HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#1841 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 31. 09:06

Idézet: GNR - Dátum: 2007. aug. 30., csütörtök - 20:45

F csoport: ez sem tűnik brutál csoportnak, MU, Roma továbbjutást várok, no meg elégtételt a farkasoktól! :]

G csoport: pff... PSV, Inter simán továbblép, UEFA-ra viszont nagy csetepaté lesz. Fingom sincs!

Nagyon nem értek veled egyet ebben!
Fogsz te még meglepődni, ha esetleg az általad biztos kiesőnek tartott csapatok jutnak tovább. :)

Megjegyzem... látva, hogy a Barca idén is a 2006/2007-es szezonban nyújtott xar focit játsza (tötyörgő "nagy sztárok" alibifocija) én nem vagyok olyan biztos abban az "egyértelmű" Barca továbbjutásban.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1842 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 09:18

Idézet: GNR - Dátum: 2007. aug. 30., csütörtök - 20:57

Piftukának nem kell körbefutnia semmit... :(
Már a 8. percben gólt kapott a Honvéd.
Sajnos!

Pedig annyira szerettem volna az Országalma körül egy Honvéd sálba "öltözve" rohangálni!  :p  :Đ

Komolyra fordítva... a múltkor azt mondtam, hogy "Kispest drukker" lettem...

Hát kérem a fiúk elég gyorsan magamhoz térítettek. Tegnap gyalázatos, szégyellni való teljesítményt nyújtottak.

Az első meccs után álmomban nem gondoltam volna, hogy egy ilyen gyenge Hamburg ellen még helyzetet sem tud kialakítani a kispesti csapat.  :(

Úgy pattantak le a "fiaink" a német játékosokról, mintha betonfalnak ütköztek volna. Nyoma sem volt a múltkori keménységnek, határozottságnak.

A szokásos magyar futballbetegségekről (kétszer nem tudták jó helyre rúgni a labdát a fiúk, s fejben olyan buták voltak, mint egy ökör) nem is beszélve.

A "hab a tortán" a Hemingway szánalmas védőbeszéde volt!  :down:

Megint jött a "tulajdonképpen nem szégyen egy ilyen gazdag csapat ellen veszíteni", és a "tulajdonképpen más magyar csapat sem idén, sem tavaly nem jutott el a második selejtezőkörig" szintű szánalmas duma.

Mérges vagyok, és rendkívül csalódott.

Egyetlen dicséret Szmiljanics-ot illeti. Olyat tett, amire senki nem számított szerintem a meccset megelőzően: majdnem három gólt rúgott Hamburg-ban. Más kérdés, hogy véletlenül rossz kapuba.  :Đ  :evil2:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1843 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 10:18

A hirtelen focistahalálhoz hozzászólnék egy pöppet.
Nem lehet, hogy 20-50 évvel ezelőtt is megestek ilyen dolgok? Csak anno a híradások sokkal kevésbé foglalkoztak ilyennel, illetve nem volt ennyi futbalista. A halálközlés mostanában nagyon divat lett. :(

A Honvéd meg kiesett. Megérdemelten.

#1844 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 11:18

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2007. aug. 30., csütörtök - 20:35

Na kedves Bálesz ,hogy helyre tegyük a dolgokat...A Fiam :D

http://kepfeltoltes.hu/view/070830/K_p_084...ltoltes.hu_.jpg

Ezt miért is nekem címezted? :)

Egyébként kb én is ilyen korban kezdtem meccsre járni és eléggé ott ragadtam  :Đ
Remélem nem megy el a kedve az egésztől a mostanában láthaszó észvesztő színvonalú meccsek miatt :(
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#1845 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 11:41

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. aug. 31., péntek - 12:18

Ezt miért is nekem címezted? :)

Egyébként kb én is ilyen korban kezdtem meccsre járni és eléggé ott ragadtam  :Đ
Remélem nem megy el a kedve az egésztől a mostanában láthaszó észvesztő színvonalú meccsek miatt :(

Természetesen csak poénból... :)  Fradi meccsre még nem vittem, egyelőre csak itteni, Veresegyház- Rafc rangadóra :Đ , úgy vettem észre nézte és érdekelte a dolog. Persze otthon a kertben állandóan focizunk.  Talán idén vagy jövő tavasszal bepróbálkozom az Üllői úttal...
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#1846 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 01:56

Adrianót nem nevezte az Inter a BL-be. Azért ez is megérne egy játéskossors-sztorit az NS-ben: hogyan lesz valaki a Serie A legnagyobb csatártehetségéből néhány szűk esztendő alatt egy alkoholista szerencsétlen dagadék, akit az elnöke minden támogatása sem képes a csapatba juttatni, a saját klubja képtelen kölcsön- és eladni, és aki a legkevesebb kárt azzal teszi, ha felül a lelátóra - évi több millió euróért.

Ja, Filkort sem nevezte az Inter, nemhogy az "A" keretbe, hanem a tartalékok közé sem. Mondjuk ez kisebb meglepetés.

Szerkesztette: Satriani 2007. 09. 02. 01:59 -kor

#1847 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 09:19

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 0:56

Adrianót nem nevezte az Inter a BL-be. Azért ez is megérne egy játéskossors-sztorit az NS-ben: hogyan lesz valaki a Serie A legnagyobb csatártehetségéből néhány szűk esztendő alatt egy alkoholista szerencsétlen dagadék, akit az elnöke minden támogatása sem képes a csapatba juttatni, a saját klubja képtelen kölcsön- és eladni, és aki a legkevesebb kárt azzal teszi, ha felül a lelátóra - évi több millió euróért.

Ja, Filkort sem nevezte az Inter, nemhogy az "A" keretbe, hanem a tartalékok közé sem. Mondjuk ez kisebb meglepetés.

Elméletileg érdeklődött utána a West Ham.. De akkor ezek szerint semmi sem lett az ügyletből. Talán majd a  téli átigazolási időszakban.

#1848 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 09:36

Idézet

15 meccset, köztük a Hamburg-Honvéd UEFA-kupa visszavágót is csalás gyanúja miatt vizsgálja az európai labdarúgó szövetség.
A Süddeutsche Zeitung információi szerint a mérkőzést megelőzően Ázsiában óráról órára zuhant a hazai csapat győzelmének nyeremény-szorzója, és egyre nagyobb összegekkel fogadtak a német csapat több mint kétgólos győzelmére. A magyar csapat a gól nélküli első találkozó után 4-0-ra kapott ki idegenben.
A Honvéd sajtó-osztálya szerkesztőségünktől értesült a hírről, azt mondták, nem kívánnak nyilatkozni, de a csalás vádját visszautasítják.

http://www.nb1.hu/me...hp?itemid=44913

:confused:
Így már mindjárt érthető a kiesés! Lehet, az összes csapatunk "direkt" pottyan ki állandóan? :Đ
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#1849 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 09:54

Idézet: GNR - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 8:36

Így már mindjárt érthető a kiesés! Lehet, az összes csapatunk "direkt" pottyan ki állandóan? :Đ

Pontosan:D

Pedig simán továbbjutottak volna a srácok :D

#1850 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 13:39

Adriano és a West Ham: azt olvastam pár hete, hogy Adriano kölcsönben nem volt hajlandó sehová sem igazolni, és az iránta érdeklődő klubokat (West Ham, Spurs, Parma) kvázi rangon alulinak találta... :rolleyes:

Hamburg - Honvéd: Szmiljanics gólja tudatos volt, csak bebiztosította a szelvényt. :cool: Simán elképzelhetőnek tartom, hogy direk kaptak ennyit, így mégis jobb, mint üres zsebbel, csalódottan hazamenni. Amúgy jó reggelt, UEFA, ne gondolják má', hogy a játékosok nem fogadnak. Csak 15 meccset vizsgálnak? Ha rendet akarnak tenni, lehet, hogy ez is kevés lesz.

#1851 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 16:34

Pfuj, kutyául játszottunk ma a Cagliari ellen, de megvan a 3pont :D
Az igaz hogy ezért a teljesítményért 1pont járt volna max, de egye fene jó ez így!

3fontos tanulság:
- középpályánk zéró (védelmet is idevehetjük, olyanokat helyezkedtek néha hogy csak lestem)
- nagy hálával tartozom a pályamunkásnak, akit felpofozott Zebina (remélem vissza se engedik a pályára már idén)
- Camo és Buffon seggét végigcsókolhatják az öltözőben! Salihami kispad ezek után, a napnál világosabb.

+1: Legro is kritikán aluli volt, csomagolhat felőlem ő is!
"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#1852 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 17:37

Idézet: Csiresz - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 17:34

Pfuj, kutyául játszottunk ma a Cagliari ellen, de megvan a 3pont :D
Az igaz hogy ezért a teljesítményért 1pont járt volna max, de egye fene jó ez így!

3fontos tanulság:
- középpályánk zéró (védelmet is idevehetjük, olyanokat helyezkedtek néha hogy csak lestem)
- nagy hálával tartozom a pályamunkásnak, akit felpofozott Zebina (remélem vissza se engedik a pályára már idén)
- Camo és Buffon seggét végigcsókolhatják az öltözőben! Salihami kispad ezek után, a napnál világosabb.

+1: Legro is kritikán aluli volt, csomagolhat felőlem ő is!

Örömteli, hogy Juve drukkerként ilyen kritikus tudsz lenni! :up:
Bizony a Cagliari egy hajszállal jobb volt ma, szépen, tudatosan játszottak! Úgy érzem én is, a döntetlen lett volna igazságos eredmény.
De a helyzeteket be kell lőni...

#1853 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 20:15

A nap meglepetése, lehet kárörvendeni -> Aston Villa - Chelsea 2:0  :Đ

Nagyon az elején vagyunk, de tavaly az ágyúsaim elszarakodták az első 1/3-adát a bajnokságnak és tudjuk mi lett a vége...a mu most ezt próbálja ki épp, a cselszki veresége is meglepetés teljesen.

;)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1854 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 20:19

Idézet: GNR - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 10:36

Nevetséges az egész. Most őszintén egy reálisan gondolkodó ember egy Hamburg - Honvéd meccsen mire tippelne? Papírforma szerint minimum 3:0-ra. Nem? :think:  :confused:

#1855 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 20:32

Idézet: Warton - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 21:19

Nevetséges az egész. Most őszintén egy reálisan gondolkodó ember egy Hamburg - Honvéd meccsen mire tippelne? Papírforma szerint minimum 3:0-ra. Nem? :think:  :confused:

De! Csak az sem mindegy, hogy ezért még sok pénzt is kap, tuti!!!

#1856 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 21:39

hm :) egész jó eddig a Real :respect:  ;)

-C0pp3rM!n3-

#1857 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 02. 23:07

Na ez már nem normális dolog:

Szívinfarktust kapott és meghalt Jairo Nazareno, 21 éves ecuadori labdarúgó.

2007. 09. 02

http://www.origo.hu/sport/focivilag/200709...focistaval.html

Nem gyanus már ez egy kicsit? Szedetnek ezekkel valamit? Szigorúbb vizsgálatok kellenek vagy valamin változtatni kellene. Egyre többen halnak meg.

Csak azt nem ertem, hogy az NBA-ban vagy az NHL-ben miert nem fordul elo ilyesmi, holott ott a jatekosok az alapszakaszban (NBA) 82(!) meccset jatszanak, majd erre jon a playoff, egy bajnokcsapatnal ez tovabbi 20-25 meccset jelent. Emellett a focistak evi maximum 60 meccset jatszanak.

Szerkesztette: Dextrose 2007. 09. 02. 23:16 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#1858 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 07:18

Idézet: GNR - Dátum: 2007. szept. 2., vasárnap - 21:32

De! Csak az sem mindegy, hogy ezért még sok pénzt is kap, tuti!!!

Jó, de nem arról van szó, hogy nagyon alacsony odsza volt a meccsnek és erre rakott rá mindenki rengeteg pénzt? Ráadásul az odsz folyamatosan csökkent.

#1859 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 09:07

Idézet: Warton - Dátum: 2007. szept. 3., hétfő - 8:18

Jó, de nem arról van szó, hogy nagyon alacsony odsza volt a meccsnek és erre rakott rá mindenki rengeteg pénzt?

Azért egy első körös 0:0 után a kétgólos különbségnek legalább 2,2-2,4 körüli szorzója szokott lenni. Az komoly nyereség. Egy meccsre pedig akkor szoktak sokan fogadni, ha érkezik egy tuti tipp. ;)

#1860 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 14:02

Idézet: Warton - Dátum: 2007. szept. 3., hétfő - 8:18

Jó, de nem arról van szó, hogy nagyon alacsony odsza volt a meccsnek és erre rakott rá mindenki rengeteg pénzt? Ráadásul az odsz folyamatosan csökkent.

Tök mindegy! Ha 0,1-es szorzóval fizet, akkor is nyersz! Nem?

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.