CS:Source (V.)
Elküldve: 2008. 01. 01. 23:06
B.U.É.K. mindenkinek!
Gigabyte Gigabyte 965P DS3 6400,2Gb A-Data Hc 800, club-3d 7800gt pci-x, g5
Elküldve: 2008. 01. 01. 23:29
Idézet: DuRaCeLl - Dátum: 2008. jan. 1., kedd - 23:06
B.U.É.K. mindenkinek!
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"
Elküldve: 2008. 01. 01. 23:36
Idézet: Locutus - Dátum: 2008. jan. 1., kedd - 21:44
Semmi értelme, mivel a valve csinált már nektek szép cvar-okat, amivel alapból is tudtok erőltetni rateket 
sv_minupdaterate
sv_maxupdaterate
sv_mincmdrate
sv_maxcmdrate
sv_maxrate
sv_minrate
A legtöbb ember azon téved el, hogy a forint előtti pluginok amely húdecsodás mert megmutatja a játékosok rateit, nem a szerver által BELÉPÉSKOR a userre erőltetett rateket irja ki, hanem a user cfg-jében eredetileg beirt dolgokat. Aminek viszont már semmi jelentősége, a fenti cvar-ok óta.
TEHÁT: a fenti cvar-ok nem fogják átirni a user cfg-jét (amiből a fos pluginok kiolvassák a rateket), csak addig erőltetik a rateit amig bent van a szerveren. Ezt bármikor letesztelheted a netgraphon, működik. Én a valve helyében a kliens oldali cl_updaterate és cl_cmdrate változókat már megszüntettem volna.
sv_minupdaterate
sv_maxupdaterate
sv_mincmdrate
sv_maxcmdrate
sv_maxrate
sv_minrate
A legtöbb ember azon téved el, hogy a forint előtti pluginok amely húdecsodás mert megmutatja a játékosok rateit, nem a szerver által BELÉPÉSKOR a userre erőltetett rateket irja ki, hanem a user cfg-jében eredetileg beirt dolgokat. Aminek viszont már semmi jelentősége, a fenti cvar-ok óta.
TEHÁT: a fenti cvar-ok nem fogják átirni a user cfg-jét (amiből a fos pluginok kiolvassák a rateket), csak addig erőltetik a rateit amig bent van a szerveren. Ezt bármikor letesztelheted a netgraphon, működik. Én a valve helyében a kliens oldali cl_updaterate és cl_cmdrate változókat már megszüntettem volna.
Köszönöm, kipróbálom akkor úgy...
BUÉK
Szerkesztette: NeCrO 2008. 01. 01. 23:36 -kor
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...
Elküldve: 2008. 01. 02. 14:05
Idézet: Locutus - Dátum: 2008. jan. 1., kedd - 21:44
Semmi értelme, mivel a valve csinált már nektek szép cvar-okat, amivel alapból is tudtok erőltetni rateket 
sv_minupdaterate
sv_maxupdaterate
sv_mincmdrate
sv_maxcmdrate
sv_maxrate
sv_minrate
sv_minupdaterate
sv_maxupdaterate
sv_mincmdrate
sv_maxcmdrate
sv_maxrate
sv_minrate
Örülnék ha ezt felfognák már más szerveradminok is.
Sajnos pl lamason úgy kivágnak ha nekik nem tetsző rate van a konfigban hogy csak na. és hiába magyarázza az ember hogy lehet ezt így meg úgy. kivágnak... úgy látszik nekik még jó szórakozás folyamatosan nézegetni a rate-ket.
Elküldve: 2008. 01. 02. 16:50
Üdv
Egy kis segítség kéne. Hogyan tudom azt meg oldani, hogy egy haverommal szeretnék játszani és én csinálnám a szervert a saját gépemről. Na most ezzel az a baj, h ezt ő nem látja
Egy kis segítség kéne. Hogyan tudom azt meg oldani, hogy egy haverommal szeretnék játszani és én csinálnám a szervert a saját gépemről. Na most ezzel az a baj, h ezt ő nem látja
Elküldve: 2008. 01. 02. 17:54
Idézet: Grass - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 17:50
Üdv
Tűzfal, esetlegesen ha warez verzió akkor meg valszeg offline modba indul és akkor nincs se lan se online lehetőség.
Elküldve: 2008. 01. 02. 18:16
Idézet: Grass - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 16:50
Üdv
külső ip címedre próbál csatlakozni?
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2008. 01. 02. 18:20
Idézet: Grass - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 19:00
Nem warez, mindkettő eredeti
van netkapcsolat mind2 gépen?
Mert ahoz hogy a steam online módba menjen ez szükséges, illetve nemtom hogy a lanhoz kell-e
Elküldve: 2008. 01. 02. 18:35
Idézet: serteperte - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 14:05
Örülnék ha ezt felfognák már más szerveradminok is.
Sajnos pl lamason úgy kivágnak ha nekik nem tetsző rate van a konfigban hogy csak na. és hiába magyarázza az ember hogy lehet ezt így meg úgy. kivágnak... úgy látszik nekik még jó szórakozás folyamatosan nézegetni a rate-ket.
Faja, most már működik, köszönet érte.
Akkor mostantól mi szerónk nem vág ki senkit sem rate miatt
Elküldve: 2008. 01. 02. 19:01
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 19:16
külső ip címedre próbál csatlakozni?
Ezt nem értem :confused:
És igen, van net mind a 2 gépen!
Inkább leírom, hogy hogyan próbálkoztam:
Simán elindítom a CS-t, Botok nélkül csinálok egy szervert és közbe a haverommal beszélek friendsbe és ő innen próbál becsatlakozni de azt írja, h "Server is not responding."
Ja és nincs Routerem és a tűzfal is ki van lőve
Elküldve: 2008. 01. 02. 19:06
WhatIsMyIP.com
Itt nézd meg az ip-det. Haverod meg konzolból írja be, hogy connect majd a te ip-det.
Ha beírja favouritesbe talán úgy is jó. Egy próbát megér.
Itt nézd meg az ip-det. Haverod meg konzolból írja be, hogy connect majd a te ip-det.
Ha beírja favouritesbe talán úgy is jó. Egy próbát megér.
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2008. 01. 02. 19:12
Idézet: Grass - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 20:01
Ezt nem értem :confused:
Simán elindítom a CS-t, Botok nélkül csinálok egy szervert és közbe a haverommal beszélek friendsbe és ő innen próbál becsatlakozni de azt írja, h "Server is not responding."
Próbáld ki azt hogy letöltöt a steamen keresztül az ingyenes CSS servert.
És ha 1 légtérben vannak a gépek akkor LAN gémet indítsatok vele, ha nem akkor net.
Elküldve: 2008. 01. 02. 19:27
Hm... most ezt írja, ha belenyúlok updaterate-be:
viszont,
...ha valakinek gyengébb gépe van csak, és van 30fps-e mondjuk dust2-őn, akkor neki net graph 3-nál csak 30-40 az updaterate, akinek 60 fps-e van, annak kb 80...
ez normális?
Idézet
NOTE: The real value is 66.000 but the server has temporarily restricted it to 100.000 **
archive
archive
viszont,
...ha valakinek gyengébb gépe van csak, és van 30fps-e mondjuk dust2-őn, akkor neki net graph 3-nál csak 30-40 az updaterate, akinek 60 fps-e van, annak kb 80...
ez normális?
Elküldve: 2008. 01. 02. 19:28
Na most már megy a szerver, látszik a Favorites szerverek között is csak amikor haverom joinol akkor neki ezt írja: Connecting to 195.56.16.130...
LAN servers are restricted to local clients (class C).
Elküldve: 2008. 01. 02. 19:38
Idézet: Grass - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 20:28
Na most már megy a szerver, látszik a Favorites szerverek között is csak amikor haverom joinol akkor neki ezt írja: Connecting to 195.56.16.130...
Akkor csináljato knet servert jelszóval hoyg ne jöjön be senki sem.
Elküldve: 2008. 01. 02. 20:10
Idézet: NeCrO - Dátum: 2008. jan. 2., szerda - 20:27
Hm... most ezt írja, ha belenyúlok updaterate-be:
viszont,
ez normális?
viszont,
ez normális?
A netgraph IN (updaterate) attól függ, hogy
1. hány tickes a szerver
2. hány fps-en megy a szerver
3. a maxrate és a szerver bw mit enged max
4. sv_maxupdaterate mit enged
5. mennyi az átlagosan beérkező cmd a userektől
Ezeknél több sosem lesz.
Tehát alap 33 tickes szerveren sosem lesz 35 in-ed (34 is max a kerekítések miatt).
A netgraph OUT (cmdrate):
1. hány fps-ed van neked éppen
2. mennyi az sv_maxcmdrate
3. mennyi a szerver maxrate és a bw max
Ezeknél sosem lesz magasabb. Tehát ha épp 30fps-ed van, akkor max 30 OUT-od lesz a szerver felé.
Logikusan, ha sok embernek csak 30 az OUT-ja, abbol a szerver se tud csodat tenni feldolgozas soran, tehat az IN ertek is esni fog. Vagy legalabbis az IN bw, mivel szinte ures csomagok jonnek, ha jonnek.
Ezért nincs pl sok értelme a 100 ticknek a marketingen kívül. Konstans 100 fps-e tűzharcban 10-ből talán van 1-nek. Attól meg hogy ő tol egyedül 100 cmd-t a szervernek másodpercenként, nem lesz mit tenni a 100 updatebe a többieknek. Szóval ez erősen kétoldalú dolog.
Szerkesztette: Locutus 2008. 01. 02. 20:11 -kor

Súgó
A téma zárva.