HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2321 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 18. 10:50

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 16:53

Piftu, nem kimondottan az edzőkre nézve jogos kritika, inkább a hazai bajnokságra gondolhatott Várhidi.

Természetesen a bajnokságról volt szó, de szerintem ott a felelősség minden részről kölcsönös. A bajnokság színvonalában benne vannak a játékosok, a vezetők, a körülmények, s bizony az edzők is.
Ráadásul utóbbiak még szem előtt is vannak, mert rengetegszer nyilatkoznak, sokszor szerepelnek meghívott vendégként sportműsorokban, s gyakran lehet tőlük hallani a számtalan ócska kifogást arra nézve, hogy miért olyan alacsony a bajnokság színvonala.

Idézet

Igaza is van, ebben a hazai pocsványban hiába feszülsz meg, egyszerűen nincs olyan kompetitív a bajnokság, mint egy olasz-német-angol másodosztály, U21 esetén pl. olasz primavera csapat.

Ezzel egyébként maximálisan egyetértek én is.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2322 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 18. 10:51

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 12:18

http://www.nemzetisp...php?cikk=157120

Nem ellenőriztem a hír hitelességét, de akkor is durva, ha csak a fele igaz.

Sajnos hiteles. Még aznap egy hírportálon is olvastam.

Más kérdés, hogy a dél-amerikai, ill. afrikai labdarúgásban az ilyen események azért annyira nem meglepőek. (Ennél még sajnos tízszer durvább esetek is előfordultak már.)

#2323 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 18. 10:53

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 16., kedd - 9:13

Amúgy meg mindegy.

Valóban az.

De elmagyarázná nekem valaki, ha kérhetem, hogyan kerülhet 1 kg kábítószer "véletlenül" valakinek a csomagtartójába?  :think:

#2324 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 18. 11:03

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 17., szerda - 20:49

Sajnos egy percet sem láttam a meccsből. Az eredmény számomra meglepetés, akkor is, ha sörmeccs volt: masszív csapat a lengyel. Szép eredmény.

Az bizony. Én is örülök, hogy a srácok megint győztek.  :up:

Én az első félidő kb. felétől néztem a meccset. Nem volt magas színvonalú mérkőzés, de tulajdonképpen abszolút nyilt sisakos volt a küzdelem.

Gerzson zseni volt ismét. Nem értek egyet Várhidi azon nyilatkozatával, hogy "a válogatott nem függ Gerától". Bizony az elmúlt években számtalanszor bebizonyosodott, hogy ha jól megy neki a játék, akkor a hátán viszi a csapatot, gyakran sikerre sarkallva őket, ha pedig nem, vagy rosszul játszik, akkor az meglátszik a csapat teljesítményén.

Persze én abban bízom, hogy a jövőben egyre több olyan fiatal lesz tagja a válogatottnak, aki hozzá hasonlóan "esszenciája" lesz a válogatott játékának.

Meglepő módon most még Csizmadia is elég korrekt játékot nyújtott.  :p  :Đ

Tőzsérrel kapcsolatban nem változott a véleményem. A válogatott számára nemhogy nem hasznos, de kimondottan káros a játéka.

S úgy vélem, csatár fronton problémáink vannak. Feczesin egy, az egyben képtelen soha megverni az emberét. 100%-os helyzetben viszonylag jó a helyzetkihasználása, de egy nála gyengébb felépítésű játékosról is úgy pattan le, mintha betonfalnak szaladt volna, s amikor fogja valaki, akkor gyakorlatilag képtelen a labdát átvenni, lekezelni.

Priskin szintén hasonló játékos. Ha senki nem zavarja, akkor jól tudja értékesíteni a helyzeteket, de csatár létére nagyon gyenge, s ha már 1 ember van a nyakában, akkor az 1000%-os helyzeteket is kihagyja. (Ahogyan tegnap is.)

Szükség van 1-2 igazán agilis csatárra. (Mondjuk Dzsudzsák nem rossz, de szélsőként inkább a gólok előkészítésében van nagy szerepe.)

Csatlakozom Error komához, s én is remélem, hogy még pár igazán tehetséges, jó fiatal játékossal kiegészülve hamarosan a VB csoportmérkőzéseken izgulhatunk a fiúkért.  :cool:

#2325 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 00:04

FTC: másfél éves szerződést írt alá az Üllői úton Paul Shaw :think: Érdekes. Ennyire bíznak az angolok abban, hogy ők nyerik a tendert? Mindegy, remélem, hétvégén játszhat. :D

A válogatottnak gratula, szép eredmény. :respect:  :cool:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2326 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 01:33

Idézet: Necros - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 1:04

FTC: másfél éves szerződést írt alá az Üllői úton Paul Shaw :think: Érdekes. Ennyire bíznak az angolok abban, hogy ők nyerik a tendert? Mindegy, remélem, hétvégén játszhat. :D

A válogatottnak gratula, szép eredmény. :respect:  :cool:

Az angol ötödosztályból jön...biztos ő lesz a messiás  :Đ
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#2327 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 11:04

Offline kínzó kérdés.

