HWSW Informatikai Kerekasztal: GeForce 7600 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GeForce 7600 II. G73 Értékeld a témát: -----

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 02. 12:42

Idézet: tutis - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 11:40

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem meg tévedsz ha egyformára veszed a két kártyát.
Mond ez Neked valamit?

7300GT    7600GS
Vertex shader egységek száma  4            5
Pixelfutószalagok száma            8            12
Pixel shader egységek száma        8            12
Textúrázók száma                        8            12
ROP-egységek száma                8                8

nem, nem mond semmit, de futtass már 1-2 tesztet és meglátod miről beszélek... ugyanez van a 6600GT és a 7600GS DDR2 esetében is, a lassú ram teljesen visszafogja a GS-t és így éppen hogy egy hajszállal gyorsabb a GT-nél... a 7300GT DDR3 meg bőven veri mindkettőt... mond ez neked valamit?

Elküldve: 2007. 02. 02. 12:49

hozzáteszem kb egy szinten vagy mint a 7300GT, talán picit gyorsabb, de ugye a GT-ben nagyobb lesz a tuningpotenciál 650/1650 körülre szinte mindegyik galaxy húzható és 17k  :eek:  12k rádobással meg átmentél volna pci-e vonalra (3000+ s939 10k, lap 8k) és jóval erősebb géped van, de persze lehet én vagyok a hülye...

sőt most nézem a configod, 12k rádobással 3500+(15k) is lehetett volna, vagy 3800+(18k) de te tudod... én inkább rááldoztam 5k-t (ennyiért cseréltem agp-ről pci-e -re) és megvettem a 7600gs-t annó 30k-ért, de már csak 24.5k szóval...

hoppá már csak 23k a pci-e ddr3-as galaxy... 24.5k a zalmanos.

Szerkesztette: diegho 2007. 02. 02. 12:54 -kor

#203 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 02. 13:49

Idézet: diegho - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 11:49

hozzáteszem kb egy szinten vagy mint a 7300GT, talán picit gyorsabb, de ugye a GT-ben nagyobb lesz a tuningpotenciál 650/1650 körülre szinte mindegyik galaxy húzható és 17k  :eek:  12k rádobással meg átmentél volna pci-e vonalra (3000+ s939 10k, lap 8k) és jóval erősebb géped van, de persze lehet én vagyok a hülye...

sőt most nézem a configod, 12k rádobással 3500+(15k) is lehetett volna, vagy 3800+(18k) de te tudod... én inkább rááldoztam 5k-t (ennyiért cseréltem agp-ről pci-e -re) és megvettem a 7600gs-t annó 30k-ért, de már csak 24.5k szóval...

hoppá már csak 23k a pci-e ddr3-as galaxy... 24.5k a zalmanos.

Te most amúgy miről beszélsz?
Milyen az a 8k-s lap?Asrock?pfff :D
Lécci akkor van 30k-m, hozzál nekem egy 3500 AM2-es procit, Nforce-os alaplapot (Abit, MSI,Gigabyte,ASUS játszik) procihűtőt, 2x 512-es ddr2 ramot, egy DDR3-as 7300GT-t (tuningosat).
Ja vagy ennyiből nem tudsz? Akkor most miről is van szó? :D
Nem átmeneti konfigok akarok, mivel arra később úgyis kell rákölteni. Ha cserélek ami van megy a levesbe, és amit veszek ahhoz nem kell nyúlni majd idővel.
Én nem olyan vagyok hogy megjelenik valami aztán azt meg is kell vennem :D
A mostani konfig is megvan már jó régóta(kivéve vidkari), és mégis minden elmegy rajta amit akarok. A tökömet se érdekli hogy ki meddig bírja felhúzni a ramját a videókártyának.
Ha játszok akkor meg max 2-3 fajta játékkal játszok és annak ez a konfig is elég. (3 éve COD-oztam, most COD2-zök)  :D  :D
Ehhez meg ez a kari is elég húzás nélkül is. Minden maxon 1024-ben.
A filmnézéshez meg netezéshez vagy a kattingatásokhoz meg még a videókártyám is sok volt.
Az a baj hogy sokan már bekockulnak (akinek nem inge ne vegye magára) és hajkurásszák a "tuningos" dolgokat, mintha az bármire is jó lenne. Menjetek inkább emberek közé vagy bulizni, nem pedig a gép előtt kellene kockulni és verni a mellet hogy az én ramom hetvenezer megahertzen is megy meg a proci is hidrogénnel van hűtve... Ki a f**szt érdekel? :D  :D  :respect:
Weboldaltervezést vállalok: http://www.weboldalterv.hu

#204 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 13:56

ha eladod a mostani cuccaid (lap + proci) akkor kis ráforditással vehetnél 939-es pci-e lapot meg 3200+ procit.
a ramokat megtartod, és a rendszer mérföldekkel gyorsul.
ezt próbálta elmagyarázni diegho, de látom nem esett le.

az asrock-ot meg majd azután szidd, ha már volt is egy, 100 hozzáértőből 99 szerint olcsó, ÉS betonstabil lapokról van szó.
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#205 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 14:14

Idézet: gemini - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 12:56

ha eladod a mostani cuccaid (lap + proci) akkor kis ráforditással vehetnél 939-es pci-e lapot meg 3200+ procit.
a ramokat megtartod, és a rendszer mérföldekkel gyorsul.
ezt próbálta elmagyarázni diegho, de látom nem esett le.

az asrock-ot meg majd azután szidd, ha már volt is egy, 100 hozzáértőből 99 szerint olcsó, ÉS betonstabil lapokról van szó.

Csakhogy miből gondolod hogy el akarom adni a mostani cuccaim?
Bírom azokat az embereket akik meg akarják mondani nekem hogy mit vegyek és mit tegyek.
A régi alkatrészeim mindig is anyám gépében éledtek újra, most se lesz másképp. Kapísí? Akkor fussatok újra neki, oks? :D  :D

Az Asrockot meghagyom Neked. :D

#206 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 14:51

Ha lehet, ne legyen már itt flame, ha eddig nem volt. :rolleyes: A konfig kérdéskör pedig nem ebbe a topic-ba való. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#207 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 14:54

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 13:51

Ha lehet, ne legyen már itt flame, ha eddig nem volt. :rolleyes: A konfig kérdéskör pedig nem ebbe a topic-ba való. :)

Oks, vettem, ha flame-nek éreztétek bocsi.
Tehát akkor: kinek milyen 7600-as kártyája van? Tapasztalatok? :)

#208 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 14:57

Idézet: tutis - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 14:54

Tehát akkor: kinek milyen 7600-as kártyája van? Tapasztalatok? :)

Én meg vagyok elégedve már a vásárlás pillanatától. :D Ellenben már kevésnek érzem az új játékokhoz, ha élsimítást is akarok. Nélküle 1024x768@100Hz-en nincs gond egyelőre egyik játékkal se. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

Elküldve: 2007. 02. 02. 15:09

Idézet: tutis - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 13:49

Te most amúgy miről beszélsz?
Milyen az a 8k-s lap?Asrock?pfff :D
Lécci akkor van 30k-m, hozzál nekem egy 3500 AM2-es procit, Nforce-os alaplapot (Abit, MSI,Gigabyte,ASUS játszik) procihűtőt, 2x 512-es ddr2 ramot, egy DDR3-as 7300GT-t (tuningosat).
Ja vagy ennyiből nem tudsz? Akkor most miről is van szó? :D
Nem átmeneti konfigok akarok, mivel arra később úgyis kell rákölteni. Ha cserélek ami van megy a levesbe, és amit veszek ahhoz nem kell nyúlni majd idővel.
Én nem olyan vagyok hogy megjelenik valami aztán azt meg is kell vennem :D
A mostani konfig is megvan már jó régóta(kivéve vidkari), és mégis minden elmegy rajta amit akarok. A tökömet se érdekli hogy ki meddig bírja felhúzni a ramját a videókártyának.
Ha játszok akkor meg max 2-3 fajta játékkal játszok és annak ez a konfig is elég. (3 éve COD-oztam, most COD2-zök)  :D  :D
Ehhez meg ez a kari is elég húzás nélkül is. Minden maxon 1024-ben.
A filmnézéshez meg netezéshez vagy a kattingatásokhoz meg még a videókártyám is sok volt.
Az a baj hogy sokan már bekockulnak (akinek nem inge ne vegye magára) és hajkurásszák a "tuningos" dolgokat, mintha az bármire is jó lenne. Menjetek inkább emberek közé vagy bulizni, nem pedig a gép előtt kellene kockulni és verni a mellet hogy az én ramom hetvenezer megahertzen is megy meg a proci is hidrogénnel van hűtve... Ki a f**szt érdekel? :D  :D  :respect:

ha a butaság fájna... 6.5k+fáért adtuk el a giga nf4-es lapokat, hoztunk vagy 10-et egyszerre, tudod nagykerben akcióztak mert a kutyának nem kellett már s939-es lap, 10k-ból lehet kapni bárhol 3000+ A64-et és nem arról van szó hogy a játék jobban menjen, volt 3200+ bartonom és tudom mi a különbség az A64 és az között már szimplán winfos vagy egy filmtömörítés alatt is, nekem megért 5k-t az a fele annyi idős tömörítés, kódolás stb... de ha neked ennyire fogalmad nincs a dolgokról akkor nem is szóltam...

asrock-ról meg csak annyit hogy sokkal jobb mint azt hiszed... az hogy szűklátókörű vagy és fogalmad nincs róla hogy mit beszélsz attól nem kellene szimpla tudatlanságból lenézni pl az egyik legmegbízhatóbb gyártót ugyebár asrock=asus low cost... (eddig eladtunk többszáz asrock lapot, kb 5db halt be sok év alatt... )

másik dolog hogy nem, nem hozok neked semmit, ha akarsz venni valamit elfáradsz a boltba és talán adunk, de szerintem pont feleslegesen jönnél, úgyse adnánk semmit ;)

tuninghoz meg látom közöd nincs, hogy az emberek miért tuningolnak, így inkább nem is mondok semmit úgyse értenéd meg...

off befejezve, bocsi mindenki csak zavar ha valaki ennyire tudatlan, de végülis az ő pénze, ő tudja mire szórja el, pl egy drága szar kártyára...

Szerkesztette: diegho 2007. 02. 02. 15:11 -kor

#210 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 15:22

Srácok. Nemtudjátok hogy mennyivel zabál többet az AGP-s 7600GT mint az AGP-s 6600GT? :)
Azért érdekel hogy nehogy esetlegesen pofáraeessek, amiatt hogy nem elég a tápom :)

#211 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 16:45

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 15:22

Srácok. Nemtudjátok hogy mennyivel zabál többet az AGP-s 7600GT mint az AGP-s 6600GT? :)
Azért érdekel hogy nehogy esetlegesen pofáraeessek, amiatt hogy nem elég a tápom :)

PCI-Expressben 3W-al, KATT! :D Nem hiszem, hogy ettől eltérne az AGP-s verzió. :think:

#212 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 16:51

köfi :)
Max a HSI chip lök rajt még 1 picit, de az elhagyagolható  ;)

#213 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 16:57

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 16:51

köfi :)
Max a HSI chip lök rajt még 1 picit, de az elhagyagolható  ;)

Tényleg, a HSI chip-et el is felejtettem. :omg: :D Az biztos, hogy szvsz az még 1W-ot se vesz fel, tehát szerintem is valóban elhanyagolható. :)

#214 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 17:37

Idézet: diegho - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 14:09

ha a butaság fájna... 6.5k+fáért adtuk el a giga nf4-es lapokat, hoztunk vagy 10-et egyszerre, tudod nagykerben akcióztak mert a kutyának nem kellett már s939-es lap, 10k-ból lehet kapni bárhol 3000+ A64-et és nem arról van szó hogy a játék jobban menjen, volt 3200+ bartonom és tudom mi a különbség az A64 és az között már szimplán winfos vagy egy filmtömörítés alatt is, nekem megért 5k-t az a fele annyi idős tömörítés, kódolás stb... de ha neked ennyire fogalmad nincs a dolgokról akkor nem is szóltam...

asrock-ról meg csak annyit hogy sokkal jobb mint azt hiszed... az hogy szűklátókörű vagy és fogalmad nincs róla hogy mit beszélsz attól nem kellene szimpla tudatlanságból lenézni pl az egyik legmegbízhatóbb gyártót ugyebár asrock=asus low cost... (eddig eladtunk többszáz asrock lapot, kb 5db halt be sok év alatt... )

másik dolog hogy nem, nem hozok neked semmit, ha akarsz venni valamit elfáradsz a boltba és talán adunk, de szerintem pont feleslegesen jönnél, úgyse adnánk semmit ;)

tuninghoz meg látom közöd nincs, hogy az emberek miért tuningolnak, így inkább nem is mondok semmit úgyse értenéd meg...

off befejezve, bocsi mindenki csak zavar ha valaki ennyire tudatlan, de végülis az ő pénze, ő tudja mire szórja el, pl egy drága szar kártyára...

Az hogy TE nagykerből szerzed a dolgokat, az nem azt jelenti hogy a mezei ember is onnan. Van akinek be kell battyognia a boltba és onnan vásárolni. Ne magadhoz hasonlíts másokat ember!! Mivel én bankban dolgozom én meg kamatmentes hitelt tudok magamnak, de Neked meg ilyened sose lesz. :D
Végülis mivel nem vagyok számitógépbuzi, így se nem tömörítek filmet, se nem kódolok, se nem játszok olyan sokat. Nem használom sokmindenre a gépet, úgyhogy kérdem én: MI A FASZOMNAK VEGYEK PAKSI ATOMERŐMŰVET HA NEM KELL????????
Csakhogy érstd hogy nem mindenki kockefejű és tudatlan,csak nem mindenki van belebuzulva a gépbe.
Amúgy meg mit zavar az téged hogy én magamnak a SAJÁT PÉNZEMEN milyen kártyát vettem? Mi közöd van hozzá?

Az Asrockról annyit hogy a régi cégemnél 3 db szállt el fél éven belül..No comment..

Az az igazság hogy lehet bennem van a hiba hogy nem merülök el a PC világ rejtelmeiben és az árakban, de tudod sajnos a munkám miatt nincs sok időm ilyen világmegváltó dolgokkal foglalkozni hogy a számitógépem  1 óra alatt lekódolna egy filmet vagy csak 3 óra alatt amikor úgyse csinálom. Inkább keresem a pénzt, építgetem a karrierem.
Részemről befejeztem, sok kedves vásárlót kívánok Neked, biztos sok érdekes dolgot fogsz még tapasztalni míg eléred a 15.ezredik számítógéalkatrész eladásod :D  :D

#215 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 18:17

Idézet: tutis - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 17:37

... Mivel én bankban dolgozom én meg kamatmentes hitelt tudok magamnak, de Neked meg ilyened sose lesz. :D ...

Minden közepes, vagy nagyobb cég ad akár féléves fizunak megfelelő kamatmentes hitelt a dolgozóinak. Csaxólok. De még sok kicsi is.  :offtopic:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#216 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 18:28

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 17:17

Minden közepes, vagy nagyobb cég ad akár féléves fizunak megfelelő kamatmentes hitelt a dolgozóinak. Csaxólok. De még sok kicsi is.  :offtopic:

Amiről te beszélsz az személyi kölcsön,(bankonként változó de általában max 1 misi, 1 éves munkaviszony vagy fél éves+banknál igéret a munkabérszámlára) amiről meg én az jelzáloghitel. Csókolom. :D
Ja és még nem beszéltem a lízingelésről, biztosításokról stb... :D
Én is tehetném a nagyokost, de ezzel csak azt akartam érzékeltetni hogy mindeki tud valamit intézni magának olcsóbban,csakhát nem ezt kellene venni átlagul.

#217 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 18:59

Idézet: tutis - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 18:28

Amiről te beszélsz az személyi kölcsön,(bankonként változó de általában max 1 misi, 1 éves munkaviszony vagy fél éves+banknál igéret a munkabérszámlára) amiről meg én az jelzáloghitel. Csókolom. :D
Ja és még nem beszéltem a lízingelésről, biztosításokról stb... :D
Én is tehetném a nagyokost, de ezzel csak azt akartam érzékeltetni hogy mindeki tud valamit intézni magának olcsóbban,csakhát nem ezt kellene venni átlagul.

Nem, amiről én beszélek az vállalati kölcsön, és a cég adja, a saját forrásaiból az alkalmazottjának.

A személyeskedést elhagyhatod nyugodtan, mert te fogsz rosszabbul kijönni belőle. Amúgy melyik bank ez, amelyik kihelyez neked több milla pénzt kamatmentesen, és mennyi munkaviszony után?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#218 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 19:05

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 15:22

Nem kell aggodnod. Egy 250W-os tap is vigan elviszi. :up: Csak ne valami Codegen es szutyok tarsai legyen.

#219 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 19:15

Áhh. :)
360-as Chieftech lesz alatta  :)
Csakhát a pénégy fogyaszása elég durvás, plus van jópár dolog a gépemben, azért kérdeztem :)
Dehát azt a 3W+ot elviselem  :Đ

Szerkesztette: M@Xtreme 2007. 02. 02. 19:18 -kor

#220 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 02. 19:30

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 17:59

Nem, amiről én beszélek az vállalati kölcsön, és a cég adja, a saját forrásaiból az alkalmazottjának.

A személyeskedést elhagyhatod nyugodtan, mert te fogsz rosszabbul kijönni belőle. Amúgy melyik bank ez, amelyik kihelyez neked több milla pénzt kamatmentesen, és mennyi munkaviszony után?

Nem személyeskedtem, mert a nagyokost nem rád értettem. Kicsit olvass visszább is mielőtt kiragadsz egy idézetet. (ja és én sem szeretem ha - próbálok finoman fogalmazni - "dorgálnak")
A vállalati kölcsön cégenként eltérő, tehát a kamat mértéke és a felvehető összeg is.
A bank ha tudni akarod az Erste az, és elég jó dolgozói politikával rendelkezik. Én már több éve vagyok ott de 1 éves munkaviszonnyal és eredmények felmutatásával már elég sok juttatásban lehet részed. Persze eredményes ember 20-ból 1 van.
De nem is ez a fontos hanem a lényeg amiből kiindult az egész. Mégpedig az hogy az átlagot kell nézni nem az egyedi dolgokat, kapcsolatokat.
De én be is fejeztem, belefáradtam abba hogy minden topikban van pár "mindenkinél többet tudó" ember és mindig leugatják az egyéni véleményt...

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.