Idézet: diegho - Dátum: 2007. febr. 2., péntek - 11:49
hozzáteszem kb egy szinten vagy mint a 7300GT, talán picit gyorsabb, de ugye a GT-ben nagyobb lesz a tuningpotenciál 650/1650 körülre szinte mindegyik galaxy húzható és 17k

12k rádobással meg átmentél volna pci-e vonalra (3000+ s939 10k, lap 8k) és jóval erősebb géped van, de persze lehet én vagyok a hülye...
sőt most nézem a configod, 12k rádobással 3500+(15k) is lehetett volna, vagy 3800+(18k) de te tudod... én inkább rááldoztam 5k-t (ennyiért cseréltem agp-ről pci-e -re) és megvettem a 7600gs-t annó 30k-ért, de már csak 24.5k szóval...
hoppá már csak 23k a pci-e ddr3-as galaxy... 24.5k a zalmanos.
Te most amúgy miről beszélsz?
Milyen az a 8k-s lap?Asrock?pfff
Lécci akkor van 30k-m, hozzál nekem egy 3500 AM2-es procit, Nforce-os alaplapot (Abit, MSI,Gigabyte,ASUS játszik) procihűtőt, 2x 512-es ddr2 ramot, egy DDR3-as 7300GT-t (tuningosat).
Ja vagy ennyiből nem tudsz? Akkor most miről is van szó?
Nem átmeneti konfigok akarok, mivel arra később úgyis kell rákölteni. Ha cserélek ami van megy a levesbe, és amit veszek ahhoz nem kell nyúlni majd idővel.
Én nem olyan vagyok hogy megjelenik valami aztán azt meg is kell vennem
A mostani konfig is megvan már jó régóta(kivéve vidkari), és mégis minden elmegy rajta amit akarok. A tökömet se érdekli hogy ki meddig bírja felhúzni a ramját a videókártyának.
Ha játszok akkor meg max 2-3 fajta játékkal játszok és annak ez a konfig is elég. (3 éve COD-oztam, most COD2-zök)
Ehhez meg ez a kari is elég húzás nélkül is. Minden maxon 1024-ben.
A filmnézéshez meg netezéshez vagy a kattingatásokhoz meg még a videókártyám is sok volt.
Az a baj hogy sokan már bekockulnak (akinek nem inge ne vegye magára) és hajkurásszák a "tuningos" dolgokat, mintha az bármire is jó lenne. Menjetek inkább emberek közé vagy bulizni, nem pedig a gép előtt kellene kockulni és verni a mellet hogy az én ramom hetvenezer megahertzen is megy meg a proci is hidrogénnel van hűtve... Ki a f**szt érdekel?