HWSW Informatikai Kerekasztal: iszív - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

iszív Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 21:35

Felvetődött egy népszerű kérdés, amire többen ráugrottak s egy kicsit továbbszőttem a gondolatot.

Ki hogy került a hwsw-re? Én a keresővel jöttem, volt néhány alkatrészem, amit szerettem volna eladni és közben vásárolnom is sikerült, meg valaki rögtön feltette nekem azt a kérdést, hogy nem tudnád beszámítani a...? De miért is ne, majd eladom utána azt is és aztán itt ragadtam a hülye stílusommal. Talán én voltam az egyetlen ember, aki nem csinált grimbuszt abból, hogy elvesztettem több, mint 11.000 hozzászólást. Mert ha grimbuszolok mi lesz? Amúgy is megérdemeltem, nehogy már azért legyen nagy arcom, mert sok hozzászólásom van, mikor ezerszer jobb indokot is találhatok rá.
Azt eszeltem ki, hogy ha már idekerültünk, akkor kialakult valamilyen nexus. Van köztünk már fél szavakból is, pajkos összekacsintás, amit csak mi ketten ismerünk, mi négyen vagy éppen tízen, mert ott voltunk. Kialakult egy kis társaság, aztán szétment. Titkon mindenki az első 2-3 találkozóra emlékszik s próbálja elfeledni azokat, amikor megromlott. Ezzel én is így vagyok, én még mindenkire ugyanúgy gondolok, mint amikor először megismertem. Képes vagyok fátylat borítani bármire, akármit okozott. Csak nevessünk együtt újra és hova tehetem az üres sörösüveget? Bambán vigyorgok Perzecutor wc-jében és elsírom magam ha arra gondolok, hogy innen még haza is kell kerékpároznom cirka 25km. De sikerült, hazaértem, másnap meg meséltünk a topikban és töltöttük le a képeket. Ismerős nevek ha felsorolom, mindenki rajta volt a fotón.

Akkor még születtek legendák, ki mondana le róluk? Pokeast is csak elviselni volt nehéz, a smile-t viszont szívesen használjuk és csak a szépre emlékezünk.
Így, hogy már nincs köztünk mindent megbocsájtunk és mosolygunk magunkban, szinte már szeretjük.

Szóval arra gondolta, hogy soroljuk fel kit miért szeretünk. Indokoljuk meg, dicsérjük meg, hogy ha rá gondolunk, akkor csak is szimpátia, rokonszenv, empátia és egyéb szirupok jutnak az eszünkbe.

Ki volt az ha éjszaka felébredtünk lereagáltuk a hozzászólását magunkban?
Napközben eszünkbe jutott egy mondat, pedig már egy éve írta, de itt van előtted, éppen megélted és elmosolyodsz, hogy na most már értem.
Biztos megvan néhányuknak kölcsönösen egymás telefonszáma, ott van elmentve. Nem hívod fel soha, de annál többet gondolsz rá. Aztán eljön a nagy pillanat és igazából nehezek az első szavak, keresni kell de leültök és csak vigyorogtok, hogy tegnap is, emlékszel az milyen hülye, ismerem az apját. S rendre kibeszélitek egymást a fórumról, a moderátor szinte már rendőr.

Aztán vannak azok, akikkel még soha nem találkoztunk s nem is rendőr, de tudjuk a nickjéből, hogy elég ha ránézünk, rögtön csorog a könnyünk a nevetéstől.
Ha rákattintunk a fórumra, akkor az ő topikja barnább a többinél és elsőnek olvassuk.
A feleségednek is meséltél róla, valakinek megadtad az elérhetőségét, mert úgy ítélted megbízható.

A feladat egyszerű, írjátok le kit miért szerettek s attól ne térjetek el, csak azokat soroljátok fel, akiket szerettek.
Előrebocsátom előfordul, hogy valakit kihagysz a listából s érzelmileg negatívan fog viszonyulni hozzá :D

Én is összeállíthatnék egy listát s kellő mennyiségű hozzászólás után meg is teszem, de az a helyzet, hogy én szinte kivétel nélkül mindenkit szeretek :Đ

( én is utálom a hülyébbnél, hülyébb új topikokat, de értetek elviselem :Đ )

#2 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 12. 22:27

Hehe... Ez is egy érdekes topik lesz. :)

Nekem igazából elég kevés barátom van itt, de tény, hogy sok emberkével van közös témám és párral már találkoztam is, illetve vannak régi userek, akik már nincsenek itt, de vagy szakmai vagy egyéb okokból hiányoznak...

A sok számomra kedves user közül mindenképpen kiemelném Chewbacca-t, akivel MSN-en sokat beszélgetek (bár mostanában keveset vagyok fenn (bocsi! ;))) és pár nagyon rossz pillanatomban sokat segített.

Szintén fontos számomra a teljes HWSW F1 gárda, akikkel nagyon sok jó futamot és edzést játszottam. Sajnos mostanában nagyon kevés időm van erre egyrészt a munkámból adódóan... (Marad a topic olvasgatása.) Neveket nem említenék, mert ha kihagyok valakit, akkor megköveznek, még ha nem is mondtam, hogy Jehova..!

További kiemelhető userek az ofp közösségből ide is átszűrődő gamerek, akikkel még régebben IRDAtLAN (figyelitek a szóviccet? :Đ) mennyiségben töltöttem el a netes időmet, illetve az egyetlen, de nagyon élvezetes Bodajk LAN Partyt... Szintén nem részletezném a neveket, ők tudják és ez a fontos.

Természetesen ezeken a csoportokon kívül is van jópár emberke, akivel szívesen beszélek itt, bár tény, hogy a kávéházi szekcióban ritkán fordulok meg. A kávéházi időkből még ott van nekem Tiara, jó emlékként, akivel annak idején jó sokat ICukáztam...

Nekem hiányozna a HWSW Fórum, mert mindig találok megoldásokat a kérdéseimre a Ti segítségetekkel és tuti, hogy ha nevetni szeretnék (és néha akkor is ha nem), akkor megtalálom a legjobb hozzászólásokat, topikokat...

KCS-t a legtöbb usernek! :Đ

PS:
Amúgy én már nem is emlékszem, hogyan kerültem ide... Talán valami pc-s segítséget keresve találtam ide á la (anno még) Yahoo!. Nekem ez rémlik...

Szerkesztette: LightBringer 2006. 12. 12. 22:28 -kor

"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#3 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 08:02

Guga, neked mindenképp nagy az arcod.  :Đ
Jó kis topic. :up: Én egy ismerősöm révén kerültem ide, a csávó még mindig fórumozik, úgyhogy nem írnám ide a nevét, nem akarom, hogy kiközösítsétek szegényt. :D :D
Kit szeretek... Annyira hosszú a lista, hogy még a te kedvedért sem írom le. Sokkal rövidebb lenne, ha a kit nem szereteket írhatnám le, de ez a téma nem erről szól. Meg amúgy sem írnám le. Kiemelhetnék tán személyeket, de minek? Azért, hogy a többi sértve érezze magát, holott ilyen szándékom nincs? Elkezdhetnék csoportokat sorolni, de van, aki egyikhez sem tartozik, mégis fontos nekem.

Egyetlen személyt emelnék ki mégiscsak, azt, aki talán legelőször szólt hozzám a fórumon és akiről elmondhatom, hogy azóta is barátságban vagyunk, mégha a kontaktus mégoly rapszódikus is. Nem is az a lényeg, hogy minden nap beszélünk-e, vagy sem, hanem az, hogy tudom, hogy ő akkor is "ott" van, ha 3 hónapig nem keressük egymást. Ő Jim DiGriz.

Figyejjé cözimpa, átraknám ezt a témát a Szigetre. Van kifogásod ellene?

#4 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 08:05

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 8:02

Figyejjé cözimpa, átraknám ezt a témát a Szigetre. Van kifogásod ellene?

Nincs? Akkójóvan. :D  Meg ki is emelem.

#5 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 08:09

Valamikor 2001-ben egy főiskolai órán unatkoztam és a www.hwsw.hu oldalt böngésztem híreket nézve, ott láttam meg a "fórum" linket.

Ja, és mindenkit szeretek.  :Đ

Szerkesztette: Kory 2006. 12. 13. 08:14 -kor

#6 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 08:44

Nekem egy most is tag fórumozó javasolta az oldalt mint információforrást, amivel akkor nem nagyon foglalkoztam. Aztán mikor vízhűtéshez kerestem útmutatókat, leírásokat, több magyar oldalon akadtam köszönetnyilvánításra a hwsw vízhűtés-topicjának. Na akkor elkezdtem olvasni, és majd 3 hónappal később be is regeltem - aztán jól ittragadtam ;)
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#7 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 08:46

2001-ben vettem valami green memory sdram modult, és a kereső ( altavista :) ) azt dobta ki, hogy hwsw fórum :)
olyan érdekeseket írtak róla, hogy gondoltam, ehhez hozzá kell szólnom, és regisztráltam.
szeret-nemszeret? 99,9999999%-0,0000001%-a a felhasználóknak :)

#8 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 09:02

2002-be jöttem, ahogy az adataimnál is látszik. Akkor cseréltem le a komplett konfigomat. Csak azért keveredtem ide, mert Grof javasolta, hogy itt hirdessek.
Eleinte csak a bolhapiacon garázdálkodtam, aztán szép lassan alábbhagyott a bartel-láz és most már alig járok oda.
Egy pár emberkével találkoztam IRL nemrég, és Whitehuntert ismerem nagyon régről, de nem nagyon alakítok ki itt tartalmasabb ismerettségeket. Ez a fórum nekem csak kikapcsolódás amit munka közben is gyakorlok időnként.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#9 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 13. 10:42

2004. nyarán regisztráltam, hardveres problémákról szóltak az első hozzászóláraim. Előtte 2002-től olvasgattam itt kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Azóta a problémáim változnak, a kedvenc fórumom nem.
Én is csak egy nevet fogok említeni (azt is félve), bár több tíz emberről mondhatnám, hogy nagyon örülök virtuális vagy reális találkozásunknak. Remek csoportok alakultak, valóban segítőkész emberekkel, pezsgő kapcsolatokkal.
Az egy név, ami megosztotta a fórum közönségét, lameXpert. Tetszett a csípős modora, az angolos humora, és általában az a mód, amivel a világot szemlélte. Mai napig szívesen nézem/olvasom a hozzászólásait.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#10 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 10:51

Nekem Inquisitor "mutatta meg" a HWSW Fórumot 2001 év elején, azóta rontom itt a levegőt...
A társaság jó, néhányukkal személyesen is találkoztam már a HWSW F1 találkozó keretein belül.
Tyraan - Artum Inferniti

#11 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 13. 10:53

Én a hix.guru-ról jöttem ide. Már untam a diegest rendszert, hogy másnapig kellett várni egy válaszra. :) Ott olvastam a hwsw.hu-ról.
Hogy kit kedvelek? Hasonlóan Drummhoz, hosszú lenne a lista, természetesen elsősorban a Dumaparty-s társaságot. Velük jópárszor IRL találkoztam. Igaz mostanság hanyagolom a DP-t, (meg a hwsw-t ugy általában) mert más irányú elfoglaltságaim vannak. Bár a napokban ismét sűrűbben előfordultam itt, de most a szakmai topicokban.

