HWSW Informatikai Kerekasztal: myVIP - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

myVIP csak óvatosan!

#21 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 04. 11:15

Idézet: HavocS - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 11:13

El kéne kezdeni lánclevelet terjeszteni erről, ráadásul pont a saját rendszerükben, szerintem vicces lenne :D

Én már terjesztettem lánclevelet az iwiw-en, de senki nem vette komolyan... :rolleyes: Ha van még valaki, aki nem törölte ki magát a myVIP-ről, nyugodtan nekiláthat... :D
Rhino666

#22 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 11:23

ehh... persze az ilyen "ha nyolcvan ismerősödnek továbbküldöd, pamela anderson a házadhoz jön" leveleket meg komolyan veszik :omg: tipikus :D
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#23 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 11:33

Az még hagyján! Volt, aki kioktatott hogy ...

"Elhiszem hogy jó szándékból csinálod, de gondolj csak bele! Vajon miért pont az iwiw-en (ami a myVIP vetélytársa) küldözgetnek ilyen üzeneteket? Egyértelmű, hogy az iwiw-et akarják népszerűsíteni vele és hoax az egész..."

:omg: :omg: :omg:
Rhino666

#24 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 11:53

És jobban belegondolva jogos is, ezért kellett volna myvipen terjeszteni :)

#25 Felhasználó inaktív   jf123456 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 04. 12:24

Ötlet: elkellene küldeni ezen fórum, ezen topicjának a linkjét a myvipeseknek az email címükre, hogy ők is lehetőséget kaphassanak, a véleményük kifejtésére.

#26 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 12:34

Szerinted hányan fognak regisztrálni a hwsw-n csak azért? Kevés embert érdekel az ilyesmi, biztos már megszokták hogy ki vannak szolgáltatva. :(

Szerkesztette: Rhino666, az médium 2007. 01. 04. 12:34 -kor

Rhino666

#27 Felhasználó inaktív   jf123456 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 12:46

Idézet: Rhino666, az médium - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 12:34

Szerinted hányan fognak regisztrálni a hwsw-n csak azért? Kevés embert érdekel az ilyesmi, biztos már megszokták hogy ki vannak szolgáltatva. :(

Nem a felhasználóknak kellene emailt küldeni, hanem az adminnak, az email címére, hogy vázolja fel itt a cége álláspontját, vagy legalábbis kapja meg erre a lehetőséget, aztán vagy válaszol itt vagy nem

#28 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 13:04

Miért vázolná fel? Az admin csak egy alkalmazott, hivatalosan nem képviseli a céget, amely a myVIP mögött áll. Az ügyvezető, vagy más kompetens személy úgysem fog ezzel foglalkozni, sajtóreferenst, marketingest meg hiába hívunk ide, lenyomja azt a dumát, amit ilyen esetekben le kell neki nyomni, aztán megindulna a flame, és bezárnák a topicot.

#29 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 13:33

Arról nem is beszélve, hogy szinte biztos, hogy egyébként magasról tesznek rá, hogy itt pár hülye pattog, miközben egymillió elégedett júzerük van.

#30 Felhasználó inaktív   jf123456 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 14:44

idézet innen: http://www.jogiforum.hu/forum/17/9911

Idézet: prezso

Kicsit más téma, de myvip, így nem nyitok neki külön témát.
Részlet a myvip szerződési feltételeiből:

"3.2.1. Ha a Szolgáltató saját hatáskörben vagy más jelzése alapján észleli, hogy a Felhasználó által megadott adatok nem a valódi Felhasználót azonosítják, illetve a megadott adatok nem valódiak, az azonosító adatok valódiságának egyedi utólagos ellenőrzéséig jogosult a Felhasználó hozzáférését ideiglenesen felfüggeszteni, valamint elektronikus levélben a Felhasználótól a megadott adatok valódiságának ellenőrzését szolgáló adatkérést küldeni.

3.2.2. Felhasználó köteles az elektronikus levél elküldésétől számított 48 órán belül a Szolgáltatóval elektronikus levélben vagy telefonon felvenni a kapcsolatot az adatok valódiságának igazolása végett, és az igazolásokat a kapcsolatfelvételtől számított további 72 órán belül a Szolgáltató rendelkezésére bocsátani."

Ez idáig oké, bár nem tudom, hogy egy magáncégnek van-e joga a személyes adataim ellenőrzésére, illetve igazolásokat kérni egy olyan oldalon, ami pusztán kapcsolattartásra szolgál... Ami viszont már zavar: mi van akkor, ha az általuk küldött e-mailt nem kapom meg, mert a mailcímem szervere automatikusan kigyalulja, mint spam-et? Mivel nálam minden "eseményhez" be van állítva, hogy belső üzenetben is értesítsen, így látom, hogy egyszerűen "eltűnnek" az értesítő mailek :) Emiatt írtam már a myvip-nek, de nem válaszoltak rá.

Idézet: prezso

Még valami: itt igencsak szűk határidőket szab meg... Tényleg *köteles* vagyok minden körülmények között naponta ellenőrizni az e-mailjeimet? Mi van akkor, ha erre bármilyen okból nincs lehetőségem? Pl. olyan helyen vagyok huzamosabb ideig, ahol nincs netelérési lehetőség, vagy épp szolgáltatói oldalon lévő probléma miatt nem működik a levelezés?

Idézet: Blowfish

Egy jogi kérdés:

"Amennyiben Ön ismerősei között ezt terjeszti a myVIP-ról, akkor az már becsület sértésnek minősül."

Javítsatok ki, de úgy tudom jogi személynek, vagy személyiséggel nem rendelkező gazdasági társulásnak nincs "becsülete", így azt megsérteni sem lehet. Ez max. hitelrontás lehet, nem?

És főszabály szerint vélemény még írott formában sem minősül hitelrontásnal, ugye?

Most bújok a barikád mögé, ha hülyeséget mondtam...:D

#31 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 15:12

Már az e-mail-ben is leírtam nekik, hogy nem becsületsértés, hanem rágalom. :) Olvas(tas)d végig...

Szerkesztette: Rhino666, az médium 2007. 01. 05. 15:13 -kor

Rhino666

#32 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 18:30

Szvsz hagyjátok a fenébe a MyVIP-t. Én nem nagyon használom, ott az iwiw, sokkal jobb. Vagy Orkut, Milgam, mittomén.

#33 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 23:33

Én hagyom. De ha majd valaki jól megszívja vele, akkor nem az én lelkemen fog száradni. Én szóltam...
Rhino666

#34 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 10:45

Elég ragaszkodóak myvip-ék. Alig bírtam magam kitörölni.Minden egyes törlési próbálkozásnál azt kaptam, hogy hibás azonosító vagy fel lett használva. 9-ik adatlap törlése után jött végre egy olyan link amivel tudtam magam törölni :D
szakértek hozzá csak most nem jut eszembe...

#35 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 01. 17. 01:03

http://www.ismizz.ne.../public/signup/

Az orkutos topicban írta freboy, ezt ismeri valaki ?

#36 Felhasználó inaktív   johnnyrotten 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 10:42

Bizalomgerjesztő kilátások:

Idézet

SZABÁLYZAT

Bejelentkezéseddel elfogadod az alábbi szabályzatot: Szabályzat v0.001 naggyon béta :) 1. Az oldal üzemeltetője (azaz Én) semmiért se vállalok felelősséget. 2. Az oldalra feltöltött MINDEN tartalomért a felhasználó a felelős. 3. Én fenntartom a jogot a szabályzat megváltoztatására. 4. Én fenntartom a jogot a szabályzat visszamenőleges megváltoztatására is. 5. Én az adataidat bizalmas kezelem 3. személynek NEM adom ki. Hacker támadásért, egyéb rajtam kívulálló okokból rossz kezekbe került adatokért NEM vállalok felelősséget. 6. Fenntartom a jogot hogy a bármelyik felhasználót indok nélkül töröljem, bannoljam.

#37 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 11:33

Idézet: tigga - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 10:45

Elég ragaszkodóak myvip-ék. Alig bírtam magam kitörölni.Minden egyes törlési próbálkozásnál azt kaptam, hogy hibás azonosító vagy fel lett használva. 9-ik adatlap törlése után jött végre egy olyan link amivel tudtam magam törölni :D

Nekem szerencsére azonnal sikerült törölnöm az account-omat. "Kicsit" rossznéven vettem, hogy olyan szolgáltatásokkal, üzenetekkel zaklattak, amiket én nem kértem.

#38 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 18. 12:29

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 10:33

Nekem szerencsére azonnal sikerült törölnöm az account-omat. "Kicsit" rossznéven vettem, hogy olyan szolgáltatásokkal, üzenetekkel zaklattak, amiket én nem kértem.

Ahoz képest, hogy töröltem magam elég érdekes ,hogy meghívókat küldözgetnek számomra vadidegen emberek, hogy regeljek a myvipen mer az nekem milyen jó....

#39 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 12:41

Idézet: tigga - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 12:29

Ahoz képest, hogy töröltem magam elég érdekes ,hogy meghívókat küldözgetnek számomra vadidegen emberek, hogy regeljek a myvipen mer az nekem milyen jó....

Az első ilyennél figyelmeztetném őket, hogy áljanak le vele, a másodiknál indulna a feljelentés. :down:
Allergiás vagyok a spammerekre. :mad:

#40 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 18. 15:08

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. jan. 18., csütörtök - 11:41

Az első ilyennél figyelmeztetném őket, hogy áljanak le vele, a másodiknál indulna a feljelentés. :down:
Allergiás vagyok a spammerekre. :mad:

Lehet mind a 100+ domainen letiltom a myvipről jövő leveleket :)

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó