Idézet: Zsul - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 9:14
Mivel a citromdíjas topikban kezd off gyanússá válni ezért gondoltam át kéne ide hozni a dolgot.
Most nevezetesen a Balázs show és annak műsorvezetője van terítéken, őt küldi mindenki az emlékezetes prosztó videóiért.
Bár az igényességtől balázsunk is eléggé messze áll, de még így is sokkal lazább műsorvezető mint például a Maonika aki teljesen komolyan is veszi magát, mappáját a melléhez szorítva -jelezvén, hogy ő most inkább intelligens mint nőies- és fejét mint valami keringő dervis félrebillentve síri hangon megkérdezi: Erzsébet téged ver a férjed?
Ehhez képest a Balázs produkciók -bár szerencsére ritkán látok ilyeneket, tekinve hogy nem nézek tv-t- de még mindig kevésbé tűnnek műanyagnak...
Továbbá megjegyezném, hogy a kikerült nyers felvételekből ítélve lebunkózni valakit kissé elhamarkodott következtetés, mivel neki ez a munkája tehát a vele járó idiótákat is itt ítéli meg. Ha belegondolok, hogy én milyen véleménnyel vagyok némelyik felhasználómról, vagy aki a kereskedelemben dolgozik az némelyik vevőről akor ezek a dolgok nekem nem is tűnnek olyan durvának...

Valószínűleg nem leszek túl népszerű, de közülünk tizenx éves kis suhancként ki nem cikizte még ki egy emelkedett hangulatú haveri társaságban azt, aki valamiben eltért az átlagtól?
Ezeket a videókat szerintem kezelhetjük home-videós baromkodásként.
Másrészt én látok fejlődést, különbséget a két Balázs között. Az akkori tizenx éves műanyag kis idióta között, és a mai vitriolosan őszinte érettebb Balázs között.
Abban az időben sokat néztem a Z+. Majd' mindegyik műsorvezetőnek voltak/vannak hasonló videói.
(Lilu, Rákay Philip polgártárs, Zsu vagy éppen Alex)
Harmadrészt igen: Maonika halálosan komolyan veszi saját magát.

Modern életvezetési tanácsokat akar adni olyan embereknek, akikkel még egy utcában sem lakik szívesen az ember.
Gondolom mindenki ismeri...
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."