Nya... végigvittem tegnap DLC-ket: leilana's song, Golem of Agmarrak, Witch Hunt és befejeztem az Awakeninget. A DLC-k jók sztem de egyiket se lehet addig nyúzni mint amennyi gameplayt a wikin írtak, witch hunt 2-3 óra na persze... sztem kb 45 perc alatt megvolt. Rossz megoldás hogy csak az itemeket lehet átvinni DLC-kből awakeningbe vagy originsbe(egyszerűen megjelennek az invben), az elmentett állásból nem lehet importálni karaktert, pedig pl. witch hunt-ban egy specializációs pontot is lehet szerezni árustól így 4 spec. ágra növelve a 3-at.
Maga az awakening tuti megéri a pénzét a küldetések, bossok jók és az új társak is(+van oghren akit tovább lehet fejlesztgetni itt). Az új skillek nagyon jók és a rúnakészítés is jó 5let, a gyógyfüvezésnek és méregkeverésnek sztem nem sok értelme volt nem használtam. Szóval Origins mellé awakeninget biztos érdemes megszerezni. DLC-k rövidek. Mondjuk az se lett volna rossz hogy új játék kezdéskor a régi karival lehetne (továbbfejlődve) elkezdeni az origins-t. Dehát az már hab a tortán lett volna.

Nagyon jó játék volt ez így egyben, rég volt már hogy játék ennyire megfogjon, nagy élmény volt

Bioware.
Szerkesztette: Dan(td) 2010. 09. 27. 16:07 -kor