HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#1681 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 14. 13:37

Idézet: Coppermine - Dátum: 2007. aug. 14., kedd - 10:41

imádom a Real-t, de ez minden volt, csak nem élvezetes meccs. :omg:

-C0pp3rM!n3-

Nézőpont kérdése! :)
A Sevilla jól, szépen játszott (hátul ugyan kemények voltak), gólokkal verhette volna meg a Realt. A sok elpuskázott lehetőség, lehet visszaüt...
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#1682 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 14. 16:37

Idézet: biglaci - Dátum: 2007. aug. 14., kedd - 7:02

Újpest-Rákóczi 0-2 ;)

Sajnos nem láttam a meccset. Látta valaki? Tényleg megérdemelt volt a kaposvári győzelem? :)

absolute,igaz én ujpestdrukker vagyok,de el kell ismerni nagyon szépen és eredményesen játszott a Kaposvár.
Az más kérdés,hogy ki akartunk menni,de ennyiért,ien xar produkcioért.....na neeeeee
:mad:

#1683 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 14. 17:26

A Loki kieséséért nagy kár (több szempontból is)! Ráadásul nem is játszottak rosszul.
Tény, hogy itthon kellett volna eldönteniük a továbbjutást.
----------------

S ugye megmondtam, hogy a VIDI a múltkor, csak a Honvéd pszichológiai felkészítésében segédkezett?  :p :evil2:

Most hozzánk jött a VASAS, s le is nyomtuk 5:2-re!  :cool:  :D
-----------------

Szerencsére a Real Madrid szuperkupa meccsét nem láttam.  :down: No comment! Persze, ahová Huszti befér...  :omg:  :Đ
-----------------

Az EUROSPORT2 pedig "monnyon le"!  :down: Nagyon úgy tűnik, hogy azért csaptak le az angol bajnokság közvetítési jogára, hogy ne másé legyen. Különben pedig nem nagyon izgatja őket, hogy ki látja, és ki nem.

Persze a Sport TV is megéri a pénzét, ha képes volt az "aranytojást tojó tyúkra" nem tartani igényt!  :omg:

Toronymagasan a legnézettebb labdarúgó bajnokság az angol. A beiktatott reklámokból jó bevételt lehet generálni. Nekik mégsem kellett. :legyint:

Helyette persze majd nézhetjük a fos, unalmas német meccseket napestig!  :down:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1684 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 14. 18:32

Én szerintem kellett volna az a sporttv-nek csak nem tudtak annyit fizetni mint az esp2. Egyáltalán tudja valaki ki(k) van az esp2 mögött?  honnan jött most ez az egész ötlet, hogy legyen esp2, és lecsapjanak a premierre. És akkor képtelenek egy épkézláb műsort összehozni hozzá. És nyomoroncokkal közvetítenek.

#1685 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 14. 19:44

A Siófok biztos valami csúcsot akar megdönteni. Eddig mindhárom hazai meccs miatt büntetett az MLSZ. Most épp 500000 forintra, szurkolói rendbontás miatt. Gondolom az volt a baj, hogy a bejáratoknál kifüggesztett Kisteleki képeket néhány szurkoló csak 3 másodpercig csókolta.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#1686 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 13:44

Tegnap este 10 körül :D

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

a 300 megérintette a prágaikat látszólag a transzparensből kiiundulva :D
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1687 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 13:58

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2007. aug. 14., kedd - 20:44

Gondolom az volt a baj, hogy a bejáratoknál kifüggesztett Kisteleki képeket néhány szurkoló csak 3 másodpercig csókolta.

de miért nem ébred már fel az MLSZ, hogy *.* úton-útfélen kinyílvánítja nemtetszését Kistelekivel szemben... jóreggelt!

-C0pp3rM!n3-

#1688 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 14:17

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

néhány srác melegít meccs elött :D
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1689 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 22:01

Gratu a Kispestnek a mai hajtásért a Hamburg ellen!

igy tovább!

:respect:

#1690 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 17. 08:59

Gyerekek! Kispest drukker lettem!  :Đ  :birthday2:

Tényleg hajtottak nagyon a srácok; kár, hogy a helyzeteiket nem használták ki.  :(

Az pedig még inkább, hogy a bíró abszolút a németeknek fújt. Nem csak a meg nem adott 11-esre célzok. Mezőnyben is gyakran figyelmen kívül hagyta a Hamburg játékosainak szabálytalanságait, vagy nem megfelelően büntette.

Genito egyértelműen a mezőny legjobbja volt.  :respect: Hihetetlenül hasznosan, s nagyon jól játszott.  :up: Tulajdonképpen ő tartotta össze a csapatot.

Ami azért nem kicsit problémás, mert ez Bárányos dolga lenne. Amikor a szezon kezdete előtt sokan kinevették ezt a Honvéd igazolást, akkor nagyon is igazuk volt. Bárányos a csapat kerékkötője.
Az egész meccsen nem futott szerintem többet 500 méternél (még a "futás" is túlzás; nevezzük inkább kocogásnak), s jellemzően kivonta magát a játékból. Amikor pedig csinált valamit, abban nem volt köszönet. Neki kellene szerveznie a játékot, ezért igazolták. Ehhez képest ez a feladat tegnap Genito-ra hárult. Én pályára sem küldtem volna, de hogy Supka helyében 40-45 perc után levettem volna a pályáról, az biztos.
(Sándort se véletlenül játszatják 40-50 perceket. Annyit bír. De mondjuk ő Bárányoshoz képest klasszis teljesítményt nyújt a Loki-ban rendszeresen.)

Hiába, no... ezek a "nagy visszatérő öregek" már nem tudják megváltani a világot. Horváth Feca, Tököli, Bárányos... teljesen mindegy. Ezeket már kár leigazolni, és rájuk bízni egy csapat irányítását.

(Egy kivétel van Dvéri... ő még mindig nagyon hasznosan játszik.)

Mindent összevetve, ha így játszik a Kispest, akkor meg lehet a továbbjutás. Persze a 100%-os gólhelyzeteket be kell rúgni!

Tóth pedig ismét szenzációsan védett!  :respect:

HAJRÁ KISPEST!  :cool:

(Abban egyébként biztos vagyok, hogy ez a Hamburg idén nem fog bajnokságot nyerni.)

#1691 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 10:43

A Bárányos még régebben jó játékos volt, bár akkoriban is hiányzott belőle a tűz. Most meg már teljesen kiégett vagy nemtom. Nem is értettem, hogy minek még egy irányító Dobos, Genito, Szabó mellé. Inkább egy csatárt szerződtetek volna a Hercegfalvi mellé.

A továbbjutásra viszont nagyon csekély az esély, bár ha egy malacgólt sikerül Hamburgban berúgni akkor talán, illetve a 11-es rúgásokban már nagyon profi a Kispest. Előző forduló ugye, meg a Kupagyőzelem. De ha ilyen hajtás mellett kapnak ki Hamburgban akkor sem kell majd szégyenkezniük.

#1692 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 19. 07:24

Biztosan más lesz sok hamburgi néző elött játszani, de ez a Hamburg verhető. Az előzetes sorsolás alapján mindenki azt hitte, hogy a selejtező csoport legerősebb csapata a Galatasaray mellett.

De a látottak alapján már nem vagyok biztos abban, hogy egy norvég, vagy svájci élcsapattal nem járt volna rosszabbul a Kispest.

De ha már a nézőket említettem... Kispesten hogyan megy ez? A meccs elején még félház is alig volt, aztán a második félidő elejére már nagyjából megteltek a lelátók.

"Leadják egymásnak a drótot" a szurkolók, hogy "gyertek, partiban vagyunk a németekkel"?  :think:

#1693 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 19. 07:28

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2007. aug. 14., kedd - 20:44

A Siófok biztos valami csúcsot akar megdönteni. Eddig mindhárom hazai meccs miatt büntetett az MLSZ. Most épp 500000 forintra, szurkolói rendbontás miatt. Gondolom az volt a baj, hogy a bejáratoknál kifüggesztett Kisteleki képeket néhány szurkoló csak 3 másodpercig csókolta.

Minderre azt tudom mondani, hogy elmehet az MLSZ a fenébe!  :down:

Velük kapcsolatban is azt várja a nagyközönség, mint a focival kapcsolatban: harminc éve mindenki azt várja, hogy megújuljanak ők is, s hogy megint az élvonalba kerüljön a magyar foci.

De az MLSZ sem újul meg. Esetleg időnként nagy dirrel-durral beharangozzák a "reformokat" (ahogyan Kisteleki is tette), aztán nem változik soha semmi.

Egyébként az egész történet felháborít. Állítólag demokráciában élünk, ahol elvileg mindenki akkor, ott és annyiszor szidja az MLSZ vezetőségének a jó édes anyukáját, amikor, ahol és amennyiszer csak akarja.

Elképesztő, hogy emiatt a klubokra büntetést szabnak ki!  :reklamacio:

Ráadásul a Siófok kis csapat... Még 1-2 ilyen fél milliós bírság, aztán csődbe is ment a klub.

#1694 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 21:49

Érdekes volt az olasz szuoerkupa meccs. Ezt a Rom?t verte a Juve 5:2-re? :D

A Sevilla meg szopatja a Realt, ahogy kell. Ezért kár volt elzavarni Capellót.

Na, Canna most fejelt egyet, m?r csak 3 hiányzik. :D

#1695 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 19. 21:54

Vhol felháboritonak tartom hogy nem kozvetitették a kispest ute meccset  :mad:
legalább leadhatnák éjjel.....felvételrol

azt meg mindig jo olvasni ha a real szopikázik..

;)

#1696 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 20. 22:51

Bocsi már, hogy nagyon képben vagyok, de hogy is áll most a Magyar válogatott a csoportmérkőzéseken? Azt mondják lesz valami EB 2008-ban. Van még közünk hozzá? Vagy mi most a helyzet? Egyáltalán ez az olasz elleni csak úgy játszogatás? Mikor lesznek a tétmeccsek? Van még matematikai esélyünk jó helyre?
tesa

#1697 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 20. 23:12

Idézet: tesa - Dátum: 2007. aug. 20., hétfő - 22:51

Bocsi már, hogy nagyon képben vagyok, de hogy is áll most a Magyar válogatott a csoportmérkőzéseken? Azt mondják lesz valami EB 2008-ban. Van még közünk hozzá? Vagy mi most a helyzet? Egyáltalán ez az olasz elleni csak úgy játszogatás? Mikor lesznek a tétmeccsek? Van még matematikai esélyünk jó helyre?

válaszolok ;)
s*arul
jól mondják
nincs
esélyünk sincs
igen az+lové
nekünk egyik sem az :D
ó az mindig...

szívesen  :)

#1698 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 00:08

egyébként most néztem meg a vasas-paks meccset,felvételröl..
jól láttam mind 3 vasas gól a paksi Böde gyerek hibája volt..?  :D
azanemsemmi..

#1699 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 07:31

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. aug. 19., vasárnap - 8:28

...Ráadásul a Siófok kis csapat... Még 1-2 ilyen fél milliós bírság, aztán csődbe is ment a klub.

Mint kiderült nem csak MLSZ szidás volt.
Egy siófoki "szurkoló"a meccs elején, mikor a partjelző nézte a hálókat, le akarta önteni sörrel. Nem találta el, de a pohárból löttyintés megvolt. (Siófokon kb 2 m van az alapvonal és a kerítés között) És sajnos hétvégén az MTK jön Siófokra, ami a magyar lelátói viszonyokat nézve újabb büntetés.
Egyébként elég jó sorsolása volt a Siófoknak így az elejére :)  Ujpest, Diósgyőr, Loki, ETO, ZTE, MTK
Ezek után talán már pontokat is lehetne gyűjteni, mert nagyon leszakadunk. Nagyon kellett volna még 1-2 rutinosabb játékos. Hogy néz ki az, hogy ha Fülöp sérült nincs csatárunk :) Szegény kapusunk is, hiába volt korosztályos válogatott (még nem töltötte be a 20-at), minden meccsen beszed 1 potyát (meg persze vannak nagy védései is)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#1700 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 11:24

ez a Real most jelenleg úgy néz ki hogy egy 0. :reklamacio:

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2007. 08. 21. 11:25 -kor

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első