Idézet: bálesz - Dátum: 2007. aug. 2., csütörtök - 23:21
Tóth Ivánnak vehetnek a csapattársak egy pár csokit/sört/karibi táncoslányt... :Đ
Amikor vége lett a meccsnek, akkor arra gondoltam, hogy Tóth Iván megérdemli a prémiumot, a többi pedig még a cipőjét is rejtse el szégyenében!
Rettenetesen gyengén adta elő magát a Kispest, ami pedig a legszomorúbb, hogy a pályán értékelhető teljesítményt egyedül a színesbőrű játékosok, különösen a "bibliai duó" - Abraham és Benjamin - nyújtottak. (Genito nagy akarással, de rengeteg hibával játszott.)
Már a 11-es rúgások során sem értettem, hogy miért rúg az a Pomper, aki az egész meccsen - ha jól számoltam -
kétszer!!! rúgta jó helyre a labdát; különben csak belebikázott ész nélkül mindig, mint egy falusi középhátvéd.
A szezon kezdete előtt Bárányos-t bírálóknak sajnos igaza volt. Olyan lassú az a srác, mint a lajhár.
Vincze már a VIDI-ben is gyatra volt mindig; itt sem szerepel másként.
A fiatal balszélsőből, Ivancsics-ból tulajdonképpen az agilitás, a gyorsaság és a technika hiányzik csak. Azok a tulajdonságok, amelyek egy szélső csatárnak elengedhetetlenek.
Hercegfalvi "teljesítménye" sem lepett meg. Ő világ életében az a csatár volt, aki 500 gólhelyzetből maximum ötöt tud értékesíteni. (Azért Abraham megmutatta neki, hogy hová illett volna öt méterről rúgnia Bárányos beadását.)
Az már csak "hab volt a tortán", hogy
állítólag Supka mester a lapos passzos játékra utasította őket; ehhez képest rendületlenül próbálkoztak vagy 40 beíveléssel, beadással a fiúk. Igaz, ezek egyike sem ment még véletlenül sem soha jó helyre.
Szánalmas teljesítmény, hogy egy ilyen gyenge nevenincs csapat ellen is csak így tudták kiharcolni a továbbjutást.
Ahogyan elnézem, nem kell attól félnem, hogy jövő tavasszal kispest sálakba öltözve kell körbefutnom az Országalmát.
Nemhogy a döntőig nem jutnak el, de szerintem a következő forduló csapata is kifog majd rajtuk.
De ne legyen igazam!
Szerkesztette: Piftuka 2007. 08. 03. 08:29 -kor