Idézet: _DooM_ - Dátum: 2010. 03. 27. 09:50
Engem nem befolyásol. Csak az izzadás (és a szag) fokozoódik, de nem érzem nehezebbnek a gyakorlatokat. Sőt, talán még segít is egy kicsit a meleg.
Nehéz gyakorlatból, pl. guggolás, hosszú szériáknál sem?
Mert rövidnél nem veszem észre én sem.
De ahol nem kell nagy teljesítmény, pl. futásnál vagy kisebb izmok edzésénél, tényleg még jobb is.
Idézet: _DooM_ - Dátum: 2010. 03. 27. 09:50
Az izmaim azok nekem is szoktak fájni (ami pár órán belül elmúlik, addig sokszor még rendesen mozgatni sem tudom az adott izmokat, pl. nem bírom rendesen felemelni a karom, ami igen érdekessé teszi az átöltözést; másnap viszont nincs, vagy csak nagyon-nagyon enyhe izomlázam lesz), de nem erre gondoltam kényelmetlenség alatt.
Nem erre gondoltam, hanem amikor égni kezd, aztán az fokozódik, és ha tovább folytatom, akkor baromira fáj.
Hamar alatt elmúlik, általában 1 perc se kell. Ha nagyon erőlködtem, akkor több percig is tarthat.
Ilyenem sose volt, hogy órákig ne tudnék mozogni. (Bár de, most beugrik, hogy anno a kezdetekkor, akkor még eljártam terembe edzeni, és láb napon edzés után, volt hogy négykézláb másztam fel a lépcsőn otthon, de akkor még talán 50 kg-val guggoltam)