HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare

#411 Felhasználó inaktív   Nirak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 19. 09:13

Idézet: nud - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 17:08

Hali!
Én a mércénél akadtam el,mikor a körökre kell lépni h megjelenjen/szilárduljon az átjáró(a nagy sárkány környékén)... tud v.ki segíteni?
előre is köxönöm!

Próbálgatás...legalábbis nálam. A lényeg, hogy nem elég, ha látszik, hanem megszilárdítva kell látszania, és mindig egyel kell továbbléptetni a fő karaktert. természetesen ezt csak úgy lehet, ha kikapcsolod a "mindig gyertek utánam" gombot a karakterképek alatt, a jobb oldalit
"Nem haragszom Önre, Needa kapitány." - Lord Vader

#412 Felhasználó inaktív   Nirak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 09:16

Idézet: adam10 - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 19:47

sziasztok! én az enyészetnél akadtam el, a 2 db "első" pályákat megcsináltam és most megnyílt 4 szélső. fullra kivannak csupaszítva de nem tudok semmit sem csinálni, az ajtókat nemtudom kinyitni az egérlyukak meg mindig ugyan arra a részre visznek vissza. pls help vki hogy mitcsináljak.

Menj vissza mindegyik helyszínre, mert ha az egyik helyszín fő démonát megölted új átváltoztatás képességet kapsz, és akkor majd át lehet menni a tűzön, a szelleme ajtókon, meg gólem alakban a kinyithatatlannak tűnő ajtókon is. Az első pályán, ahol az egéralakot kaptad, be tudsz menni a hely démonához. Ha már mindent démont kinyírtál ki tudod szabadítani a többieket is.

#413 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 10:01

Idézet: nud - Dátum: 2009. nov. 18., szerda - 18:08

Hali!
Én a mércénél akadtam el,mikor a körökre kell lépni h megjelenjen/szilárduljon az átjáró(a nagy sárkány környékén)... tud v.ki segíteni?
előre is köxönöm!

Google it :)
egyébként ha rákeresel a hely nevével kihoz 1-2 forum postot. Az egyiken megtalálsz egy ábrát róla.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#414 Felhasználó inaktív   adam10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 17:41

köszi a helpet Nirak :)

#415 Felhasználó inaktív   Gzus 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 19. 17:50

A Mércénél a kőösszekombinálós részt én is először nekifutásból próbáltam megoldani. Aztán elővettem egy papírt, ceruzát és pár perc alatt kisakkoztam a megoldást. Nekem tetszett. Így úgy érezhettem magam, mintha nagyon okos lennék! :) Jó kis játék ez!
Hibás döntéseink sorozata vezethet-e végő soron jóra?

#416 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 15:45

Újabb DLC érkezik a Dragon Age: Origins-hez

Idézet

Most, pár héttel a játék indulása után már be is jelentették az első ilyen DLC-t, aminek az lesz a címe, hogy Return to Ostagar (Visszatérés Ostagarba). Az új kiegészítő a karácsonyi szezonban lesz elérhető Észak-Amerikában és Európában PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra. Az ára 4.99 dollár lesz a Playstation Store-on, 400 BioWare Pont PC-n és 400 MS Pont XBOX360-on.

A DLC csomag részletei tehát a következők lesznek: Egy teljes küldetéslánc, melyben visszatérünk arra a helyre, ahol a Szürke Kamarásokat majdnem az utolsó szálig kiirtották, és ahol Ferelden utolsó királya elesett. Ostagarra mindenki emlékszik a játék kezdetéről, a DLC-ben ide térünk vissza, hogy visszaállítsuk a Kamarások becsületét, és megismerjük az elesett nagy király, Cailan titkát. A küldetés végén pedig lehetőségünk lesz megszerezni a király fegyvereit és páncélját, melyeket a csatában is viselt. Ezen kívül bemerészkedhetünk olyan helyszínekre is, amelyek mind a sötét történelembe vesztek, mivel eddig senki nem merészelt betérni ezekre a helyekre.

13. szintű tolvaj/szerencsevadász vagyok, jelenleg 45 aranyam van, meg amint írja a "hősi tettek"-nél már elköltöttem majdnem 95 aranyat, amit főleg vettem: zsákok, könyvek, löttyök, ajándékok. még csak nem is megegyek uzsorás módban  :Đ  szóval mindenkinek segítek, és nem várok el fizetséget

magáról a játékról:
akaratlanul is de a Neverwinter Nights 2-höz tudom hasonlítani, ahhoz képest hogy az egy 3 éves játék, ami olyan bugos volt mint állat :Đ sokkal részletesebben be lehetett állítani a kamerát, itt nemtudom miért ilyen egyszerűre tervezték, pl az a követő kamera mód, nekem akkor lenne megfelelő ha lehetne még mondjuk 2-3 kizoomolni, legfejlebb olyan távolságra mint a taktikai/rts nézet, meg kár hogy azon nem lehet dönteni, illetve azt is hiányolom, hogy ha képernyő szélére viszem a kurzort egész nyugodtan forathatná és/vagy dönthetné a kamerát, meg ami rohadt zavaró ha valami a karakter és a kamera közé kerül akkor bezoomol egyből, és pláne harcnál zavaró, hogy ugrál össze vissza a kamera ha szük helyen harcolok  :grrr:  normál fokozaton megyek, a nehézséggel nincs gond, csak tehették volna nehézre a friendly firet, mert könnyűn nem akarok menni, úgyhogy inkább elviselem a plussz sebzést  :p közös inventory végülis jó, csak szűkös, sokat kell szaladgálnom, meg a ládát ami a warden's keep/kamarás erődben van, nyugodtan tehették volna a táborba, és ingyenesen, nem pedig pénz várnak el azért DLC formában, hogy lehessen hol tárolni a cuccokat az igen szűk inventory mellett  :(  valaki említette hogy sok az aktív képesség/spell, igazat adok neki, lehetne több passzív tulajdonság is, meg van egy-két érdekes dolog ami nem tetszik: párbeszédeknél pl rábeszélés/megfélemlítés/képesség használatnál legalább kiiírhatnák hogy sikeres-e, vagy sem, illetve varázslatok leírásánál: kis/közepes mértékben sebződik, ez mi a rákot akar jelenteni? :omg: meg hát ha textúrákat nézzük, némely (elég sok) alacsony felbontású, hány évesek ezek? ezért is írtam a NWN2-t, kb ott is ilyenek voltak, ha az emlékezetem nem csal talán még szebbek is. de legalább jól fut  :Đ

egyébként ezeket félretéve nagyon meg vagyok elégedve a játékkal és egyszerűen letehetetlen :respect:  remélem jön majd hozzá normális teljesértékű kiegészítő, illetve sok dlc (ingyért of course, álmodik a nyomor :Đ )  meg patch is mondjuk kamerakezelés javítás céjlából, teletömve jobb minőségű textúrákkal, és normál fokozaton kikapcsolt friendly fire-rel :)
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#417 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 15:57

Engem nem zavar a friendly fire normalon, legalább nem nyomhatom agyba-főbe a tűzgólyókat :D

#418 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 16:11

Ssanyesz, szinte teljes mértékben egyetértek azzal amit írtál. Éppen ez a gond, nagyon jó RPG de annyi ziccert kihagytak és olyannyira látszik hogy félkész, az ilyet nem szabad támogatni. A "pedig most nincs jobb" szerintem rossz kifogás.
Az 5 dolláros DLC-ket meg feldughatják maguknak (amik ráadásul néha eredeti verzióval sem mukodnek). Egyébként év végén jon az Ostagar DLC, juhé! :D
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#419 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 19:01

Ez is egy ilyen 10 perc alatt teljesíhető cucc lesz ahogy elnézem... :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#420 Felhasználó inaktív   ssanyesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 22:29

10 perc? játékban töltött idő: 48 óra 41 perc, és még a törpök meg Denerim felé se néztem, arról nem is beszélve hogy van még egy rakat teljesítetlen mellékküldim, meg egy két elhagyott láda, ahova mindenféle képpen vissza kell mennem :Đ
MB: Asrock H67M, CPU: Intel Core i5-3550S + Xigmatek Gaia, RAM: 2x4GB Kingmax Hercules DDR3 1600 MHz, VGA: Sapphire HD7850 2GB, Sound: Creative SB X-Fi XtremeMusic, SSD: Samsung 830 128GB, HDD: Samsung F1 320GB, Seagate 7200.12 500GB, WD Caviar Red 2000GB, WD Caviar Green 500GB, Optical: Optiarc AD-7260S, PS: Corsair VX450, Case: GIGABYTE GZ-X1, Scythe Kama Bay, TFT: Dell U2312HM, Speakers: Edifier R1900TII, Input: Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard, Logitech MX 310, Logitech M505, PC Remote

BattleTag: ssanyesz#2866, Diablo3 Profil

#421 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 20. 23:55

24% és 51 ora.. ostagarba nem járta mmég..Kis sárkány fight volt most éppen ..:)

#422 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 01:50

Ostagarban kezdtél. Nem Orzammarra gondolsz? :p Ott vagyok most éppen (Redcliffe, Brecilian Forest meg Circle Tower megvan), nagyon hangulatos lett. Kicsit az Arx Fatalisra emlékeztet az atmoszféra (de annyira azért nem jó :D)
Rengeteg idom belement a kalandozásba és ebbol sokat toltottem a napló olvasgatásával. Ebbol a játékból inkább konyvet kellett volna írni.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#423 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 12:56

Mass Effect referencia :D

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#424 Felhasználó inaktív   Nirak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 21. 13:24

Idézet: ssanyesz - Dátum: 2009. nov. 20., péntek - 15:45

meg hát ha textúrákat nézzük, némely (elég sok) alacsony felbontású, hány évesek ezek?

Már készül a texture pack, fentebb írták is, bár még béta:)

#425 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 13:22

Na hát végig vittem! :respect:  :respect: Irgalmatlan jó játék volt.

Pár helyen ahol fontosabb irányokban alakítható a történet, van mentés, úgyhogy majd megnézem, milyen más módokon lehet még akciózni! :Đ
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#426 Felhasználó inaktív   adam10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 15:08

na hi all:) még 1 segítségre lenne szükségem! annál a francos mércénél tartok azon belül pedig a hidas résznél :s nagyon örülnék ha vki leírna 1 kombinációt mert ahogy olvasgattam sokan vannak velem 1 csónakba akik itt akadtak el:( na előre is köszi ;)

#427 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 20:44

Idézet: ssanyesz - Dátum: 2009. nov. 20., péntek - 16:45

meg a ládát ami a warden's keep/kamarás erődben van, nyugodtan tehették volna a táborba, és ingyenesen,

van egy nem hivatalos mod, ami tesz egy ladat a taborba is (nem kozos a DLC-s ladaval!)
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#428 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 20:51

Idézet: ssanyesz - Dátum: 2009. nov. 20., péntek - 23:29

10 perc? játékban töltött idő: 48 óra 41 perc,

ezt benezted! o a 10 percet a DLC vegigjatszasara irta... ami azert kicsit tulzas, de fel ora alatt azert tuti teljesitheto (persze 10 perc alatt is ha utos a csapat, lemeszarolsz mindenkit es nem eled bele magad a dumalgatasba :) )  csakhat ahogy azt az elvtars is mondta, az a nehany 10 perc jatekido nem sok, es az uj cuccok sem vigasztalnak ha a jatekot mar vegigtoltad.
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#429 Felhasználó inaktív   ai.winter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 23. 21:04

Idézet: adam10 - Dátum: 2009. nov. 22., vasárnap - 15:08

na hi all:) még 1 segítségre lenne szükségem! annál a francos mércénél tartok azon belül pedig a hidas résznél :s nagyon örülnék ha vki leírna 1 kombinációt mert ahogy olvasgattam sokan vannak velem 1 csónakba akik itt akadtak el:( na előre is köszi ;)

j1, j2, b3
lépj az 1. szakaszra
j2, b3, b6
lépj a 2. szakaszra
j2, j4, b6
j4, b1, b6
lépj a 3. szakaszra
j4, j5, b1
j5, b1, b5

Btw. benne van a könyvben, ami a játékhoz járt. Gondolom elvesztetted.  ;)
386dx40 - 4mb - WD210mb - trid9100 - 3,5fdd - amaga14"
winter

#430 Felhasználó inaktív   adam10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 21:24

köszi ai.winter :)

Téma megosztása:

• (54 Oldal)
  • +
  • « Első