Már régóta gyötör a kiváncsiság, hogy nem zavarja a játékosokat az izgő-mozgó LED-reklámfelület?? Én tuti elhánynám magam  :Đ

Filóztam azon, hogy talán a szemszögükból nem lehet látni, de rendszeresen onnan kameráznak, és simán látszik.

#2328 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 11:13

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 2:33

Az angol ötödosztályból jön...biztos ő lesz a messiás  :Đ

Az lesz az igazán szomorú, ha tényleg ő :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2329 Guest_diegho_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 10. 19. 11:48

a válogatottról annyit, hogy csatár poszton tényleg van még mit fejlődni, ha visszagondolok elmúlt 10 év magyar focijára, nem is tudnék mondani egy igazán vérbeli csatárt sem. középpályára most is vannak jó embereink, meg szélre is, de igazi erőcsatár mint mondjuk Toni vagy Rooney nagyon hiányzik. U19-esek között nincs ilyen? Nem szoktam követni az ő meccseiket, de ahogy látom nagyon odavágnak szinte mindenkinek, talán tőlük kellene 1-2 igéretesebb srácot felhozni és akkor már kész is lenne egy olyan csapat aminek a meccseit öröm lesz nézni jövőre. Védelem kicsit jobban összeszokik és már meg is vagyunk. Kapusunk remek, középpályánk úgy érzem már most elég erős arra is, hogy top csapatokkal felvegyük a harcot, egyedül befejező csatárok hiányoznak. ha visszagondolok elmúlt meccsekre, mindegyik akcóigólnál a középpályások csinálták meg a helyzetet, a csatárnak csak oda kellett tennie a lábát és kész. Remélem Várhidi is rájön hogy elöl gyengék vagyunk, nem oldhatnak mindent a középpályások, legalább 1 befejező ember kell előre, akkor ha nem is világklasszis, de saját maga ki tud alakítani helyzeteket, persze az igazi egy olyan páros lenne aminek egyik tagja egy igazi erőcsatár, távolról is el meri vállalni, nem ilyed meg ha 2 védő van előtte vagy ha meglökik egy kicsit, nem esik össze, mellé egy sunyi Inzaghi stílusú taktikus játékos és meg is van a csatársorunk, ha sikerül találni 2 ilyen embert le merem fogadni ott leszünk a következő világversenyen.

#2330 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 14:12

Idézet: diegho - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 12:48

a válogatottról annyit, hogy csatár poszton tényleg van még mit fejlődni, ha visszagondolok elmúlt 10 év magyar focijára, nem is tudnék mondani egy igazán vérbeli csatárt sem. középpályára most is vannak jó embereink, meg szélre is, de igazi erőcsatár mint mondjuk Toni vagy Rooney nagyon hiányzik. U19-esek között nincs ilyen? Nem szoktam követni az ő meccseiket, de ahogy látom nagyon odavágnak szinte mindenkinek, talán tőlük kellene 1-2 igéretesebb srácot felhozni és akkor már kész is lenne egy olyan csapat aminek a meccseit öröm lesz nézni jövőre. Védelem kicsit jobban összeszokik és már meg is vagyunk. Kapusunk remek, középpályánk úgy érzem már most elég erős arra is, hogy top csapatokkal felvegyük a harcot, egyedül befejező csatárok hiányoznak. ha visszagondolok elmúlt meccsekre, mindegyik akcóigólnál a középpályások csinálták meg a helyzetet, a csatárnak csak oda kellett tennie a lábát és kész. Remélem Várhidi is rájön hogy elöl gyengék vagyunk, nem oldhatnak mindent a középpályások, legalább 1 befejező ember kell előre, akkor ha nem is világklasszis, de saját maga ki tud alakítani helyzeteket, persze az igazi egy olyan páros lenne aminek egyik tagja egy igazi erőcsatár, távolról is el meri vállalni, nem ilyed meg ha 2 védő van előtte vagy ha meglökik egy kicsit, nem esik össze, mellé egy sunyi Inzaghi stílusú taktikus játékos és meg is van a csatársorunk, ha sikerül találni 2 ilyen embert le merem fogadni ott leszünk a következő világversenyen.

Jelenleg 1 szem csatárral játszunk, VP hadrendje szerint. Hozzá csatlakozik balról Dzsudzsák (vagy Halmosi), jobbról Gera (vagy Filkor, ha Zoli bemegy középre). Annak az egy szem csatárnak első számú feladata a labdatartás lenne, amíg felérkeznek a többiek. Valamint természetesen a befejezés. Priskin, és Feczesin próbálkoznak ezen a poszton, felemás sikerrel. Az utóbbi pár meccsen Fecze' volt nyerőbb, Priska szerintem formán kívűl van. "Erőcsatár" jelenleg nincs a bevethető játékosok között, az U19-nél sem.
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#2331 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 18:35

Piftuka! Talán most már megnyugodhatnak a fehérvári szurkolók! :up:

Idézet

Mint ismeretes, a Fehérvár FC Kft ma taggyűlést tartott. Az összejövetelen - úgy tudjuk - valamennyi tulajdonos megjelent, igaz, a legnagyobb százalékkal bíró Fetév-Szer Kft-t az ügyvéd képviselte végig.

Az MTI közleménye szerint Szauerwein Tivadar lett a kft többségi tulajdonosa a fehérvári klubnál. A távirati iroda közleményében olvasható még: "Az üzletember azt javasolta, hogy a hatékonyabb működés érdekében két ügyvezető irányítsa a napi munkát. Gál László eddigi ügyvezető így csak a sportügyekkel foglalkozna, míg a pénzügyi irányítást egy ehhez megfelelő végzettséggel rendelkező gazdasági szakemberre kívánják bízni.

A taggyűlés arról is döntött, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kezdeményezésére indított licenceljárási vizsgálatban Viniczai Tibor kisebbségi tulajdonos képviselje a klubot.

A tanácskozáson Nemes Ferenc - aki az MLSZ alelnöke is - bejelentette, hogy egyszázalékos tulajdonrészét Viniczainak ajándékozza, amit a november 5-i taggyűlés hagy majd jóvá.

A futball kft. sorsa szerepel a székesfehérvári önkormányzat jövő heti ülésének a napirendi pontjai között is. A városvezetésnek a tulajdonosokkal együtt több problémára is megoldást kell találnia: a klub háromhavi fizetésekkel és különböző prémiumokkal tartozik a játékosoknak."

Honlapunk úgy tudja, a játékosok elmaradt fizetéseinek rendezését a jövő hétre ígérték a résztvevők.

http://www.nb1.hu/me...hp?itemid=46794
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#2332 Felhasználó inaktív   Windy07 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 18:36

Erőcsatár? Torghellét sírjátok vissza? :Đ
There were 3 peanuts walking down the street. One was assaulted.......... peanut

#2333 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 19:46

Idézet: Windy07 - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 19:36

Nem tudom miért de szintén akartam ezzel a névvel viccelődni, de nem mertem.  :D
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#2334 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 19:57

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 18:46

Nem tudom miért de szintén akartam ezzel a névvel viccelődni, de nem mertem.  :D

"Focizik" még?  :D

#2335 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 00:03

8)  :lol: :nevet:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2336 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 09:17

Idézet: Necros - Dátum: 2007. okt. 19., péntek - 1:04

Fejlemény 1: Shaw januárig nem játszhat. (ehhe, újabb jó húzás az elnőkségünktől)
Fejlemény 2: McCabe-ék (akik skótok, nem angolok. Ha leangoloznád őket, szerintem ott helyben végeznének Veled :D) valószínűleg be sem adják a pályázati anyagot. Már megint variálnak, nem lesz ebből semmi...
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#2337 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 09:38

télleg, a mi Söndörünk hova lett ? :D

-C0pp3rM!n3-

#2338 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 13:36

Idézet: Coppermine - Dátum: 2007. okt. 20., szombat - 10:38

télleg, a mi Söndörünk hova lett ? :D

-C0pp3rM!n3-

Carl Zeiss Jena (Bundesliga II.)
Épp olvastam valamikor, hogy nagyszerű formában játszott az egyik mérkőzésen, egyszer fejjel veszélyeztetett, majd adott egy gólpaszt.  :D
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#2339 Guest_diegho_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 10. 20. 13:46

kell hozatni dél amerikából vagy afrikából valami jó csatárt előre, aki tud labdát tartani. csináljuk azt mint kézilabdában. hozzunk egy Perez-t a fociba is :D

#2340 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 20. 15:29

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2007. okt. 20., szombat - 14:36

Carl Zeiss Jena (Bundesliga II.)
Épp olvastam valamikor, hogy nagyszerű formában játszott az egyik mérkőzésen, egyszer fejjel veszélyeztetett, majd adott egy gólpaszt.  :D

kérdés kit veszélyeztetett fejjel... az ellenfél játékosát, esetleg a bírót... mert hogy a kaput a labdával, abban biztos vagyok :D

-C0pp3rM!n3-

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.