HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen processzorod van? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen processzorod van? 2007 Q1 Értékeld a témát: -----

Szavazás: Milyen processzort használsz a gépedben? (419 felhasználó adott le szavazatot)

Milyen processzort használsz a gépedben?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#161 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 26. 11:00

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 10:26

erősen OFF, but I agree, 4 hónapos a kicsikém  :Đ

:offtopic:

jóva' az enyimé 9 hónapos...lassan megszűletik  :p

Egyébként nem csak a suzukis vezettőkkel van baj...ez javarészt autó'független'.Én spec azokat se szeretem akik a kereszteződés sarkára állnak egy 15-20 millás bünöző terepjáróval/limó (X5,X3,A8,7es bmw és újonnan a Q7) vagy kupéval, esetleg még a hikomatra is....  :mad:  :offtopic:
MSI 990FXA / FX-6300 / HD 7850 OC

#162 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 11:04

Idézet: DoxaM - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 8:47

és mik azok a nyomós érvek?  :think: proci topik lévén, nyugodtan elmondhatod, és felvilágosithatod a "népet".Esetleg gondolom azt is megtudod magyarázni, h a gépemben lévő c2d nem is úgy megy ahogy a szintetikus progik/játékok "mutatják", hanem sokkal lassabb csak a mátrix hiteti el velem, igaZ?  :]  :pokeas2: Egyébként, ha azokban a programokban sokkal gyorsabb az új c2d amiket a legtöbb user általában használ, miért is vegyen olyan procit ami néhány olyan programban/helyen veheti fel a versenyt amit a felhasználok pár %-ka használ?  :omg:
Amúgy a szuzukival nincs semmi probléma...legalábbis az újjal.Aki meg azzal foglalkozik, h ki vesz szuzikit és röhög...hát csak annyit mondok, tipikus magyar  :omg:

Ez csak az én esetmeben van, 1× már leírtam. 1 jó hónapja megnézem mit kéne rádobnom a cumómra, és elég sok lett. Anniyval meg nem jobb. Ha új gépet raknék, valszeg c2d lenne - így érted már?

Suzukis témához(és ezzel legyen is vége): nem az autón röhögök, hanem a sofőrökön, de azokon inkább csak sírok sokszor.

#163 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 13:58

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 7:14

...
Tízezrek vesznek Suzuki-t, mikor a fél ország rajtuk röhög(akit megbántottam, bocs :) )
..

Ezt kifejtenéd? :rolleyes:
Swift, SX4 teljesen jó autók, az Ignis is úgy-ahogy. Ökör sofőrök meg mindenféle kocsival járnak.
Szóval kifejtenéd?
Semper Fi

#164 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 14:24

Ne fejtse! Mert ez a topic nem arról szól. kb arról kéne, hogy x jön szavaz esetleg ha viszket a háta beirja mire szavazott és pontosan mije van pont. Sem intel vs amdnek sem autós flamenek nem kéne itt lennie...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#165 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 14:26

Hamár beír ilyen butaságot és provokál, akkor legalább magyarázza meg, mire gondol...
Amúgy jogos, itt semmi keresnivalója ennek.
Semper Fi

#166 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 16:17

Idézet: joshua7 - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 14:26

Hamár beír ilyen butaságot és provokál, akkor legalább magyarázza meg, mire gondol...
Amúgy jogos, itt semmi keresnivalója ennek.

Privi menni fog, ezt itt tényleg fejezzük be  :respect:

Sorry mindenkitől

#167 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 26. 18:02

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 14:24

Ne fejtse! Mert ez a topic nem arról szól. kb arról kéne, hogy x jön szavaz esetleg ha viszket a háta beirja mire szavazott és pontosan mije van pont. Sem intel vs amdnek sem autós flamenek nem kéne itt lennie...

Egyébként diktatúra van vagy miért?
Szvsz amig az adott topik közösségét nem idegesiti/zavarja az off addig szerintem nem gáz...jó értem, h legyen rend meg fegyelem, de azért a diktatórizmus kora már sztem elmúlt..asszem, bár vannak olyanok akikben még lángol úgy tünik  :Đ
Példa: x jön szavaz, kilép.Kész.Y jön, feldob egy témát y2-y3-nak van róla véleménye, elbeszélgetnek kultúráltan, ha x csak szavazni jön vszinü teljesen mind1 mi van a topikban, nem érdekli.Vagy vegyünk egy szélsőséges esetet, x is beszál a tapasztalat megosztásba és normálisan halad tovább a téma és senki sem sérül meg senkinek sem szakad le a lába vagy keze emiatt, és sztem a fórum szinvonala sem csökken.Max látják, h itt normálisan el tudnak dumálni egymással az emberek.

(a hangsúly az adott topik közösségén van, nem pedig fölöslegesen fontoskodó embereken)

Szerkesztette: DoxaM 2007. 01. 26. 18:07 -kor

#168 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 18:10

Diktatúra? Uggyan már.. Még csak mod sem vagyok, csupán egy észrevétel volt... :rolleyes:

Az adott közösséget nem zavarját honnan veszed? Kérték többen is, hogy fejezzétek be, én is olvasom a topicot, azért mert nem postol valaki 5 percenként nem jelenti azt, hogy nincs itt. Amúgy felőlem te is meg a többi is azt csinál amit akar... Csak megvan mindennek a maga helye nemde?

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#169 Felhasználó inaktív   DoxaM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 21:00

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 18:10

Diktatúra? Uggyan már.. Még csak mod sem vagyok, csupán egy észrevétel volt... :rolleyes:

Az adott közösséget nem zavarját honnan veszed? Kérték többen is, hogy fejezzétek be, én is olvasom a topicot, azért mert nem postol valaki 5 percenként nem jelenti azt, hogy nincs itt. Amúgy felőlem te is meg a többi is azt csinál amit akar... Csak megvan mindennek a maga helye nemde?

"..Kérték többen is.."

Aha, és kik? Oli?állit egy butaságot, és kijelenti, h fejezzük már be?Ő lenne a nagy közösség aki kérte?  :think: mert mást nem látok.....aki meg itt ül ezelőtt a topik előtt és 5percenként frissitgeti és ha meglát egy offot akkor rögtön "ráharap"..nah az "szép" ember lehet  :rolleyes:

Ha meg nincs diktatúra, akkor miért baj, ha egy topikban =ahol senki se szól semmit, max benyögi, h mije van=, véletlen elkezdenek beszélgetni emberek?Egyébként igen, mindennek megvan a maga helye...ezzel nincs baj, csak a spontán dolgok azok ilyenek.

Mi lenne már, ha a media marktba bemegyek spanokkal és véletlenül beszélgetni merünk kocsikról / nőkről vásárlás közbe, és egy nagy állat biztonsági őr oda állna, h gyerekek itt ilyenről nem lehet beszélgetni mert ez egy müszaki üzlet....és kidobana....  :omg: :rolleyes: ez kb majdnem ilyen.

#170 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 21:25

Ez itt nem a media markt...

Én itt be is fejeztem. Nemtom 4 oldalas a topic ebből kb 1.5 flame. Ha ez neked így jó, mondtam már, hogy lesz*rom, én csak kifejeztem nemtetszésemet.

Szerkesztette: BoGab 2007. 01. 26. 21:27 -kor

#171 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 21:30

Az az azonnali topic-ba kértem 1 "takarítást", mert pl. nekem se tetszik, hogy megy az OFF (és ami fő, a flame)! :rolleyes:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#172 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 26. 21:41

Csak öregesen :D

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-10-1169844078.jpg

#173 Felhasználó inaktív   Leeroy of SMV Design 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 10:11

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. jan. 26., péntek - 21:30

Az az azonnali topic-ba kértem 1 "takarítást", mert pl. nekem se tetszik, hogy megy az OFF (és ami fő, a flame)! :rolleyes:

Jobb is, mert lassan betehetnénk a Suzukit is a szavazáskor választhatóak közé...  :Đ
Intel Core i7 4770K@4.3, Asus Z87-K, MSI N750Ti 2G, 8G DDR3, BenQ GL2240

#174 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 20:54

Még mindig a jó öreg Celeron 2,4 GHz-es proci dohog a gépben. :smoker:  :Đ A következő lépés egy Core 2 proci lesz majd. Majd... :(
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#175 Felhasználó inaktív   yogibear974 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 30. 13:05

Egy pötty. K7  Semp.3000+ stock. A  :cool:
MSI K7N2 Delta-ILSR (MS-6570G); AMD Sempron ™ 3000+ 2160 MhZ 12*180); X1950PRO; 2GBDDRKingmax; Ergo525; KKB-2050U; SAM840PRO 256GB SSD; SamBX2250 LED 22” ...kicsit öreg,megtáltosodva, de legalább ki van fizetve ;-) no % THM. Azért így is szeretem ;-D

#176 Felhasználó inaktív   olzoli 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 14:26

SanDiego 3500+@3GHz.

DoxaM.  Ha autokrol akarsz beszélgetni akkor miért mész a MediaM-ba? Ha valaki kifejezi nemtetszését akkor minimum figyelembe vehetnéd. Nem azt kéne megkérdzni hogy kiket zavar a te eröltetett stilusod, (mert van akit zavar és már jelezte is) Hanem inkább kérdezd meg hgy ki szeretne egy szavazós topikban AMD-Intel vitát (vagy autofikázást) olvasni. Ha mindenáron kifejezni valód van mások felé, akor nyiss magadna egy neked tetsző témát. Hidd el, ha érdeke valakit, akkorl el fogjuk olvasni (OTT) és majd istenitjük, vagy lefikázzuk a véleményedet.

#177 Felhasználó inaktív   KROK 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 31. 22:12

AMD Athlon XP 1700+ @ 2700+ (11X133 -> 13X166) de megy 1,85Val 16X166-on is egy ideig...  :cool:

1466 @ 2669MHZ - CPU-Z

Szerkesztette: KROK 2007. 01. 31. 22:15 -kor

Profin művelem még mindig a műfaj rámeső részét,
Fellegekig felraktam a minőségi mércét!
ASUS A7N8X-E DLX, Athlon XP 1700+ @ 2700+, 1024MB RAM (CL2), GeForce 7300GT DDR3 128MB, 200GB HDD
GAMESTAR Fórum: Lord_KROK (Over 75000)

#178 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 03:48

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. jan. 9., kedd - 10:46

Sok minden történt az előző szavazás óta, szerintem az A64 vonal lassan lekerül a trónról.

Via processzorokat kihagytam, 0 szavazat érkezzet rájuk múltkor...

Hajrá!  :D

Hali,
nekem Celeron D 2.8GHz.

Via-t kar volt kihagyni, pont most jottek ki valami uj chipsettel ami Vista comp.
Ha pedig nincs senkinek, az is egy adat ami (majdnem,mert meg akkor sem ;) )teljesse teszi a startisztikat.

#179 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 04:41

Idézet

Szvsz amig az adott topik közösségét nem idegesiti/zavarja az off addig szerintem nem gáz...
Ezzel -halkan es ovatosan- egyetertek.

Idézet

Egyébként diktatúra van vagy miért?
Szerinted nem az? Amig a forum valakinek (barkinek, maganszemelynek vagy vallalkozasnak) a tulajdonaban van addig diktatura is van, ezt el kell fogadni (nem kell ;) )

Idézet

x is beszál a tapasztalat megosztásba és normálisan halad tovább a téma és senki sem sérül meg senkinek sem szakad le a lába vagy keze emiatt, és sztem a fórum szinvonala sem csökken.Max látják, h itt normálisan el tudnak dumálni egymással az emberek.
igy igaz. :respect:

A flame es off miatt siroknak: mondjuk szavaz es hozzaszol itt 459 ember, mindenkinek a hozzaszolasa csak a processzora nevet - kodjelet tartalmazza. Hanyan is ragnatok keresztul magatokat a topikon? Mert a f@szomnak sincs kedve egy sokszaz processzornevet (es azon kivul semmit mast) tartalmazo topicot olvasgatni orakig, annyi erovel csinalok magamnak egy excel tablazatot tele procinevekkel, kiprintelem es azt olvasgatom a budin orakig, hmm?
Procik egymashoz viszonyitasa, ar-ertek viszonya egyaltalan nem flame sokkal inkabb olyan erdekes es sokak szamara hasznos informaciok gyujtemenye ami erdekesse es olvasmanyossa teszi a topikot.
Ha valakinek nem tetszik, az szavazzon es lapozzon tovabb, nem kotelezo irkalni is ide.
Suzukis pelda mondjuk eleg szerencsetlen volt, maradjunk a prociknal on-vagy off topik hozzaszolasokkal egyarant :up:

Szerkesztette: szabinar 2007. 02. 01. 04:42 -kor

#180 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 05:19

Idézet: Leeroy - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 10:11

Jobb is, mert lassan betehetnénk a Suzukit is a szavazáskor választhatóak közé...  :Đ

Suzuki gsxr-1000 motorvezerlo elektronikaja 32 bites (2002-ig 16 bites) procival muxik, igy lesz az offbol ontopik :D

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.