 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 28. 20:34

Erre senki nem kért meg. De ha jobban átgondolod, hogy mi történ(he)t, rájössz: nem véletlenül intek óva mindenkit. :(
Rhino666

#12 Felhasználó inaktív   jf123456 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 03. 18:23

http://www.jogiforum.hu/forum/17/9911

Sziasztok itt nyitottam neki egy topicot, egy haveromnak, mert összekapott egy csajjal, ráadásul úgy, hogy a csaj szólógatott be, megvaráiálták úgy a chatetjét, hogy amikor beakart lépni, azt írta, hogy nem léphet be mert nincs regisztrálva. A kérdés, az, hogy ha vannak bizonyítékok a törvény sértésre az esetükben, fellehet e őket jelenteni, és hogy Ti tanúskodnátok e.

#13 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 18:26

Hogy tudna olyasvalaki tanúskodni, akinek köze nincs az egészhez? :confused: Vagy valamit félreértettem? :(
Rhino666

#14 Felhasználó inaktív   jf123456 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 18:41

Köztetek létrejött egy szerződés, az állításod szerint ugyanis tagja voltál a rendszernek, majd amikor rájöttél, hogy az adataiddal jogosulatlan adatkezelést alkalmaznak, akkor megszüntetted, és ezt egy itteni moderátor is alátámasztotta, mint az fentebb olvasható.

#15 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 03. 18:55

Idézet: jf123456 - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 18:23

http://www.jogiforum.hu/forum/17/9911

Sziasztok itt nyitottam neki egy topicot, egy haveromnak, mert összekapott egy csajjal, ráadásul úgy, hogy a csaj szólógatott be, megvaráiálták úgy a chatetjét, hogy amikor beakart lépni, azt írta, hogy nem léphet be mert nincs regisztrálva.

Jaj bakker, érdemes ilyen baromsággal foglalkozni, meg csajjal összekap, meg izébizé, oszt myvipet fenyegetni?
Make love not Wor.

#16 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 03. 20:17

Idézet: jf123456 - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 18:41

Köztetek létrejött egy szerződés, az állításod szerint ugyanis tagja voltál a rendszernek, majd amikor rájöttél, hogy az adataiddal jogosulatlan adatkezelést alkalmaznak, akkor megszüntetted, és ezt egy itteni moderátor is alátámasztotta, mint az fentebb olvasható.

Ebben az esetben én nem tanú lennék, mert nem tudom tanúsítani azt ami történt. Abban tudnék tanúskodni, ami velem történt. És szerintem nem ilyen módon kell elintézni egy ehhez hasonló undorító céget. A magyar "igazság"szolgáltatás arról szól, hogy ki zs*, kinek milyen háttere van és kinek mennyi pénze van. Rég nem arról szól a dolog, hogy az emberek igazát védjék - csak egy sz*ros játszótér, ami a kenőpénzekből él. Ebben az országban vagy megoldod a gondod a saját erődből, az ismerettségedből és a segítségből, amit kapsz - vagy sírba viszed. Olyan közismert maffiózók, gyilkosok, nemzeti bűnösök rohangálnak az utcákon (rosszabbik esetben még befolyásuk is van), akiket életfogytiglanra ítélne egy tisztességes igazságszolgáltatás. :cool:
Rhino666

#17 Felhasználó inaktív   jf123456 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 23:58

Rhino, a fentebbi, vagyis a kezdő hozzászólásodban szereplő válaszukban, még azt próbálják a tudtodra hozni, hogyha más ismerőseidnek elmondod, a véleményed, még ők perelhetnek be. Akkor gondolj bele, ha tudnának az általad létrehozott topicról.

Igazad van abban, hogy ma egy cégnek nagyobb joga van mint egy embernek. Ha Te mész be egyedül feljelentést tenni, lehet nem lesz belőle semmi, de ha fordítva lenne, akkor nem biztos, hogy jól járnál. Az biztos, hogy aki válaszolt neked, az nem volt jogász, de még csak jogiszempontból jártas sem, mert ez nem becsületsértés, amit rádverhetne leginkább hanem rágalmazás. Az a baj, hogy nincs a magyarokban összefogás, ezért csinálhatják az ilyenek ezt. Gondolj bele, a legnagyobb chat az ő kezükben van, és a sok birka ahelyett, hogy elment volna, hagyja magát megalázni.

Ha csetelsz eltárolják az IP-det, ha pikkelnek rád, az csak egy szöveges szerver log...

Szerkesztette: jf123456 2007. 01. 03. 23:59 -kor

#18 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 00:06

Szerintem tisztában vannak azzal, hogy nem mondtam le a szándékomról. Nem félek attól, hogy beperelnek, vagy akármi. Tudják jól, hogy még ilyen körülmények közt is ők járnának rosszabbul... :D

Szerkesztette: Rhino666, az médium 2007. 01. 04. 00:09 -kor

Rhino666

#19 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 01. 04. 00:23

Hát akadhatnak olyan webszájtok, amik...
Rhino666, az médium, JF, küldtem PÜ-t ;)

Szerk: Azt hozzá teszem, hogy más közösségi oldalokon vagyok regizve.
pl Orkut, stb.
Amúgy JF, a haverod ne cseteljen, magyar cseteken és kész. Bővebb kalács püben :p

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 01. 04. 00:40 -kor

#20 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 11:13

El kéne kezdeni lánclevelet terjeszteni erről, ráadásul pont a saját rendszerükben, szerintem vicces lenne :D
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#21 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 11:15

Idézet: HavocS - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 11:13

El kéne kezdeni lánclevelet terjeszteni erről, ráadásul pont a saját rendszerükben, szerintem vicces lenne :D

Én már terjesztettem lánclevelet az iwiw-en, de senki nem vette komolyan... :rolleyes: Ha van még valaki, aki nem törölte ki magát a myVIP-ről, nyugodtan nekiláthat... :D
Rhino666

#22 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 11:23

ehh... persze az ilyen "ha nyolcvan ismerősödnek továbbküldöd, pamela anderson a házadhoz jön" leveleket meg komolyan veszik :omg: tipikus :D

#23 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 11:33

Az még hagyján! Volt, aki kioktatott hogy ...

"Elhiszem hogy jó szándékból csinálod, de gondolj csak bele! Vajon miért pont az iwiw-en (ami a myVIP vetélytársa) küldözgetnek ilyen üzeneteket? Egyértelmű, hogy az iwiw-et akarják népszerűsíteni vele és hoax az egész..."

:omg: :omg: :omg:
Rhino666

#24 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 11:53

És jobban belegondolva jogos is, ezért kellett volna myvipen terjeszteni :)

#25 Felhasználó inaktív   jf123456 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 12:24

Ötlet: elkellene küldeni ezen fórum, ezen topicjának a linkjét a myvipeseknek az email címükre, hogy ők is lehetőséget kaphassanak, a véleményük kifejtésére.

#26 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 12:34

Szerinted hányan fognak regisztrálni a hwsw-n csak azért? Kevés embert érdekel az ilyesmi, biztos már megszokták hogy ki vannak szolgáltatva. :(

Szerkesztette: Rhino666, az médium 2007. 01. 04. 12:34 -kor

Rhino666

#27 Felhasználó inaktív   jf123456 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 12:46

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 12:34

Szerinted hányan fognak regisztrálni a hwsw-n csak azért? Kevés embert érdekel az ilyesmi, biztos már megszokták hogy ki vannak szolgáltatva. :(

Nem a felhasználóknak kellene emailt küldeni, hanem az adminnak, az email címére, hogy vázolja fel itt a cége álláspontját, vagy legalábbis kapja meg erre a lehetőséget, aztán vagy válaszol itt vagy nem

#28 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 13:04

Miért vázolná fel? Az admin csak egy alkalmazott, hivatalosan nem képviseli a céget, amely a myVIP mögött áll. Az ügyvezető, vagy más kompetens személy úgysem fog ezzel foglalkozni, sajtóreferenst, marketingest meg hiába hívunk ide, lenyomja azt a dumát, amit ilyen esetekben le kell neki nyomni, aztán megindulna a flame, és bezárnák a topicot.

#29 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 13:33

Arról nem is beszélve, hogy szinte biztos, hogy egyébként magasról tesznek rá, hogy itt pár hülye pattog, miközben egymillió elégedett júzerük van.

#30 Felhasználó inaktív   jf123456 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 14:44

idézet innen: http://www.jogiforum.hu/forum/17/9911

Idézet: prezso

Kicsit más téma, de myvip, így nem nyitok neki külön témát.
Részlet a myvip szerződési feltételeiből:

"3.2.1. Ha a Szolgáltató saját hatáskörben vagy más jelzése alapján észleli, hogy a Felhasználó által megadott adatok nem a valódi Felhasználót azonosítják, illetve a megadott adatok nem valódiak, az azonosító adatok valódiságának egyedi utólagos ellenőrzéséig jogosult a Felhasználó hozzáférését ideiglenesen felfüggeszteni, valamint elektronikus levélben a Felhasználótól a megadott adatok valódiságának ellenőrzését szolgáló adatkérést küldeni.

3.2.2. Felhasználó köteles az elektronikus levél elküldésétől számított 48 órán belül a Szolgáltatóval elektronikus levélben vagy telefonon felvenni a kapcsolatot az adatok valódiságának igazolása végett, és az igazolásokat a kapcsolatfelvételtől számított további 72 órán belül a Szolgáltató rendelkezésére bocsátani."

Ez idáig oké, bár nem tudom, hogy egy magáncégnek van-e joga a személyes adataim ellenőrzésére, illetve igazolásokat kérni egy olyan oldalon, ami pusztán kapcsolattartásra szolgál... Ami viszont már zavar: mi van akkor, ha az általuk küldött e-mailt nem kapom meg, mert a mailcímem szervere automatikusan kigyalulja, mint spam-et? Mivel nálam minden "eseményhez" be van állítva, hogy belső üzenetben is értesítsen, így látom, hogy egyszerűen "eltűnnek" az értesítő mailek :) Emiatt írtam már a myvip-nek, de nem válaszoltak rá.

Idézet: prezso

Még valami: itt igencsak szűk határidőket szab meg... Tényleg *köteles* vagyok minden körülmények között naponta ellenőrizni az e-mailjeimet? Mi van akkor, ha erre bármilyen okból nincs lehetőségem? Pl. olyan helyen vagyok huzamosabb ideig, ahol nincs netelérési lehetőség, vagy épp szolgáltatói oldalon lévő probléma miatt nem működik a levelezés?

Idézet: Blowfish

Egy jogi kérdés:

"Amennyiben Ön ismerősei között ezt terjeszti a myVIP-ról, akkor az már becsület sértésnek minősül."

Javítsatok ki, de úgy tudom jogi személynek, vagy személyiséggel nem rendelkező gazdasági társulásnak nincs "becsülete", így azt megsérteni sem lehet. Ez max. hitelrontás lehet, nem?

És főszabály szerint vélemény még írott formában sem minősül hitelrontásnal, ugye?

Most bújok a barikád mögé, ha hülyeséget mondtam...:D

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó