Idézet: G_ArchAngel - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 21:17
300/2.8L-t használsz?
Mesélj róla, nagyon gondolkodom rajta, de félek, hogy a 3,5× ár nem éri meg a 4-eshez képest...
Sajna a 4l -kel kezdtem én is ( nem kevés pénzt buktam ),de utána a 2.8-ra áltam át kivéve a bigma
(4-6.3) 17-40 (ő páromé ,( de mai napig nem egyszer elviszem a 16-35 helyett ) nem volt szivem eladni annyira megszerettem:wub: ), meg a fix 50 (nem 1.4 hanem 1.8 mivel nem éreztem fonotsságát a 1.4-nek) . Az a valóság ha dolgozni akar az ember L ( 4,2.8,..) seriat vesz ott már nincs olyan baj hogy roszsz a leképzése nem pontos stb.. Tehát ha most olyat vársz töllem hogy nappal szembe a cra nagy a válaszom nem nagy de érezhető mint mindenen,ja és 2*-vel is király képe van (alapból ezért vettem). DE ha tényleg dolgozni akarsz vele : Sport stb.. akkro felejsd el a 4-eket nem fogsz tudni

, csak szabadtéren akkro is nyáron.
Szumma : én ahogy láttam te is inkább megfizetet a minőséget mint hogy bajlodj egy nem megfelelővel. Én a 4l-et sajna nem tudom használni a legtöbb esetbe (sport-riport munkákra) mert épp gyenge még iso 800-on is , vagy beválalod hogy az összes kép sötét lesz és uzsdji Pshez +zaj..
De ha van spéci kérdésed szívesen válaszolok