HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#1761 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 23. 12:52

Idézet: Capri - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 13:44

Jah aki meg megveszi előtte a sört horror áron az meg is érdemli :Đ

:up: Szerintem az összes divatdrukker megérdemli, hogy lehúzzák. :p  (Ők vették meg ott a sört, az tutti.) Én minden négyzetcentiméterért pénzt szednék ilyen meccsek alkalmával.  :evil2:

Most is a 34.600 nézőből, ha 4.000 valódi futballdrukker volt kint, akkor szerintem sokat mondok. Ugyanaz a "díszes" társaság volt a zöme, mint az argentínok és a brazilok elleni "kirakatmeccseken".  :down:

Kimennek, mert a hasonszőrű társasában fel lehet vágni vele, hogy "én ott voltam". Közben pedig azt sem tudják, hogy a labdát a fociban kézzel, vagy lábbal kell vezetni, s hogy mit keres a pályán a labdarúgókon kívül egy bolond ember is, síppal a szájában.

Az a baj ezekkel a meccsekkel, hogy a pályán (mert a lényeg mégis ott van) kívül az egész egy "Szujóféregzolis-Lédereres", "ertéelklubos", médiage*i, gyomorforgató műbalhé!  :down:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1762 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 12:56

Mindig tudtam, Pftuka, hogy Te az F1 mellett a focihoz is mindenkinel jobban ertesz :p  :Đ

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#1763 Felhasználó inaktív   komi28 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 13:15

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 13:52

:up: Szerintem az összes divatdrukker megérdemli, hogy lehúzzák. :p  (Ők vették meg ott a sört, az tutti.) Én minden négyzetcentiméterért pénzt szednék ilyen meccsek alkalmával.  :evil2:

Most is a 34.600 nézőből, ha 4.000 valódi futballdrukker volt kint, akkor szerintem sokat mondok. Ugyanaz a "díszes" társaság volt a zöme, mint az argentínok és a brazilok elleni "kirakatmeccseken".  :down:

Kimennek, mert a hasonszőrű társasában fel lehet vágni vele, hogy "én ott voltam". Közben pedig azt sem tudják, hogy a labdát a fociban kézzel, vagy lábbal kell vezetni, s hogy mit keres a pályán a labdarúgókon kívül egy bolond ember is, síppal a szájában.

Az a baj ezekkel a meccsekkel, hogy a pályán (mert a lényeg mégis ott van) kívül az egész egy "Szujóféregzolis-Lédereres", "ertéelklubos", médiage*i, gyomorforgató műbalhé!  :down:

Az nembaj ha kimennek ennyien. Kérdés az, hogx ki miatt mennek ki? Külföldi csapat miatt vagy a hazai miatt?  :evil2: (költöi kérdés volt csak)
Mi lekvár helyett inkább pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta, de meg lehet szokni!

#1764 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 16:22

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 11:52

Az egyik dolog az ára a másik dolog meg az, hogy aki már akár egyszer is volt kint meccsen az tudja, hogy nem lehet bevinni semmi ilyen dolgot..

Abban a szektorban ahol én voltam rengeteg család volt. Nagyon jó volt látni, hogy a  kisgyerekek mennyire élvezik  ;)  (persze a gyerekek 70 százalékán olasz v. kaka mez volt :D )

Más:

Dzsudzsák volt aki a bal szélsőt játszott? mert akkor tényleg nagyon ügyes, és le a kalappal  :respect:

#1765 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 16:55

Idézet: Capri - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 17:22

Abban a szektorban ahol én voltam rengeteg család volt. Nagyon jó volt látni, hogy a  kisgyerekek mennyire élvezik  ;)  (persze a gyerekek 70 százalékán olasz v. kaka mez volt :D )

Majd kinövik  :Đ

Idézet

Dzsudzsák volt aki a bal szélsőt játszott? mert akkor tényleg nagyon ügyes, és le a kalappal  :respect:

Igen, Dzsudzsák volt. A második félidőben már nem villogott annyira, mint az elsőben, de a teljesítményéről mindent elmond, hogy Donadoni félidőben ráállította Zambrottát :)
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#1766 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 19:22

Ez mekkora már :D Mégiscsak világbajnokok vagyunk fociban  :Đ 
Konfig

#1767 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 21:08

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 13:52

Idézet: Gera Zoltán

Amikor jöttünk a stadionba, és láttam, hogy mennyien érkeznek, eszembe jutott, hogy nem miattunk, hanem az olaszok miatt, ami természetes, így van rendjén, de akkor meg arra gondoltam, el kell érnünk, hogy legközelebb miattunk jöjjenek.

Ha nem is legkozelebb, de nehany ilyen utan meg ez is osszejohet nekik... :up:

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1768 Felhasználó inaktív   tesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 21:27

Most az ESTÉ-ben nagyon korrekt és higgadt telefonos interjút adott Várhidi Péter. Nincs egyáltalán elszállva. Én nem ismerem őt korábbról, de szimpatikus. Ezzel a higgadt és határozott hozzáállással nekem nagy bizalmat adott, hogy továbbra is odaadással szurkoljak a csapatnak. Már nagyon várom a következő mérkőzést.
tesa

#1769 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:53

Idézet: tolvaly - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 11:43

A meccs néhány tanulsága:

Faszság, ahogy az egész cikk. Léderer egy ökör, és az RTL-es műsor színvonala kritikán aluli, ezzel egyetértek, de a többi egy alkalmi megmondóember marhaságának tűnik.

#1770 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 09:07

Ideje volt kib@szni a válogatottból a lusta, nagyképű "öregeket". Lám, az "ismeretlen" fiatalok sem rosszabbak, sőt. Már csak a managementből kéne kirakni az ilyen Mészöly véle izéket... Grat a csapatnak. :up:

#1771 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 14:52

A jegyekre visszatérve, az még egy doog hogy sokaknak sokáig tartott bejutni, de hogy sok jegy nem létező helyre szólt, az már túlzás... :rolleyes:

#1772 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 18:33

hogy lehet h nem létező helyre? :think:

Szerkesztette: MarKinG 2007. 08. 24. 18:33 -kor

A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1773 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 19:33

Vagy szimplán nem jó helyen kerested, az nem létezik?:D
Konfig

#1774 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 19:41

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 20:33

beütött a vizes ászok biztos :nevet:

életem lexarabb sörét ittam asszem a legutóbbi románok elleni meccsen, zuhogott az eső és még az is beleesett az amugy is szarrá vizezett ászokba, 1 kortya és kiönt volt a reakciót :D
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1775 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 10:12

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 19:33

Én jó helyen voltam  ;)

Mi ültünk a 12-13-14-15-ös székeken, mellettünk ketten ültek 16-17-esen, , ott volt vége, onnan megint folytatódott 17-16..., és jöttek oda, h 18-19-es székre van jegyük, de nem csak a mi sorunkban, hanem alattunk felettünk ugyanez volt, és a biztonságiak is csak annyit mondtak, h akkor üljenek oda ahol van hely...

A másik meg ez a büfé volt... Semmi árlista nem volt, sorban álltam vagy negyed órát, úgyhogy volt alkalmam megfigyelni az eladót, volt hogy 450 volt egy sör, de néha 700ért számolta... A csúcs az volt amikor egy srácnak azt mondta, h 10200Ft, a srác visszakérdezett, és egy kis számolás után 4500Ft lett belőle  :D

Szerkesztette: petyus_ 2007. 08. 25. 10:14 -kor

#1776 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 18:43

A Fradi-vezetés megint alkotott: kitiltotta a legnagyobb szurkolói csoportokat a stadionból (Stormy, Green Monsters). Merthogy az elmúlt 5 évben 100milliót kellett fizetni a szurkolók miatt és így majd visszatérnek a békés drukkerek. Akkor már csak pár kérdésem van:

- A Rieb féle vezetés alig van itt pár hónapja, de az MLSZ-szel való megegyezésük legalább 400milliós kárt okozott a klubbnak. Ez nem számít?
- Hetek óta ki vannak tiltva a csoportok, ehhez képest most éppen 3500 néző van a Vecsés ellen. Szombat, jó idő. Hol vannak a "békés" szurkolók?
- Ha nincs tábor, nincs hangulat. Ki lesz erre így kiváncsi?
- Miért nem a valóban balhés egyedeket tiltják ki? Ha a kapu mögött keresik őket, akkor igen rossz helyen járnak...
Konfig

#1777 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 20:04

Idézet: bálesz - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 19:43

A Fradi-vezetés megint alkotott: kitiltotta a legnagyobb szurkolói csoportokat a stadionból (Stormy, Green Monsters).

Dilettáns banda. A felvetéseid jogosak, különösen az utolsó pontot érzem telitalálatnak.

---

Forza Juve! (Épp 1:0 a Livorno ellen. Nem világverő a csapat, de bánja a fene, legalább látom őket játszani.)

#1778 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 21:32

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 21:04

Forza Juve! (Épp 1:0 a Livorno ellen. Nem világverő a csapat, de bánja a fene, legalább látom őket játszani.)

És 5-1  :cool:
Meglökték a biciklit a végére a srácok :D

Csak az a bajom, hogy a csapat 60%-a számomra ismeretlenekből áll :think:
Pl Palladino-val mi a helyzet? Sajna csak a 60. perctől láttam a meccset.

Szerkesztette: Csiresz 2007. 08. 25. 21:33 -kor

"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#1779 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 22:59

Idézet: Csiresz - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 22:32

És 5-1  :cool:
Meglökték a biciklit a végére a srácok :D

Csak az a bajom, hogy a csapat 60%-a számomra ismeretlenekből áll :think:
Pl Palladino-val mi a helyzet? Sajna csak a 60. perctől láttam a meccset.

1:0-nál kapott a Juve egy véleményes büntetőt (az index fórumán jöttek is a károgók :D), utána indult meg a szekér igazán. A harmadik gól nagyon mákos volt, a negyedik egy gyönyörű kontra, az ötödik pedig egy szintén klassz támadás végén egy mázlista befejezés (Amelia összefutott egy védővel, nem tudta megszerezni a szélről beadott labdát, ami pont Trez sarkánál kötött ki). Szerintem rozsdás volt a csapat, nem is kicsit, de bánja a fene, a lényeg a 3 pont.

Palladino a padon ült, de most nem is volt rá szükség: Trez hozta a formáját, és Iaquinta is lelkesen, hozzáteszem: nem kis szerencsével játszott.

Kit nem ismersz? :) Nézzük a csapatot:

Buffon; Salihamidzic (29' s.t. Zebina), Andrade, Criscito, Chiellini; Nocerino, Zanetti, Almiron (34' s. t. Tiago), Nedved; Del Piero (15' s. t. Iaquinta), Trezeguet

Az újak:
- Salihamidzic bosnyák válogatott, a Bayerntől jött, ingyen; biztos ismered
- Andrade a Deporban játszott, rutinos portugál válogatott, őt is ismered
- Criscito nevét jegyezd meg, U21-es válogatott olasz védő, a Genoában játszott tavaly, rendkívül tehetségesnek tartják
- Nocerino az új jobbszélső-reménység, szintén fiatal (21-22 éves lehet), nápolyi születésű, de Juve nevelés; az utóbbi néhány évben kölcsönben játszott különböző kluboknál (tavaly a Piacenzánál), és úgy néz ki, érett focista lett belőle, számomra az idény felfedezettje
- Zanetti a Serie-B-s szezont már végignyomta (már amennyire a sérülése és Deschamps engedték), előtte érkezett az Intertől, közepes képességű, de stabil védekező középpályás
- Almiron az Empoli irányítója volt tavaly, remek sajtója van az olaszoknál, sokan őt tartják az új Veronnak; amúgy ő is argentin, és a felkészülési meccseken - Nocerino mellett - a csapat talán legjobbja volt
- Tiago: ahogy Andrade, ő is rutinos portugál válogatott; a Chelsea-ből, a Lyonból, korábbról a Benficából ismerheted; a francia klubtól érkezett idén nyáron, nem kevés pénzért (meg nem mondom fejből, mennyiért), de egyelőre nem találja a helyét
- Iaquinta: világbajnok, korábban az Udinese csatára volt, őt is ismered

#1780 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 26. 08:57

Idézet: Samott - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 22:08

Idézet: Gera Zoltán

Amikor jöttünk a stadionba, és láttam, hogy mennyien érkeznek, eszembe jutott, hogy nem miattunk, hanem az olaszok miatt, ami természetes, így van rendjén, de akkor meg arra gondoltam, el kell érnünk, hogy legközelebb miattunk jöjjenek.

Ha nem is legkozelebb, de nehany ilyen utan meg ez is osszejohet nekik... :up:

Samott

Gerzson egy szeretnivaló, jámbor, "hitgyülis" srác. Én nem vagyok ilyen elnéző a fent említett embertípussal szemben.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »