HWSW Informatikai Kerekasztal: Commodore gépek, perifériák V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (17 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Commodore gépek, perifériák V. és egyéb régi konzol vackok... Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 03. 20:53

szokásos téma, jöhet minden "retro" cucc, persze nem horror áron :D

(előzmények itt.)
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#2 Felhasználó inaktív   WhiteWolf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 22:33

Köszi a tippet, vettem 8 db. csodás Hynix 62256-70 memória IC-t, amivel úgy tűnik kifogástalanul működik a RAM-floppy. (Igaz, az eredeti IC 90 ms-os volt, de ez valószínűleg nem gond.)
Azért csak izgat, mi lehet a különbség az 5-ös és a 6-os sorozat között. Elvileg ez az egység rendelkezik battery backup lehetőséggel, talán az 5-ös IC-nek alacsonyabb az áramfelvétele?  :think:

#3 Felhasználó inaktív   WhiteWolf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 10:29

Eltökélt és/vagy elmebeteg gyűjtők figyelmébe! :D

#4 Felhasználó inaktív   sirkope 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 11:14

Idézet: WhiteWolf - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 11:29

Vaze, két SID chippért meg egy marok elektronikáért 800 buksi? Nincs kicsit elszállva?
Commo-do-re

#5 Felhasználó inaktív   WhiteWolf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 14:58

Idézet: sirkope - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 12:14

Vaze, két SID chippért meg egy marok elektronikáért 800 buksi? Nincs kicsit elszállva?

Elég durva ár, de ezek (ha nagy ritkán lehet látni az eBayen) mind ekörül mennek!

#6 Felhasználó inaktív   Egonka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 14:13

Idézet: sirkope - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 10:14

Ez gyakorlatilag bármelyik retro gépre igaz, mégis igen különböző áron forognak, vajon miért ?  :p

#7 Felhasználó inaktív   JUHASZZANTAL 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 05. 19:00

Idézet: Egonka - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 14:13

Ez gyakorlatilag bármelyik retro gépre igaz, mégis igen különböző áron forognak, vajon miért ?  :p

:D  :D  :D Csupa fül vagyok! Ne kíméljetek!  :D  :D

#8 Felhasználó inaktív   JUHASZZANTAL 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 19:02

Idézet: WhiteWolf - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 14:58

Elég durva ár, de ezek (ha nagy ritkán lehet látni az eBayen) mind ekörül mennek!

:D  :D  Csupa fül vagyok! Ne kíméljetek!  :D  :D

#9 Felhasználó inaktív   JUHASZZANTAL 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 19:03

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 20:53

szokásos téma, jöhet minden "retro" cucc, persze nem horror áron :D

(előzmények itt.)

:D  :D  Csupa fül vagyok! Ne kíméljetek!  :D  :D

#10 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 20:04

nini ki van itt :)

áruld el légy oly szives, speciel én mivel/miért/hogy "rontom" a bizniszed?

Szerkesztette: DGabor_ 2007. 01. 05. 20:05 -kor

#11 Felhasználó inaktív   WhiteWolf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 01:14

Aramir, mi ez a VC20 dömping?  :)
És a geoRAM miért került Vaterára?

#12 Felhasználó inaktív   Aramir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 01:24

Idézet: WhiteWolf - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 1:14

Aramir, mi ez a VC20 dömping?  :)
És a geoRAM miért került Vaterára?

Ezek fölöslegessek, mert már megvannak egyszer, egy vagy két kupacban vettem őket sok másikkal együtt.
A GeoRamból licit után vettem észre, hogy volt az eladónak egy bontatlan villámáron, igaz drágábban, szóval kettőt vettem, a fóliás marad nálam :D

#13 Felhasználó inaktív   WhiteWolf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 09:30

Idézet: Aramir - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 2:24

Ezek fölöslegessek, mert már megvannak egyszer, egy vagy két kupacban vettem őket sok másikkal együtt.
A GeoRamból licit után vettem észre, hogy volt az eladónak egy bontatlan villámáron, igaz drágábban, szóval kettőt vettem, a fóliás marad nálam :D

Hja, az igazán nagymenők egyszerre két dobozos geoRAM-ot vesznek...  :p

#14 Felhasználó inaktív   Aramir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 11:07

Idézet: WhiteWolf - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 9:30

Hja, az igazán nagymenők egyszerre két dobozos geoRAM-ot vesznek...  :p

Kaptam is érte bónusz Scooter cd-t az eladótól :Đ

#15 Felhasználó inaktív   JUHASZZANTAL 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 12:05

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2007. jan. 5., péntek - 20:04

nini ki van itt :)

áruld el légy oly szives, speciel én mivel/miért/hogy "rontom" a bizniszed?

Te semmivel sem, de ezt a beszólásodat találtam rólam, kifejtenéd bővebben? CSAK őszintén, NE kímélj!
DGabor
Létrehozva: 2006. dec. 31., vasárnap - 17:19
kissé el van szállva. lenne róla véleményem, de inkább nem írok semmit. kár koptatni miatta a billzetet.

#16 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 14:34

amiket olvastam eddig rólad, és a vaterás/amiga apros hirdetéseid után először az jött le, hogy az Úristent is le akarod húzni. a mások által megosztott mailezésed amiga.hu egyik modjával sem egyszerű. te akarsz lenni az egyetlen eladó, és nem tűrsz meg magad mellett senkit? (pl a "terminator mód" tetszett...)

több nick, néha kissé értelmetlen hirdetések, stbstb. vaterán vevők negatív reakciói sem egyszerűek (mint pl A500 esete. ha tényleg igaz, hogy tele volt morzsákkal. én legalább kívül-belül kitakarítottam volna...). ezért ne csodálkozz, ha egyeseknek elég furcsa véleménye van rólad.

de alapszabály: akit nem ismersz, az felett ne ítélkezz. és én is ehhez tartom magam.

#17 Felhasználó inaktív   JUHASZZANTAL 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 14:50

Idézet: DGabor_ - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 14:34

amiket olvastam eddig rólad, és a vaterás/amiga apros hirdetéseid után először az jött le, hogy az Úristent is le akarod húzni. a mások által megosztott mailezésed amiga.hu egyik modjával sem egyszerű. te akarsz lenni az egyetlen eladó, és nem tűrsz meg magad mellett senkit? (pl a "terminator mód" tetszett...)

több nick, néha kissé értelmetlen hirdetések, stbstb. vaterán vevők negatív reakciói sem egyszerűek (mint pl A500 esete. ha tényleg igaz, hogy tele volt morzsákkal. én legalább kívül-belül kitakarítottam volna...). ezért ne csodálkozz, ha egyeseknek elég furcsa véleménye van rólad.

de alapszabály: akit nem ismersz, az felett ne ítélkezz. és én is ehhez tartom magam.

Az már elég a rólam való véleményalkotásról, amit olvasol, hallasz rólam, függetlenül attól, hogy egyáltalán nem is ismersz, sosem találkoztunk még, sosem kötöttünk üzletet??? Sajnálom hogy még mindig azt gondolod, hogy az egésznek a célja mások átverése. Pont ezért nem akartam egyik fúrumba sem belépni.... A sok negatív már NEM egyszerű furcsa vélemény, volna sok mail, amit betehetnék ide. :down: De ha már beléptem, várom lay, lionSGI, Aramir, WhiteWolf, Egonka, conSalves, Devlin, Gabibácsi, szalai56, pszmdze, sirkope, stb. jelentkezését is, itt a lehetőség a megbeszélésre. ITT mondjátok a szemembe a vádjaitokat, NE a hátam mögött csináljátok. Csupa fül vagyok......  :D  ;)  :)

#18 Felhasználó inaktív   Devlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 16:56

Idézet: JUHASZZANTAL - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 13:50

Az már elég a rólam való véleményalkotásról, amit olvasol, hallasz rólam, függetlenül attól, hogy egyáltalán nem is ismersz, sosem találkoztunk még, sosem kötöttünk üzletet??? Sajnálom hogy még mindig azt gondolod, hogy az egésznek a célja mások átverése. Pont ezért nem akartam egyik fúrumba sem belépni.... A sok negatív már NEM egyszerű furcsa vélemény, volna sok mail, amit betehetnék ide.   :down: De ha már beléptem, várom lay, lionSGI, Aramir, WhiteWolf, Egonka, conSalves, Devlin, Gabibácsi, szalai56, pszmdze, sirkope, stb. jelentkezését is, itt a lehetőség a megbeszélésre. ITT mondjátok a szemembe a vádjaitokat, NE a hátam mögött csináljátok. Csupa fül vagyok......  :D  ;)  :)

Lendül kezem, jelentkezem!
Azt hiszem a viselt dolgaidat hosszasan véleményeztem a múltkor, személyesen.
Azóta annyit változott a véleményem rólad, hogy dícséretesnek tartom, hogy egy nyilvános fórumban kiállsz és felvállalalod a vádakat, illetve önmagadat!
Az Amigásokat a Falon ide írányítottam, mint azt ügyesen észere is vetted...
Üdv!

Devlin

#19 Felhasználó inaktív   WhiteWolf 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 17:10

Idézet: JUHASZZANTAL - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 15:50

Az már elég a rólam való véleményalkotásról, amit olvasol, hallasz rólam, függetlenül attól, hogy egyáltalán nem is ismersz, sosem találkoztunk még, sosem kötöttünk üzletet??? Sajnálom hogy még mindig azt gondolod, hogy az egésznek a célja mások átverése. Pont ezért nem akartam egyik fúrumba sem belépni.... A sok negatív már NEM egyszerű furcsa vélemény, volna sok mail, amit betehetnék ide.   :down: De ha már beléptem, várom lay, lionSGI, Aramir, WhiteWolf, Egonka, conSalves, Devlin, Gabibácsi, szalai56, pszmdze, sirkope, stb. jelentkezését is, itt a lehetőség a megbeszélésre. ITT mondjátok a szemembe a vádjaitokat, NE a hátam mögött csináljátok. Csupa fül vagyok......  :D  ;)  :)

Miféle vádakat mondjak a szemedbe? Nincs semmi közös ügyünk, és ez így is van jól. Amint már leírtam annyira sem érdekelsz, mint vakot a némafilm.
Éppen ezért nem értem, miért lettem megemlítve a levelezésedben, mint "gyanúsított". Ezt a vádaskodást rossznéven veszem, így ismeretlenül.

#20 Felhasználó inaktív   Aramir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 17:39

Idézet: JUHASZZANTAL - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 14:50

Én meg már az Amigánál megmondtam, hogy a stílusod nem tetszik, ezért tettelek tiltóra.
Ez történik az alteregóiddal is.

Téma megosztása:

• (17 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó