Újabb DLC érkezik a Dragon Age: Origins-hez
Idézet
Most, pár héttel a játék indulása után már be is jelentették az első ilyen DLC-t, aminek az lesz a címe, hogy Return to Ostagar (Visszatérés Ostagarba). Az új kiegészítő a karácsonyi szezonban lesz elérhető Észak-Amerikában és Európában PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra. Az ára 4.99 dollár lesz a Playstation Store-on, 400 BioWare Pont PC-n és 400 MS Pont XBOX360-on.
A DLC csomag részletei tehát a következők lesznek: Egy teljes küldetéslánc, melyben visszatérünk arra a helyre, ahol a Szürke Kamarásokat majdnem az utolsó szálig kiirtották, és ahol Ferelden utolsó királya elesett. Ostagarra mindenki emlékszik a játék kezdetéről, a DLC-ben ide térünk vissza, hogy visszaállítsuk a Kamarások becsületét, és megismerjük az elesett nagy király, Cailan titkát. A küldetés végén pedig lehetőségünk lesz megszerezni a király fegyvereit és páncélját, melyeket a csatában is viselt. Ezen kívül bemerészkedhetünk olyan helyszínekre is, amelyek mind a sötét történelembe vesztek, mivel eddig senki nem merészelt betérni ezekre a helyekre.
13. szintű tolvaj/szerencsevadász vagyok, jelenleg 45 aranyam van, meg amint írja a "hősi tettek"-nél már elköltöttem majdnem 95 aranyat, amit főleg vettem: zsákok, könyvek, löttyök, ajándékok. még csak nem is megegyek uzsorás módban :Đ szóval mindenkinek segítek, és nem várok el fizetséget
magáról a játékról:
akaratlanul is de a Neverwinter Nights 2-höz tudom hasonlítani, ahhoz képest hogy az egy 3 éves játék, ami olyan bugos volt mint állat :Đ sokkal részletesebben be lehetett állítani a kamerát, itt nemtudom miért ilyen egyszerűre tervezték, pl az a követő kamera mód, nekem akkor lenne megfelelő ha lehetne még mondjuk 2-3 kizoomolni, legfejlebb olyan távolságra mint a taktikai/rts nézet, meg kár hogy azon nem lehet dönteni, illetve azt is hiányolom, hogy ha képernyő szélére viszem a kurzort egész nyugodtan forathatná és/vagy dönthetné a kamerát, meg ami rohadt zavaró ha valami a karakter és a kamera közé kerül akkor bezoomol egyből, és pláne harcnál zavaró, hogy ugrál össze vissza a kamera ha szük helyen harcolok

normál fokozaton megyek, a nehézséggel nincs gond, csak tehették volna nehézre a friendly firet, mert könnyűn nem akarok menni, úgyhogy inkább elviselem a plussz sebzést

közös inventory végülis jó, csak szűkös, sokat kell szaladgálnom, meg a ládát ami a warden's keep/kamarás erődben van, nyugodtan tehették volna a táborba, és ingyenesen, nem pedig pénz várnak el azért DLC formában, hogy lehessen hol tárolni a cuccokat az igen szűk inventory mellett

valaki említette hogy sok az aktív képesség/spell, igazat adok neki, lehetne több passzív tulajdonság is, meg van egy-két érdekes dolog ami nem tetszik: párbeszédeknél pl rábeszélés/megfélemlítés/képesség használatnál legalább kiiírhatnák hogy sikeres-e, vagy sem, illetve varázslatok leírásánál: kis/közepes mértékben sebződik, ez mi a rákot akar jelenteni?

meg hát ha textúrákat nézzük, némely (elég sok) alacsony felbontású, hány évesek ezek? ezért is írtam a NWN2-t, kb ott is ilyenek voltak, ha az emlékezetem nem csal talán még szebbek is. de legalább jól fut :Đ
egyébként ezeket félretéve nagyon meg vagyok elégedve a játékkal és egyszerűen letehetetlen

remélem jön majd hozzá normális teljesértékű kiegészítő, illetve sok dlc (ingyért of course, álmodik a nyomor :Đ ) meg patch is mondjuk kamerakezelés javítás céjlából, teletömve jobb minőségű textúrákkal, és normál fokozaton kikapcsolt friendly fire-rel