Idézet: Diopapa - Dátum: 2010. 09. 14. 14:42
Zevran nem homokos hanem bi
ua, undorító mindketto
Az a baj hogy nem az alapján akarok vinni karaktert hogy melyik erosebb hanem hogy melyik értelmesebb és szimpatikusabb. Shale volt velem elso végigjátszáskor de utáltam az állandó nyávogását meg a beképzelt hozzászólásait. Egyébként nagyon eros volt bár a végefelé hamar lestrapálták mikor hat oldalról csapkodták. Ezért jó a mágus, betol egy tuzgolyót aztán repul mindenki szerteszét, utána fagyasztás az egyikre, villám a másikba, fagyvihar lazán úgy a kozepébe, vérforrasztás a harmadikba ami fel is robban és magával visz pár másikat GOTO 10.
Kozelharci karik csak arra kellettek hogy lefoglalják az ellent. Persze jók azok is de a mágus hozzájuk képest villámgyorsan aprít.
Tolvajt még nem próbáltam de most olyan karit indítok, kíváncsi vagyok rá

Foleg attól félek hogy egy mágus nem lesz elég és ha nem varázslóval vagyok akkor Wynnet is magammal is kell hurcolásznom (Morrigan mellett). Lehet az lesz hogy Morrigant respecelem, leszedem róla a semmitéro alakváltásokat és helyette gyógyítást kap. Akkor talán megleszek valahogy egy varázslóval is.
Oghrent bírom én is, az a kemény mikor beszélgetés kozben osszeesik és bealszik
Szerkesztette: Ilsyde 2010. 09. 14. 16:19 -kor
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")