Dragon Age: Origins (PC/PS3/XBOX360) by BioWare
Elküldve: 2009. 03. 16. 10:40
Pár screenshot még (lehet, hogy némelyik már volt)

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

A képeket elnézve, a BioWare kitesz magáért.
Csak jönne már!

A képeket elnézve, a BioWare kitesz magáért.
Csak jönne már!
Elküldve: 2009. 03. 16. 11:04
BTW a Visszabeszélő részlegben megkérek egy HG-át, hogy szerkessze át a topic címét, mert a game címe is változott (kiegészült), meg a platform és a készítő is jó lenne, ha látszódna.
Elküldve: 2009. 03. 18. 10:09
A videók alapján nem jött be annyira, viszont a képek alapján nagyon bejön, meg akkor már százszor inkább ez, mint a sok sci-fi RPG. Én valahogy nem bírom a sci-fi RPG-ket, sokkal inkább bejön, hogyha élettelibb környezetben játszódik az egész (Oblivion, Gothic 3, Dragon Age: Origins, stb.) Úgyhogy egy próbát megér majd, én biztos, hogy ki fogom próbálni. Csak kár, hogy 2009 Q2 vagy Q3-ban jön csak. De jól teszik, ha sietnek vele, mert 2010-ben ugyebár nagy valószínűség szerint jön a Gothic IV, a TESV, azok mellett nem sok esélye lesz.
Elküldve: 2009. 03. 18. 11:19
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 10:09
De jól teszik, ha sietnek vele, mert 2010-ben ugyebár nagy valószínűség szerint jön a Gothic IV, a TESV, azok mellett nem sok esélye lesz.
Haha
Egy bioware rpg-ről beszélsz, azzal ugye tisztában vagy? :Đ
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2009. 03. 18. 15:08
Valdynak igaza van.
Mély tisztelet, különösen az Elder Scrolls sorozatnak, de amit Bepe írt, inkább fordítva érvényes.
Mély tisztelet, különösen az Elder Scrolls sorozatnak, de amit Bepe írt, inkább fordítva érvényes.
Elküldve: 2009. 03. 18. 22:53
Idézet: Glorfindel - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 15:08
Valdynak igaza van.
Hogy a BioWare nagyobb nevű és jobb RPG-ket készítene, mint a Bethesda? Hát nem tudom, de eléggé oda kell tennie magát annak, aki a Bethesdat le akarja nyomni ebben, anno a Morrowind + Tribunal + Bloodmoon, és nemrég az Oblivion is elég nagyot szólt. Sőt, inkább a legnagyobb nevek az RPG kategóriában. Namármost ha jön a The Elder Scrolls V a Bethesda-tól, akkor az sem fog kicsit durranni.
Elküldve: 2009. 03. 19. 01:05
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. márc. 18., szerda - 22:53
Hogy a BioWare nagyobb nevű és jobb RPG-ket készítene, mint a Bethesda? Hát nem tudom, de eléggé oda kell tennie magát annak, aki a Bethesdat le akarja nyomni ebben, anno a Morrowind + Tribunal + Bloodmoon, és nemrég az Oblivion is elég nagyot szólt. Sőt, inkább a legnagyobb nevek az RPG kategóriában. Namármost ha jön a The Elder Scrolls V a Bethesda-tól, akkor az sem fog kicsit durranni.
Nem mondom, hogy rossz volt az obli, mert jó volt, de azért egy bg1-2, nwn, kotor, mass effect-hez nem ér fel. Bár, igaz hogy a konzolok elterjedésével egyre jobban hígultak fel a bioware rpg-k is, de azért az oblivion hígságától messze voltak (kivéve mass effect).
Az a baj, hogy gyakran úgy írod le a saját véleményed, mintha azok egyetemes igazságok lennének.
Az rpg játékok piacán pont nem a bioware az, akinek oda kell tennie magát, mivel ők már bizonyítottak, nem egyszer és nem kétszer. Persze attól még elvárjuk a minőségi munkát mint eddig mindig
Összehasonlítva a bethesdával, nekik eddig csak 2 nagy címük jött ki, a tes4 és a fallout3. Mindkettő úgy megalkotva hogy azt nemcsak az rpg kedvelők élvezhessék, hanem úgy kb mindenkinek szólt.
Szerkesztette: Valdy 2009. 03. 19. 01:26 -kor
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2009. 03. 19. 10:35
Idézet: Valdy - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 1:05
Nem mondom, hogy rossz volt az obli, mert jó volt, de azért egy bg1-2, nwn, kotor, mass effect-hez nem ér fel. Bár, igaz hogy a konzolok elterjedésével egyre jobban hígultak fel a bioware rpg-k is, de azért az oblivion hígságától messze voltak (kivéve mass effect).
Az a baj, hogy gyakran úgy írod le a saját véleményed, mintha azok egyetemes igazságok lennének.
Az rpg játékok piacán pont nem a bioware az, akinek oda kell tennie magát, mivel ők már bizonyítottak, nem egyszer és nem kétszer. Persze attól még elvárjuk a minőségi munkát mint eddig mindig
Összehasonlítva a bethesdával, nekik eddig csak 2 nagy címük jött ki, a tes4 és a fallout3. Mindkettő úgy megalkotva hogy azt nemcsak az rpg kedvelők élvezhessék, hanem úgy kb mindenkinek szólt.
Apropó, NWN. Én azt sosem próbáltam, de a 2-őt lehet, hogy kipróbálom, hogyha azt mondod, hogy van olyan jó, mint a TESIV:Oblivion vagy egy Gothic III. Csak ennek a Neverwinter Nights 2-nek annyi MOD-ja meg hivatalos kiegje kijött már, hogy azt sem tudom, hogy mi mi, nem látok keresztül a káoszon. Na meg érdekes módon, amíg az Oblivion és a Morrowind topik pörgött nagyon hosszú hónapokon át, addig a Fallout 3 is, amíg le nem csengett a game úgy pár hét alatt, az NWN-é meg itt soha az életben nem pörgött, és alig van, aki hozzászól a topikhoz.
Elküldve: 2009. 03. 19. 11:21
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 10:35
Apropó, NWN. Én azt sosem próbáltam, de a 2-őt lehet, hogy kipróbálom, hogyha azt mondod, hogy van olyan jó, mint a TESIV:Oblivion vagy egy Gothic III. Csak ennek a Neverwinter Nights 2-nek annyi MOD-ja meg hivatalos kiegje kijött már, hogy azt sem tudom, hogy mi mi, nem látok keresztül a káoszon. Na meg érdekes módon, amíg az Oblivion és a Morrowind topik pörgött nagyon hosszú hónapokon át, addig a Fallout 3 is, amíg le nem csengett a game úgy pár hét alatt, az NWN-é meg itt soha az életben nem pörgött, és alig van, aki hozzászól a topikhoz.
Igen, mert ugyan mindkettő rpg mégis 2 különböző stílus. Az nwn csak a kőkemény rpg fanoknak fog tetszeni, olyanból ezen a fórumon alig van 1-2 ember.
A morrowind meg oblivion meg fo3 meg mindenkinek szól, de ezt már leírtam tegnap is. Nemcsak az rpg fanok tudják élvezni, hanem olyan is aki mondjuk nem szokott rpg-vel játszani.
Ez azért van így, mert ezek nincsenek túlbonyolítva, ezért az rpg fanok kicsit húzzák mindig a szájukat, hogy milyen szimpla cucc, de azért nekik is tetszik.
Már most mondom, hogy ne próbáld ki az nwn-t mert nem fog tetszeni.
Elküldve: 2009. 03. 19. 15:28
Idézet: Valdy - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 10:21
Az nwn csak a kőkemény rpg fanoknak fog tetszeni
Hát, ízlések és pofonok...
Szerintem az nwn (single player) igencsak messze van a kőkemény rpg-től...
Én nem is fejeztem be, olyan szinten gagyi gyerekes és egyszerű a sztori, a párbeszéd rendszer, meg úgy egyáltalán az egész. A lehetséges válaszoknál kb. van jó meg rossz.
Persze mesélővel, online, elhiszem hogy igazi rpg lehet.
De így magában csak egy picit jobban kidolgozott hack & slash (szerintem).
Elküldve: 2009. 03. 19. 15:54
Idézet: nobela - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 15:28
Hát, ízlések és pofonok...
Én nem is fejeztem be, olyan szinten gagyi gyerekes és egyszerű a sztori, a párbeszéd rendszer, meg úgy egyáltalán az egész. A lehetséges válaszoknál kb. van jó meg rossz.
Jó az igaz hogy az nwn sok embernek nem tetszett, de azért nem volt az olyan rossz. Nem véletlenül van hatalmas rajongótábora.
A kőkeményt meg csak azért írtam, hogy nyomatékosítsam hogy vannak különbségek játékosok között. Pl lehet valaki odavan a hacknslash rpg-ért de sosem játszana egy nwn-el például, (ami szerintem messze nem hack & slash volt, legalábbis én nem sok hasonlóságot véltem benne felfedezni mondjuk a titan questtel vagy diabloval).
Én sem vagyok kőkemény rpg fan, mindenféle stílus tetszik, ha jó.
Elküldve: 2009. 03. 19. 16:16
Én oda vagyok a hack & slash-ért, mégis kedvelem az NWN-t!
Ellenben az Oblivion és a Fallout3 számomra egy hulladék. Egy darabig játszottam vele, de nekem személy szerint nem jött be. Még a Mass Effect-et megnézem, kíváncsi vagyok, hogy az hogy fog tetszeni.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2009. 03. 19. 22:45
Idézet: Csokis - Dátum: 2009. márc. 19., csütörtök - 15:16
Én oda vagyok a hack & slash-ért, mégis kedvelem az NWN-t! 
Hahaha, csak nekem volt igazam
Elküldve: 2009. 03. 20. 08:26
Jo volt a Neverwinter de visszagondolva csak az ugrik be hogy allandoan altatni kellett a csapatomat. Befutok a terembe, utok parat a karddal, elnyomok egy-egy spellt aztan kirohanas es alvas. Miutan kitisztitottam a termet, alvas. Minden csata utan alvas :Đ Most mar en sem mernem ajanlani de mikor kijott akkor nagyon jo volt.
Obliviont vegigvittem ketszer de mar arra sem lenne turelmem. A Fallout 3 az meh.
Ellenben az Arx Fatalist meg egyik sem birta felulmulni
Obliviont vegigvittem ketszer de mar arra sem lenne turelmem. A Fallout 3 az meh.
Ellenben az Arx Fatalist meg egyik sem birta felulmulni
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2009. 03. 30. 23:46
2 új INGAME movie !!! http://www.rockpapershotgun.com/2009/03/30...battle-footage/
Elküldve: 2009. 04. 01. 18:08
Még egy Dragon Age interjú: http://arstechnica.com/gaming/news/2009/03...-age-at-gdc.ars

Súgó
A téma zárva.