Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 20:49
Sajnos egy percet sem láttam a meccsből. Az eredmény számomra meglepetés, akkor is, ha sörmeccs volt: masszív csapat a lengyel. Szép eredmény.
Az bizony. Én is örülök, hogy a srácok megint győztek.
Én az első félidő kb. felétől néztem a meccset. Nem volt magas színvonalú mérkőzés, de tulajdonképpen abszolút nyilt sisakos volt a küzdelem.
Gerzson zseni volt ismét. Nem értek egyet Várhidi azon nyilatkozatával, hogy "a válogatott nem függ Gerától". Bizony az elmúlt években számtalanszor bebizonyosodott, hogy ha jól megy neki a játék, akkor a hátán viszi a csapatot, gyakran sikerre sarkallva őket, ha pedig nem, vagy rosszul játszik, akkor az meglátszik a csapat teljesítményén.
Persze én abban bízom, hogy a jövőben egyre több olyan fiatal lesz tagja a válogatottnak, aki hozzá hasonlóan "esszenciája" lesz a válogatott játékának.
Meglepő módon most még Csizmadia is elég korrekt játékot nyújtott.

:Đ
Tőzsérrel kapcsolatban nem változott a véleményem. A válogatott számára nemhogy nem hasznos, de kimondottan káros a játéka.
S úgy vélem, csatár fronton problémáink vannak. Feczesin egy, az egyben képtelen soha megverni az emberét. 100%-os helyzetben viszonylag jó a helyzetkihasználása, de egy nála gyengébb felépítésű játékosról is úgy pattan le, mintha betonfalnak szaladt volna, s amikor fogja valaki, akkor gyakorlatilag képtelen a labdát átvenni, lekezelni.
Priskin szintén hasonló játékos. Ha senki nem zavarja, akkor jól tudja értékesíteni a helyzeteket, de csatár létére nagyon gyenge, s ha már 1 ember van a nyakában, akkor az 1000%-os helyzeteket is kihagyja. (Ahogyan tegnap is.)
Szükség van 1-2 igazán agilis csatárra. (Mondjuk Dzsudzsák nem rossz, de szélsőként inkább a gólok előkészítésében van nagy szerepe.)
Csatlakozom Error komához, s én is remélem, hogy még pár igazán tehetséges, jó fiatal játékossal kiegészülve hamarosan a VB csoportmérkőzéseken izgulhatunk a fiúkért.