HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#341 Felhasználó inaktív   ai.winter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 10. 14:42

Idézet: Nirak - Dátum: 2009. nov. 10., kedd - 12:08

Morrigant csak egyszer lehet megfektetni [..]

Kétszer.
Bár így utólag belegondolva inkább a torkát kellett volna elvágni. :)
Kirúgni nem nagyon lehet, sajnos nincs rá alternatíva, max ha a fő karakter is mágus.
386dx40 - 4mb - WD210mb - trid9100 - 3,5fdd - amaga14"
winter

#342 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 10. 14:49

Bah, ki tudja hany oriaspokkal meg medvevel szexelt mar :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#343 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 10. 15:50

Én eddig csak Denerimben a kupiban csináltam meg 1 nőcit, bár lehetne 1xerre fúval és lánnyal is, de még nem próbáltam :]
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#344 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 07:19

Huh Stern felvette a dragon armort 30as védekezö,56os páncél 96os sebzés ...elég durva a szentem 43as ereje van és 10. szintü csak..Mágusom meg beöltöztette a maradék holmiba önála ue 25-55-32 (jah mágus a szentem szal sztem ahhoz képest elég durvák az eredmények ...

#345 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 08:43

A persuade illetve intimidation skill (parbeszedek kozben) mitol fugg?
Arra gondoltam h mig az elso a cunningtol addig a masodik a strengthtol, de 35-os strengthel sem tudok raijeszteni a torpere Redcliffeben.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#346 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 10:02

Persuade az szavakkal meggyozni valakit, tehat Cunning kell hozza (meg van egy kepesseg is amit lehet fejleszteni). Intimidate meg megfelemlites, ehhez kell a Strength.
Nekem felajanlotta hogy lefizessem a torpet (talan mert en is torpe voltam) de inkabb felszeleteltem. Az XP mindig jol jon :D

Miota felraktam a DLC-t es uj karaktert kezdtem, neha talalok kristalyt a golembe. Mar Korcari Wilds-ban is osszeszedtem kettot pedig ez a Grey Warden ritual elott volt.
Egyebkent melyik a golem kuldetes? Az amit mar az elejen automatikusan megkapok, hogy valami kereskedo akar velem beszelni?

Szerkesztette: N.M.I. 2009. 11. 11. 10:05 -kor

C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#347 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 10:19

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 11:02

Egyebkent melyik a golem kuldetes? Az amit mar az elejen automatikusan megkapok, hogy valami kereskedo akar velem beszelni?

Igen.

#348 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 10:19

Ill ha nem akarsz csapdákkal, potikkal, poisonnel tökölni, akkor érdemes kirakni a coercion-t. Az mindkét lehetőséget erősíti.

Tegnap eljutottam törpöknél szabad 1 órámban a dead city-hez (nem tudom mi a neve). Kézbe tudtam venni aodh-ot (egy spec waraxe, tier 6 mindenféle crit és + dam bonusokkal +3 ench slot). Elég izmosakat ütök vele, mostmár egyedül megölök egy szimpla ogre-t, de még az alpha is megvolt poti nélkül.
Az idegesítő, hogy ha pl. én ölök meg egy nagyobb ellenfelet (ogre stb.) akkor jön a szép kis animációja a killnek, de közben nem tudod mozgatni a karit és az ellenfelek vígan lődöznek, ütnek :D
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#349 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 13:45

Redcliffe-ban tényleg kemény a csata. Legtöbb annyira húztam, hogy 5-en maradtak, de már semmi potim nem volt. Ezt azért javítani kéne, mert ha ez az első városod, akkor bizony elég nehéz megcsinálni. Esetleg Shalet kéne felvennem előtte, s úgy menne, de már nincs mentésem a városbalépés előttről.

#350 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 14:07

Normalon konnyen ment, torpe harcossal, Alistairrel, Morrigannel meg a rogue csajjal. Kicsit taktikazni kell, kijatszani a scriptet:

Ugye az eleje egyszeru, fent a dombon atfutnak a tuzon a zombik. Picit lesebzodnek, szetcsapod oket. Ha tul sok jon egyszerre akkor hatravonulsz hogy a lovagok besegitsenek.
Utana lehiv az egyik katona a kolostor ele. Gondolom itt vereztek el.
Ahelyett hogy lemennetek, a kocsma elott forduljatok be jobbra. Nappal mar jartatok itt, ez egy kiszaradt kikotore hasonlito, gerendakbol osszetakolt magas epulet a tetejen ket ladikaval. Egy meglehetosen keskeny ut vezet fel a tetejere. Nos, en ide allitottam a ket harcosomat (a feljaro legalso, legkeskenyebb reszere), kicsit feljebb meg a ket tavolsagi karaktert (varazslo + ijasz).

Fogjatok az egyik harcost, kattintotok a "mindenki a helyen marad" ikonra a partiablak alatt hogy ne kovessenek a tobbiek, felig lefuttok a kolostor ele hogy meglasson par zombi. Amint megindulnak, irany vissza, bealltok a masik harcos melle hogy ne ferjen el kozottetek egy zombi sem (igy hatul a tavolsagi karik eletben maradnak), amint odaer az elso zombi, ujra katt a STOP gombra es kesz is.
A ket harcos visszatart es lenyes mindenkit mig a ket tavolsagi kari hatulrol kuldi a cuccost. Ezt kell elismetelni nehanyszor (mert eleg sok zombi respawnol a templom elott) es quest complete. Baromi egyszeru :)

#351 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 14:30

Nekem Alistair, Morrigan, kutya, meg én vok (mágus). Scriptet átírtam, hogy mindenki azt támadja akit én. Klasszul megy a dolog vele.
Én is hasonlóra gondoltam, hogy elhúzni kicsit odébb, hogy ne automatán aggrozzanak zombik :)

#352 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 14:41

Kutyara en is gondoltam de jobb' szeretem ha beszelni is tud a karakter ha mar RPG-vel jatszom vagy mi :) Golem mennyire vesz reszt a tarsalgasban? Sten szinten, azaz nem sokat beszel?
Morrigan meg nem szimpatikus, elegge bunko mindenkivel. Elso karakterem magammal vitte mindenhova de most van magusom, nem kerek belole. Viccesek a beszolasai de egyebkent elegge ellenszenves.

Zombiknal arra figyelj azert hogy mikor kicsalod oket akkor vonulj vissza, kulonben neked ront mind. En ugy hatosaval huztam oket, neha egy-egy atpasszirozta magat a ket harcosomon de Morrigan tud fagyasztani, a rogue meg stunolni igy nem volt gond, megvedtek magukat.

#353 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 15:54

Nekem az volt az első városom, de simán ledaráltam normalon a zombikat az ostromnál... :D Szerintem csak annyira érdemes figyelni, hogy ha a mágusodat kezdik támadni vidd hátra és egyszerre csak 1 ellenfelet üssetek. Ez szinte az összes harc kulcsa úgy lvl 14-15-ig. Utána már a tank warriort leszámítva bármelyik karakter legyalul pár ütésből egy szimpla mobot, szal lehet szétosztani őket.

Kutyusról már írtam korábban, hogy sajna még a legjobb itemekkel is szörnyű alacsony az attack ratingje, ezért hiába sebez 40-50-eket crit nélkül 5-ből 1X talál be.

Szerkesztette: Nevl 2009. 11. 11. 15:55 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#354 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 15:55

Hosszú idő után az első játék ami leköt CS 1.5-ön kívül! :D
Most néztem meg van benne eddig 16 óra tiszta játékidőm és 13%-nál járok. Annyi küldetés van, hogy néha-néha nem is tudom hova kapjak. :)
Egy elf mágussal tolom és meg is vagyok vele elégedve. Csak azt sajnálom, hogy csóróság van (alig van valami 4-5 aranyam) és Denerimben lenne egy elég bika varázsló bot amire szívesen beneveznék. :)
A csapatom most úgy néz ki, hogy Allistar, Morrigan, Leliana. A talomban van még Sten, de kicsit le van maradva szint-ben a csapathoz képest, ráadásul Leliana hiába gyengus sokszor jól jön egy szerencsevadász! :)

Most még kicsit lődörgök Denerimben megprobalok pár mellékszálat elvállalni hátha összejön a spéci bot. :D

#355 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 16:03

En kiprobaltam 4 karaktert a 6bol, es mar csak a 4 origins resz volt 12-14 ora jatekido. (persze ezt ugy h turelmesen eldumalgattam mindenkivel, minden ajtot megneztem,stb)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#356 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 16:07

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 17:03

En kiprobaltam 4 karaktert a 6bol, es mar csak a 4 origins resz volt 12-14 ora jatekido. (persze ezt ugy h turelmesen eldumalgattam mindenkivel, minden ajtot megneztem,stb)

Gyors vagy fújd meg! :) Vagy én dumálok és mászkálok túl sokat, vagy te tudsz valamit. :p

#357 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 16:22

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 11:02

Persuade az szavakkal meggyozni valakit, tehat Cunning kell hozza (meg van egy kepesseg is amit lehet fejleszteni). Intimidate meg megfelemlites, ehhez kell a Strength.

Koszi, kb leirtad pont ugyanazt amit en :D

A kerdes az hogy mennyi STR kellhet ha mar a jatek elejen nem eleg a 35 STR hogy megfelelmitsem a torpet?
Ok,tisztaban vagyok vele hogy mas sorrendben is lehet venni a teruleteket, de a fo karimon eddig STR-en kivul semmire nem tettem. Ennyi STR mar majdnem eleg hogy a 4-es szintu skilleket is megtanuljam... (asszem 38 a max ami szukseges)
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#358 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 16:24

Idézet: Xero - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 17:07

Gyors vagy fújd meg! :) Vagy én dumálok és mászkálok túl sokat, vagy te tudsz valamit. :p

volt olyan kari amivel kb 2 ora alatt ment le az intro-story, volt amivel majdnem 3 es fel - 4ora.
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

#359 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 16:52

Idézet: Vortex07 - Dátum: 2009. nov. 11., szerda - 15:22

Koszi, kb leirtad pont ugyanazt amit en :D

A kerdes az hogy mennyi STR kellhet ha mar a jatek elejen nem eleg a 35 STR hogy megfelelmitsem a torpet?
Ok,tisztaban vagyok vele hogy mas sorrendben is lehet venni a teruleteket, de a fo karimon eddig STR-en kivul semmire nem tettem. Ennyi STR mar majdnem eleg hogy a 4-es szintu skilleket is megtanuljam... (asszem 38 a max ami szukseges)

Jovanna, amolyan kerdes-szaga is volt a dolognak, csak meg akartam erositeni :D En is ugy voltam mint te, torpe harcossal kezdtem, a legtobb pont a strength-be ment (nehany kellet a dexteritybe meg talan a hp is kapott de ez nem biztos), Redcliff-ben kezdtem es en sem birtam meggyozni. Coercion-be egy deka pontot se raktam mert cunning-tol fugg, az meg kaki egy harcosnal.

#360 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 11. 22:28

"Varázslat kombinációk
Ha két ellentétes vagy egymást kiegészítő varázslat hatása ütközik, szokatlan és rendkívül erős hatások jöhetnek létre.
A játékban 10 lehetséges varázslatkombináció van. Ezek közül csak néhányról szerezhetsz előre információt, a többit
neked kell megtalálnod. Ha egyszer felfedeztél egy varázslatkombinációt, kódexedben megjelenik a hatás megismétlésének
leírása."

Valaki fedezett fel mar valamit?
-Vx07

- Leonardo Da Vinci

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.