Igen a Kotor nekem is nagy kedvencem(várom is kiváncsian mi lesz az mmorpg verzióval).
Viszont: egy orbitális buggal találkoztam. Az ezüstbányáknál(silverite mines) van az hogy fogságba kerülsz és elveszik az összes cuccot tőled majd később egy ládában meg lehet lelni a bossfight előt, nos nekem tök üres volt a láda, összes cuccom elveszett(volna). OFC volt mentésem elkezdtem trükközni hogy mindenkiről leveszem a cuccot és pucéran megyünk ahhoz a részhez amikor elfognak és így működött, meglett minden cucc, úgy is működött hogy csak a fő kariról vettem le a cuccokat.
Arra kell figyelni hogy a quest elején a tömlöcben milyen ruhában jelenik meg a fő kari:
- BUG: ha pucéran + csak a karikon lévő felszerelés nem lesz jelenleg nálunk az invben lévő cuccok pedig ott lesznek, akkor a végén a kariről elvesztjük a cuccokat.
- nincs BUG: ha rendes egyszerű ruhában van mint a többiek és az inv is tök üres, de ez a jó ennek így kell lennie mert így visszakapjuk az összes cuccot a végén.
Azt én kísérleteztem ki, hogy csak a fő kariről vesszük le a cuccot neten az volt mindenki menjen pucéran.
Kemény menet volt, de másodjára sikerült a dolog.
Olvastam van akinek mindig előjött ez a bug és csak úgy tudta megoldani hogy tök pucéran ment abba a küldibe minden cuccát a támaszponton lévő stashban kellett hagynia... képzelem hogy mennyiszer halt be mert van pár kemény mob arra(piros nevü is)
Szerkesztette: Dan(td) 2010. 09. 18. 11:26 -kor