HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#1041 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 26. 14:42

Üzenet megtekintéseIdézet: pig - Dátum: 2011. 01. 26. 13:34

Nem ott hablatyol egy ürge, aki valakinek a szolgája (elfelejtettem a nevét), akiről kiderül, hogy nem is az, akinek kiadta magát (bent volt az eredeti szolga hullája) és fel is szeleteltem annak rendje és módja szerint? Ott voltam. :D Asszem van is questem, hogy az a G betűs figura után menjek. Ezek szerint ezt az story vonalat kell követnem?

hát nem árthat :) vagyis igen ezt kéne :) (a napló után ugyebár Haven jelenik meg a térképen és ide kell elmenni)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#1042 Felhasználó inaktív   EricVander 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 26. 20:22

I've been just watching for a little while and thought I'd finally introduce myself.
I'm a software engineer, working in Chicago, IL USA.

If this is the wrong area for this please accept my apologies.

Hello all! I hope to interact with you some and laugh and learn and maybe share a bit of myself with you.
Glad to be aboard Kép

#1043 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 20:43

Üzenet megtekintéseIdézet: EricVander - Dátum: 2011. 03. 26. 19:22

I've been just watching for a little while and thought I'd finally introduce myself.
I'm a software engineer, working in Chicago, IL USA.

If this is the wrong area for this please accept my apologies.

Hello all! I hope to interact with you some and laugh and learn and maybe share a bit of myself with you.
Glad to be aboard Kép

lol, is this a bot? A rare sight here, i've never met one on this site before. :)

#1044 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 21:13

Elég furcsa bot. De mi lehet a célja? :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1045 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 26. 21:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 03. 26. 20:13

Elég furcsa bot. De mi lehet a célja? :D

HOGY MEGÖLJÖN!!!!MUHAHAHAHA!!!!!!!!!
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#1046 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 31. 22:06

Tudom, hogy rajtam kívül már mindenki a DA2-vel játszik, de én még elvagyok az 1-gyel.
Azért az szivatás, hogy amikor átmentem a karakterem az awakeningbe, akkor viszem minden cuccát meg az inventoryt is, de mindent elvesztek, ami a csapattagokon volt. Ha ezt tudom (bár gondolhattam volna rá), akkor leszedem a legjobb cuccokat róluk. Gondolom már nem tudok visszamenni.

Egyébként originsben sikerült valakinek megfektetni Lelianat? Nekem a végefele már totál 100-n volt az elfogadása, szerelmet vallott meg minden, de nem hívott a sátrába. Igaz, közben elvittem Morrigant egy körre, de azt megbocsátotta, mert megígértem, hogy nem teszek többet ilyet :lol:
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#1047 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 31. 22:21

Nekem sikerült megölnöm :-D

#1048 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 01. 08:00

Üzenet megtekintéseIdézet: pig - Dátum: 2011. 03. 31. 21:06

Tudom, hogy rajtam kívül már mindenki a DA2-vel játszik, de én még elvagyok az 1-gyel.
Azért az szivatás, hogy amikor átmentem a karakterem az awakeningbe, akkor viszem minden cuccát meg az inventoryt is, de mindent elvesztek, ami a csapattagokon volt. Ha ezt tudom (bár gondolhattam volna rá), akkor leszedem a legjobb cuccokat róluk. Gondolom már nem tudok visszamenni.

Egyébként originsben sikerült valakinek megfektetni Lelianat? Nekem a végefele már totál 100-n volt az elfogadása, szerelmet vallott meg minden, de nem hívott a sátrába. Igaz, közben elvittem Morrigant egy körre, de azt megbocsátotta, mert megígértem, hogy nem teszek többet ilyet :lol:

Lelianával sokat kell beszélni az elején aztán egy bizonyos influence szint után vidd is magaddal, akkor megtámadnak, majd Denerinben lesz még egy kisebb feladat, ezután újra beszélni kell vele és ha már nagyon jóban vagytok akkor meg fogja adni magát, vigyél neki olyan fehér virágot amit redcliffben meg az elf erdőkben lehet szedni :)

#1049 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 01. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2011. 04. 01. 09:00

Lelianával sokat kell beszélni az elején aztán egy bizonyos influence szint után vidd is magaddal, akkor megtámadnak, majd Denerinben lesz még egy kisebb feladat, ezután újra beszélni kell vele és ha már nagyon jóban vagytok akkor meg fogja adni magát, vigyél neki olyan fehér virágot amit redcliffben meg az elf erdőkben lehet szedni :)

Adtam én neki minden ajándékot, folyamatosan a csapatban volt, beszélgettem is vele, fel is ment max-ra az elfogadása. Innentől kezdve nem lehetett vele beszélgetni, mert ugyanazt mondta mindig, pár szóban lezárta a csevegést. Ja, abban is megállapodtunk, hogy a vége után együtt maradunk, aztán a végén persze fel se vetődött ez, a kis szuka :Đ
Legközelebb inkább Morriganra hajtok, annak nem kellett sok, hogy behívjon a sátrába, elég volt a házisárkányát kiütnöm :D

#1050 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 01. 17:08

En is az elsovel tolom meg :)

Nemcsak a csapattagok cuccat veszted el,bizonyos kulonleges targyak sem mennek at Awakeningbe.

#1051 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 01. 19:37

Nem értem, töltsétek vissza a mentést pakoljátok le a társakról a cuccot inventory-ba aztán mentsétek el és utána azt importáljátok be awakening kezdéskor, így meglesz minden cucc(persze a különleges tárgyakat kivéve amik nem mehetek át, ilyen starfang is)
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1052 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 21:20

Segítsetek! Nem tudok játszani, mert azt mondja, hogy nem vagyok bejelentkezve. Mivel az originsben fent van a pala extra (ugyan már az awakeningben vagyok), nem enged így játszani, azt mondja, hogy jelentkezzek be. Pedig be vagyok jelentkezve, látom a profilom meg minden. Próbáltam ki-be jelentkezni, játékot még a gépet is újraindítani. Semmi se segített, pedig semmi nem változott, csak pár napig nem játszottam. Mi a fenét tegyek?

#1053 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 12. 07:52

Közben megtaláltam, hogy valóban azt írja, hogy a kiegészítő tartalmak nem elérhetőek, újra a megvásárolhatóak között vannak. A kódom persze nem él, mivel már felhasználtam.
Ezek csak egy időszakra szólnak? Hogy van ez?

#1054 Felhasználó inaktív   Joc1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 11:27

Üzenet megtekintéseIdézet: pig - Dátum: 2011. 04. 12. 06:52

Közben megtaláltam, hogy valóban azt írja, hogy a kiegészítő tartalmak nem elérhetőek, újra a megvásárolhatóak között vannak. A kódom persze nem él, mivel már felhasználtam.

Nem tudom én is így jártam... :(
"Faithless is he that says farewell when the road darkens"
J.R.R. Tolkein

#1055 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 11:46

Üzenet megtekintéseIdézet: pig - Dátum: 2011. 04. 12. 07:52

Természetesen nem, az unlockolt tartalmak örök időre szólnak, itt valami gigszer van, marad a piratebay-es megoldás, mást nem tudsz tenni

#1056 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:57

Vegigjatszottam az Origins-t par DLC-vel, most elkezdenem az Awakening-et, de uj jatek inditasanal ugyanaz a karaktergeneralas fogad, mint az elozo alkalommal. Importnak nyoma sincs. Mit csinalok rosszul?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#1057 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2011. 04. 26. 09:57

Vegigjatszottam az Origins-t par DLC-vel, most elkezdenem az Awakening-et, de uj jatek inditasanal ugyanaz a karaktergeneralas fogad, mint az elozo alkalommal. Importnak nyoma sincs. Mit csinalok rosszul?

Furcsa, pedig ha elindítod az awakeninget fel kéne neki ajánlania, hogy importálj be egy létező karaktert :think:
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1058 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: pig - Dátum: 2011. 04. 11. 22:20

Segítsetek! Nem tudok játszani, mert azt mondja, hogy nem vagyok bejelentkezve. Mivel az originsben fent van a pala extra (ugyan már az awakeningben vagyok), nem enged így játszani, azt mondja, hogy jelentkezzek be. Pedig be vagyok jelentkezve, látom a profilom meg minden. Próbáltam ki-be jelentkezni, játékot még a gépet is újraindítani. Semmi se segített, pedig semmi nem változott, csak pár napig nem játszottam. Mi a fenét tegyek?

No para. Fejből nem tudom, de ha rákeresel meg lehet kérni a daot, hogy a dlckhez ne kelljen bejelentkezni.

Egyébként pedig ha az accountodban ott voltak a tartalmak majd eltűntek és megvan a vásárlást igazoló mail vagy mondjuk ultimate editionöd van, akkor pedig a supportot kéne baszogatni, hogy miért tűntek el az accountodból a cuccok....
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1059 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 07:25

Közben nagyjából megoldódott a dolog. Egyrészt apró betűvel a dvd tokon rajta van, hogy a kiegészítő, amit a játékhoz kaptam, csak 2010 április 30-ig felhasználható. Ez már elég furcsa, bár nem tudom, hogy ez a használatra, vagy az aktiválásra vonatkozik. Viszont én eleve 2011-ben vettem! De simán aktiváltam és végig is játszottam az originst. A karaktert simán átvittem awakeningbe és ott jelenkezett ez egy idő után. Kikpacsoltam az extra tartalmakat (úgysincs semmi jelentősége awakeningben) és addig próbálkoztam, míg egyszer csak kiírta, hogy jó, akkor elindítja, de semmit nem garantál, hogy nem fog a játék befagyni :omg: nem semmi üzenet egy kereskedelemben forgalmazott terméktől. Aztán elindult, kellett egy új mentést csinálni és azóta semmi baja.
Persze kíváncsi vagyok, hogy ha majd próbálok új karaktert indítani originsben, akkor mi lesz.

#1060 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 27. 08:58

Üzenet megtekintéseIdézet: BoGab - Dátum: 2011. 04. 26. 10:06

Furcsa, pedig ha elindítod az awakeninget fel kéne neki ajánlania, hogy importálj be egy létező karaktert :think:

Igen, en is igy tudtam. Mindenesetre egy ujratelepites megoldotta.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó