HWSW Informatikai Kerekasztal: Egy érdekes jelenség játékoknál - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Egy érdekes jelenség játékoknál kérlek segítsetek!!

#1 Felhasználó inaktív   dekac 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 31. 21:23

Hello,
van egy olyan jellegű problémám, hogy egyes játékaim játszhatalanok mert a gépem valamiért "késő reagál" a billentyűzetre és az egérre. Ha erzékeli is hogy megnyomtam egy billentyűt vagy megmozdítottam az egeret akkor mintha "besokallna" úgy csinál mintha továbbra is azt nyomnám/mozgatnám. (ezeknél jelentkezik:UT2004,NFS U2,NFS Carbon,Call of duty 2, GTA SA, GTA VC) másnál még nem tapasztaltam ezt a jelenséget.
Megadom a konfigom, hátha az lehet az oka:
Athlon 2800+
1,5gb ram
samsung 160sata
7300gt
Asus A7n8x-e deluxe
optikai meghajtók

Légyszi segítsetek!
Üdv:
Dp

#2 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 01. 00:08

Bill./egér vezeték probléma vagy winreinstall kellene? :think: Jobb tippem nincs.

BÚÉK! :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#3 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 00:10

Egér vagy billentyűzet drivere lesz (persze ha használsz valamelyikhez nem beépített win drivert, hanem sajátot).

BUÉK! :reszeg:
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#4 Felhasználó inaktív   Finix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 00:27

Vagy használj wii irányítót. :idea:  :Đ

#5 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 01:15

Ilyen nálam is volt, teljesen érthetetlen. VGA driver cseréje oldotta meg asszem... ahogy elnézem a kettőnk gépe csak az nforce2 chipsetben vág egybe, az lehet a ludas... esetleg azt is nézd meg.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#6 Felhasználó inaktív   dekac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 09:11

Köszönöm a hozzászólásokat. Nem haszálok a billentyűzethez meg egérhez külön drivert, csak a windows-ost. Most volt reinstallom mindenből, majd értekezek, hogy jó lett-e.
ÜDv

#7 Felhasználó inaktív   F!x 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 22:10

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, remélem , tudjátok , hogy mi a megoldás!

Nah szóval!

Torrentbe leszedtem a sima Cod játékot, gondolom ismeritek, tökéletesen fel is telepítette, és működik!
Következőleg ebből kifolyóloag leszedtem a CodUo-t, a kiegészítőjét, és annak az instalálásakor,
mikor adatokat gyűjt az InstallShiel, ezt a hibát irja ki:

1608: Unable to create InstallDriver instance,
Return code: -2147287015

Jah, és a sima Cod-ot is meg ezt az CodUo-t is daemonozni kell!

Egyébként többször is más torrentbe is leszedtem az CodUo-t, és az istenér(ne értsétek félre) se akarja felrakni!

Ha tudtok segíteni, előre is köszönöm!

Üdvözlettel: F!x

Szerkesztette: F!x 2007. 01. 03. 22:20 -kor

#8 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 22:17

Idézet: F!x - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 22:10

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, remélem , tudjátok , hogy mi a megoldás!

Nah szóval!

Torrentbe leszedtem a sima Cod játékot, gondolom ismeritek, tökéletesen fel is telepítette, és működik!
Következőleg ebből kifolyóloag leszedtem a CodUo-t, a kiegészítőjét, és annak az instalálásakor,
mikor adatokat gyújt az InstallShiel, ezt a hibát irja ki:

1608: Unable to create InstallDriver instance,
Return code: -2147287015

Jah, és a sima Cod-ot is meg ezt az CodUo-t is daemonozni kell!

Egyébként többször is más torrentbe is leszedtem az CodUo-t, és az istenér(ne értsétek félre) se akarja felrakni!

Ha tudtok segíteni, előre is köszönöm!

Üdvözlettel: F!x

probalj meg egy Windows Installer upgrade-et, vagy veddmeg eredetiben, vagy mindketto :o

#9 Felhasználó inaktív   F!x 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 22:20

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 22:17

probalj meg egy Windows Installer upgrade-et, vagy veddmeg eredetiben, vagy mindketto :o

Hali!

És honann tok upgrade-t csinállni?
Nemtucc egy linket adni nekem??

Köszke

#10 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 22:38

Idézet: F!x - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 22:20

Hali!

Köszke

here u go

#11 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 22:42

Idézet: F!x - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 23:20

Hali!

Köszke

Ha XP SP2 PRO HUN operációs rendszered van, töltsd le az AfterFixProject csomagot (www.msw.hu), lehetőleg FULL 2.9-et, aztán 2.910-et és 2.911-et. Előbb regelni kell a letöltésért. Ha ez sem oldódik meg a probléma, csináld előlről a win reinstallt, lehetőleg lépésenként, hogy fedezd fel a hiba jelenséget. Hogyha mindent telepakolsz drivereket, programokat, és nem tudod visszanyomozni, hogy melyik a lúdas... :rolleyes:

Szerk.: Elolvastad a HWSW fórum szabályzatát? Itt nincs szó warezolásról, mindenkinek meg kell oldani a problémát, vagy keresd meg a DC chat-en a help deskért, ez van.

Szerkesztette: bolic system 2007. 01. 03. 22:47 -kor

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#12 Felhasználó inaktív   F!x 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 23:40

Idézet: bolic system - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 22:42

Ha XP SP2 PRO HUN operációs rendszered van, töltsd le az AfterFixProject csomagot (www.msw.hu), lehetőleg FULL 2.9-et, aztán 2.910-et és 2.911-et. Előbb regelni kell a letöltésért. Ha ez sem oldódik meg a probléma, csináld előlről a win reinstallt, lehetőleg lépésenként, hogy fedezd fel a hiba jelenséget. Hogyha mindent telepakolsz drivereket, programokat, és nem tudod visszanyomozni, hogy melyik a lúdas... :rolleyes:

Szerk.: Elolvastad a HWSW fórum szabályzatát? Itt nincs szó warezolásról, mindenkinek meg kell oldani a problémát, vagy keresd meg a DC chat-en a help deskért, ez van.

Mindent köszi, és neharagudjatok hogy ilyen torrentes dologgal zaklattalak! :D

#13 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 16:25

Idézet: dekac - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 22:23

Hello,
van egy olyan jellegű problémám, hogy egyes játékaim játszhatalanok mert a gépem valamiért "késő reagál" a billentyűzetre és az egérre. Ha erzékeli is hogy megnyomtam egy billentyűt vagy megmozdítottam az egeret akkor mintha "besokallna" úgy csinál mintha továbbra is azt nyomnám/mozgatnám.

Ditto. Mondjuk mostanában nem néztem, de régebben SWAT, ET-nél volt ilyen. Carbonnál nincs, szal win reinstall lehet a tuti.

#14 Felhasználó inaktív   BIGfoot 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 02:51

Énis ugyanezzel a problémával küzdök de csak azóta mióta megvettem az új gépemet. Előtte nem volt semmi baja. A konfigunk meg teljesen különbözik szal sztem nem hardver hiba valami más...

Én a NOD32 vírusírtót használom, windows tűzfalat és Spybot kémprogi írtót. Külön drájver az egeremhez van de ugyanezt csinálja pl gamepadnál is szal sztem nem az egérprogi a hibás.

Erőteljesen kezdek gyanakodni a NOD32-re, ti is ezt használjátok? :think:
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback

#15 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 10:59

Se nálam, se havernál nem volt vírusirtó amikor csinálta, most van, és nem csinálja. Viszont gyanús nekem ez, hogy eddig mindenkinek nforce-os lapja van, aki ezzel szív... (spidey, a tied milyen, mert nem ezt láttam a konfigodnál)
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#16 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 11:13

SWAToztam nemrég, nod32, nf5, semmi ilyet nem tapasztaltam :think:

Esetleg cnq. Haver panaszkodott lassulásokra régebbi athlon driverrel. Bár BIGfootnál ha jól rémlik ki van kapcsolva.

Szerkesztette: BoGab 2007. 01. 05. 11:13 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#17 Felhasználó inaktív   BIGfoot 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 13:06

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 11:13

SWAToztam nemrég, nod32, nf5, semmi ilyet nem tapasztaltam :think:

Esetleg cnq. Haver panaszkodott lassulásokra régebbi athlon driverrel. Bár BIGfootnál ha jól rémlik ki van kapcsolva.

Hja ígyvan, ha be van kapcsolva akkor nem jutok el gémekig. :Đ

Akkor valami nForce-os driver probléma lehetne? Viszont ahogy említettem nekem a nF2-es lappal meghajtott AXP-vel nem volt gondom. Csak amióta nF570Ultrám van. :think:
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback

#18 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 14:14

Idézet: BIGfoot - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 3:51

Énis ugyanezzel a problémával küzdök de csak azóta mióta megvettem az új gépemet. Előtte nem volt semmi baja. A konfigunk meg teljesen különbözik szal sztem nem hardver hiba valami más...

Én a NOD32 vírusírtót használom, windows tűzfalat és Spybot kémprogi írtót. Külön drájver az egeremhez van de ugyanezt csinálja pl gamepadnál is szal sztem nem az egérprogi a hibás.

Erőteljesen kezdek gyanakodni a NOD32-re, ti is ezt használjátok? :think:

Nod32-t használok és nincs ilyen gondom.
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#19 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 14:16

De amugy a másik topikban is kérdeztem hogy alaporajeleken is fennáll a probléma?Mert anno a húzott athlon xp 2200+-om is csinált furcsa dolgokat...Utóbb kiderült hogy nemszereti a tuningot.
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#20 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 15:02

Spybot-ban nincs ilyen on the fly memória ellenőrzés? Na azt érdemes kikapcsolni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó