HWSW Informatikai Kerekasztal: iszív - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

iszív Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 27. 08:20

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2007. márc. 20., kedd - 12:06

Eccsém, egyszer olvasom ezt a topikot, akkor is benne van a nevem. ...  :Đ

Én is ezt akartam írni. :omg:

#82 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 04. 29. 09:52

Meheh. Nekem Sebipapa :D ajánlotta a fórumot 3,5 éve, aztán a sokaidk unszolásra megtettem a regisztrálást, azóta itt vagyok elég rendszeresen. Szeretni? Hehh. Vannak innen barátok, meg olyanok is, akikkel keveset beszélünk, meg nem is annyira ismerjük egymást, de megbízunk jól. A tökorrú témaindító is ilyen, aztán Jahno, Gabyka, Szőke, 2-more, Fakejack, PPeter. Így elsőre ennyi, de úgyis kihagytam valakit.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#83 Felhasználó inaktív   Solano 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 20:22

2001 szeptembere. Nem sokkal 11. előtt. Xerox c6/c8 "méltatásával" kezdtem. Előtte a a haverom (ds9) nézegette a fórumot. Hát mit ne mondjak azóta sokminden megváltozott itt is. Pl. a régi páf on szarrá röhögtem magam. "Tomato a Zida terméke", "Mit szóltok az Aristo -hoz", "Acorp". Nem beszélva a Vargáné és tsa. közveszélyes bűnözők című topikról. Akkor még valahogy másként álltunk a gépekhez mint most.

Emlékszem sorozás, fogorvos, alkatrészvásárlás előtt mindig idejöttem. Mindenesetre nem felejtem el soha azokat az időket.

Szerkesztette: Solano 2007. 05. 04. 20:30 -kor

He, who controls the past
commands the future.

He, who commands the future
conquers the past.
                    George Orwell

#84 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 06. 23:04

Huh. Az én történetem ott kezdődik hogy megmutattam a Mikland tulajának hogy kell AMD 5x86 procit jumperelni :D az sem ma volt. Aztán majdnem írtam is a HWSW-nek, de az nem jött össze, na jó, egy nagyobb lélegzetű fordításom lejött sokkal később... és még én hittem, hogy értek valamihez, aztán csak néztem T2K, Eric és PPeter kollega írásait... A PHP topiktól tényleg távol kéne tartanom magam, mert hányok tőle, Kovács Úr türelme hihetlen, ennyi newbie-t elviselni...

Személyesen csak kevesekkel találkoztam, különféle alkatrészek heveny vásárlása ürügyén, leginkább.

#85 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 10. 16:29

Én úgy kerültem ide, hogy még régebben a koliban egyik gyerek sokat nézegette a HWSW-t, mert szerette az IT híreket. Aztán valahogy én is rákaptam, az IT-ra, itt volt a fórum, láttam tele van egy csomó hozzáértő emberrel (tényleg!) és ez marasztalt. Ha nem is vagyok valami nagy fórumozó, elég sokat tanultam az idők folyamán. Köszi, hogy itt lehetek! :)
[ changemydesk.net ] - oszt' nézzedmánmeg!

#86 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 15. 10:19

Idézet: bean - Dátum: 2007. máj. 7., hétfő - 0:04

A PHP topiktól tényleg távol kéne tartanom magam, mert hányok tőle, Kovács Úr türelme hihetlen, ennyi newbie-t elviselni...

:offtopic:
Azért egy-két kérdés engem is kiakakasztott már… aki tényleg egy sodrából kihozhatatlan szent a webes topicokban, az Delawer. :respect: :D

#87 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 13:18

En is szamitogep osszerakasa miatt keveredtem eloszor ide,tehat hardware topicokat olvastam foleg.
Irogatni nem tul sokat irtam,inkabb olvastam,es mostmar olvasni is inkabb csak szigetet olvasok.
Regen a mar tobbek alltal emlitett T2K hszeit olvastam legszivesebben.

#88 Felhasználó inaktív   jazzkifli 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 15:35

Én már nem is tudom miért tévedtem ide (nem is igaz, mert közben eszembe jutott, hogy a "Kinek milyen a Desktopja?" topicot ajánlotta egy ismerősöm), de akkor és most is igazi kánaánnak látom, rengeteg dolog van ami érdekel.
Inkább csak olvasni szoktam és nagyokat röhögni a többiek zseniális humorán  :respect:

Sokszor hónapokig meg se nyitom a HWSW könyvjelzőjét, azonban amikor újra ide találok akkor általában hónapokra megvan a napi olvasnivalóm  :)

Nagyon sok nicket fel tudnék sorolni, de nem teszem mert inkább csak olvastam az írásukat, nagyon tisztelek mindenkit, ez egy kiváló társaság, csak így tovább!  :up:
Kép

#89 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 11:29

Micsoda topic. emlékszem pár névre régebbről. azóta sokminden változott itt. én meg azóta is 90% read only  :pirate:

#90 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 17. 14:56

Egy barátom és szomszédom által kerültem ide pár éve. Deo a neve(ne bántsátok, nem tehet róla, hogy megláttam nála a címet :D :] )

Mindig mikor átestem hozzá ezt a fórumot olvasgatta, irogatta aztán megtetszett a dolog és rászoktam. Azelött semmilyen fórumot nem olvastam/követtem.

Szerkesztette: -=(Chrystopher)=- 2007. 10. 17. 14:56 -kor

Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#91 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 03. 18:32

2003. márciusában nem tudtam, hogy kell a videókártyámon a tv ki és bemenetet beállítani, meg földhurok problémám is volt.
Mykee (is) segítségével ez megoldódott. Azelőtt sohasem fórumoztam, de rájöttem, ez a gyógyír jóformán bármilyen technikai vagy egyéb problémáimra.
Szívesen olvastam Zako mester írásait korábban.
Sokak nem is tudják, de hozzászólőásaikkal - még, ha nem is közvetlenül nekem szóltak- sokat segítettek. Lipton, Leslie is az edzéses topicban.
Wpepi a videósban

és még nagyon sokan mások.....
tesa

#92 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 14. 22:26

Én több mint 2 éve M@xtreme-t követve jöttem a fórumra - őt régebb óta ismerem egy másik közösségi fórumról -.  :Đ
Napi rendszerességel olvastam a hozzászólásokat, de nem igazán nyilatkoztam meg, csak figyeltem. Pár napja cseréltem le a régi accom, a már régóta használt új nevemre, s kezdtem újra aktívvá válni.

Mindenkit szeretek! :D M@X-et és Dani-t, mert színes egyéniségek. Turbo-t, mert ha nem lenne, ki szólna le mindent, ráadásul - és ez az idegesítő - legtöbbször objektíven! :)

[ezt a listád a végtelenségik bővíthetném, de most megyek vissza Test Drive-ozni! :D]
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#93 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 10. 16. 08:53

Az érdeklődés hiánya miatt leveszem a kiemelést.

#94 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 16. 09:06

Tényleg leült egy kicsit.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#95 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 11. 22:23

En valami cd-rom problema kapcsan vetodtem ide, talan egy cimboram javasolta, hogy kerdezzek itt. Ha jol emlekszem PPeter segitett is. Aztan valami irhato cd-vel kapcsolatban baromsagot irtam, akkor mondjuk rendesen adta alam az ivet PPeter meg Pitbull is. :D Kesobb kerekedo szemekkel figyeltem T2k tenykedeset. Tole, PPetertol, Jahnotol, majd kesobb Didymantol, Rivetol es meg sok mas forumtarstol rengeteget tanultam. Aztan elvetodtem guga boltjaba, ahol megismerkedtem vele es csaladjaval + az akkoraban odajaro banda kremjevel. :D Remlik meg, hogy egyszer Szilveszter napjan Dj.Kakukkal annyit irogattunk es hulyitettuk egymast valamelyik aktualis chattopicban, hogy majdnem lekestem a vonatomat.  :Đ Aztan megismerkedtem a Felajanlas csapattal, amiert mar egyedul megerte erre a forumra regisztralnom. Jottek a forumtalik meg a topic-sorozesek, majd 2 kollegaval felfedeztuk, hogy jee, mindenki HWSW-zik (lasd Redbiro hozzaszolasat fentebb).
De szep idok is voltak. Kar, hogy vege.

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó