Idézet: GNR - Dátum: 2007. aug. 30., csütörtök - 20:57
Piftukának nem kell körbefutnia semmit...

Már a 8. percben gólt kapott a Honvéd.
Sajnos!
Pedig annyira szerettem volna az Országalma körül egy Honvéd sálba "öltözve" rohangálni!

:Đ
Komolyra fordítva... a múltkor azt mondtam, hogy "Kispest drukker" lettem...
Hát kérem a fiúk elég gyorsan magamhoz térítettek. Tegnap gyalázatos, szégyellni való teljesítményt nyújtottak.
Az első meccs után álmomban nem gondoltam volna, hogy egy ilyen gyenge Hamburg ellen még helyzetet sem tud kialakítani a kispesti csapat.
Úgy pattantak le a "fiaink" a német játékosokról, mintha betonfalnak ütköztek volna. Nyoma sem volt a múltkori keménységnek, határozottságnak.
A szokásos magyar futballbetegségekről (kétszer nem tudták jó helyre rúgni a labdát a fiúk, s fejben olyan buták voltak, mint egy ökör) nem is beszélve.
A "hab a tortán" a Hemingway szánalmas védőbeszéde volt!
Megint jött a "tulajdonképpen nem szégyen egy ilyen gazdag csapat ellen veszíteni", és a "tulajdonképpen más magyar csapat sem idén, sem tavaly nem jutott el a második selejtezőkörig" szintű szánalmas duma.
Mérges vagyok, és rendkívül csalódott.
Egyetlen dicséret Szmiljanics-ot illeti. Olyat tett, amire senki nem számított szerintem a meccset megelőzően: majdnem három gólt rúgott Hamburg-ban. Más kérdés, hogy véletlenül rossz kapuba. :Đ