HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXVII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXVII. Új év, új OFFtopik :) Értékeld a témát: -----

#2141 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:55

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 17:49

Nem lennél jó marketinges, ennél azért jobb reklámot is csinálhatnál magadnak :lol:

Ez nem reklám volt. És ne fenyegetésnek vedd, hanem ígéretnek! :D
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#2142 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:58

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 17:12

Ezt kifejtenéd kicsit bővebben? A router egy SMC WBR14-G2

KATT

Lentebb találsz egy 'aprócska' programlistát, a lehetséges megoldásokkal.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2143 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:00

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 17:55

Ez nem reklám volt. És ne fenyegetésnek vedd, hanem ígéretnek! :D

Nekem bizonyíték kell, nem ígéret :p
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#2144 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:03

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 18:00

Nekem bizonyíték kell, nem ígéret :p

Megkapod :p
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#2145 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:04

Hát nemtom', igazából ez igényesség kérdése, meg a kinek mi a fontos dolog megint. Abszolúte el tudom fogadni, hogy valamelyik pasinak az a fontos, hogy mindig ugyanúgy nézzen ki a sérója (gyak nem látod, hogy nő, mert állandóan igazitja), nem kátsz rajta millisnél nagyobb borostát; napközben is többször befújja magát parfümmel vagy dezodorral, mindig fitti full elegance a ruhája.

Részemről megvan a bevált Nivea dezodor (esetenként lehet más is), a Sana lábspray meg a Colgate White fogkrém, illetve egy avonos arcfertőtlenítő plusz FLP kék kézkrém, oszt' csókolom. Az utóbbi kettőt szükség esetén használom, ha ragyás a pofám vagy ha már majdnem véresre tört a kezem. Hetente egyszer, max kétszer borotválkozom. Nem ingben járok, hanem pólóban, az osztrákiából származó turkálós reklámfeliratos pont jó, csak pamut legyen. :) Farmer rulz, a könnyű szellős. Viszont cipőre, arra kényes vagyok, de ez is praktikussági okokból. Képes vagyok kiadni 20k-t egy Josep Seibelért, meg ugyanennyit egy jó Adidas vászonért, de mondom, 6k-s Nike pólót nem vennék.

Van a dolognak egy olyan oldala is, hogy ha lenne időm/pénzem, tuti mások lennének az igényeim, pl. a Sana lábspray helyett Scholl-t használnék, volt egy flakonnal, ég és föld. Meg lenne biztosan szebb pólóm, pamut, ami lehet Nike lenne. De jelenleg ezeket feleslegesnek tartom.

Olajcseréért nem fizetnék pénzt a szervíznek, de autómosásra nem sajnálom a zsét, havi minimum 2,3k elmegy arra, hogy olyan helyen pcolják a kocsit, ahol tudom hogy a fényezés nem karcolódik.

#2146 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:08

És, ha nem cigiznél, futná arra a Nike pólóra is...

Jah, és azt sem értem, mi a túrónak annyit tollászkodni. Még nőknél sem. Aki szép, az smink nélkül sokkla szebb, aki meg nem az, azon az sem segít. Pont.

Szerkesztette: EGOKA 2007. 01. 11. 18:10 -kor

<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#2147 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:11

No, azért félreértés ne essék. Én alapnak tartom, hogy egy pasi jólápolt legyen. Ebbe beletartozik az is, hogy rendben tartja a haját, mos fogat, fürdik, borotválkozik, ha kiszárad a bőre akkor bekeni, hetente levágja a körmeit, dezodort használ (sőt, nálam a parfüm az kifejezetten bejövős - persze csak ha a megfelelő illatot választja és nem vmi pacsulit, és ha nem fél litert borít magára), nem lyukas tréningben jár emberek közé, és nem is gyűrött ingben.

De a csupaszcsiga vagyok, festem a körmöm stb. az már nekem sok. Ugyanúgy sok, mint a hónaljszagú-lábszagú-szájszagú kéthetesborostás suhogós tréninges pasi...
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#2148 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:12

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 18:08

Jah, és azt sem értem, mi a túrónak annyit tollászkodni. Még nőknél sem. Aki szép, az smink nélkül sokkla szebb, aki meg nem az, azon az sem segít. Pont.

Ott a pont. Én kifejezetten nem szeretem, ha egy nő sminkeli magát. Néha többet ront, mint amennyit használ.

#2149 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:13

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 18:08

Hát, ha neked nincs szükséged tollászkodasra, csak irigyelni tudlak ;) Nekem sok gondom van a hajammal, a bőrömmel és a körmeimmel is, szal ha nem fogllakozok velük, akkor igénytelen hatást keltek, sztem... Az meg nem célom :rolleyes:

#2150 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 19:11

No, azért félreértés ne essék. Én alapnak tartom, hogy egy pasi jólápolt legyen. Ebbe beletartozik az is, hogy rendben tartja a haját, mos fogat, fürdik, borotválkozik, ha kiszárad a bőre akkor bekeni, hetente levágja a körmeit, dezodort használ (sőt, nálam a parfüm az kifejezetten bejövős - persze csak ha a megfelelő illatot választja és nem vmi pacsulit, és ha nem fél litert borít magára), nem lyukas tréningben jár emberek közé, és nem is gyűrött ingben.

De a csupaszcsiga vagyok, festem a körmöm stb. az már nekem sok. Ugyanúgy sok, mint a hónaljszagú-lábszagú-szájszagú kéthetesborostás suhogós tréninges pasi...

Nomális keretek között ok. Az ápoltság nem tollászkodás.

De miért kell túlzásba vinni? Egyszer megijedtem egy csajtól, annyi smink volt rajta.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#2151 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 18:12

Ott a pont. Én kifejezetten nem szeretem, ha egy nő sminkeli magát. Néha többet ront, mint amennyit használ.

Ilyet biztos nem mondanál, ha láttál már volna smink nélkül :D

#2152 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:14

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 18:13

De miért kell túlzásba vinni? Egyszer megijedtem egy csajtól, annyi smink volt rajta.

Mérlegelni kellett volna :D Sminkben és egy jó alapos mosdatás után :D

#2153 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:15

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 19:12

Normális keretek között. ÉN merő lustaságból nem szoktam. Meg azért nem is használ a bőrömnek, ha minden nap festem. Erre (is) nagyon érzékeny.

Van, amikor meg kifejezetten kell. De a bevert szem effekt nagyon durva tud lenni...

Szerkesztette: EGOKA 2007. 01. 11. 18:20 -kor

#2154 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:15

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 18:13

A sminkkel szvsz semmi baj, csak tudni kell, hol a határ. Ez áll a többi dologra is, pl. szőrtelenítés a pasiknál, vagy a parfüm a nőknél. A vakolt nők nekem sem tetszenek, de én olyna nőt nem láttam, aki ne nézett volna ki jobban némi sminkkel. Hangsúlyozom: megfelelően megválasztott sminkkel.

#2155 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:17

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 18:11

Kikérem a kamionos társadalom nevében ezt a hangnemet :Đ
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2156 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:17

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 19:13

Hát, ha neked nincs szükséged tollászkodasra, csak irigyelni tudlak ;) Nekem sok gondom van a hajammal, a bőrömmel és a körmeimmel is, szal ha nem fogllakozok velük, akkor igénytelen hatást keltek, sztem... Az meg nem célom :rolleyes:

Mázlim van, mert csak ott vannak pattanásaim, ahol még nyáron sem látszik. :D

A hajam inkább nem ecsetelem.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2157 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:18

Idézet: Papa - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 18:17

Kikérem a kamionos társadalom nevében ezt a hangnemet :Đ

Tudom, hogy van nő, aki az ilyen fazonokra bukik. Nálam tuti lapát egy ilyen pasi :D

#2158 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:18

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 19:14

Mérlegelni kellett volna :D Sminkben és egy jó alapos mosdatás után :D

Feltűnő lett volna a különbség az tuti. :D

#2159 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:21

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 18:18

Feltűnő lett volna a különbség az tuti. :D

Egyébként meg, embere válogatja, hogy szte mi az a sok smink, és mi az ami még elfogadható. De sztem ez a többi dologra is áll, a túl belőtt hajra, a kismértékű hónaljszagra, stb :D De ez nem is baj, hiszen sokfélék vagyunk, mindneki megtalálja azt, ami (és aki) neki tetszik, és nyilván olyna ember is van, akinek a kinézetétől/szagától/öltözetétől a világból ki tudna futni ;) Asszem ebben egyet forgunk érteni :)

#2160 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 18:22

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 19:15

A sminkkel szvsz semmi baj, csak tudni kell, hol a határ. Ez áll a többi dologra is, pl. szőrtelenítés a pasiknál, vagy a parfüm a nőknél. A vakolt nők nekem sem tetszenek, de én olyna nőt nem láttam, aki ne nézett volna ki jobban némi sminkkel. Hangsúlyozom: megfelelően megválasztott sminkkel.

Hidd el, nem kell minden nap.

Amúgy az is vicces, amikor vki sminkben edz. Főleg edzés után! :D

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.