HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXVIII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXVIII Vagyis offol a világ Értékeld a témát: -----

#1911 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 24. 15:49

Tükönülök. :rolleyes: Egyrészt a monitorom gariztatása miatt... másrészt meg rájöttem, hogy kibulizható egy dolog, történetesen 2.000,- Ft/hó plusszért 512kbitről 4Mbitre átállni. :Đ  :cool:  :)  Most várom a csodát...

Szerkesztette: Omega 2007. 01. 24. 15:51 -kor

#1912 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 15:51

>> Nem kell valakinek egy zsír állapotú Sony Ericsson K508? :cool: <<

#1913 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 15:53

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 15:49

Tükönülök. :rolleyes: Egyrészt a monitorom gariztatása miatt... másrészt meg rájöttem, hog kibulizható egy dolog, történetesen 2.000,- Ft/hó plusszért 512kbitről 4Mbitre átállni. :Đ  :cool:  :)  Most várom a csodát...

Lemondtad a Chello-t? Okos döntés :) Végre kezd alakulni az ADSL szolgáltatás ár/sebesség tekintetében, gondolok itt Externet és társaira, nem T-Online-ra. :)
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#1914 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 16:06

Megjöttem, esik a hó, helló! :Đ

#1915 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 16:18

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 15:53

Lemondtad a Chello-t? Okos döntés :) Végre kezd alakulni az ADSL szolgáltatás ár/sebesség tekintetében, gondolok itt Externet és társaira, nem T-Online-ra. :)

En meg ugy lemondom a jelenlegi ADSL-met ha lejar a huseg aprilisban, hogy csak ugy zorog. 3MBit most, 8-ra emelik, 13k-t nekem nem er meg havonta. Kinottem mar abbol a korbol amikor minden sz@rt letoltottem, csak hogy meglegyen. A legolcsobb 1MBit-es csomagot fogom valasztani, remelem 6k alatt meglesz. Majd megemelik azt is vmikor, addig mar raerek. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1916 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 16:24

Muszáj volt, mivel elköltöztem és itt nincsen Chello. Ha lenne, azt választanám. Hiába lesz egy ezressel olcsóbb a 3MBites Chello Classicnál az ADSL Premium (amit most emelnek 4MBitesre), ha ott van hozzá a kötelező telefon, amiből NET mellé a legkisebb választható is 2,5k.
Itt viszont semmi más lehetőség nem volt, mint a GPRS vagy a T-Online. Gylcomp Mikro nem jön, a falusi kábeltévés NET-et most vezetik be valamikor, de hozzánk nem lett bekötve a kábel és különben is drága (512k, ADSL Optimum áron).

Viszont ez így most nem lesz rossz, !MBit/256kbit, 50MB tárhely, korlátlan, stb. :up:

#1917 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 16:31

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 16:24

blablabla ...Viszont ez így most nem lesz rossz, !MBit/256kbit, 50MB tárhely, korlátlan, stb. :up:

:lama: -Shift, azaz !=3Mbit.

Szerkesztette: Omega 2007. 01. 24. 16:32 -kor

#1918 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 16:34

Idézet: somafero - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 13:26

Az egyre gyorsabb és egyre nagyobb adatmennyiséget tároló illetve továbbító számítógépek egyedül az Amerikai Egyesült Államokban évi 14,8 terawatt/óra energiát emésztenek fel, annyit, mint 1,3 millió háztartás - állítja 2004-es adatokra hivatkozva a kaliforniai Electric Power Research Institute. Ugyanez a felhasználók oldalán azt jelenti, hogy 10 megabájtnyi adat összegyűjtése, tárolása és célba juttatása - a berendezések gyártásától az üzemeltetésig mindent figyelembe véve - nagyjából annyi energiát igényel, amennyi 900 gramm szén elégetésével nyerhető.

:omg:  :think:  :rolleyes:

Ennyi szórakozás jár mindenkinek.  ;)
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1919 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 16:34

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:31

:lama: -Shift, azaz !=3Mbit.

:lama: a ! az 4-es :D
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#1920 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 16:35

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 16:24

Muszáj volt, mivel elköltöztem és itt nincsen Chello. Ha lenne, azt választanám. Hiába lesz egy ezressel olcsóbb a 3MBites Chello Classicnál az ADSL Premium (amit most emelnek 4MBitesre), ha ott van hozzá a kötelező telefon, amiből NET mellé a legkisebb választható is 2,5k.
Itt viszont semmi más lehetőség nem volt, mint a GPRS vagy a T-Online. Gylcomp Mikro nem jön, a falusi kábeltévés NET-et most vezetik be valamikor, de hozzánk nem lett bekötve a kábel és különben is drága (512k, ADSL Optimum áron).

Viszont ez így most nem lesz rossz, !MBit/256kbit, 50MB tárhely, korlátlan, stb. :up:

Elvileg már van(vagy a nagyon közeli jövőben) nem kell telefon előfizetés az ADSL-hez. Érdeklődj utána!

#1921 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 16:36

Idézet: Papa - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:34

Ennyi szórakozás jár mindenkinek.  ;)

Pedálos áramfejlesztős-zsírégetős személyi számítógép :idea: :D

>>Egészség és Harmónia<<

#1922 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 16:36

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 16:18

En meg ugy lemondom a jelenlegi ADSL-met ha lejar a huseg aprilisban, hogy csak ugy zorog. 3MBit most, 8-ra emelik, 13k-t nekem nem er meg havonta. Kinottem mar abbol a korbol amikor minden sz@rt letoltottem, csak hogy meglegyen. A legolcsobb 1MBit-es csomagot fogom valasztani, remelem 6k alatt meglesz. Majd megemelik azt is vmikor, addig mar raerek. :)

Nálunk is csak azért van jelenleg 2Mbit-es(8-ra emelik), mert vagyunk rá 5-en az albérletben.

#1923 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 16:38

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:36

Nálunk is csak azért van jelenleg 2Mbit-es(8-ra emelik), mert vagyunk rá 5-en az albérletben.

Nekünk is emelik most elvileg az 1 megásat 4 megásra, mi aktív userek vagyunk hárman, meg még plusz 4 beugró :)

>>Egészség és Harmónia<<

#1924 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 16:47

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 16:35

Elvileg már van(vagy a nagyon közeli jövőben) nem kell telefon előfizetés az ADSL-hez. Érdeklődj utána!

Igen igen, képben vagyok, első körben a vállalati szegmensben lesz változás, ilyen kis user szinten meg nem lehet tudni, hogy mikor... :) Telefonra is aláírtam 1 év hűséget, ADSL-re is, szal' majd alakul ez. :D
A Chello-val nagyon meg voltam elégedve. Ár/érték arányban szuper volt, kevés volt az üzemzavar és akkor is villámgyorsan elhárították. Egyéb mail-es support szintén gyors... itt ADSL-nél párszor előfordul, hogy újra kell indítani a modemet, mert nincs NET, de ez is egész jó. Viszont a kommunikáció a T-csoportnál -hogy is mondjam-, hagy némi kívánnivalót maga után... sokat kergetőztem csoportos beszedés ügyben pl., nehezen jött össze. Meg az egész bekötés olyan fura volt... :) Mindegy, lassan kialakul...

#1925 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:11

Öcsém!! B+
Hallgatom a Skype live csatornán a magyarokat! Úr isten :omg: :bolond:

Infós témáról beszélnek, és közösen megállapodtak benne, hogy a trojan 'vírus' bemegy a mikroprocesszorba, még a format után/alatt/közben is :D

Eszméletlen.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1926 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:22

Idézet: Ndrew - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 16:06

Megjöttem, esik a hó, helló! :Đ

Itt nem esik semmil na nem mintha hiányozna bmiféle csapadék... :rolleyes:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1927 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:23

Én is lemondanám a chellot, ha lenne más opció... Merthogy vonalas telóm nincs, és nem is lesz. :smoker:
Vki, ötlet? :think:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1928 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:35

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:23

Én is lemondanám a chellot, ha lenne más opció... Merthogy vonalas telóm nincs, és nem is lesz. :smoker:
Vki, ötlet? :think:

Miért, mi bajod a Chelloval? :confused:

Itt is esik a hó (Nktól 6 km-re dny-ra). :down:

#1929 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:37

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 17:35

Miért, mi bajod a Chelloval? :confused:

Itt is esik a hó (Nktól 6 km-re dny-ra). :down:

Sokallom a havi 5200-at egy 512/128-as netre... :rolleyes:

Szerk: meg csomószor van, h elmegy a net anélkül, h bmihez hozzányúlnék, majd eccercsak visszajön (hol fél óra, hol 4 nap után), anélkül, h hozzányúlnék. És a chellonak fingja sincs, h mitől van ez. Nekem meg mégannyira sincs :confused:

Szerkesztette: OnLány 2007. 01. 24. 17:38 -kor

#1930 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 24. 17:46

Értem...  A 4 nap tényleg sok, olvasd el az ÜFSZ-ot. :) *

T-Online ADSL jelenlegi emeléssel már telefonnal együtt jobban jársz - illetve ez függ a bekötési akciótól is. 4990,- Ft most az 512kbit/96kbit, ezt emelik 1Mbit/128kbit-re. 7990,- Ft lesz a mostani 1Mbit-es kapcsolat, ebből 4Mbit/256kbit lesz. A többi lehetőség helyfüggő, nézz körbe, mert innen megmondani lehetetlenség, mi érné meg jobban.

*A stabil kapcsolat nyilván fontos, hogy ne menjen el a NET órákra, főleg napokra, de ha lehet akkor inkább semennyire. :) Ha állandó jellegű a problémád, akkor egy szép ráérős levelet írjál dátumokkal, időintervallumokkal együtt, és írd le azt is hogy dobod az előfizetést a hűség lejártakor, meg lebeszélsz minden ismerőst. Ha meg az üzletszabályzatban az a 4 nap kisebb érték, akkor egyértelműen felmondhatod a szerződést minden kötelezettség nélkül. Én 72 órára emlékszem, de lehet hogy rosszul.

Szerkesztette: Omega 2007. 01. 24. 17:47 -kor

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.