De azért, hogy nevet is említsek: nagyon kedveltem és hiányzik Integer. Csíptem a stílusát, segítőkészségét és nagyon jó topic-ötletei voltak. :up:

Persze emlékézetes az öngyilkos jelölt RGB is, a falon a biblia idézettel, tornazsákkal és a csupasz monitorral...és a hajmeresztő ötleteivel.  :Đ :fear:

Szerkesztette: Brett Shaw 2006. 12. 13. 10:55 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#12 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 11:47

Nekem a bátyám mutatta ezt a fórumot annak idején, ő már akkor régi motoros volt itt, és általa kezdtem el én is fórumozgatni. Nekem igazából nincs bajom senkivel, szeretek én mindenkit, de hát van egyvalaki, akit mindenki másnál jobban szeretek! Ő pedig Bepe, akiről fentebb már tettem említést!  :)

Szerkesztette: bega 2006. 12. 13. 11:48 -kor

F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#13 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 13. 12:09

Idézet: bega - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 11:47

[...] van egyvalaki, akit mindenki másnál jobban szeretek! Ő pedig Bepe, akiről fentebb már tettem említést!  :)

Róla a topiknyitó is megemlékezett (ha nem is tudatosan):

Idézet: guga

én is utálom a hülyébbnél, hülyébb új topikokat, de értetek elviselem  :Đ

Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#14 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 12:20

én valahonnan az isten háta mögül kerültem ide - foggalmam sincs hogy hogyan :think:

btw én bírok mindenkit itt, a modokat is ( :D ) senkivel sincs semmilyen bajom, kedvenc topicom az Ízléses nők (alap), ami már jó néhányszor be lett zárva és újra kinyitva, szal :respect:  :up: Bár néha vannak a topicon belül ellentétek, de ez annak tudható be, hogy mindnekinek más az ízlése, és ebből kifolyólag más és más képeket tart ízlésesnek egy-egy szép hölgyről.

továbbá eléggé sűrűn előfordulok/tam a Szakításos topicban, asszem itt Sniperrel és  karöltve vittük a pálmát egy jó darabig, kaptuk a bölcsességeket Framtől rendesen :D. Az összes aktív tagot jó fejnek tartom, mindenki egy saját véleményt képvisel a topicon belül  ;) szóval nagy respect -s- -nek, Anyaanyának, OnLánynak, WH-nak (hajráááá Szombathely), Leslienek (az egyszerű de ütős írásaiért), Harlequinnek, Schwarzmuellernek, Dextrosenak (aki kapott hideget-meleget rendesen), Graffin-nak (akit már-már szinte elüldöztünk).

Továbbá lett egy társalgós része is, ahol az aktív emberek még aktívabbak :D (én ott mindig lemaradok ha 1 napig nem olvasom már azt a topicot :D ).

+Tuncsi Szappanoperás - TCS-s topicja, ami már az elején valahol elhajolt másfelé, aztán manapság már csak ketten írkálunk bele :D de mai napig az egyik kedvenc topicom ;)
-C0pp3rM!n3-

#15 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 12:20

Anno, mikor 2002 nyarán-őszén a Vodafone kitalálta, hogy ő GPRS netet akar a jónépnek adni, beleugrottam én is. Aztán jöttem ide tapasztalatcserére (szerencsére nálam általában ment), a Google volt már akkor is a barátom. Utána egy féléves kihagyás következett, majd újra visszatértem, de már nem tudom, miért. Azóta itt vagyok, egy időben rengeteg időt töltöttem itt, az utóbbi egy-másfél évben gyógyult vagyok. :)

Hogy kit szeretek és kit nem? Nickek jönnek, nickek mennek. Mögöttük vannak az emberek, de számomra csak nickek vannak (kivéve persze azokat, akiket személyesen ismerek). Legfeljebb egy képet alakítok ki róluk az alapján, hogy eddig mit és hogyan mondtak. Ezt a képet elteszem "jó, hát ő ilyen a fórumon!" felkiáltással. Szimpátia, antipátia csak a legszélsőségesebb esetben van. Nem hiányzik senki és olyan sincs, akit kívül szeretnék tudni a fórumon (a hg másképp gondolkodik: a szabály szabály maradt).

#16 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 13:48

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 11:09

Róla a topiknyitó is megemlékezett (ha nem is tudatosan):

Idézet: guga

én is utálom a hülyébbnél, hülyébb új topikokat, de értetek elviselem  :Đ

:) Igen, ezt én is megfigyeltem, ez a mániája, hogy mindenről(és lehetőleg minél hamarabb), amit csak talál a neten topicot nyisson, persze szigorúan iszonyatosan nagy képekkel megtűzdelve!  :D
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#17 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 16:13

2003 elején jöttem , nem is tudom már hogy kerültem ide, passz  :)
Elég hamar megtaláltam az összhangot a gameware-es arcokkal,( ellenkezőképp a modokkal  :D ) közülük is kiemelném M@xtreme-et, vele nap mint nap msn-ezünk, jókat röhögünk, bár személyessen MÉG nem találkoztunk  ;)
Én nagyrészt a gw-be nyomom a postjaimat, szerintem nagyon jó kis társaság jött ott össze, rengeteg embert kedvelek, akikkel meg nem jövök ki jól (2-3) azokkal meg nem beszélek, ennyi  :)

Szerkesztette: dani83 2006. 12. 13. 16:14 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#18 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 18:28

Nekem semmi internetes eloeletem nemvolt a hwsw elott... egyik haverom ajanlotta a forumot, es ez volt az egyik elso forum ahova beregisztraltam amikor lett otthon is netem. Azota a Cgtalk.com utan a hwsw is kapasbol indul firefoxal. ;)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#19 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 19:30

Gratula a topichoz, nagyon jó ötlet!

Hogy is kerültem ide? Mikor vettem anno a gépem, akkor sokat böngésztem a netet, és ez a fórum tűnt a legolvashatóbbnak, leginformatívabbnak. Eleinte inkább olvastam, ritkán írogattam, de kicsit később rátaláltam a Szigetre, azon belül is az autós, és a focitopicra, ahol már megjött a kedvem a hozzászólásokhoz is. 2004 év végén pedig rábukkantam a Társalgóra, ezen belül is a Dumapartyra, ahol beindult a postgyártás. Nagyon baráti társaságba csöppentem, és egyre több időt töltöttem a fórum előtt. A társaság átalakult, de azóta is igyekszem minél több időt itt tölteni a fórumon. :) (tudom, függő vagyok :D)

Arcok, nevek? Nickeket én sem szeretnék említeni, de sok emlék fűz az itteni ismeretségekhez. Van sok pozitív emlék, vannak, akikkel összefutottam egy másik fórum társaságában, és 2-3 hetente összeülünk sörözni. Volt óriási kecskeméti buli, ahol sok almalevet ittam, volt fehérvári vacsi, és sok-sok sörözés a Két Pisztolyban, vagy a környékén. Akad, akit barátomnak nevezhetek, és amikor időt tudunk rá szakítani, összeülünk egy palacsintára, de olyan is akad, aki nem fogadja, ha baráti jobbot nyújtok. Van, aki megdobogtatta a szívem, és van, akivel kerülöm a találkozást. Vegyes a társaság, vegyesek az élmények, és így van ez szerintem rendjén.

Régi arcokból sokan hiányoznak, akik már nem, vagy ritkán irogatnak ide, de vannak újak, akik szintén nagyon szimpatikusak. Alakul a társaság, én sem mindig tudok itt lenni, de van, hogy túl sokat ülök a gép előtt, és rákattanok a fórumra.

A szakmai részét a fórumnak nagyon ritkán látogatom már, néha benézek a fotózásról szóló témákba, de nekem a fórum, a társaság inkább kikapcsolódás, inkább a Szigetet, Társalgót keresem. :)

#20 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 19:48

en nem igazan emlekszem miert is jottem ide. talan egy startmenus kerdessel. (?) (elotte nem is forumoztam ilyen temaban) es szerintem veletlenul jottem pont ide. mert feltehettem volna mas forumon is a kerdesem de pont itt sikerult. :) azota naponta ide jarok. es csak ide. :) tehat mas hasonlo forumra egyaltalan meg az egerem nyilat se viszem! :D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó