HWSW Informatikai Kerekasztal: RTL-TV2-M1-Viasat III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (145 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RTL-TV2-M1-Viasat III. olyan tv-s topik..... Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 13. 19:18

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. Dec. 13., Wednesday - 18:36

De feszegetik.
Vmi fickó a múltkor mondta neki, hogy az nem az űr lesz...
Anettka visszakérdezett, hogy akkor miért lesz fekete az égbolt...
Fickó: Este is sötét van, mégsem az űrben vagyunk. :Đ :Đ :Đ

:Đ en meg valami olyat is lattam hogy farkas bertalannal beszeltek es osszevesztek ezen. bamze!  :omg: hogy ezt nem birjak fel fogni az mar faj.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#42 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 19:25

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 20:15

Persze, mert tudják, hogy nem tud énekelni. :)
Mintha valami mást is "rappelt" volna egy stúdióban, de olyan szar volt, hogy elküldték. :)

Pont ezt fejtegettem fentebb. ;)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#43 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 19:43

Hogy ne csak rosszat írjunk, a Házon kívül pl nagyon jó műsor szerintem.

#44 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 21:05

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 19:43

Csak miért ilyen rohadt későn? Nem igaz, hogy ez nem hozná ugyanazt a nézőszámot, mint egy idióta brazil sorozat főműsoridőben.
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#45 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 21:15

De, igaz..
JóSebesség

#46 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 21:18

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 21:05

Csak miért ilyen rohadt későn? Nem igaz, hogy ez nem hozná ugyanazt a nézőszámot, mint egy idióta brazil sorozat főműsoridőben.

Számomra az a barazil hulladék egy rejtély. Kinek adják? Milyen nézettsége van? Kit érdekel ez a szemét?
A házon kívül viszont tényleg nagyon jó, egyike a kevés műsornak amit rendszeresen nézek.

#47 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 21:19

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 19:43

Láttam párat, de 80%-ban kiráz a hideg a műsortól.
Szinte mindig evidenciákról beszélnek.

#48 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 05:12

Elromlott a Cartoon Network veletlenszamgeneratora.

Sikeresen beraktak ugyanazt a Powerpuff Girls reszt ketszer egymas utan. :omg:

#49 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 09:02

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 22:19

Láttam párat, de 80%-ban kiráz a hideg a műsortól.
Szinte mindig evidenciákról beszélnek.

Pont azt akartam írni, hogy tele van tényekkel, amit a néző egyébként is tud.Komolyabb mélységekbe viszont nem merészkedik a műsor.

Áll az alku?
Nincs sok indoklás, szép csendben kell menekülni a süllyedő hajóról.

Szerkesztette: carcass 2006. 12. 14. 09:06 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#50 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 09:14

Mivel a citromdíjas topikban kezd off gyanússá válni ezért gondoltam át kéne ide hozni a dolgot.
Most nevezetesen a Balázs show és annak műsorvezetője van terítéken, őt küldi mindenki az emlékezetes prosztó videóiért.

Bár az igényességtől balázsunk is eléggé messze áll, de még így is sokkal lazább műsorvezető mint például a Maonika aki teljesen komolyan is veszi magát, mappáját a melléhez szorítva -jelezvén, hogy ő most inkább intelligens mint nőies- és fejét mint valami keringő dervis félrebillentve síri hangon megkérdezi: Erzsébet téged ver a férjed?  :omg:

Ehhez képest a Balázs produkciók -bár szerencsére ritkán látok ilyeneket, tekinve hogy nem nézek tv-t- de még mindig kevésbé tűnnek műanyagnak...

Továbbá megjegyezném, hogy a kikerült nyers felvételekből ítélve lebunkózni valakit kissé elhamarkodott következtetés, mivel neki ez a munkája tehát a vele járó idiótákat is itt ítéli meg. Ha belegondolok, hogy én milyen véleménnyel vagyok némelyik felhasználómról, vagy aki a kereskedelemben dolgozik az némelyik vevőről akor ezek a dolgok nekem nem is tűnnek olyan durvának...  :rolleyes:  :D
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#51 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 10:03

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 21:18

Számomra az a barazil hulladék egy rejtély. Kinek adják? Milyen nézettsége van? Kit érdekel ez a szemét?
A házon kívül viszont tényleg nagyon jó, egyike a kevés műsornak amit rendszeresen nézek.

Ezen én is elgondolkodtam. Volt anno egy brazil-boom, amikor kezdődött ez az egész kereskedelmi televíziózás, és sajnos az ország jó része rákattant ezekre a primitív dramaturgiájú, pocsék színészeket(?) felvonultató, 2 forintért szinkronizált szörnyűségekre. (Esmeralda stb)
De mára kipukkadni látszik a lufi.

A kertévék a reklámbevételekre gyúrnak.  Vajon milyen vásárlóerejőt képviselnek a brazil sorozatok nézői? És milyen vásárlóerejük van a pl. a Házon kívül nézőinek?
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#52 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 10:08

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 9:14

a Maonika aki teljesen komolyan is veszi magát, mappáját a melléhez szorítva -jelezvén, hogy ő most inkább intelligens mint nőies- és fejét mint valami keringő dervis félrebillentve síri hangon megkérdezi: Erzsébet téged ver a férjed?  :omg:

Kép
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#53 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 10:18

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 9:14

Mivel a citromdíjas topikban kezd off gyanússá válni ezért gondoltam át kéne ide hozni a dolgot.
Most nevezetesen a Balázs show és annak műsorvezetője van terítéken, őt küldi mindenki az emlékezetes prosztó videóiért.

Bár az igényességtől balázsunk is eléggé messze áll, de még így is sokkal lazább műsorvezető mint például a Maonika aki teljesen komolyan is veszi magát, mappáját a melléhez szorítva -jelezvén, hogy ő most inkább intelligens mint nőies- és fejét mint valami keringő dervis félrebillentve síri hangon megkérdezi: Erzsébet téged ver a férjed?  :omg:

Ehhez képest a Balázs produkciók -bár szerencsére ritkán látok ilyeneket, tekinve hogy nem nézek tv-t- de még mindig kevésbé tűnnek műanyagnak...

Továbbá megjegyezném, hogy a kikerült nyers felvételekből ítélve lebunkózni valakit kissé elhamarkodott következtetés, mivel neki ez a munkája tehát a vele járó idiótákat is itt ítéli meg. Ha belegondolok, hogy én milyen véleménnyel vagyok némelyik felhasználómról, vagy aki a kereskedelemben dolgozik az némelyik vevőről akor ezek a dolgok nekem nem is tűnnek olyan durvának...  :rolleyes:  :D

Valószínűleg nem leszek túl népszerű, de közülünk tizenx éves kis suhancként ki nem cikizte még ki egy emelkedett hangulatú haveri társaságban azt, aki valamiben eltért az átlagtól?

Ezeket a videókat szerintem kezelhetjük home-videós baromkodásként.

Másrészt én látok fejlődést, különbséget  a két Balázs között. Az akkori tizenx éves műanyag kis idióta között, és a mai vitriolosan őszinte érettebb Balázs között.

Abban az időben sokat néztem a Z+. Majd' mindegyik műsorvezetőnek voltak/vannak hasonló videói.
(Lilu, Rákay Philip polgártárs, Zsu vagy éppen Alex)

Harmadrészt igen: Maonika halálosan komolyan veszi saját magát. :omg:  Modern életvezetési tanácsokat akar adni olyan embereknek, akikkel még egy utcában sem lakik szívesen az ember.

Gondolom mindenki ismeri...

#54 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 10:24

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 10:18

Abban az időben sokat néztem a Z+. Majd' mindegyik műsorvezetőnek voltak/vannak hasonló videói.
(Lilu, Rákay Philip polgártárs, Zsu vagy éppen Alex)

hja, de a legnagyobb részük ártatlan hülyéskedés, ami úgyse megy ki adásba. bazmegol egyet a felvétel végén, kit bánt vele? röhögnek egyet, és ennyi volt. viszont amit a Balázs előadott a nagyobb darab csajszival, az valami ordas nagy tahóság volt.

#55 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 11:08

btw nyáron indul a magyar emtíví, remélem az jobb lesz, mint a viva :) ennek kapcsán megtudtam, hogy a két tévének más a célközönsége, a viváé nemtomhánytól 18ig, az mtv-é meg 18tól nemtommeddig :)

#56 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 11:10

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 11:08

btw nyáron indul a magyar emtíví, remélem az jobb lesz, mint a viva :) ennek kapcsán megtudtam, hogy a két tévének más a célközönsége, a viváé nemtomhánytól 18ig, az mtv-é meg 18tól nemtommeddig :)

Nekem teljesen jo az europai VH1 is... ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#57 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 11:13

Idézet: Samott - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 11:10

Nekem teljesen jo az europai VH1 is... ;)

Samott

nekem meg az, hogy egyiket se nézem :D
bár, ha lesz valamelyiken olyan műsor, amiben jó zenék is vannak (és mondjuk nem éjjel 3kor), akkor előfordulhaz, hogy változtatok ezen :)

#58 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 11:34

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 12:08

Magyar MTV? lol Hát előre félek hogy nagyságrendekkel gyengébb lesz, mint a most látható változat, elfogják ezt is cseszni mint szinte mindent, aminek van már magyar változata. Bár nyilván az MTV londoni központja úgy van vele, hogy a magyarok kifizették a franchise díjat, csinálják meg az MTV-jüket úgy ahogy akarják, jó lesz az ide a balkánra.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#59 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 11:42

Itt van pl a Cartoon Network. Én még a mai napig is szívesen megnézek egy jó rajzfilmet ha arról van szó. De amióta a magyar változat van nálunk, nem birom elviselni, mert az eredeti angol szöveghez és hangokhoz képest a magyar szinkron a legtöbbször kritikán alulira sikeredik.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#60 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 12:18

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 11:34

Magyar MTV? lol Hát előre félek hogy nagyságrendekkel gyengébb lesz, mint a most látható változat, elfogják ezt is cseszni mint szinte mindent, aminek van már magyar változata. Bár nyilván az MTV londoni központja úgy van vele, hogy a magyarok kifizették a franchise díjat, csinálják meg az MTV-jüket úgy ahogy akarják, jó lesz az ide a balkánra.

szerintem azért nem ilyen lazán megy ez. sőt a vivánál sem, még az adáslebony is londonban van :omg: élő adás előtt gyakran előfordul jó pár másodperc sötét kép, mert a helyiek és a londoniak között nem tökéletes a kommunikáció...

Téma megosztása:

• (145 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.