HWSW Informatikai Kerekasztal: Villogó system alert ikon a trayen - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Villogó system alert ikon a trayen

#1 Felhasználó inaktív   Odiee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 07. 23:55

Sziasztok cimben emlitett probléma adott. Mivel és hogyan lehet megölni ezt a rohadt reklám programot mert már az őrületbe kerget lassan. Próbáltam spyware eltávolítóval Pandával Ad-aware-val, kerestem a registriben de eddig semmi eredmény. Vidáman villog és éli életét a tray-en és én meg nagyon szeretném megölni onnan.
Aki tud segiteni azt nagyon szivesen veszem.

üdv. Odiee

#2 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 08. 00:27

Idézet: Odiee - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 23:55

Sziasztok cimben emlitett probléma adott. Mivel és hogyan lehet megölni ezt a rohadt reklám programot mert már az őrületbe kerget lassan. Próbáltam spyware eltávolítóval Pandával Ad-aware-val, kerestem a registriben de eddig semmi eredmény. Vidáman villog és éli életét a tray-en és én meg nagyon szeretném megölni onnan.
Aki tud segiteni azt nagyon szivesen veszem.

üdv. Odiee

hát igen jó is az a sárga háromszöges felkiáltójel nekem a spyware doctor leölte,de az inditópultba is benne van onnan manuálisan kell kiszedni
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3 Felhasználó inaktív   Odiee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 01:55

Hmmmm a problem hogy az inditó pultban semmi nincs ami erre vonatkozna... A spyware doctort még kipróbálom. Amugy ez nem háromszög hanem kék alapon kérdőjel ami vinyóvá alakul át piros kérdőjelllel. :) és ez villog... :s

#4 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 08. 06:49

Csökkentett mód, AVG anti-spyware-rel próbáld. De egy hijackthis naplóval többre mennénk (csak napló kell, ne javíttass vele semmit!)
A tray meg tálca magyarul.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#5 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 14:06

Idézet: Odiee - Dátum: 2007. Jan. 8., Monday - 1:55

Hmmmm a problem hogy az inditó pultban semmi nincs ami erre vonatkozna... A spyware doctort még kipróbálom. Amugy ez nem háromszög hanem kék alapon kérdőjel ami vinyóvá alakul át piros kérdőjelllel. :) és ez villog... :s

bazze.. pont par napja toroltem le ezt a dll-t mert meg meghagytam kiserletezes celjabol (virusokat es egyeb malwareket tanulmanyozok neha  :cool: ), de aztan xartam bele es inkabb letoroltem... :D ... azt tudom hogy c-vel kezdodik a dll es a system32 konyvtarban van ami ezt csinalja... ha raklikkelsz ugye akkor meg elohoz egy internet cimet amin reklamozza hogy vedd meg az antivermin vagy milyen progit.... ugye?

Szerkesztette: des 2007. 01. 08. 14:07 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#6 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 17:05

Idézet: Odiee - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 1:55

akkor az másfajta... :respect:
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#7 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 17:25

kozben "eszembe jutott":

cthkpcv.dll volt a ludas. na persze kerdes hogy neked is ez volt-e. de ha ilyet talalsz a windows/system32 konyvtarban, akkor azt torolheted. de elotte a registryben is keress ra es torolgesd ki az ehhez tartozo dolgokat mert hat a szemet az szemet. ne legyen az ott.. :)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#8 Felhasználó inaktív   alkesz24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 18. 15:08

Ez a kis programocska oldotta meg az én problémámat: SUPERAntiSpyware Free Edition. :rock:  A Google megtalálja neked. Nem kell szenvedni vele csökkentett módban. Nekem bevállt, de ahogy látom kinek mivel sikerült letakarítania. Nekem a többi felsorolt nem volt jó. :( 

#9 Felhasználó inaktív   Naka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 12:13

Üdvözletem!
Ha ezt feltelepítem:  SUPERAntiSpyware Free Edition és van 1 másik vírus írtom akokr nem fogják zavar egymást? :(  :think:

#10 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 13:31

Idézet: Naka - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 13:13

Üdvözletem!
Ha ezt feltelepítem:  SUPERAntiSpyware Free Edition és van 1 másik vírus írtom akokr nem fogják zavar egymást? :(  :think:

Ki kell próbálni, mert amit említesz, az kémprogramirtó, ha jól tudom. Ha sima vírusirtót raksz, akkor elvben mennie kell.

ps.: egyébként meg szerintem 2 vírusirtó NEM jobb, mint 1. 1-et kell megtanulni kezelni, használni, ismerni az üzeneteit, hibáit, stb.

Szerkesztette: Warrior 2008. 06. 05. 13:32 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#11 Felhasználó inaktív   Naka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 14:47

értem am csak annyira kéne ez a program SUPERAntiSpyware Free Edition míg azt a system alert izét kiírtom aztán letörölném. Majd megnézem.

#12 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 19:03

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. jún. 5., csütörtök - 14:31

Ki kell próbálni, mert amit említesz, az kémprogramirtó, ha jól tudom. Ha sima vírusirtót raksz, akkor elvben mennie kell.

ps.: egyébként meg szerintem 2 vírusirtó NEM jobb, mint 1. 1-et kell megtanulni kezelni, használni, ismerni az üzeneteit, hibáit, stb.

Spyware esetében vannak "csodák".
Amikor az egyébként jól működő S&D lefut, és utánakülöm az Ad-awaret, akor az még talál pár apróságot.
Fordítva is esett már.

Neves vírusirtókat teszteltek nemrég, ott is volt olyan, ami nem vett észre valamit, amit a másik megfogott, és fordítva.
Számíógép és internethasználat esetén kell egy egészséges paranoia.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#13 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 19:15

Idézet: csozsi - Dátum: 2008. jún. 5., csütörtök - 20:03

Spyware esetében vannak "csodák".
Amikor az egyébként jól működő S&D lefut, és utánakülöm az Ad-awaret, akor az még talál pár apróságot.
Fordítva is esett már.

Neves vírusirtókat teszteltek nemrég, ott is volt olyan, ami nem vett észre valamit, amit a másik megfogott, és fordítva.
Számíógép és internethasználat esetén kell egy egészséges paranoia.

Merthogy nincs univerzális eszköz... és az egyes programok esetleg nem ugyanazt tekintik "veszélyesnek", nem lévén sztenderdek. Pedig istenem, milyen szép lenne, ha csak a szabványok szerint lehetne vírust írni... :)

Az egészséges paranoiával tökéletesen egyetértek, ha gondolkodásnak és módszeres munkának fordítjuk. Az az igazi "kártevő elleni védelem." :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó